2 yaş çocuğa ne hediye alınır / 2-4 yaş için oyuncak alışverişi | Mattel

2 Yaş Çocuğa Ne Hediye Alınır

2 yaş çocuğa ne hediye alınır

-- 4 Ocak 2010; 11:51:00 >

  • Yüzbaşı
    431 Mesaj
  • Tuttuğunuz takımın mağzasından güzel bir kıyafet alınabilir , full takım olarak .

    Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe için söylüyorum , siyah beyaz pek yakışmaz sanki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 4 Ocak 2010; 13:31:57 >
  • Yarbay
    9237 Mesaj
  • Binbaşı
    1296 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Se®can

    Büyük parçalı legolar olabilir küçük değil büyük yutma riski var.


    bu arkadaşa katılıyorum.. her çocuğun legosu olması lazım.. yaratıcılığı artar..
  • Yarbay
    2085 Mesaj
  • Yüzbaşı
    431 Mesaj
    Konu Sahibi
    Lego bende düşünüyorum. Daha önce az parçalı kocaman legolar almıştım, küçük olduğu için tehlikeli olur diye. Şimdi daha çok parçalı biraz daha ufak şeyler alabilirim.
  • Yüzbaşı
    431 Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: Tech. Türk

    Her ay bir altın al, kenara at kendi için.


    çocuklar oyun oynayarak büyümesi gerekli. Geleceğini elbette ayrıca düşünmek gerek.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Tech. Türk

    Her ay bir altın al, kenara at kendi için.


    Kesinlikle katılıyorum.Oyuncakları az olsada olur ama ileride onu düşünüyosan gerçekten altın alman daha mantıklı hocam
  • Yarbay
    2085 Mesaj
  • Binbaşı
    1272 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Es_eS_26


    quote:

    Orijinalden alıntı: Se®can

    Büyük parçalı legolar olabilir küçük değil büyük yutma riski var.


    bu arkadaşa katılıyorum.. her çocuğun legosu olması lazım.. yaratıcılığı artar..

    bu tür zeka geliştirici şeyler alırdım bende.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Yüzbaşı
    761 Mesaj
    Küçükken çok oynardım legolarla , çok severdim arabalar evler yapardım.Şimdi ondanmıdır bilmem mühendislik okuyorum.
  • DH Yönetici
    7774 Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

    Benzer içerikler

    Her Yaştan Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Fikirleri ve Önerileri

    Çocuğa doğum günü hediyesi kesinlikle çocukla çok uyumlu bir seçenek olmalıdır. Değişik yaş guruplarında çocukların büyüklüğüne göre hediyelerin de değişkenlik göstermesi son derece doğaldır. Doğum gününde çocukların mutluluğunu paylaşmak bütün ebeveynlerin görevleri arasında yer almaktadır. Çocuğunuza uygun bir hediye seçerek bugünü daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

    Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

    Çocuğa doğum günü hediyesi alırken onun yaşı gerçekten büyük önem taşıyor. 8 yaşında bir çocuk için özellikle evin içinde kullanabileceği çok güzel oyuncak seçenekleri var. Biraz da sizin yaratıcı gününüz ön plana çıktığı zaman bu yaş grubundaki bir çocuk için iyi bir hediye tercih edebilirsiniz. 8 yaşındaki bir çocuğun okul çocuğu olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

    3 Yaşındaki Çocuğa Ne Hediye Alınır?

    Çocukların hediyelerle çok mutlu olduğu bilinmektedir. İyi bir doğum günü kutlaması için sizde 3 yaşındaki çocuğunuza değişik hediyeler alabilirsiniz. Kız çocukları için bebek erkek çocukları için ise araba seçenekleri bu yaş grubunda en iyi hediyeler arasındadır.

    2 Yaşındaki Çocuğa Doğum Günü Hediyesi

    Çocuğunuz biraz daha küçük olduğu zaman doğum günü hediyesini de ona göre düşünerek almalısınız. 2 yaşındaki bir çocuk için keskin hatlı oyuncaklar almak yerine daha yumuşak veya oval tercihler ön plana çıkmalıdır. Eğitici hediyeler de bu konuda iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.

    Kızıma Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

    Ebeveynler çocuklarına hediye alırken çok dikkatli davranmalıdırlar. Kız çocuklarının bu konuda biraz daha hassas olduğunu unutmayın. Son dönemlerde yetenekleri ile ön plana çıkmış bebekler kız çocukları için gerçekten mükemmel bir hediye örneğidir. Aslında çocuğunuzun zevkine uygun bir seçenek de alternatif olarak değerlendirilebilir.

    5 Yaş Erkek Çocuğa Doğum Günü Hediyesi

    Henüz okula gitmeyen fakat 5 yaşında olan bir erkek çocuğu için eğitici bir hediye hem eğlendirici hem de faydalı olabilir. Lego veya yapboz gibi oyuncak çeşitleri 5 yaşındaki erkek çocukları için gerçekten iyi bir hediye seçeneğidir. Birbirinden güzel araba modellerini de burada unutmamak gerek.

    12 Yaş Kıza Hediye

    Çocuğunuz büyümüş ve 12 yaşına gelmiş ise hediye konusundaki tercihleri de değişken olacaktır. En başta kız çocukları için ebeveynlerin hediye konusunda daha dikkatli davranması gerekiyor. Onların yaşına uygun ve beğenecekleri bir hediye almak, herkesin mutlu olmasını sağlayacaktır.

    10 Yaşındaki Çocuğa Ne Hediye Alınır?

    10 yaşındaki bir çocuğa doğum günü hediyesi alırken çok iyi düşünmek gerek. Bisiklet gibi sorumluluğu yüksek bir hediye bazı riskleri de beraberinde getirebilir. Aslında 10 yaşındaki bir çocuğun zarar görmeyeceği oldukça farklı ve fazla hediye seçenekleri bulunmaktadır. Ebeveynlerin görevi ise burada zaten en iyisini seçmek olacaktır.

    15 Yaş Erkek Hediyeleri

    Çocuğa doğum günü hediyesi almayı düşünüyorsanız yetişkin bir çocuğa danışmak ve onun fikrini almak da önemlidir. Bu yaşlarda daha çok çocuklar akıllı telefon gibi beklentiler içerisindedirler. Çocuğun dikkatini dağıtmayacak ve eğitimden geri koymayacak hediye seçenekleri, ebeveynler için daha doğru tercihler olarak karşımıza çıkıyor. Dilerseniz, Bebek Doğum Günü Hediyeleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.

    2 yaşındaki bir çocuk için orijinal bir hediye. İki yaşında bir doğum günü ne verilir

    Bir erkeğin doğum günü hediyesi seçmesinin bir kızdan çok daha zor olduğuna dair bir görüş var. Ancak bugün bu sorun kolayca çözülüyor, zeka, yaratıcılık ve fiziksel becerilerin gelişimi için oyuncaklar ve icatlar bağışlayabilirsiniz. İki yaşında çocuklar yeni nesnelerle mutlu olurlar çünkü etraflarındaki dünyayı daha yeni tanımaya başlarlar. Sürpriz seçimine dikkatlice yaklaşırsanız, bebek tatilinde memnun ve mutlu olacaktır.

    İki yaşında bir çocuk için doğru doğum günü hediyesi nasıl seçilir

    Çocuklar çok samimidir, önemsiz şeylerden bile sevinir ve üzülürler. Bu nedenle, bir çocuğun doğum günü için hediye seçimi ciddiye alınmalıdır. Küçük doğum günü çocuğunun hediyeyi sevmesi için bazı önemli noktalara dikkat etmelisiniz:

    Hediye almadan önce çocuğun anne ve babasına kırıntıların kendini tekrar etmemesi ve aynı şeyi hediye olarak almaması için böyle bir şey olup olmadığını sorun.

    Gelişim önce gelir

    Dünyanın dört bir yanındaki psikologlar, nörologlar ve çocuk doktorları, çocukların erken gelişimi hakkında olumlu konuşurlar. İki yaşındaki bir erkek çocuğa hediye olarak ne alacağınıza karar verirken, sadece çocuğu memnun etmekle kalmayıp aynı zamanda ince motor becerilerinin, düşünmenin, mantığın ve yaratıcılığın gelişmesine de yardımcı olacak ürünlere dikkat edin.

    İki yaşındaki bir çocuk, çevredeki nesnelerle etkileşime girerek dünyayı öğrenir. Onu çevreleyen çeşitli şeyler ne kadar çok olursa, onları o kadar özgürce manipüle edebilir, çocuk o kadar iyi gelişir.

    Günümüzde ince motor becerilerin gelişimi üzerinde olumlu etkisi olan çocuklar için indirimli özel gelişim merkezleri bulunmaktadır.

    Konuşma, fantezi ve hayal gücünün gelişimi için neler verilebilir?

    İki yaşında birçok çocuk konuşmaya başlar, kelimeleri cümlelere ve cümlelere dönüştürmeyi öğrenir. Ayrıca yeni olan her şeyle ilgileniyorlar: ne tür bir ses, bu cihazın nasıl çalıştığı vb. Bir çocuk için bu tür hediyeler faydalı olacaktır:

    Galeri: faydalı sunumlar için seçenekler

    Ses eşliğinde kitapların kırıntıları memnun edeceğinden emin olabilirsiniz
    Balonlar ayrıca satın alınabilir ve çadırın içine doldurulabilir Hayvan mıknatıslı manyetik tahta bebeğin evcil ve vahşi hayvanları ayırt etmesine yardımcı olacaktır Yetişkinlerin parmaklarında hareket eden parlak figürler bebeğin dikkatini çekecektir.
    Kuru havuz faydalıdır - bir yığın topun içine daldırmak masaj etkisi yaratır

    Yaratıcılığı, düşünmeyi ve ince motor becerilerini geliştirmek için ne verilir?

    Mağazaların raflarında iki yaşında bir erkek çocuğa doğum günü hediyesi olarak uygun birçok eğitici oyuncak ve ürün var:

    Galeri: 2 yaşında bir bebekte ince motor becerilerin gelişimi için hediyeler

    Bir erkek çocuk için, onlarla oynamakla ilgilenmesi için taşıma şeklinde bağcıkları seçin.
    Böyle bir el feneri sadece slaytları göstermekle kalmaz, aynı zamanda bir film müziğine de sahiptir Kinetik kum giysiler, cilt ve diğer yüzeylerde leke bırakmaz
    Çıkarılabilir parçaların verilebileceği küçük tutacakları olmalıdır.Parlak bir sıralayıcı bebeğin ince motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olacaktır.
    Yumuşak bulmacaların montajı kolaydır Satın alırken, zararlı maddeler içermemesi için bileşime dikkat edin Böyle bir halı ile uzun süre oynayabilirsiniz, çünkü çizimler kaybolur ve bebeğin tekrar temiz bir sayfası vardır. kitabın sayfalarında, bebek ince motor becerilerin ve mantığın gelişimi için birçok görev ve alıştırma bekliyor İki yaşındaki bir çocuk için büyük bloklu bir tasarımcı satın alın

    Video: kinetik kum nedir ve onunla nasıl oynanır

    Aktif eğlence ve fiziksel gelişim için

    Kırıntıların sağlığı fiziksel gelişime bağlıdır, bu nedenle özellikle temiz havada aktif aktivitelere yönelik hediyeler çok faydalı olacaktır:

    Galeri: iki yaşında bir bebek için spor hediyeleri

    Bebek zıplamazsa, trambolin indirilebilir ve çıkarılabilir.
    Skittles, kırıntıların akşamını eğlenceli ve ilginç hale getirecek Sette bir top ve bunun için bir pompa var Çocuklar yumuşak modüllerle oynamayı sever Tolokar sadece araba şeklinde olamaz Çocuklar için nispeten yeni bir ulaşım türü
    Elektrikli araba bebeğe yıllarca hizmet edecek Bebeğinizi parlak güneşten korumak için vizörlü bir bisiklet seçin

    Video: bibikar nedir

    İki yaşındaki bir bebeğe hangi oyuncaklar alınır?

    Küçük bir çocuğun doğum günü partisine davet edildiğinizde aklınıza gelen ilk düşünce oyuncak almaktır. Ancak, tüm ürünler iki yaşında bir erkek çocuk için uygun değildir. Bu tür hediyeler vermek mükemmel bir seçenek olacaktır:

    Galeri: en iyi hediyeler - oyuncaklar

    Topları olan alışılmadık bir tekerlekli sandalye oyuncağı oyunu eğlenceli ve ilginç hale getirecek.Müzikli oyuncaklar ritim ve işitme duygusu geliştirir.Bebek bu tür arabaları yakalamaktan mutlu olacaktır.
    Bir çocuk için, çocuğun sevdiği çizgi film karakterleri şeklinde sırt çantaları seçin Yumuşak oyuncaklar prototiplerini çizgi filmlerden çok gerçekçi bir şekilde tekrarlar
    Düğmeli telefon kırıntıların dikkatini çekecek

    Konfor yaratıyoruz: kreşin içi için sunumlar

    Bu yaştaki birçok çocuğun zaten kendi odası var. Bugün ebeveynler, bebeği memnun etmek, oyun sırasında zevk vermek için tematik tarzda bir tasarım seçmeye çalışıyorlar.

    Psikologlar, bir çocuk kreşteki ortamı severse kendini güvende hissettiğini açıklar. Ve rahatlık ve favori karakterler, çocuğun ebeveynlerinden korkmadan ayrı uyumasına yardımcı olacaktır.

    Bu nedenle, çocukların doğum günü için hediyeler yapmak harika bir çözüm olacaktır:

    Galeri: erkek bebek için hediyeler

    Puf koltukta, kişiselleştirilmiş nakış siparişi verebilirsiniz.İki yaşındaki bir bebek için bir araba yatağı, yanları olmalıdır.Bir erkek çocuk için harika bir doğum günü hediyesi - doğum günü çocuğunun en sevdiği karakterlerle bir onarım.

    Kendi ellerinizle de dahil olmak üzere unutulmaz sürprizler

    Hafıza için hediyeler çoğunlukla yakın akrabalar veya vaftiz ebeveynleri tarafından verilir. Ancak aile dostları, ana hediyeye küçük bir hatıra da ekleyebilir:

    Galeri: bir oğul, torun, yeğen veya vaftiz oğlu için hediyelik eşyalar

    Bir araba şeklinde kişiselleştirilmiş bir yastık yapılabilir El yapımı albümler pahalı olan özel hediyelerdir Gümüş bir kupa yetişkin bir çocuk için bir hatıra olarak kalır
    Bu yumuşak oyuncak bebeğinizin en sevdiği nesne olacak Fotoğraf kitabı bebeğinizin en güzel fotoğraflarını içeriyor Bu portre bir ömür boyu hafızanızda kalacak

    Ne verilmemeli: örnek bir liste

    Hayal kırıklığını önlemek için hediye kırıntıları istenmez:

    Video: bir erkek için iki yıl boyunca hediye fikirleri

    Bugün, çocuk ürünleri üreticileri, farklı yaşlardaki çocuklar için çok çeşitli oyuncaklar ve eğitici oyuncaklar sunmaktadır. Tatil için önceden hazırlanmaya başlayın, o zaman küçük doğum günü çocuğunu ve ailesini memnun edecek en iyi hediyeyi bulacaksınız. Bağışçının mali olanakları çok sınırlı olsa bile, ucuz ama kaliteli bir hediye satın alabilirsiniz.

    İki yaşındaki bir çocuğa hediye seçmek kolay bir iş değildir. Sürpriz bebeği memnun etmeli, uygun fiyatlı olmalı, yüksek kalitede olmalı ve bebekte olumlu duygular uyandırmalı ve diğer oyuncaklar yığınına taşınmaz bir yük olarak yerleşmemelidir. Doğum günü erkeğine nasıl sürpriz yapılır ve onun için gerçek bir tatil nasıl düzenlenir, bu yazıda konuşacağız.

    Seçim kuralları

    Bir çocuğa iki yıl boyunca ne verileceği, davetlinin aşağıdakilere bağlı olarak karar vermesi gerekir:

    Sadece iki yaşındaki bir çocuğu değil, aynı zamanda ebeveynlerini de memnun etmek için, hediyeyi onlarla koordine etmelisiniz: doğum günü erkeğinin evinde belki yüksek sesli müzik aletleri, bir çekiç, kurşunlu bir silah veya sağlıksız tatlılar yasaklanmıştır.


    Bebeğe vereceğiniz şeye sahip olup olmadığını sorun: mevcut oyuncakların bir kopyasının küçük adamı memnun etmesi pek olası değildir.

    Ne verilmemeli

    İki yaşında bir çocuk zaten tamamen bağımsız bir kişidir, yaratıcı yetenekler göstermeye başlar, aktif olarak fiziksel olarak gelişir. Bebek çeşitli eşyaları kullanma becerisine sahiptir, ancak bebekler için bazı hediye kategorileri hala yasaklanmıştır.


    2 yaşındaki bir çocuk vermemelidir:

    Bir çocuğa iki yıl boyunca verilmemesi gerekenlerin listesi ebeveynleri tarafından devam ettirilebilir, bu nedenle bir hediye için mağazaya gitmeden önce, doğum günü çocuğu anneye veya babaya çocuğuna ne vermenin daha iyi olduğunu sormalıdır.

    Eğitici oyuncaklar

    Bir kız veya erkek için sürpriz sadece ilginç değil, aynı zamanda faydalı olmalıdır. İki yıl, beceri, yetenek geliştirme, bilgi edinme ve soruları yanıtlama yaşıdır. Neden bundan faydalanmıyorsunuz ve faydalı bir oyuncak vermiyorsunuz:



    Öğrenme robotu. Öğrenmek için kullanışlı bir alet: konuşma, hafıza geliştirir, bazı oyuncaklar bir çocukla İngilizce öğrenmek için tasarlanmıştır. Sesinizin seslerini taklit eden tekrar eden bir hamster, bebek için harika bir oyuncak olacaktır (onun yardımıyla “merhaba” kelimesini ilk söyleyen oğlum oldu).




    eğlenceli hediyeler

    İki yaşında bir çocuk aktif olarak yaratıcılıkla ilgilenir ve onu bir yaşında bir bebeğe göre bir süre çizim veya modelleme ile meşgul etmek daha kolay hale gelir. Ona doğum günü için şunları verebilirsiniz:



    2 yaşındaki bir çocuk için yaratıcı hediyeler için birçok seçenek var, asıl mesele bebeğin tercihlerini bilmek ve ona kesinlikle memnun kalacağı bir şey sunmak.

    anne ve baba gibi

    İki yaşında, küçük bir kişi yetişkinleri taklit etmeyi sever, böylece onu şu şekilde memnun edebilirsiniz:


    gerekli hediyeler

    Yakın akrabalar, bir çocuk için gerekli hediyeleri satın alırlarsa genç bir aileye yardımcı olabilir:



    Belki bir bluz veya bot bebeği yeni bir araba veya oyuncak bebek kadar memnun etmeyecektir, ancak kırıntıların ebeveynleri doğru satın alımdan kesinlikle memnun kalacaklardır. Ama örneğin, en sevdiğiniz çizgi film karakterinin görüntüsüyle kıyafet veya iç çamaşırı sipariş edebilir, hile yapabilirsiniz...


    Önemli! Kaliteli bir ürün seçerken ve sunarken hata yapmamak için tam olarak neye ihtiyaçları olduğunu (renk, beden) önceden akrabalarınızla kontrol edin.

    tatlılar

    İki yaşındaki tüm çocuklar tatlılara aşina değildir (bir uzmanın tavsiyelerine göre, bir çocuğa üç yaşından itibaren şeker verilebilir), ancak bebeğe zarar vermeyen sağlıklı güzellikler bulabilirsiniz:

    Sürprizin bu versiyonu, doğum günü çocuğunu görmek için bir dakikalığına uğramaya karar veren bir misafir için uygundur. Bu arada, sürprizler hakkında: hayvan figürleri veya çizgi film karakterleri olan büyük bir çikolata yumurtası bebeği memnun edecektir (tabii ki ona tatlı bir kabuk vermediğiniz sürece).

    Bir erkek için hediyeler



    Bence bir erkeğin doğum günü için hediye seçmek kolaydır. Arabalar, aktif oyunlar ve inşaat setleri teması küçük erkekler için neredeyse her zaman ilgi çekicidir, bu yüzden satın alın:

    1. Bir araba (uzaktan kumandalı veya özel arabalı bir dizi küçük veya büyük kamyon).
    2. Büyük parçalardan (çeşitli lego duplo çeşitleri), tasarımcılar Chikko veya Polissya'dan oluşan Lego.
    3. Garajlı araçlar için park yeri. bir çukur, bir araba yıkama ve örneğin Polesie veya Nordplast'tan birkaç kat.
    4. Tolokar, denge bisikleti veya bebeğin yaşına uygun bisiklet.
    5. Odada çocuk duvarı, evde salıncak.


    Bir kız ve bir erkek için hediye olarak şunları satın alabilirsiniz:



    İki yaşında çocuklar, alanlarını düzenlemeye, kendi köşelerini aramaya bayılırlar, bu nedenle küçük, şirin bir plastik daire, çadır çadırı veya çadır oynamak için harika bir yer olacaktır.



    kızlar için hediyeler

    Kız ayrıca inşaatçılar, mozaikler ve arabalarla da ilgileniyor, ancak çoğu zaman en sevdikleri oyuncaklar:


    kendin yap hediye

    Damgalı bir hediye satın almak istemiyorsanız veya çok fazla ücretsiz paranız yoksa, bir çocuk için kendi elinizle bir hediye oluşturun:



    Bebeğe heyecan verici bir gezi yapın (hayvanat bahçesine, yunus akvaryumuna), çocuklar için seanslar için tiyatroya veya sinemaya götürün.


    Bir çocuğa iki yıl boyunca ne vereceğiniz, size doğum günü erkeğinin tercihleri ​​​​hakkında fantezi ve bilgi verecektir. Bebeğin oyuncağı sevmeyeceğinden endişelenmeyin: iki yıl, kızların ve erkeklerin aynı tutkuyla bir kuruş makinesi ve birkaç bin tasarımcıyla oynadığı harika bir yaş. Muhteşem bir hediye sunumu ile coşkulu duygular uyandırın, kutuyu süsleyin, renkli toplar satın alın, basit bir loto veya trenle kaç tane oyun bulabileceğinizi gösterin - çocuk mutlu olacak. Sonuçta, asıl şey dikkat.

    Okumak 1746 bir Zamanlar

    Doğum günü her çocuğun hayatında özel bir gündür. Kendi tatillerinin önemini tam olarak anlamayan iki yaşındaki çocuklar bile yetişkinlerin konuşmalarını duyar, tebrikleri kabul eder ve herkesin dikkatinden iyi bir ruh hali içindedir.

    Ve neşenin ana nedeni, ebeveynlerin, büyükanne ve büyükbabaların, tanıdıkların ve arkadaşların vesilesiyle küçük kahramana sunduğu hediyelerdir. Ancak, iki yaşındaki çocukların aynı coşkuyla sunulan tüm oyuncakları algılamasına rağmen, hem ebeveynlerin hem de konukların 2 yıl boyunca bir çocuğa ne vereceğini seçmesi her zaman zordur.

    İki yaşında bir çocuğun gelişiminin özellikleri

    İki yaşında, hemen hemen tüm erkekler aktif, neşeli, huzursuzdur ve uzun süre monoton bir görev yapamazlar. Ve bu dönemde zaten kendi tercihleri, favori şeyleri veya aktiviteleri olmasına rağmen, bunları kolayca değiştirir, çeşitli projelere düşkündür ve dikkatini farklı aktiviteler arasında hızla değiştirir.

    Faaliyet dönemi

    İki yaşındaki bir çocuğun dünyası hakkında aktif bilgi, neyin iyi neyin kötü olduğunu, neyin mümkün olduğunu ve neyin olmadığını anlamaması ile karakterize edilir. Kendisine uygun ve uygun yöntemleri kullanarak görüş alanındaki her şeyi keşfetmeye hazırdır.

    Bu nedenle, 2 yaşında bir erkek çocuk için bağışlanan herhangi bir ürün tamamen güvenli olmalıdır.

    konuşma gelişimi

    Bu dönemin bir diğer özelliği de yoğun konuşma gelişimidir, bebek zorlukla konuşsa bile, yetişkinlerin ona söylediği her şeyi anlar, etrafındaki birçok nesnenin adını bilir ve ilk kelimeleri söyler. Bu, ellerin ince motor becerilerinin gelişmesiyle kolaylaştırılır, bu nedenle bu sürecin aktivasyonunu uyaran oyuncaklar ve nesneler iki yıl içinde en faydalı olarak kabul edilir. Bu oyuncaklar şunları içerir: çeşitli bağcıklar, çıkartmalar, parmak kuklası tiyatrosu, eldivenli kuklalar.

    Hemen hemen her oyuncak iki yaşındaki bir çocuğun yüzünde neşe ve mutluluk yaratabileceğinden, güvenlik, kullanışlılık ve kalite nedenleriyle seçilmelidir.


    Eğitici oyuncakların faydaları ve çeşitleri

    Erken çocuk gelişimi son on yılda o kadar popüler hale geldi ki yetişkinler bebeğe öğretmek için herhangi bir nesne ve oyuncaktan yararlanmaya çalışıyor. Bu nedenle, 2 yaş için hediye fikirleri genellikle eğitici oyuncaklar içerir.

    eğitici oyuncaklar ne olmalı

    Güvenli

    Kolayca yırtılabilen, sökülebilen veya kırılabilen küçük parçalar veya parçalar olmamalıdır. Plastik üzerinde keskin kenarlar bulunmamalı, ahşap oyuncaklar dikkatlice zımparalanmalı ve ellerde kıymık bırakmamalıdır.

    Satın almadan önce oyuncağı kutusundan çıkardığınızdan ve kalitesini kontrol ettiğinizden emin olun.

    Kullanışlı

    Çocuk onun ne tür bir oyuncak olduğunu, nasıl kullanılacağını kendisi bulmalı ve gelişim yardımı olarak kendi içinde barındırdığı anlamı öğrenmelidir. Bu nedenle, her bir öğenin yaş kısıtlamalarını dikkate almak ve bu tür oyuncakları "büyümek için" almamak önemlidir.

    Bebeği büyülemek için eğitici oyuncaklar ilginç ve eğlenceli olmalıdır. 2 yaşında bir çocuk için, tercihen ona en yakın konularda parlak kılavuzlar seçmeye değer. Örneğin, hayvanlar veya araçlar içeren çerçeveler yerleştirin.

    2 yaşındaki Arseniy'nin annesi Olga: “Arkadaşım Sena'ya iki yıllık Montessori ödeneği verdi. Bunlar çerçeve ekleri ve düz ahşap kulelerdi. Senya onlarla sadece bir kez oynadı ve şimdi rafta toz topluyorlar. Bir arkadaşının en büyük kızı olmasına rağmen bu oyuncaklara bayıldı. Çerçeve eklerinin ne kadar yararlı olduğunu bilerek oğluma taşımalı bir set aldım. Ve onunla 15 dakika yalnız oynadı! Sonra çerçeveden ayrıntılarla daha fazla oyun buldu: bir damperli kamyona yükledi, bir kovada topladı, sakladı, yuvarladı! O zamandan beri ona bu setlerden 3 tane daha aldım."

    Çocuğun bu yaşta çok önemli olan duyusal gelişimini etkileyebilecek oyuncağın özelliklerine dikkat etmeye değer. Bunlar şunları içerir:

    2 yaşındaki Tolik'in büyükannesi Nina: “Torunuma hayvanların ve seslerinin olduğu bir kitap verdim. Gerçek gibi hırlayan bir kaplan vardı. Tolik düğmeye basıp kaplan hırlayınca torun korkuyla annesine koştu ve ağlamaya başladı. Kitabı elimden almak zorunda kaldım.

    Hangi eğitici oyuncaklar seçilmeli?

    Çerçeve ekle

    Kakma çerçeveler, küçük çocuklarda mantıksal düşünmenin gelişimini teşvik etmek için oluşturulmuştur. Doğum günü çocuğu için doğru konuyu seçerseniz, böyle bir kılavuz 2 yaşındaki bir çocuğun zekasının gelişimi için vazgeçilmez hale gelecektir. Ayrıca, bir büyük değil, birkaç küçük malzeme satın almanız tavsiye edilir, böylece çocuk için zor olmaz ve onlara olan ilgisini kaybetmez.


    Geliştirme merkezleri

    İki yaşından itibaren bir çocuğun işitmesi aktif olarak gelişir. Bu nedenle renkleri, sayıları, harfleri seslendiren düğmeli ve müzikli oyun merkezleri bebeğin gelişiminde büyük bir yardımcıdır.

    Kitabın

    Bir kitap, iki yaşındaki bir çocuk için çok faydalı bir eğitim hediyesi olacaktır. Ansiklopediler bile renkliyse eğlenceli olabilir.

    Ancak, çocuklar için kalın karton sayfalı özel kitaplara ihtiyaç vardır. Bugüne kadar, hikayenin kahramanlarının hareket ettirilebileceği veya sayfayı çevirdikten sonra hacimli büyüdüğü ve hatta bazılarının ses çıkardığı birçok seçenek var.

    Bir çocuk kitabı iyi karakterlere sahip olmalıdır - bir çocuğun gerçek dünyada görebileceği insanlar veya hayvanlar. 2 yaşında bir çocuğu canavarlara ve canavarlara tanıtmamak daha iyidir.

    2 yaşında, erkekler sadece çizmeyi öğreniyorlar. Bu nedenle, boyama ve çıkartma içeren kitaplar, bebeğin yaratıcı yeteneklerini geliştirmek için çok faydalıdır.

    Zeki, renkli bir boy ölçer, yumuşak sayfalı bir çocuk için eğitici bir kitap ve yatmadan önce okunacak bir dizi peri masalı içeren bir "Erkek için En İyi Hediye" hediye setine sahiptir. "Yedi Cüceler Okulu" sınıflarının yıllık kursu, 12 eğitici tematik kitaptan oluşmaktadır. Bu tür setler iyidir çünkü çocuklara çalışkan olmayı, onları okula hazırlamayı, parlak ve renkliyken çizim, yazma, sayma becerilerini öğretirler.

    Çocuğu aktif tutmak için spor hediyeleri

    İki yaşına kadar, erkek çocukların aktivitesi büyümeye devam eder, koşmaktan, zıplamaktan, küçük engellerin üstesinden gelmekten ve enerjilerini etraflarındaki dünyaya yaymaktan mutlu olurlar. Onları aktif tutmak ve daha fazla kas gelişimini teşvik etmek için çocuğunuza uygun bir hediye verebilirsiniz. Bu tür seçeneklerin listesi şunları içerir:

    Ev sporları kompleksi

    Genellikle halkalar, ip ve merdiven ile tamamlanırlar. Böyle bir hediyenin maliyeti küçük değil, ancak çocuk onu önümüzdeki 10-12 yıl içinde kullanacak, bu yüzden yatırım buna değer.

    Yazlık veya kır evi için salıncak

    Bir ağaca veya desteklere çocuk salıncakları asmak mümkünse, bebek sevinecektir.

    Top

    Evrensel bir hediye, çünkü onunla birçok farklı oyun oynayabilirsiniz. Dışarıda yürümek için top en iyi oyuncak olabilir, koordinasyon, denge ve bacak gücünü geliştirir.

    Trambolin

    Atlamak için harika olan küçük bir trambolin (önemli olan evde yeterli alan olmasıdır).

    Scooter veya üç tekerlekli bisiklet

    Kendi ulaşımınız bebekte denge gelişimini teşvik edecek ve yeni bir ulaşım yolu çok keyifli dakikalar verecektir.

    denge bisikleti

    Bu, pedalları olmayan iki tekerlekli bir bisiklet türüdür. Onunla hareket etmek için bebek ayaklarıyla yeri itecektir.

    30 yaşındaki Elena, üç yaşındaki Misha'nın annesi: “Oğlunun ikinci doğum gününde vaftiz babası Misha'ya bir denge bisikleti aldı. Ve bu teknoloji mucizesi ile yola çıkmaya başladık. Şimdi Misha neredeyse 3 yaşında ve her zaman binmeye devam ediyor. Geçen yaz boyunca bir denge bisikleti üzerinde oturarak geçirdi, yürüyüş için herhangi bir oyuncağa ihtiyacı yoktu. Ve şimdi zaten “arkadaşına” bakıyor, sıcak havayı ve tekrar binme fırsatını hayal ediyor. Çok başarılı ve modern bir hediyeydi!”

    Çocuğu aktif tutmak için pek çok hediye seçeneği var ve hepsi ilginç, kullanışlı ve uygun olacak. Bu nedenle, kendi finansal yeteneklerinize odaklanarak seçim yapabilir ve herhangi bir hediyenin iki yaşındaki bir çocuğun beğenisine olacağından emin olabilirsiniz. Üstelik, ömür boyu hediye almak mümkün olmayacak, bir sonraki doğum gününde başka bir şey bulmak mümkün olacak.



    Geleceğin erkekleri için hediyeler

    Bisiklet ve trambolin hem erkek hem de kız için faydalı olabilir. Ancak çoğu zaman küçük adamların oynadığı, yetişkinlerin dünyasına katılan oyuncaklar var. Çocuk, babasını veya büyükbabasını izleyerek bu tür eşyalara ilgi duyabilir. İlgisini korumak için "erkek" oyuncaklar verebilirsiniz.

    Küpler ve büyük elemanlara sahip yapıcı

    O zaman böyle bir kurucu için daha fazla kit satın almak ve büyük ölçekli projeler inşa etmek mümkün olacak. Öğeler için, çocuğun kendi kendine hemen temizlemeyi öğrenmesi için ayrı bir kutuya veya kutuya ihtiyaç vardır.

    32 yaşındaki Alena, iki yaşındaki Stasik'in annesi: “Oğlumuzun ikinci doğum gününde ona hayatındaki ilk inşaatçıyı vermeye karar verdik, bir şekilde bunu daha önce doğru bir seçim olarak görmedik. Ve sonra tahmin ettin! Stasik, bir aydan fazla bir süredir her gün büyük bloklar ve yapı taşları ile oynuyor. Babasıyla birlikte bir şeyler inşa etmekten gerçekten hoşlanıyor, ayrıntılar veriyor ve yüksek kulelerden hoşlanıyor. Yakında aynı veya benzer bir set satın almanın mümkün olacağını düşünüyorum, böylece binalarımızın boyutunu büyütebiliriz.


    arabalar

    Her türlü ve büyüklükteki nakliye, 2 yaşındaki bir çocuğu kesinlikle memnun edecektir. Küçük unsurlara sahip bir demiryolu vermek için henüz çok erken, ancak kamyonlar, inşaat ekipmanları, çeşitli arabalar oyunlarının ve etkinliklerinin sürekli yoldaşları olacak.

    Araç kitleri

    Ahşaptan yapılmış ve çocuk için güvenli olanları seçmeniz önerilir. Plastik aletler de uygundur, ancak seçim yaparken kalitelerinden emin olmanız gerekir.

    Bir erkek, kız oyuncaklarıyla ilgileniyorsa, endişelenecek bir şey yoktur. Annesinin veya ablasının davranışları da dahil olmak üzere çevresinde gördüğü her şeyi taklit eder. Çocuk yemekleri, mobilyaları veya bebekleriyle zevkle oynayabilir, ancak çoğu zaman çocuk hala nakliye ve tasarımcıya ilgi duyar. Bu nedenle, ikinci doğum günü için bu tür hediyeler en alakalı olacaktır.



    Evrensel düşük bütçeli hediyeler

    Modern çocuk oyuncaklarının maliyeti genellikle ebeveynleri büyük markalı ürünler satın almaktan caydırabilir. Ancak küçük bir fiyata bile bebeğiniz için 2 yaşında faydalı, ilginç ve heyecan verici olacak hediyeler alabilirsiniz. Bu seçenekler şunları içerir:

    Modelleme için hamuru veya hamur

    Oğlan parmaklarını uzatmaktan mutlu olacak ve yetişkinler komik ve heyecan verici bir şey yaratmasına yardımcı olabilir - hayvanlar, araçlar, meyveler, sebzeler.

    Boyama sayfaları ve keçeli kalemler

    Çizimler büyük olmalı ve çocuğun doğruluk ve dikkat geliştirebilmesi için basit çizgilerden oluşmalıdır. Arabalar veya hayvanlarla boyama temaları seçmek daha iyidir.

    Büyük elementli bulmacalar

    Yumuşak veya ahşap olabilirler. Ana şey, içlerindeki detayların iki yaşındaki bir çocuk için yeterli boyutta olması ve resmin bebek için parlak, renkli ve anlaşılır olmasıdır.

    Manyetik tahta

    Kağıda çizim yapmaktan farkı bebeği memnun edecek ve yeni bir yaratıcılık türü heyecan verici ve ilginç bir aktivite haline gelecektir. Bu çok ilginç küçük bir şey ve kullanımı kolay: Birlikte verilen demir uçlu kalem, beyaz bir manyetik yüzey üzerinde çizim yapar. Bugün çok çeşitli bu tür ürünler var ve bunlar ucuz.

    Küçük bir parayla bile, heyecanla oynayacağı 2 yaşındaki bir erkek çocuk için gerekli ve eğlenceli bir hediye satın alabilirsiniz. Satın alınan ürünün maliyeti, satın alındığı duygu ve isteklerden çok daha küçük bir rol oynar.

    Amerikalı politikacı John Walcott'un dediği gibi: "Her hediye, en küçüğü bile, sevgiyle verirseniz harika bir hediye olur."


    Kullanışlı ve pratik hediyeler

    İki yaşındaki bir çocuk en çok hediye olarak oyuncak almayı sevse de, bazen ebeveynler doğum günü çocuğunu tebrik etmek isteyen tüm misafirlere, büyükanne ve büyükbabalara ne soracaklarını hayal edemezler. Evet ve bağışlanan tüm oyuncakları koyacak hiçbir yer olmayacak ve en önemlisi - bebeğin kendisine sunulan tüm nesnelere ve şeylere hakim olmak için zamanı olmayacak. Bu nedenle, bir çeşit olarak, bir çocuğun 2 yaşında ihtiyaç duyduğu pratik ve kullanışlı hediyeler arayabilirsiniz.

    Giyim

    Büyüyen bir çocuk için her şeyin maliyeti zengin ebeveynleri bile şaşırtıyor ve bir çocuğun onlardan büyüme hızı bazen umutsuzluğa yol açabiliyor. Bu nedenle, bir doğum günü için kıyafetlerden bir şeyler verebilirsiniz. Bunu yapmak için çocuğun büyümesini bilmek yeterlidir. Ancak ayakkabı vermemelisiniz: Satın almadan önce onları ölçmelisiniz!

    Bulaşık seti

    Örneğin, en sevdiğiniz çizgi film karakterleriyle. Çocuk kendi tabağı ve bardağı olduğu için çok memnun olacak.

    Çarşaf

    Ayrıca çizgi film karakterleri veya hayvanlar içerebilir.

    Bir çocuk için masa ve sandalye

    Kendi başlarına çizebilir, oynayabilir ve hatta yiyebilirler. Bu tür mobilyalar, bir çocuk odasına iyi bir katkı olacaktır.

    ev-çadır

    Dairede, sahilde veya kırda oynamak ilginç olabilir - güneş yanığı ve sivrisinekler için evrensel bir çözümdür.

    Çocuk odasındaki lamba

    Örneğin, çocuğun yaratıcılıkla meşgul olacağı çocuk masasında ek bir lamba. Odadaki aydınlatma ne kadar iyi olursa, çocuğun görüşü o kadar az bozulur.

    Sırt çantası, el feneri, şemsiye ve diğer "yetişkin özellikleri"

    Ne de olsa 2 yaş, bir çocuğun anne ve babadan sonra her şeyi tekrar etmek istediği yaştır.

    Çoğu zaman, akrabalar pratik hediyeler verir veya ebeveynlere bu tür şeyleri satın almaları için para verir. Aynı zamanda, bebeğe küçük bir sembolik hediye verilmesi tavsiye edilir, çünkü iki yaşındaki bir erkek çocuk henüz giysi veya mobilyaların faydalarını takdir edemez.

    Kullanışlı ve pratik bir hediye satın almak için bebeği, onun ilgi alanlarını, ailenin ihtiyaçlarını ve isteklerini bilmeniz gerekir. Aksi takdirde, seçimi büyük ölçüde kaçırabilirsiniz.

    Ünlü Alman yazar Sigmund Graf'ın bir keresinde belirttiği gibi: "Tanıdıklarımızın bizi ne kadar az tanıdığı, bazen onlardan aldığımız hediyelerle değerlendirilebilir."

    Bir çocuğun 2 yaşında verebileceği tek şey bu değil, çocuğun ilgi alanlarına, akrabaların finansal yeteneklerine ve bölgedeki çocuk mağazalarının çeşitliliğine bağlı olarak liste devam ettirilebilir ve tamamlanabilir.

    Orijinal bir hediye yapmak istiyorsanız, doğum günü çocuğu hakkında kendi masal kitabınızı sipariş etmeli veya kendiniz yapmalısınız. 2 yaşında bir çocuk, kahramanı kendisi olan masalları dinlemek ve kendi görüntüsü ile fotoğraf-illüstrasyonlara bakmakla ilgilenecektir.

    Çocuğa ne verilmez

    Oyuncaklar yaş için değil

    Herhangi bir hediyenin 2 yaşında bir çocuğu memnun etmesine rağmen, hala bu tür durumlar için uygun olmayan bir mal kategorisi var. Bunlar, örneğin yanlış yaş kategorisindeki oyuncakları içerir: iki yaşındaki bir çocuk artık çıngıraklarla oynamakla ilgilenmiyor ve hala küçük parçalardan bir tasarımcı oluşturamıyor.

    Şüpheli kalitede oyuncaklar

    Bir erkek çocuğa 2 yıl verilmemesi gereken bir diğer eşya grubu ise güvenli olmayan, kırılabilecek, kırılabilecek ve çocuğu yaralayabilecek eşyalardır. Kutunun üzerinde yazan yaş sınırına ek olarak, satın alınan hediyenin kalitesinden ve kullanılabilirliğinden emin olmanız gerekir.

    oyuncak silah

    Buna ek olarak, psikologlar ve sosyal eğitimciler 2 yaşında erkek çocuklara silah satın almayı önermezler: kılıç, tabanca, makineli tüfek. İstisna, sıcak bir yaz gününde yetişkinlerle oynanabilen su tabancalarıdır.

    Bu nedenle, iki yaşındaki bir çocuk için hediyeler çok farklı olabilir, çünkü küçük bir doğum günü çocuğunu memnun etmek zor değildir. Ana şey, sevgiyle bir hediye seçmek ve olayın kahramanına neşe getirme arzusudur. Daha sonra bebeğe neşeli bir ruh hali ve bağışlanan öğenin daha fazla kullanımı sağlanacaktır.

    Liana Raymanova

    Bir çocuk 2 yaşına geldiğinde, tatilin yakında geleceğini biraz anlamaya başlar, bu da Yılbaşı Gecesi Noel Baba'nın bir hediye ile kapıyı çalacağı anlamına gelir. 2 yaşından büyük çocuklar için hediye seçmek, bir yaşındakilere göre çok daha kolaydır - seçim önemli ölçüde genişliyor.

    2 yaşında bir çocuk çok hızlı gelişir: motor koordinasyonu gelişir, iyi yürümeye başlar, duyuları keskinleşir, bebek her şeyi tadar ve dokunur ve daha çok etrafındaki dünyayı bilmek ister.

    2 yaşındaki çocuklar için Yeni Yıl hediyeleri, birkaç önemli özellik dikkate alınarak seçilmelidir.İki yaşında bir çocuk için hediye seçerken öneriler:

    Dikkatli olun, çünkü düşük kaliteli sürprizler bir takım olumsuz sonuçlara yol açabilir. Oyuncakların görsel açıdan da güvenli olması gerektiğini unutmayın: korkutucu sürprizler çocuğun gelişen ruhuna zarar verebilir.

    Yeni Yıl için 2 yaşında bir kıza ne verilir?

    2 yaşındaki bir kız çocuğu için yeni yıl hediyesi, kalın sayfaları yırtılmayan, rengarenk tasarlanmış bir kitap olabilir. Bugüne kadar, resmi çevirerek tasvir edilen karakterin ses çıkardığı veya hacimli hale geldiği sıra dışı kitaplar var. Ve ayrıca prensesler varsa, böyle bir hediye alıcıyı memnun edecektir.

    Yeni Yıl'da kış, kardan adam, hayvanlar ve Noel Baba resimli kitaplar seçebilirsiniz.

    2 yaşındaki bir kıza bir müzik aleti verilebilir: oyuncak armonikalar, gitarlar, piyanolar veya borular. Bu, bebeğin müzikal becerilerinin gelişmesine katkıda bulunur, ufkunu genişletir ve işitmeyi aşılar.

    İki yaşındaki bir kıza bir dizi oyuncak sebze ve meyve sunulabilir. Anneniz size önerilen sebze ve meyvelerin hangi renklerde olduğunu, hangi tatlara sahip olduklarını ve hangi şekillerde olduklarını size söyleyecektir. Böyle bir eğitici oyunla çocukların dünya hakkındaki fikirlerini genişletiyoruz.

    Bebekler kızların en sevdiği hediyedir. Ayakta durabilmesi ve oturabilmesi için vücut kısımları dönen orta boy bebekler olmalıdır. İlginç bir hikayeyi canlandırmak için hediyeyi oyuncak mobilyalarla tamamlayabilirsiniz: gerçek bir iç mekanı taklit eden bir mutfak veya banyo.

    Yeni Yıl için 2 yaşında bir çocuğa ne verilir?

    Yeni yıl hediyesi olarak 2 yaşındaki bir çocuğa büyük detaylara sahip çeşitli küpler ve yapıcılar verilebilir. Küçük adamlar veya hayvanlarla Lego'yu ekledikten sonra, çocuk yeni kiracı için bir şeyler inşa etmek için bir teşvike sahip olacaktır. Tasarımcıdan sandalyeler ve masalar, yollar ve evler ve belki de bütün bir hayvanat bahçesi inşa edebilecek.

    Küpleri seçerken, dikdörtgen şekilli blokların olduğu bir set seçin, onların yardımıyla yaratıcılığın sınırlarını genişletebilir ve herhangi bir zanaat yapabilirsiniz.

    Yeni Yıl için 2,5 yaşında bir çocuğa üç tekerlekli bir bisiklet sunulabilir. Böyle bir ulaşımda seyahat etmesi ilginç olacak ve böyle bir aktivite sırayla solunum sisteminin gelişimine katkıda bulunur ve bacak kaslarını güçlendirir.

    İki yaşındaki bir çocuk da babasının arabasına çok benzeyen bir oyuncak arabayı sevecektir. Çerçeve ekleri, bir hediye seçmenin başka bir alternatifidir. Arabalara ve kamyonlara, hayvanlara veya kuşlara, en sevdiğiniz çizgi film karakterlerine veya ev dekorasyonuna adanmış çeşitli temalı setler satın alın. Bu kılavuz, bebeğin zekasını ve mantıksal yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmıştır.

    Yeni Yıl için 2 yaşında bir çocuğa hediye fotoğrafı - meyveli bir çerçeve astarı

    evrensel hediyeler

    Favori çizgi film karakterleri şeklinde balonlar veya kabarcık. İkincisi motor aktiviteyi iyi geliştirir, hayranlık uyandırır ve çocuğu eğlendirir, ebeveyn ve bebek arasında temas kurar. Böyle bir hediyenin ilginç bir çeşidi, patlamayan baloncuklar olabilir. Katmandan sonra üst üste bindirilirler ve onlardan bütün bir kompozisyon oluşturabilirsiniz.

    hamuru- Çocuğun yaratıcı gelişiminde vazgeçilmez bir asistan. Modern setlerde, özel kalıplar yardımıyla, yumuşak ve yapışkan olmayan hamuru gıda ürünlerini (kek, dondurma, hamburger ve patates kızartması) kalıplamak, hatta dişlerinize oyuncak dolgular koyarak diş hekimi gibi hissetmek mümkündür. Modelleme sürecinde bir çocuk sayıları ve harfleri öğrenebilir, düşünmeyi geliştirebilir ve olumsuz duygularla başa çıkabilir. Çocuğun tehlikede olmadığından emin olmak için çevre dostu hamuru seçin.

    Şövale veya boyama kitabı- böyle harika bir hediye genellikle bir dizi kurşun kalem veya keçeli kalemle tamamlanır. 2 yaşında, elbette, çocuk albümü kendi yasalarına göre süsleyecek, konturların üzerinden geçecek ve silüetlerin üzerine çizgiler üzerinden boyayacak, ancak hayal gücünü serbest bırakacak - bu bu çağın bir özelliği.

    Sulu boyalar da vardır - bu tekrar kullanılabilir bir hediyedir, çünkü kuruduğunda tekrar beyaza döner ve bebek onu tekrar renklendirebilir.

    kuru havuz- çocukların favorisi. Bir yığın renkli topun içinde yüzmeyi ne kadar da seviyorlar! Bu sadece eğlenceli değil, aynı zamanda yararlıdır: duruş, parmak motor becerileri geliştirir ve karna masaj yapar. Oyun formatında çocuğunuza renkleri ayırt etmeyi öğretebilirsiniz.

    Kullanışlı, kaliteli ve ilgi çekici oyuncaklar seçin. Sonuçta, böyle harika sürprizler kesinlikle çocukların ruhunda bir cevap bulacaktır!

    31 Aralık 2017, 04:11

    Aşağıdaki önerilere dikkat etmenizi öneririz.

    Evrensel sunumların fikirlerini unutmayınız. Tatil için her zaman ilginç bir seçenek seçebilirsiniz. Liste şunları içerecektir:

    Kategoride popüler:

    Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

    Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

    okuman
    Plastik kaşıklardan el işleri: Kendin yap takıları nasıl yapılır (78 fotoğraf)

    Plastik kaşıklardan el sanatları: kendi ellerinizle nasıl süslemeler yapılır ...

    okuman
    Kendin Yap sapan boncuklar: Yeni başlayanlar için bir tığ işi ana sınıfı Sapan boncukları nasıl monte edilir

    Kendi elinizle slingo boncukları: tığ işi ustalık sınıfı ...

    okuman
    kendin yap popik bebek: ana sınıf

    kendin yap popik bebek: ana sınıf

    okuman

    Çocuklara İlgi Çekici Hediye Fikirleri Trendyol’da!

    Anne ve babalar, dünyada kıymet verdikleri yegane varlıkları çocukları için onları mutlu eden, eğlendiren hediyeler almak ister. Marka ve ürün çeşitliliği ebeveynleri çocuklara hediye alma konusunda kararsız bırakabilir. Kız çocuk hediye olarak pelüş oyuncak, bebek, tüllü etek, ayakkabı, oyuncak bardak, çatal kaşık, mutfak önlüğü, boyama kitapları, eğlenceli okuma kitapları, renkli defterler fosforlu kalemler, oyuncak ayı, paten, bisiklet ve voleybol topu isteyebilir. Erkek çocuğa hediye olarak oyuncak araba, PlayStation, dijital oyunlar, forma, futbol topu, krampon ve kaykay satın alabilirsiniz. Trendyol’un ebeveynlere kolaylık olması için önerdiği hediyeleri inceleyerek uygun fiyatlı, güzel ve eğlenceli hediyeyi bulabilirsiniz.

    Eğlenceli ve Renkli Çocuk Hediye Fikirleri

    Çocuklara hediye seçimi ebeveynleri bazen zorlayabilir. Bu konuda bazı yardımlar alabilirsiniz. Trendyol’un çocuk hediye fikirlerinde ayakkabı, çanta, forma, t-shirt, cep telefonu, bilgisayar, tablet, dijital oyunlar, kutu oyunları, eğitici oyuncaklar, müzik aleti, PlayStation, puzzle, pelüş oyuncak, scooter, bisiklet, kaykay, paten, futbol topu, basketbol topu, müzik aleti, kitap ve eğitici oyuncaklar öne çıkar. Çocuklar için hediye seçiminde bu fikirlerden yararlanarak kolay hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Çocuğa yılbaşı hediyesi konusunda kararsız kalanlar erkek çocuk için tuttuğu takımın forması hediye alınabilir. Erkek çocuklar hediye olarak alınan formayla takımının maçını zevkle izleyebilir. Kız çocukların sevdiği oyuncak bebeklerden alıp evcilik oyunları oynamanız onları mutlu etmeye yeter. Çocuğa bayram hediyesi kıyafet ve ayakkabı alabilirsiniz. Bayramı yeni kıyafetleriyle karşılayan çocuklar çok mutlu olabilir.

    Küçük Çocuğa İlginç Hediyeler

    Çocuğunuza unutamayacağı akılda kalan bir hediye vermek isterseniz Trendyol’un çocuğa ilginç hediyeler önerisini inceleyebilirsiniz. Küçük çocuklara hediyelerde oyuncaktan teknolojiye, giyimden ayakkabıya pek çok kategoride birbirinden eğlenceli ve güzel tasarımlar bulunur. 3 yaşındaki çocuğa hediye olarak ne alırsanız küçük olmasından dolayı ona her şey ilginç gelebilir. 5 yaşındaki, 8 yaşındaki, 9 yaşındaki, çocuğa hediye olarak uzaktan kumandalı araba, zeka geliştirici oyunlar, oyuncak hayvanlar, puzzle, bebek, çizgi film karakterleri, müzikli, papyonlu, eğitici pelüş oyuncak, el kuklası gibi ürünler satın alabilirsiniz. Ebeveynler, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş, 7 yaş çocuğa hediye bisiklet, akülü araba, paten, scooter, dijital yazı tahtası, karaoke mikrofonlu piyano, su ve kum aktivite masası, kara tahtalı oyuncak bilgisayar, oyuncak mutfak seti ve eğitici mikroskop seti hediye alabilir. Trendyol’dan çocuklara alınacak hediye ile hem hayal dünyasını geliştirmesini hem de arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

    Çocuğa Alınacak Hediye Önerileri

    Çocuğa alınacak hediye cinsiyetine ve yaşına göre değişiklik gösterir. Kız çocuğu patenle oynamayı tercih ederken, erkek çocuğu futbol topuyla oynamayı isteyebilir. Fakat hem kız çocukları hem de erkek çocukları için elektronik eşyalar vazgeçilmez parçalardır. Çocuğunuz büyük ise Trendyol’un çocuğa elektronik hediye alternatiflerini inceleyebilirsiniz. Çocuğa teknolojik hediye telefon, laptop, tablet, PlayStation alabilirsiniz. Dijital oyunlar da mutlu olması için tercih edilebilir. Çocuğa anlamlı hediye vermek isteyenler kişiye özel kupa, isme özel defter ve kalem, isimli tişört, çizgi film karakterli matara, anne çocuk kombinleri, baba çocuk kombinleri, müzik kutuları tercih edebilir. Çocuklara alınabilecek hediyeleri şık paketler haline getirerek çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz.

    Çocuğa Hediye Ne Alınır?

    Doğum gününde, karne gününde, yılbaşı gecelerinde, bayramlarda ebeveynler, “çocuğa hediye ne alınır” sorusunu sorabilirler. Okul öncesi çocuklara hediye olarak oyuncak araba, oyuncak bebek, yapboz, boyama kalemleri, boyama kitabı satın alabilirsiniz.

    Çocuğa Hediye Ne Alınır?

    Çocuklara hediye önerilerinde oyuncak ayı, puzzle, forma, scooter, uzaktan kumandalı araba, bebek, fosforlu kalemler ve paten hediye alabilirsiniz. Çocuklara minik hediyeler alarak özel günlerde mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

    Çocuklara Alınacak Hediyeler Nelerdir?

    Ebeveynler, “çocuklara hediye ne alınır” sorusunun cevabını Trendyol’da kolaylıkla bulabilir. Trendyol’un çocuklar için hazırladığı hediye önerileri, seçimlerinizde size yol gösterebilir. Önerilerden PlayStation, dijital oyun, pelüş oyuncak, kaykay, scooter, cep telefonu, laptop, bisiklet, ayakkabı, çanta ve akıllı bileklik modelleri sıklıkla tercih edilir. Siz de çocuklar için yapacağınız hediye seçiminde Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası