aydın adnan menderes üniversitesi besyo taban puanları 2019 / Ankara Besyo Hazırlık Kursları - Ali Sarı Ankara Besyo Hazırlık Kursu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

aydın adnan menderes üniversitesi besyo taban puanları 2019

2019 Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

2019 Besyo taban puanları yazımızda, üniversitelerin spor bilimleri fakültesi ile beden eğitimi ve spor meslek yüksekokulu içerisinde yer alan bölümlerinin taban puanlarına ulaşabilirsiniz. Üniversiteler açtıkları özel yetenek sınavlarının giriş şartlarında: Beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim), spor yöneticiliği(normal ve ikinci öğretim), rekreasyon (normal ve ikinci öğretim) ve spor bilimleri bölümlerine ait taban puan belirlemektedir. Bu puanlar üniversitelerin sbf ve besyo özel yetenek sınavlarına katılmak için belirlenmiş temel şarttır.  Adaylar, bu puanları 2018 TYT sınavında ham puan olarak almak zorundadır. Yaptığımız listeye bütün üniversiteleri dahil ederek sbf ve besyo bölümleri için açılan özel yetenek sınavlarına ait 2019 besyo taban puanları ve kontenjanları göstermeye çalıştık.

2019 Adana Çukurova Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Tercihiniyap Forum Tekrar Aktif Tıklayın

Çukurova Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için genel erkek kontenjanı 17, genel kız kontenjanı 17, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 3, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan kız kontenjanı 3 olmak üzere toplam 40kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 260

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 180

Çukurova Üniversitesi antrenörlük eğitimi için genel erkek kontenjanı 32,genel kız kontenjanı 29, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız toplam kontenjan 11 ve engelli sporcu kontenjanı erkek ve kız toplam 8 olmak üzere toplam 80 kontenjan açılmıştır. Kamu Haber

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Antrenörlük eğitimi milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Adıyaman Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Adıyaman Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için genel erkek kontenjanı 30, genel kız kontenjanı 20, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız kontenjanı toplam 10 olmak üzere toplam 60 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 160

Adıyaman Üniversitesi antrenörlük eğitimi için genel erkek kontenjanı 25,genel kız kontenjanı 15, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız toplam kontenjan 5 ve engelli sporcu erkek ve kız toplam kontenjan 5 olmak üzere toplam 50 kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Antrenörlük eğitimi milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 160

·        Engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Afyon Kocatepe Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için genel erkek kontenjanı 21, genel kız kontenjanı 17, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve engelli erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 45 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

Afyon Kocatepe Üniversitesinde antrenörlük eğitimi için genel erkek kontenjanı 21, genel kız kontenjanı 17, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve engelli erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 45 kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Antrenörlük eğitimi milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

Afyon Kocatepe Üniversitesi rekreasyon için genel erkek kontenjanı 21,genel kız kontenjanı 17, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve engelli erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 45 kontenjan açılmıştır.

·        Rekreasyon genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Rekreasyon milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezu nolan erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Ağrı İbrahim ÇeçenÜniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için genel erkek kontenjanı 37, genel kız kontenjanı 17, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 2 ve şehit yakını, gazi, gazi yakını erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 60 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği milli sporcu erkek ve kız taban puanı:150

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 160

·        Şehit yakını, gazi, gazi yakını erkek ve kız taban puanı: 150

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi antrenörlük eğitimi normal öğretim için genel erkek kontenjanı 27, genel kız kontenjanı 12, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 2,engelli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve şehit yakını, gazi, gazi yakını erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 50 kontenjan açılmıştır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi antrenörlük eğitimi ikinci öğretim için genel erkek kontenjanı 24, genel kız kontenjanı 10, milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı2, engelli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve şehit yakını, gazi, gazi yakını erkek kontenjanı 1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 45kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 160

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) milli sporcu veya spor alan/kol/bölümlerinden mezun olan erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli sporcu (normal ve ikinci öğretim) erkek ve kız taban puanı: 100

·        Şehit yakını, gazi, gazi yakını (normal ve ikinci öğretim) erkek ve kız taban puanı: 150

2019 Aksaray Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Aksaray Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 11, milli erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı2 ve engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 45 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Aksaray Üniversitesi antrenörlük eğitimi normal öğretim için erkek kontenjanı 26, kız kontenjanı 15, milli erkek kontenjanı 6, kız kontenjanı3 ve engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 55kontenjan açılmıştır.

Aksaray Üniversitesi antrenörlük eğitimi ikinci öğretim için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 11, milli erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı2 ve engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 45kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 160

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Aksaray Üniversitesi spor yöneticiliği normal öğretim için erkek kontenjanı22, kız kontenjanı 22, milli erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı 5 ve engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 3 olmak üzere toplam 60 kontenjan açılmıştır.

Aksaray Üniversitesi spor yöneticiliği ikinci öğretim için erkek kontenjanı 15, kız kontenjanı 15, milli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı3 ve engelli erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 40kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 17, milli erkek kontenjanı 4, kız kontenjanı 4, engelli erkek ve kız toplam kontenjan 5 veya bancı uyruklu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 55kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi antrenörlük eğitimi için erkek kontenjanı 24, kız kontenjanı 21, milli erkek kontenjanı5, kız kontenjanı 4, engelli erkek ve kız toplam kontenjan 6 ve yabancı uyruklu erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı 5 olmak üzere toplam 70 kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

2019 Amasya Üniversitesi Besyo TabanPuanları ve Kontenjanları

Amasya Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkekkontenjanı 24+1, kız kontenjanı 14+1 ve yabancı uyruklu erkek kontenjanı1, kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 40 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 230

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 200

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

2019 Besyo taban puanları tablomuzu görmek için tıklayınız

2019 Ankara Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Ankara Üniversitesi beden eğitimi vespor öğretmenliği için erkek kontenjanı 25, kız kontenjanı 25ve yabancı uyruklu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 55kontenjan açılmıştır.

·        Ankara Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kıztaban puanı: 270

·        Ankara Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 200

·        Ankara Üniversitesi spor bölümü mezunları erkek ve kız taban puanı : 240

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Ankara Üniversitesi antrenörlük eğitimi için erkek kontenjanı 27, kız kontenjanı 18, engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve yabancı uyruklu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 55 kontenjan açılmıştır.

·        Ankara Üniversitesi antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 240

·        Ankara Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 180

·        Ankara Üniversitesi spor bölümü mezunları erkek ve kız taban puanı: 220

·        Ankara Üniversitesi engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Ankara Üniversitesi spor yöneticiliği için erkek kontenjanı 27, kız kontenjanı 18, engelli erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve yabancı uyruklu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 55 kontenjan açılmıştır.

·        Ankara Üniversitesi spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 260

·        Ankara Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 200

·        Ankara Üniversitesi spor bölümü mezunları erkek ve kız taban puanı: 240

·        Ankara Üniversitesi engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

2019 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Spor bilimleri genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 170

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Antalya Akdeniz Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Rekreasyon genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız beden eğitimi ve spor öğretmenliği taban puanı: 200, diğer bölümler: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Ardahan Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

2019 Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 17, milli sporcu erkek kontenjanı 7, kız kontenjanı 3 ve engelli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı 1olmak üzere toplam 50 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 17, milli sporcu erkek kontenjanı 7, kız kontenjanı 3 ve engelli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı1 olmak üzere toplam 50 (Normal Öğretim) + 50 (İkinci Öğretim) =100 kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 19, kız kontenjanı 14, milli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve engelli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı 2 olmak üzere toplam 40 (Normal Öğretim) + 40 (İkinci Öğretim) = 80 kontenjan açılmıştır.

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rekreasyon (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 19, kız kontenjanı14, milli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 2 ve engelli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı 2 olmak üzere toplam 40 + 40 = 80 kontenjan açılmıştır.

·        Rekreasyon (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı:150

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Balıkesir Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Balıkesir Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 14, milli sporcu erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 2 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 3 ve kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 44 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Balıkesir Üniversitesi antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 14, milli sporcu erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 1 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 3 ve kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 43 (Normal Öğretim) + 43 (İkinci Öğretim) = 86 kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Balıkesir Üniversitesi spor yöneticiliği(normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 22, kız kontenjanı 14,milli sporcu erkek kontenjanı 2, kız kontenjanı 1 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 3 ve kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 43 (Normal Öğretim) +43 (İkinci Öğretim) = 86 kontenjan açılmıştır.

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Bartın Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Rekreasyon (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Batman Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Rekreasyon (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Spor alan/kol/bölümleri mezunu erkek ve kız taban puanı: 190

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Bayburt Üniversitesi Besyo TabanPuanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız tabanpuanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

·        Şehit yakını, gazi, gazi yakını olanlar erkek ve kız taban puanı: 150

2019 Bitlis Eren Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 190

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Spor alan/kol/bölümleri mezunu erkek ve kız taban puanı: 170

2019 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 25, kız kontenjanı 16, milli sporcu erkek kontenjanı 3,kız kontenjanı 1 olmak üzere toplam 44 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 11, milli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 1 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 2 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 39 (Normal Öğretim) + 39 (İkinci Öğretim) = 78 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) için erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 11, milli sporcu erkek kontenjanı 3, kız kontenjanı 1 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 2 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 39 (Normal Öğretim) + 39 (İkinci Öğretim) = 78 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 180

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Bursa Uludağ Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 240

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 230

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 210

·        Milli erkek ve kız beden eğitimi ve spor öğretmenliği taban puanı: 230, diğer bölümler: 200

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Çorum Hitit Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 230

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Spor yöneticiliği (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Rekreasyon genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Denizli Pamukkale Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 250

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Rekreasyon genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 160

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Diyarbakır Dicle Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 200

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Düzce Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 240

·        Antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 240

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 150

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

2019 Besyo taban puanları tablomuzu görmek içintıklayınız

2019 Gazi Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Gazi Üniversitesi beden eğitimi vespor öğretmenliği için erkek kontenjanı 30, kız kontenjanı 20,milli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı 20 ve yabancı uyruklu erkek ve kız toplam kontenjanı 4 olmak üzere toplam 74 kontenjan açılmıştır.

·        Gazi Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 250

·        Gazi Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 185

·        Gazi Üniversitesi spor bölümü mezunları erkek ve kız taban puanı: 200

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Gazi Üniversitesi antrenörlük eğitimi için erkek kontenjanı 36, kız kontenjanı 18, milli sporcu erkek ve kız toplam kontenjanı 20 , engelli sporcu erkek kontenjanı 4, kız kontenjanı 2 ve yabancı uyruklu erkek ve kız toplam kontenjanı 10 olmak üzere toplam 90 kontenjan açılmıştır.

·        Gazi Üniversitesi antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 225

·        Gazi Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 185

·        Gazi Üniversitesi spor bölümü mezunları erkek ve kız taban puanı: 200

·        Gazi Üniversitesi engelli sporcu erkek ve kız taban puanı: 100 

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

2019 Hacettepe Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Hacettepe Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 20ve yabancı uyruklu erkek ve kız toplam kontenjanı 2 olmak üzere toplam 42kontenjan açılmıştır.

·        Hacettepe Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek vekız taban puanı: TYT sınavında en düşük 240 bininci başarı sırasında yer almak.

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Hacettepe Üniversitesi antrenörlük eğitim için erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 20 ve yabancı uyruklu erkek ve kız toplam kontenjanı 2 olmak üzere toplam 42 kontenjan açılmıştır.

·        Hacettepe Üniversitesi antrenörlük eğitimi genel erkek ve kız taban puanı: 250

·        Hacettepe Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 250

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

Hacettepe Üniversitesi rekreasyoniçin erkek kontenjanı 20, kız kontenjanı 20 ve yabancı uyruklu erkek ve kız toplam kontenjanı 2 olmak üzere toplam 42 kontenjan açılmıştır.

·        Hacettepe Üniversitesi rekrasyon genel erkek ve kız taban puanı: 250

·        Hacettepe Üniversitesi milli sporcu erkek ve kız taban puanı: 250

·        Yabancı uyruklular için taban puan belirlenmemiştir.

2019 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Besyo Taban Puanları ve Kontenjanları

Manisa Celal Bayar Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği için erkek kontenjanı 23, kız kontenjanı 16, milli sporcu erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı 4 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 4 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 54 kontenjan açılmıştır.

·        Beden eğitimi ve spor öğretmenliği genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversitesi antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) için erkek ve kız toplam kontenjanı 72, milli sporcu erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı 4 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 5 ve kız kontenjanı 3 olmak üzere toplam 89 (Normal Öğretim) + 89 (İkinci Öğretim) = 178kontenjan açılmıştır.

·        Antrenörlük eğitimi (normal ve ikinci öğretim) genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversitesi spor yöneticiliği normal öğretim için erkek kontenjanı 23, kız kontenjanı 16, milli sporcu erkek kontenjanı 5, kız kontenjanı 4 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 4 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 54 kontenjan açılmıştır.

·        Spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversitesi spor yöneticiliği ikinci öğretim için erkek kontenjanı 17, kız kontenjanı 16, milli sporcu erkek kontenjanı 4, kız kontenjanı 3 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 3 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 45 kontenjan açılmıştır.

·        Spor yöneticiliği genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversitesi rekreasyon (normal ve ikinci) öğretim için erkek kontenjanı 19, kız kontenjanı 14, milli sporcu erkek kontenjanı 4, kız kontenjanı 3 ve engelli sporcu erkek kontenjanı 3 ve kız kontenjanı 2 olmak üzere toplam 45 (Normal Öğretim) + 45 (İkinci Öğretim) = 90 kontenjan açılmıştır.

·        Rekreasyon genel erkek ve kız taban puanı: 220

·        Milli erkek ve kız taban puanı: 180

·        Engelli erkek ve kız taban puanı: 100

ÖSYM sonuçları ile aynı puanı çıkaran 2019 TYT Puan Hesaplama Robotumuz İçin Tıklayınız.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

İzmir 9 Eylül Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü: Tüm adaylar için 210 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü: Tüm adaylar için 250.00 TYT

 

Eskişehir Teknik Üniversitesi SBF Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü: 150 TYT
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü: 150 TYT
Rekreasyon Bölümü: 150 TYT

 

Rize RTE Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Milli Sporcular : 150 TYT
Diğer Adaylar : 160 TYT

 

İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 270 TYT

Antrenörlük Eğitimi Bölümü: 250TYT

Spor Yöneticiliği Bölümü: 250 TYT

Milli Sporcular ve Spor liseliler: 180″TYT

 

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT
Antrenörlük Eğitimi :180 TYT

 

Çorum Hitit Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 230 TYT
Spor Yöneticiliği : 200 TYT
Antrenörlük Eğitimi :200 TYT
Rekreasyon Eğitimi: 200 TYT
Engelli Adaylar : 100 TYT

 

Ankara Hacettepe Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 300 bin başarı sıralaması
Rekrasyon : 230 TYT
Antrenörlük Eğitimi: 230 TYT

 

Karabük Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 210 TYT
Antrenörlük Eğitimi: 180 TYT
Spor Çıkışlı veya Milli Sporcu : 150 TYT

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi Taban Puanları 2019

Tüm Bölümler İçin : 150 TYT

 

Balıkesir Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Tüm bölümler için:

Milli ve Spor Çıkışlılar : 150 TYT

Diğer Adaylar : 200 TYT

Engelli Adaylar: 100 TYT

 

 K.Mehmetbey Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü : 220 TYT

Antrenörlük Eğitimi 1. Öğretim: 220 TYT

Antrenörlük Eğitimi 2. Öğretim: 220 TYT

Milli Sporcular : 150.00

 

Giresun Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1 ve 2. Öğretim : 150.00 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü :150.00 TYT

Engelli Adaylar: 100 TYT

 

Bitlis Eren Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Milli Sporcular:  150 TYT

Spor Lisesi:  170 TYT

Diğer adaylar : 190 TYT

 

Elazığ Fırat Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Tüm Bölümler İçin:

Milli Sporcular : 160.00 TYT

Diğer Adaylar: 200 TYT

 

Kastamonu Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Tüm Bölümler İçin:

Milli Sporcular ve Spor Lisesi : 150.00 TYT

Diğer Adaylar: 250 TYT

 

Yozgat Bozok Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü : 170.00 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü: 200.00 TYT

Spor Yöneticiliği: 170 TYT

Milli Sporcular : 150.00 TYT

 

Malatya İnönü Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü: 270.00 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü: 270.00 TYT

Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri: 270.00 TYT

Milli Sporcular : 200.00 TYT

 

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1.ve 2. Öğretim : 200 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü : 220 TYT

Milli Sporcular : 180.00 TYT

 

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü : 220.00 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü : 280.00 TYT

Spor Yöneticiliği Bölümü: 240 TYT

Milli Sporcular : 180.00

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük Eğitimi 1-2 : 180 TYT

Spor Yöneticiliği 1-2 : 180 TYT

Rekrasyon 1-2 : 180 TYT

 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 200

Antrenörlük : 160

Milli Sporcular : 150 

 

Kayseri Erciyes Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 200 TYT (Tüm adaylar)

Diğer Bölümler İçin:

Milli Sporcular ve Spor Lisesi Mezunları : 150 TYT

Diğer Adaylar: 200 TYT

 

Amasya Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 230 TYT

Milli Sporcular : 200 TYT

 

Erzincan B.Y Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Tüm Bölümler İçin:

Diğer Adaylar: 200 TYT

Spor Çıkışlılar : 180 TYT

Milli Sporcular : 160 TYT

 

Kırıkkale Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 210 TYT Milli Sporcu ve Spor Lisesi: 200 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 210 TYT Milli Sporcu ve Spor Lisesi: 200 TYT

Rekrasyon : 210 TYT Milli Sporcu ve Spor Lisesi: 200 TYT

 

Siirt Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 150 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 150 TYT

Spor Yöneticiliği 1 ve 2. öğretim : 150 TYT

 

Konya Selçuk Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 220 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 200 TYT

Spor Yöneticiliği : 200 TYT

Rekrasyon : 200 TYT

Spor Çıkışlılar: 180 TYT

Milli Sporcular: 150 TYT

Engelli Adaylar : 100 TYT

 

İzmir Ege Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 200 TYT

Antrenörlük Bölümü: 200 TYT

Spor Yöneticiliği : 200 TYT

Milli : 150 TYT

 

Edirne Trakya Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 180 TYT

Spor Yöneticiliği : 180 TYT

Rekrasyon : 180 TYT

Milli Spocular: 150 TYT

 

Zonguldak B.E Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği : 210 TYT

Milli Sporcular: 180 TYT

 

Bingöl Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 180 TYT

Spor Yöneticliği : 180 TYT

Spor Çıkışlı ve Milli : 150 TYT

 

Trabzon KTÜ Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi : 200 TYT

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 220 TYT

Spor Yöneticiliği : 200 TYT

 

Muş Alparslan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği: 210 TYT

Antrenörlük Bölümü: 200 TYT

Spor Yöneticiliği: 200 TYT

 

Muğla S.K.Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 280 TYT

Spor Yöneticiliği : 200 TYT

Antrenörlük : 180 TYT

Rekrasyon : 180 TYT

Spor Çıkışlılar  Milli Sporcular : 160  öğrt: 180(milli:160)

 

Burdur M.A.E Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 210 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 180 TYT

Milli Sporcular :  150 TYT

 

Kahramanmaraş S.İ.Ü Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 200 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 200 TYT

 

Manisa CBÜ Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 220 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 220 TYT

Spor Yöneticiliği : 220 TYT

Rekrasyon : 220 TYT

 

Ağrı İÇÜ Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 160 TYT

 

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 240 TYT

Spor Yöneticiliği : 240 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 200 TYT (3 yıl lisans şartı)

 

Çanakkkale 18 Mart Üniversitesi Taban Puanları 2019

Antrenörlük Eğitimi: 190 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği: 230 TYT

Spor Yöneticiliği Bölümü: 190 TYT

Spor Yöneticiliği Bölümü (İ.Ö.): 190 TYT

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 240 TYT

Antrenörlük : 200 TYT

Milli : 150 TYT

 

Adana Ç.Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 260 TYT

Antrenörlük : 200 TYT

 

Aksaray Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 210 TYT

Antrenörlük : 160 TYT

Milli : 150

 

Sinop Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Antrenörlük : 180 TYT

Spor  Milli : 150 TYT

 

Kars Kafkas Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 150 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 150 TYT

Spor Yöneticiliği 1. : 150 TYT

Spor Yöneticliği 2. : 150 TYT

Spor ve Milli : 150 TYT

 

Hatay MKÜ Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 200 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 200 TYT

Spor Yöneticiliği : 200 TYT

Rekrasyon: 200 TYT

 

Bayburt Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Normal Adaylar : 180

Öğretmenlik Bölümü:

Spor Lisesi, Milli Sporcular ve Şehit Yakınları: 150 TYT

Engelliler : 100 TYT

Diğer Adaylar: 180 TYT

 

Antrenörlük Bölümü: 

Spor Lisesi, Milli Sporcular ve Şehit Yakınları: 150 TYT

Engelliler : 100 TYT

Diğer Adaylar: 180 TYT

 

Sivas C.Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Spor Yöneticiliği : 180 TYT

Antrenörlük : 180 TYT

Spor ve Milli : 150 TYT

 

Kırşehir A.E Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 170 TYT

Milli ve Spor çıkışlı: 150 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 150 TYT

Spor Yöneticiliği : 150 TYT

 

Afyon K.Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük : 180 TYT

Rekrasyon: 180 TYT

Milli Sporcular: 150 TYT

 

Denizli P.Ü Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 250 TYT

Antrenörlük : 200 TYT

Rekrasyon:  200 TYT

 

Antalya A.Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 220 TYT

Spor Yöneticiliği : 180 TYT

Antrenörlük : 180 TYT

Rekrasyon:  180 TYT

Milli Sporcular, Diğer Bölümler: 150 TYT Öğretmenlik: 200 TYT

 

Batman Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 210 TYT

Spor Yöneticiliği : 190 TYT

Antrenörlük : 190 TYT

Spor Çıkışlılar : 190 TYT Milli Sporcular : 150 TYT

 

Iğdır Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 170 TYT

Antrenörlük Bölümü 1. ve 2. Öğretim: 170 TYT

Spor Lisesi: 160 TYT

Milli Sporcular: 150 TYT

 

Ardahan Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 150 TYT

Spor Yöneticiliği 1.ve 2. Öğretim : 150 TYT

 

Adıyaman Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 150 TYT

Antrenörlük : 150 TYT

 

Tekirdağ NKÜ Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180 TYT

Spor Yöneticiliği: 180 TYT

Sporcu Özgeçmişi Olanları : 180 TYT

Spor Çıkışlı ve Olimpik Branşlarda ABC Milliler: 150 TYT

 

Samsun 19 Mayıs Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 150 TYT

Antrenörlük Bölümü : 150 TYT

Spor Yöneticiliği : 150 TYT

 

Bartın Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 TYT

Antrenörlük Eğitimi : 180 TYT

Spor Yöneticiliği  : 180 TYT

Rekrasyon. : 180 TYT

Spor ve Milli : 150  TYT

 

Aydın A.Menderes Üniversitesi 2019

Tüm bölümlerde baraj puanı 150’dir.

 

Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi 2019

Tüm bölümlerde baraj puanı 190’dır.

 

Mersin Üniversitesi Taban Puanı 2019

Antrenörlük Eğitimi Bölümü: 180 TYT

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği: 200 TYT

Rekreasyon Bölümü: 200 TYT

Spor Yöneticiliği Bölümü: 200 TYT

 

Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Milli Sporcular gibi bölümlere girmek isteyenler için Besyo taban puanları 2019 listesi ortaya çıktı. İzmir Ege Üniversitesi Besyo taban puanları 2019, İstanbul, Eskişehir ve Kocaeli besyo taban puanları ile birlikte içeriğimizde ayrıntılı olarak yer alıyor. Besyo nedir? Sorusunun cevabı ise, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu anlamına gelen Besyo, Spor Akademisi olarak da biliniyor. Besyo’da Beden Eğitimi Öğretmeni, Spor Yöneticisi, Milli Sporcular ve Antrenörler yetişiyor. Besyo Fakülteleri ise 4 yıllık periyot üzerine eğitim veriyor. Açık öğretimde 2 yıllık bir besyo bölümünün de olduğunu ekleyelim.

İZMİR VE EGE BÖLGESİ BESYO TABAN PUANLARI 2019

İzmir Ege Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180 TYT
  • Antrenörlük Bölümü: 150 TYT
  • Spor Yöneticiliği: 180 TYT
  • Milli: 150 TYT

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli-Spor Çıkışlı: Öğretmenlik 150.000 - Antrenörlük 150.000
  • Engelli: 100.000

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 250.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Rekrasyon: 180.000
  • Milli Sporcular: 150.000
  • Spor lise: 160.000 – Öğrt: 180.000
  • Engelli: 100.000

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Engelli: 100.000

Afyon Kocatepe Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli Sporcular: 150.000

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 220.000
  • Spor Yöneticiliği: 220.000
  • İşe Alım: 220.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 220.000
  • Milli ve Spor Lisesi: 180.000
  • Engelli: 100.000

Denizli Pamukkale Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli ve Spor Çıkışlı: 150.000

MARMARA VE TRAKYA BÖLGESİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Engelli: 100.000

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Egzersiz ve Spor Bilimleri: 200.000
  • Milli Sporcular Spor lise: 150.000

Edirne Trakya Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Sporcular Spor Lise: 150.000
  • Engelli: 100.000

İstanbul Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 270.000
  • Spor Yöneticiliği: 250.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 250.000
  • Milli – Spor Lisesi: 180.000
  • Engelli: 100.000

Düzce Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 230.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 220.000
  • Spor Yöneticiliği: 220.000
  • Milli: 150.000

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Milli: 150.000

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 230.000
  • Spor Yöneticiliği: 220.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 220.000
  • Spor Yöneticiliği İÖ: 210.000
  • Antrenörlük Eğitimi İÖ: 210.000
  • Rekrasyon: 180.000

KARADENİZ BÖLGESİ BESYO TABAN PUANLARI 2019

Bartın Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 160.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 160.000
  • Spor Yöneticiliği: 160.000
  • Rekrasyon: 160.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Gümüşhane Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000

Bayburt Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Spor Liseli Şehit Yakını: 150.000

Ordu Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Çorum Hitit Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Sporcular Spor lise: 180.000
  • Engelli: 100.000

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Milli: 150.000

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Milli: 150.000

Tokat GOP Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük: 150.000
  • Engelli: 100.000
  • Tokat GOP Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Kılavuzu 2019

Kastamonu Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Engelli: 100.000

Giresun Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 170.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 160.000
  • Engelli: 100.000

Karabük Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 160.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Sinop Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000

İÇ ANADOLU BÖLGESİ İLLERİNDE BESYO PUANLARI

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000

Karaman Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 200.000
  • Milli ve spor: 150.000

Kırıkkale Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Milli Spor: 150.000

Ankara Yıldırım Beyazit Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Spor Bilimleri Bölümü: 200.000
  • Milli ve Spor Çıkışlı: 170.000

Sakarya Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000

Aksaray Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Sporcular: 150.000

Ankara Gazi Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 230.00
  • Antrenörlük Eğitimi: 200.000
  • Olimpik Milli Sporcular: 180.000
  • Milli Sporcular: 190.000

Ankara Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 230.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 220.000

Kayseri Erciyes Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Rekrasyon: 180.000

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Konya Selçuk Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 210.000
  • Spor Yöneticiliği: 190.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 190.000
  • Rekrasyon: 180.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 180.000
  • Engelli: 100.000

Ankara Hacettepe Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: TYT sınavına girmek / En düşük 300 bin sırasında olmak
  • Antrenörlük Eğitimi: 230.000
  • Rekrasyon: 230.000

Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Milli – Ant: 160.000 Öğrt: 180.000
  • Spor Lisesi: Ant: 160.000 Öğrt: 180.000

Kırşehir Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Engelli: 100.000

Eskişehir Teknik Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon:  150.000
  • Milli Sporcular: 150.000
  • Eskişehir Teknik Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Kılavuzu 2019

Amasya Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000

DİĞER BÖLGE VE İLLERDE BESYO PUANLARI

Antalya Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200,000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli ve Spor Lisesi: 180.000

Mersin Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Rekrasyon: 200.000

Adana Çukuroava Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli-Spor Çıkışlı: 150.000

Adıyaman Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi:180.000
  • Milli – Spor Lisesi: 160.000

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Tunceli Munzur Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Spor Yöneticiliği: 200.000
  • Spor Lisesi – Mili: 180.000
  • Engelli: 100.000

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Sporcular Spor lise: 150.000
  • Engelli: 100.000

Ardahan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 160.000
  • Spor Yöneticiliği: 160.000
  • Spor Lisesi – Milli: 150.000

Kars Kafkas Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2018

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Milli Sporcular Spor lise: 150.000

Muş Alparslan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 210.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 200.000
  • Spor Yöneticiliği: 190.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Çıkışlı: 170.000

Kahramanmaraş Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Milli: 150.000

Malatya İnönü Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 240.000
  • Engellilerde Beden Eğitimi Öğretmenliği: 240.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 240.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 180.000
  • Engelli: 100.000

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli – Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Spor-Milli: 165.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi
  • 2. Öğretim: 150.000
  • Engelli: 100.000

Batman Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Bingöl Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Milli Sporcular ve Spor: 150.000
  • Engelli: 100.000

Bitlis Eren Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Milli Sporcular: 150.000
  • Spor lise: 170.000

Şırnak Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000

Hatay MKÜ Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Siirt Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000

Gaziantep Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 220.000
  • Spor Yöneticiliği: 220.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 220.000
  • Milli: 150.000
  • Engelli: 100.000

Iğdır Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 200.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 180.000
  • Milli – Spor: 160.000

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Erzurum Atatürk Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 150.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

Erzincan Üniversitesi Besyo Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 180.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Çıkışlı: 160.000
  • Engelli: 100.000

Elazığ Fırat Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2019

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği: 180.000
  • Spor Yöneticiliği: 150.000
  • Antrenörlük Eğitimi: 150.000
  • Rekrasyon: 150.000
  • Milli: 150.000
  • Spor Lisesi: 150.000
  • Engelli: 100.000

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası