muğla eğitim ve araştırma hastanesi göz doktorları / Göz Hastalıkları

Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Göz Doktorları

muğla eğitim ve araştırma hastanesi göz doktorları

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk kornea nakli gerçekleştirildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kornea nakli bekleyen 75 yaşındaki hastaya kornea nakli yapıldı. Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin Karalezli önderliğinde, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Cem Şimşek ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyat aynı zamanda ilimizin ilk kornea nakli ameliyatı oldu.

Kadir Tamer

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğine geçirdiği katarakt ameliyatı sonrasında görme kaybı şikâyetiyle başvuran ve uzun süredir kornea bekleyen hastaya, trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden ve ailesi tarafından organ bağışı yapılan bir kişiden alınan kornea başarılı bir şekilde nakledildi.

Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin Karalezli önderliğinde, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Cem Şimşek ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyat aynı zamanda ilimizin ilk kornea nakli ameliyatı oldu.

Nakil ameliyatı sonrası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan ve Başhekim Doç. Dr. Turhan Togan hastayı klinikte ziyaret etti

Ziyarette Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aylin Karalezli tarafından hastanın bandajı açıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, böylesi önemli ameliyatların Muğla'da yapılabilmesinden dolayı nakil ekibiyle gurur duyduğunu söyleyerek, süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kornea nakli bundan sonra Muğla'da yapılacak

Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Cem Şimşek, organ bağışının önemi vurgularken, önceki yıllarda kornea nakli olması gereken hastaların çevre illerdeki hastanelere sevk edildiğini ancak bundan sonra bu hastaların Muğla'da tedavi edilebileceğini söyledi.

Dr. Öğr. Üyesi Şimşek, Muğla'da kornea nakli için sıra bekleyen çok fazla hasta olduğunu, ancak bölgemizde kornea bankası olmaması sebebiyle bu ihtiyacın Ege Üniversite Tıp Fakültesinden sağlandığını da sözlerine ekledi.

Bu durumun hastaların bekleme süresini uzattığını ve talepleri karşılamakta gecikmeler yaşanabildiğinin altını çizen Dr. Şimşek, bu nedenle hastane ve üniversite yönetiminin katkılarıyla en kısa zamanda Muğla Kornea Bankasını kurmak istediklerini belirtti.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan'da, Sağlık Bakanlığının sağlık politikaları kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünün destekleriyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ilki daha başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyleyerek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özel Güney Göz Hastanesi

Özel Güney Göz Hastanesi, Muğla ili Menteşe ilçesinde göz hastalıkları merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Tıp Teknolojisini Göz rahatsızlıkları için yakından takip edip eden, konforlu, ferah ve profesyonel bir ortamda hizmet veren, tüm sorunlarınızı ve önerilerinizi dikkate alıp, en hızlı şekilde çözüm getirilmesini sağlayan Özel Güney Göz Hastanesine hoş geldiniz.

İçinde bulunduğunuz, yaşayarak deneyimlediğimiz bilimsel ve teknolojik çağ, tüm yeniliklerin yakından takip edilmesini gerektirmektedir. Bu yola büyük bir heyecan deneyim ve uzman kadrosu ile giren Özel Güney Göz Hastanesi Ülkemizde yeni yapılanacak olan birçok projenin sizlerle başlamasının gururunu yaşıyor ve büyük hedeflerine doğru büyük adımlar atıyor.

Özel Güney Göz Hastanesi ailesi olarak, hastalarımıza yüksek teknoloji ile desteklediğimiz bilimsel araştırmalarımızla kaliteli, emniyetli tedavinin yanı sıra, güler yüz, sıcak yaklaşım, ilgi, güven ve kaliteli hizmetimizi de sunmaktayız. Hastanemizde her zaman ve her yerde göz sağlığınız ile ilgili şikayet, soru ve sorunlarınıza cevap bulabileceğiniz, uzman bir kadro ile tanışıp çözüm bulabileceğinize inanıyoruz.

Teknolojinin göz sağlığı üzerine bize sunduğu tüm olanakları, uzman doktorlarımızın ve yetişmiş sağlık personelimizin bilgisi dahilinde siz hastalarımızın hizmetine sunmak ve Özel Güney Göz Hastanesinden ayrılırken, gözlerinizdeki pırıltıyı görmek bizi mutlu edecektir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Güney Göz Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • Göz Hastalıkları
  • Yoğun Bakım

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır