teleskopik balkon tentesi / Tente Modelleri ve Fiyatları | Koçtaş

Teleskopik Balkon Tentesi

teleskopik balkon tentesi

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Balkon Tentesi

            Balkon tentesi adından da bilineceği üzerine balkonlarımız için yapılan, tasarlanan tente sistemleridir. Balkon tentesi, evlerimizin balkonlarına ayrı bir hava ve ayrı bir şıklık katan sistemlerdir. Dekoratif amaçtan daha çok güneşli havalarda, kötü hava şartlarında balkonlarımızı kullanabilmemiz için imkan sunmaktadır.

            Balkonunuza özel istediğiniz renk ve desende tasarlanmaktadır. Kullanılacak kumaştan tutun, ebatlarına veya hangi modele tercih ettiğinize göre fiyatlar şekillenir.

            Elle Açılır Balkon Tentesi

            Elle açılır tente, her bir tente modelinin farklı bir havası olduğu düşünülürse tente modelleri arasında seçim yapmak zorlaşacaktır. Diğer bir adıyla eski nesil tente sistemi olarak da isimlendirilir.

            Elektronik sistemlere göre birçok avantajı da vardır. Yağmur, kar yağması durumunda zarar görme gibi bir tehlikesi yoktur. Elektronik sistemlere göre daha güvenilirdir. Hırsızların girmesi elektronik sisteme göre daha zordur.

            Dikey Balkon Tentesi

            Dikey balkon tentesi, bu çeşit tente sistemleri her daim balkonlar kullanılabilir hale getirmek için keyifli bir alan oluşturur. Evlerin şıklığına şıklık katan dikey balkon tente sistemi evin genel görünümüne uygun olacak şekilde balkon tarzında sistemlerdir.

            İstenilen renkte desende düzenlenen tente sistemleri, balkonun ebatlarına en ideal olacak şekilde tasarlanıp montajı yapılır.

            Teleskopik Balkon Tentesi

            Teleskopik balkon tentesi, bu tente sistemi kullanıldığı alana dinamiklik ve canlılık katar. Bundan dolayı da çoğu kişinin severek kullandığı tente sistemidir. Rahatlıkla açılıp kapanabilmektedir. Çubuk deseninde olan teleskopik balkon tentesi daha çok tercih edilir.

            Sade renkleri de rağbet görmektedir. Dış koşullarda ve genel kullanıma bağlı olarak oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı da oldukça uzun yıllar kullanılır. Çok fazla bir bütçe ve maliyet harcaması içerisine girmeden tasarlanıp rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

            Körüklü Balkon Tentesi

            Körüklü balkon tentesi büyük alanlar için tercih edilen bir tente sistemi değildir. Daha çok küçük alanlarda kullanılan bir tente sistemidir. Bu yüzden genel olarak balkonlarda veya giriş katında genel olarak kullanılır.

            Bir tentenin kalitesi ve işlevselliği imalatın yapıldığı kumaşın kalitesiyle bağlantılıdır. Kumaşın teknik olarak tente görevi görüp görmeyeceği hakkında değerlendirmeden geçirilir. Bu değerlendirme dokuma sıklığına bağlıdır.

            Diğer bir ismi karpuz tentedir. Bombeli bir yapıya sahiptir. Manüel olarak kullanılmaktadır. Daha çok dekoratif amaçlı kullanılır. Şık bir görüntü oluşmasını sağlar. Açık havada daha konforlu olmasını sağlayan bir tente çeşididir.

            Açılır Kapanır Balkon Tentesi

            Açılır kapanır balkon tentesi, günümüzde çoğu evin balkonunda kullanılmaktadır. Bu tente sistemleri sayesinde balkonlar evin her daim kullanılabilir, keyifli vakit geçirebileceğiniz bir alana dönüşmesini sağlar. Üst alanın açık olmasını isteyen kişilere göre üretilen açılır kapanır tente sistemleri oldukça kullanışlıdır. Birçok modeli vardır. Bunlar:

            • Mafsallı tente
            • Motorlu tente
            • Kasetli tente
            • Gölgelik tente

            Bu tenteler sayesinde istedikleri an tenteleri kolaylıkla açıp kapatabilme imkanı sunmaktadır. Pratik ve hızlı bir şekilde aç kapat işlemi yapılır. Her bir tentenin işlevi farklıdır. Her biri balkona farklı bir hava katar.

            Tente seçimi esnasında dikkat edilecek birçok konu vardır. Öncelikle binanın genel görünüme uygun bir tente sistemi seçmelisiniz. Renk ve deseni doğru seçmek estetik bir görünüm sağlayacaktır.

            Balkonun ebatı, tentede kullanılacak olan kumaşın yapısı, bu kumaşın hangi malzemeden üretilmiş olacağı, kullanım kolaylığı gibi konular göz önünde bulundurularak tente modelleri arasından biri seçilip yapılmaktadır.

            Dilerseniz diğer tente türlerimize de göz atabilirsiniz. Tente Çadır, Tente Branda, Mafsallı Tente, Körüklü Tente, Kasetli Tente,Karpuz Tente, Güneşlik Tente, Gölgelik Tente, Elle Açılır Tente, Dükkan Önü Tente, Teras Tente, Şeffaf Branda, Pergola Tente,Otomatik Tente, Bahçe Tentesi, Açılır Kapanır Tente.

            Ayrıca Balkon Tente Fiyatları, Tente Fiyatları ve Tente Modelleri sayfalarımızı da fikir edinmek için ziyaret edebilirsiniz.

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası