instagram hikayeye adres ekleme / Instagram hikayeye link ekleme - Instagram'da hikayeye link nasıl eklenir - Haberler

Instagram Hikayeye Adres Ekleme

instagram hikayeye adres ekleme

Sosyal medya uygulamaları içerisinde son zamanlarda en çok dikkat çeken uygulama Instagram fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Bu uygulamanın hikayeler kısmına link ekleme özelliği ise son zamanlarda yalnızca işletme hesapları değil kişisel hesaplar arasında da oldukça yaygın. Peki ya Instagram hikayesine link ekleme nasıl yapılır ? Gelin birlikte inceleyelim.

İnsanların sosyal medya ile tanışmasının ardından birçok alışkanlığımız değişmeye başladı. Özel günler hariç daha önce fotoğraf çekinme ve bunu paylaşma gibi bir alışkanlığımız yoktu. Artık öyle bir noktayız ki fotoğraf ve video paylaşılan sosyal medya uygulamaları sayesinde para kazanır duruma bile geldik. Bu durumun en son geldiği nokta ise Instagram hikayesine link ekleme özelliği gibi özellikleri kullanmak. Bu yazımızda Instagram hikayelerini link ekleme ile ilgili resimli içeriklerin desteğiyle güzel olacağını düşündüğümüz bir anlatım gerçekleştireceğiz. İşe öncelikle Instagram hikayelerin ne olduğundan bahsetmek ile başlayalım.

Instagram Hikayeler Nedir?

Instagram hikaye özelliği sonradan eklenen ve Instagram kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan bir özelliktir. Hikayeler, Instagram kullanıcılarının profillerinde sadece 24 saat kalan gönderilerdir. Kullanıcılar tarafından normal gönderilerden daha sık kullanılmaktadır. Anlık olarak gerçekleşen gelişmeleri tüm kullanıcılar ile paylaşabilme imkanı verir. Ayrıca hızlı şekilde tüketildiği için profesyonel hesaplar tarafından duyuru yapmak için sık sık tercih edilir. Anlık ve hızlı olarak paylaşım yapma imkanı vermesi Instagram hikayelerinin özelliklerinin güncellemeler ile gelişmesine olanak tanıdı. Bunlardan biride şüphesiz link ekleme özelliği.

Instagram Hikayesine Nasıl Link Eklenir?

Önceden, Instagram hikayenizde paylaşacağınız gönderinize link eklemek için öncelikle birkaç ayar yapmalı ve bazı kurallara uymalıydınız. Bu ayar ve kurallardan ilkine göre, Instagram işletme hesabına sahip olmanız gerekmekteydi.

Ancak bu durum değişti! Daha önceden Facebook, şimdi ise Meta şirketi altında bulunan Instagram, kendi blogunda geçtiğimiz günlerde bir yazı paylaştı. Artık tüm kullanıcıların, hikayelerine link ekleme özelliğine ulaşabileceğini duyurdu. İşte hikayenize link eklemek için yapmanız gerekenler;

  • İlk olarak Instagram hesabınıza girin ve bir hikaye çekin
  • Sonrasında üst kısımda bulunan sticker butonuna dokunun
  • Karşınıza çıkan seçenekler arasında &#;Bağlantı&#; ya dokunun ve hikayenize eklemek istediğiniz link eklemeyi gerçekleştirin.

Instagram hikaye link ekleme işlemleri gördüğünüz üzere bu kadar kolay.

Instagram&#;da çıkartmaları kullanma sayfasını ziyaret ederek bütün çıkartmalar hakkında resmi açıklamaları okuyabilirsiniz.

Instagram Hikayesine Neden Link Ekleriz ?

Sosyal medya uygulaması Instagram için son yılların en çok sevilen ve kullanılan sosyal medya uygulaması demiştik. Bu ilginin bir noktadan sonra gelir kapısına dönüşmesi ile beklenen bir durumdu. Bu yönde ilk adımı yıllar önce Facebook Instagram&#;ı satın alarak atmıştı. Daha sonra Facebook bu şirketi üzerinden daha fazla reklam geliri elde etmek için daha fazla reklam modeli geliştirdi ve gerçekten de sosyal medya reklamları konusunda inanılmaz başarılar yakaladı.

Aslında link ekleme gibi hikayenize eklemek istediğiniz bir çok özellik etkileşim kapasitenizi arttırmak ve profil market yelpazenizi genişletmektir. Anında yapmak istediğiniz bir çekiliş, normal post olarak paylaştığınız bir gönderinin gözden kaçma ihtimali, herkese ulaştırmak istediğiniz bir fikir veya haber için Instagram hikayenize anında erişim adına link ekleyebilmek oldukça önemli diyebiliriz. Elbette işletme hesapları dışında Instagramı kişisel istekleri için kullanan herkes için ulaştırmak istedikleri her türden içeriğe anında erişim için Instagram hikayesine link ekleme özelliği tercih edilebilir.

İlginizi çektiyse Instagram Hikaye Örnekleri Nasıl Olmalı ? yazımıza göz atabilirsiniz.

Instagram Link Ekleme Özelliğim Neden Yok ?

Yukarı da bahsettiğimiz aşamalar ve hikayenize link ekleme özelliği sizlerde mevcut değilse. Bunun en büyük etkeni muhtemelen Instagram uygulamanızın güncel olmamasıdır. Instagram belirli aralıklarla uygulamaya güncelleme atamaktadır. Bu güncellemeler uygulama için hataların düzeltilmesine yarar. Hikayenize link ekleme özelliğini göremiyorsanız bu bir hata olabilir ve güncellemeleri kontrol etmeniz gerekebilir. Bir diğer sorun ise telefon model ve sürümünüzün çok eski olduğu için Instagram yeni güncelleme ve özellikleri desteklemiyor olabilir.

Bir kişinin Akıştaki gönderisini Instagram hikayemde nasıl paylaşırım?

Sadece hesabı herkese açık olan ve gönderilerinin yeniden paylaşılmasına izin vermiş bir kişinin Akıştaki gönderisini hikayenizde paylaşabilirsiniz. Akıştaki gönderileri Hikayelerde paylaşma özelliği herkes tarafından kullanılamamaktadır.

Bir kişinin Akıştaki gönderisini hikayenizde paylaşmak için:

Android ve iPhone için Instagram uygulaması

  1. Akışta fotoğraf veya videonun altındaki simgesine dokunun.
  2. Gönderiyi/Videoyu/Reels videosunu hikayene ekle'ye dokunun.
  3. Sağ alttaki Story arrow to confirm story before sharing simgesine dokunun.
  4. Paylaş'a dokunun.

Android için Instagram Lite uygulaması

Birinin gönderisini hikayenizde paylaştığınızda hikayeyi izleyen kişilerin gönderiyi ilk paylaşan kişiyi ve bu kişinin hesabını görebileceğini unutmayın. Instagram Stories'de mağazaları nasıl paylaşacağınızı öğrenin.

Herkese açık bir hesabınız varsa başkalarının gönderilerinizi yeniden paylaşma seçeneğini kapatabilirsiniz.

Başkalarının gönderilerinizi yeniden paylaşmasına izin vermeyi durdurmak için:

Android ve iPhone için Instagram uygulaması

Android için Instagram Lite uygulaması

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası