olimpos salinas evleri / Olimpos Salinas Wooden Houses - Google otelleri

Olimpos Salinas Evleri

olimpos salinas evleri

Salinas Wooden Houses

Oda Bul

Standart

Standart 3 Kişilik Oda

Room

Standart 2 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Büyük şehirlerin bunaltıcı kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, doğa ile iç içe bir tatil planlıyorsanız Olympos'ta konumlanan Salinas Wooden Houses tam size göre! Rengarenk bungalowları, şirin grafitileri ve yemyeşil bahçesi ile Salinas Wooden Houses'a geldiğiniz andan itibaren pozitif bir enerji ile dolacaksınız!

Misafirlerine lüksü değil de doğallığı yaşatmanın peşinde olan tesisin odaları tamamen ahşaptan yapılmış. İki kişilik ve üç kişilik konaklama seçeneği sunan bu samimi odalarda balkon, duş, klima ve ücretsiz kablosuz internetbulunuyor. 

Tesiste açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servis ediliyor. Leziz bir sabah kahvaltısının ardından düzenlenen doğa yürüyüşlerine giderek hem formunuzu koruyabilir hem de Olympos'un doğal güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Zaman zaman düzenlenen mehtap turları, yanartaş turları veya canlı müzik gecelerine katılarak tatilinizi renklendirebilirsiniz. Akşamları günün yorgunluğunu atmak için otelin bahçesindeki Salinas Cafe'de veya havuz başında vakit geçirebilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Gece eğlencesi seviyorsanız otelin diskosunda sabaha kadar gönlünüzce eğlenebilirsiniz. 

Olympos plajına 2.5 kilometre yürüme mesafesinde bulunan otelden her gün gidiş- dönüş ücretsiz deniz servisi yapılıyor. Havuz severler için ise otelde bir adet açık yüzme havuzu mevcut. Olympos'ta yapılacak aktiviteler gerçekten sonsuz. Salinas Wooden Houses bir otelden fazlası olarak Likya Yolu yürüyüşü, Gelidonya Feneri yürüyüş turu, kum sahada voleybol ve tavla turnuvaları gibi misafirlerine özel birçok etkinlik düzenliyor.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Olympos Teleferik Tahtalı 17,7 km

Poi icon Doğal güzellikler

Poi icon Sahil ve plajlar

  • Olimpos Plajı 4,1 km
  • Çıralı Plajı 4,6 km
  • Adrasan Plajı 9,0 km
  • Finike Plajı 26,3 km
  • Kemer Merkez Batı Halk Plajı 26,8 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Yazır mah.kiliseyakası sok olimpos mevkii no:167 07350 Olimpos/Antalya Kumluca, Antalya

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkAntalya 100 Km
PlajHalk Plajı
HavaalanıAntalya 100 Km
Denize Uzaklığı750,0 m

Tesis Konaklama Özellikleri

Yarım Pansiyon
  • Fiyatlara doluluk oranına göre tabak servisi ya da açıka büfe kahvaltı ve akşam yemeği dahildir.   

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Tatilsepeti.com

%3 Tasarruf

En uygun fiyat: TatilBudur.com

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Yazır Mah. Kilise Yakası Sok. No. 171

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Salinas Wooden Houses

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

4 yorum / değerlendirme

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

13.07.22

Gamze Mert

Aile ortamı

4 günlük tatilimizi kendi yazlığımızdaymışız gibi keyifli ve konforlu geçirmemizi sağlayan tüm işletme çalışanlarına çok teşekkür ediyorum . Yemeklerin lezzetinden , işletmenin temizliğinden bahsetmeme gerek bile yok , çalışanlar o kadar içten o kadar samimi ki tatilimiz hiç bitmesin istedik. Eylül de görüşmek üzere Salinas ailesi .Herşey için teşekkürler.

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

06.08.20

Misafir

Gayet keyifli bir otel

Arkadaş grubuyla gittim. Gayet keyifli bir otel. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

06.08.20

Misafir

Havuz olması büyük avantaj

Olimposta ki en eğlenceli pansiyon diyebilirim. Konum olarak gayet iyi, geniş ferah. Olimposta havuz olması çok büyük avantaj.

0/5 Henüz Puanlanmamış

Neredekal.com

09.07.20

Misafir

Tavsiye etmiyorum

Bungalow diye tabir ettikleri odalar survivor yarışmacılarının kendi imkanlarıyla yaptıkları derme çatma barakanın ötesine geçemez.Gecenin bi vakti üst kattaki odanın insanlar hareket ettikçe tepenize çökme hissiyati hiçbir yerde bulamayacağınız bir macera...Bungalow ya 4 taraf tahta ve aralardan ışık sızmasınıda garipsememeniz lazım.Gece 2 ye kadar bangır bangır canlı müzik var.Dinlenmek isteyenlerin kaliteli yer arayışında olanların tercih etmemesi gereken bir tesis

Otel Hakkında

Salinas Wooden House, Akdeniz'in tatil ve turizm cenneti Antalya'ya bağlı Olimpos'ta misafirlerine kapılarını açmaktadır. Tesisin tüm konaklama birimlerinden ve ortak kullanılan alanlarından Wi Fi bağlantılı kablosuz internet ağına erişim ücretsizdir. Ayrıca özel araçlarıyla gelen konuklar için otopark alanı mevcuttur. Tesisin sadece konaklama yapan misafirlerin kullanımına ait açık yüzme havuzu vardır. Şezlong ve şemsiyelerle donatılmış olan havuz terası Akdeniz güneşinin tadını çıkarmak ve bronzlaşmak için idealdir. Minik konuklar için çocuk havuzu mevcuttur. Bazı akşamlar tesis bahçesinde canlı müzik ve eğlence düzenlenmektedir. Ayrıca tesis bünyesindeki gece kulübü her gece açık olup sabaha kadar eğlence devam etmektedir. Salinas Wooden House konaklama birimlerinde kısmi balkon vardır. Tüm konaklama birimleri bulunduğu doğayla uyumlu ahşap bungalovlardan oluşmaktadır. Odalarda konforunuz için 24 saat saıcvak suya sahip duşlu banyo WC yer alır. Temiz banyo havluları konforunuz için tesis tarafından odalarda temin edilmiştir. *Otele giriş saat 14:00'dan sonra çıkışlar ise sabah 11:00'da yapılmaktadır.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Salinas Wooden Houses

Tatilsepeti.com

%3 Tasarruf

Sıkça Sorulan Sorular

Salinas Wooden Houses için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Salinas Wooden Houses için 1 gecelik ortalama fiyat 1784.00 TL - 1840.00 TL aralığındadır.

Salinas Wooden Houses için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Salinas Wooden Houses odalarında Balkon, Oda Servisi, Dolap, Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Salinas Wooden Houses için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Salinas Wooden Houses için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Salinas Wooden Houses için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Salinas Wooden Houses için popüler tesis özellikleri; Havaalanı Servisi, Araba Kiralama, Çamaşırhane, Market, Restoran olmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası