barcelona elche özet / S Sport Plus : İstediğin Yerde ve Zamanda Maç İzle

Barcelona Elche Özet

barcelona elche özet

Güçlü ve zayıf yalnlarKadrolar ve en iyi oyuncular

Kaleci

ter Stegen vs. Badia Guardiola

Savunmacı

Alba vs. Blanco

Orta saha

Busquets vs. Gumbau

Hücumcu

Dias Belloli vs. Boye

ter Stegen

Alba

Alonso

Pique

Balde Martinez

Busquets

Paez Gavira

Gonzalez Lopez

Torres Garcia

Lewandowski

Dias Belloli

Badia Guardiola

Blanco

Andia Roco

Magallan

Ferrandez Pomares

Chetauya Donald Okeh

Gumbau

Chaves

Nteka

Boye

Antonio Morente Oliva

ter Stegen

Badia Guardiola

Good interceptions

Pas arası yapma

Beklenen gol hazırlama değeri

Barcelona

Elche

Şu anda Barcelona 1vs1 verilerine göre daha iyi97. Barcelona toplam 70 gol Elche toplam gol 30. Bize göre, şu andaki istatistiklere bakılırsa Barcelona maçı kazanır.

  • Şu anda Elche daha iyi defansa sahip. Tüm takım olarak toplamda pas arası ve 51 şut engelleme yapmışlar.
  • Bu takımdaki Elche en iyi iki defans oyuncusu Omar Mascarell veCarlos Clerc Martinez
  • Bu takımdaki Barcelona en iyi iki defans oyuncusu Sergio Busquets veJules Kounde.
  • İstatistiklere bakacak olur isek, Elche şu anda en iyi defansa sahip.

Takımların orta saha gücünü ölçmek pek kolay değildir. 1vs1'de bizler PPV adı verilen bir değere bakarız. Takım oyuncularının topu tehlikeli bölgeye atma ve şans yaratma oranlarına bakarız. Barcelona takımın PPV değeri ve Elche takımın PPV değeri. . Daha iyi olan takımda Barcelona Jordi Alba oyuncunun toplam PPV değeri ve Elche en iyi oyuncu.

  • Takımların forvetlerini analiz ederken atılan gollere, kaleye çekilen şut sayısına ve ilgi çekici bir istatistik olan beklenen gol değerine (Xg değeri - bir fırsatı gole çevirilme oranını ölçer) bakarız.
  • Barcelona bu sezon şu ana kadar toplamda 70 gol attı ve şut çekti. Elche toplamda 30 gol attı ve sut çekti.
  • Takımdaki en iyi iki Barcelona oyuncu Robert Lewandowski toplamda 23 gol attı Ansu Fati ikinci de7 gol attı. 90 dakika başına beklenne gol değerleri ise ve .
  • Takımdaki en iyi iki Elche oyuncu Lucas Boye toplamda 7 gol attı. Pere Milla Pena diğeri ise 6 gol attı. Onların 90 dakika başına beklenen gol değeri ise ve .
  • Bize göre Barcelona daha iyi ofansif oyunculara sahip Elche.

Özet

Arrow down

Tüm verilere bakarsak, şu anda Barcelona daha iyi takım. Bu durumu bizimle konuşmak isterseniz, yorum kutusu aşağıda. Cevap vermekten mutlu olacağız.

Barcelona vs

May 14,

May 20,

May 23,

May 28,

Jun 04,

2 KAZANILMIŞ

0 BERABERE

3 KAYBEDİLEN

Elche vs

May 14,

May 20,

May 24,

May 28,

Jun 04,

2 KAZANILMIŞ

3 BERABERE

0 KAYBEDİLEN

Favori oyuncularınızın hakkında güncellemer - Size bildirim göndermek istiyoruz, onaylıyor musunuz?

Barcelona - Elche: (MAÇ SONUCU - ÖZET)

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Barcelona sahasında oynadığı maçta Elche'yi mağlup etti.

Karşılaşmanın başından sonuna sahada rakibine üstünlük kuran Barcelona, ilk yarıyı Robert Lewandowski (Dk. 34) ve Memphis Depay'ın (Dk. 41) golleriyle önde kapattı.

Elche'nin defans oyuncusu Gonzalo Verdu, Lewandowski'ye yaptığı faulden dakikada, teknik direktörü Francisco Rodriguez da hakeme itirazdan dakikada kırmızı kart gördü.

İkinci yarının hemen başında (Dk. 48) Lewandowski takımının 3. kendisinin 2. golünü attı.

Barcelona'da ilk sezonunu geçirmesine rağmen La Liga'da gol krallığında ilk sırada bulunan Polonyalı forvet Lewandowski, 6 haftada 8 kez rakip ağları havalandırdı.

Ligde puanını 16'ya çıkaran Barcelona, bir maç eksiği olan Real Madrid'in (15) önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Elche ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası