j7 prime sd kart biçimlendirme / Samsung Galaxy J7 Prime 2 SD Kart Biçimlendirme | Mobil Ayarlar

J7 Prime Sd Kart Biçimlendirme

j7 prime sd kart biçimlendirme

Desteklenmeyen SD Kartı Etkin ve Hızlı Bir Şekilde Düzeltmek için En İyi 5 Yöntemleri

"İleri teknoloji Galaxy S8'imle fotoğraf çekmeyi tercih ediyorum, ancak dahili depolama sınırlı, bu yüzden bir Micro SD kart aldım, Android telefonuma koydum, kart yerine boş SD kart mesajı görüntülüyor. başka bir telefonda çalışıyor, benim değil, bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Lütfen yardım edin. "
Desteklenmeyen SD Kart

SD kart gibi bazı temsili SD kart hataları var, özellikle çoklu cihaz kullanıcıları arasında boş veya desteklenmeyen bir dosya sistemine sahip. Sorunu çözmek için ne yapmalısınız? Bu derste, size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatacağız.

Bölüm 1: Neden SD kart boş veya desteklenmeyen bir dosya sistemine sahip

Neden SD kart boş veya desteklenmeyen bir dosya sistemi var? Bu hatayı tetikleyebilecek çeşitli faktörler vardır, örneğin:

1. SD kartı, kartı yeniden biçimlendirmeden farklı işletim sistemlerinde kullandığınızda, dosya sistemi desteklenmiyor olabilir.

2. Bazı insanlar telefonlarını kapatmadan SD kartı çıkartıyorlar ve ardından hata ortaya çıkıyor.

3. Güvenli olmayan bir cihazda SD kartı kullandıysanız, virüs, kötü amaçlı yazılım veya Trojan bulaşabilir ve verilerinizi tahrip edebilir.

4. Diğer bir yaygın sebep, SD kartı çıkarmadan banttan çıkarmaktır.

Daha fazla oku: SD Kartı Çözme Yolları Çalışmayı Durdurdu

boş SD kart

Bölüm 2: Desteklenmeyen SD kart hatasını düzeltmek için en iyi 5 yöntemleri

Bu bölümde, desteklenmeyen SD kart hatasından nasıl kurtulacağımıza odaklanacağız.

Yöntem 1: SD kartı ve cihazı tekrar bağlayın

Mesajınız ne olursa olsun bilgisayardaki veya akıllı telefondaki boş SD kartını söyleseniz, deneyebileceğiniz ilk şey, kartı çıkartıp tekrar cihaza tekrar takmaktır. Bazı durumlarda, insanlar SD kartı kart tepsisine ya da yuvasına yanlış yerleştirmişlerdir. Baş aşağı ise, makineniz SD kartı okuyamaz. Ardından, telefonunuzu veya bilgisayarınızı açın ve desteklenmeyen SD kart hatasının kaybolup kaybolmadığını görmek için yeniden başlatın.

SD Kartını Yeniden Bağlayın

Yöntem 2: Desteklenmeyen SD kartı, chkdsk komutuyla düzeltin

Microsoft, Windows'a chkdsk yerleşik bir disk tanılama özelliği getirmiştir. Boş bir SD kart düzeltme işlemi yapmanıza yardımcı olabilir.

1. Adım. SD kartınızı bir PC'ye takın. Bir Explorer açın, "Taşınabilir Aygıtlar" bölümünün altında SD kartı bulun ve kartın sürücü harfini hatırlayın.

2. Adım. Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Win + R tuşlarına basın, kutuya "cmd" yazın ve bir komut penceresi açmak için Enter tuşuna basın.

3. Adım. "Chkdsk [SD kart sürücü harfi] / f" yazın ve ardından SD kart hatasını düzeltmek için "Enter" tuşuna basın.

chkdsk

Yöntem 3: Boş SD kart düzeltmesi yapmak için sürücüleri yeniden yükleyin

Bilgisayar, SD kartı ve diğer taşınabilir aygıtları tespit etmek için sürücülere güveniyor. Sürücüde yanlış bir şey varsa, desteklenmeyen SD kart hatası ortaya çıkar.

1. Adım. Sürücüyü yeniden yüklemek için masaüstünden "Bilgisayarım" a sağ tıklayın ve "Disk Yöneticisi" ni açmak için menü çubuğunda "Yönet" i seçin.

2. Adım. "Disk Sürücüleri" varlığını bulmak için aşağı kaydırın ve SD kart sürücüsüne sağ tıklayın, "Kaldır" a tıklayın ve ardından onaylamak için "Tamam" a tıklayın.

3. Adım. Ardından, bilgisayarınızı yeniden başlatın, Windows en son sürücüyü otomatik olarak arayacak ve yükleyecektir.

Sürücüleri Yeniden Kur

Yöntem 4: Boş SD kartındaki verileri kurtar

Desteklenmeyen SD kart problemi ortaya çıksa bile, verileri SD karttan kurtarabilirsiniz. Apeaksoft Veri Kurtarma. Bu gibi birçok yararlı özellik entegre en iyi SD kart kurtarma programıdır:

1. SD kart boşaldığında dosyalarınızı tek bir tıklamayla geri alın.

2. Yanlış işlemler, virüs saldırısı, bozuk dosya sistemi vb. Gibi SD kart hatasına neden olan çeşitli faktörler üzerinde çalışın.

3. Tüm resim, video, ses, belge, arşiv ve e-posta formatları dahil olmak üzere çeşitli veri türlerini ve formatlarını destekleyin.

4. Desteklenmeyen SD karttaki dosyaları orijinal biçimde ve kalitede kurtarın.

5. Tüm dosyaları önizleyin ve hepsini veya belirli öğeleri kurtarmaya karar verin.

6. Bu SD kart kurtarma aracı hafif ve hızlı ve güvenli bir şekilde dosyaları kurtarabilir.

7. Ayrıca, Veri Kurtarma, 10 / / 8 / 7 / Vista / XP ile uyumludur.

Kısacası, verilerinizi desteklenmeyen bir SD karttan kurtarmak en iyi seçenektir.

Desteklenmeyen bir SD karttan dosyalar nasıl kurtarılır

Bu bölümde, kompakt flash veri kurtarma işleminin nasıl yapıldığını detaylı olarak göstereceğiz. Örnek olarak bir 2GB SD kart ve Windows 10 kullanıyoruz.

1. Adım. Veri Kurtarma'yı çalıştırın ve SD kartı PC'nize taktığınızdan emin olun. Öncelikle, veri tipi alanına gidin, Görüntü, Video, Ses vb. Gibi ilgili onay kutularını işaretleyerek dosya türlerini seçin. Ardından konum alanına gidin ve "Çıkarılabilir Cihazlar" bölümünde SD kartı seçin. "Tara" düğmesine tıkladığınızda, Veri Kurtarma otomatik olarak çalışacaktır.

Bedava indir Bedava indir

Veri tara

2. Adım. Standart taramadan sonra sonuç penceresine getirileceksiniz. Ve tüm kurtarılabilir dosyalar türlere ve formatlara göre kaydedilecektir. Her klasöre gidin ve onlara bakın. Üstelik üst şeritteki "Filtre" özelliği istenen dosyaları hızlı bir şekilde bulabilir. Geri almak istediğiniz dosyaları bulamazsanız, SD kartı derinlemesine taramak için "Derin Tarama" düğmesine tıklayın. Önizleme

3. Adım. Son olarak, desteklenmeyen SD karttaki istenen tüm dosyaları seçin ve verileri bilgisayarınıza çıkarmaya başlamak için "Kurtar" düğmesine tıklayın. Tamamlandığında dosyalarınızı her zamanki gibi açabilir, kopyalayıp yapıştırabilir veya düzenleyebilirsiniz. Kurtarmak

Burada ayrıca bilmek isteyebilirsiniz: Onar Windows belirtilen aygıt yoluna veya dosyaya erişemiyor.

Yöntem 5: Desteklenmeyen SD kartı biçimlendir

Desteklenmeyen SD karttaki verileri kurtardıktan sonra, kartı formatlamaktan ve dosya sistemini yeniden kurmaktan çekinmeyin.

1. Adım. SD kartı bir Android telefona, Windows PC'ye veya Mac'e yerleştirin.

2. Adım. Android telefonda "Ayarlar"> "Depolama" seçeneğine gidin, SD kart bölümüne gidin ve "SD kartı biçimlendir" seçeneğine dokunun. Ardından Android, dosya sistemini desteklenen biçime değiştirecektir.

Windows PC'de "Bilgisayarım" a gidin, "Taşınabilir Aygıtlar" alanı altındaki SD karta sağ tıklayın ve "Biçimlendir" seçeneğini seçin. "Dosya Sistemi" altındaki açılır menüyü açın ve uygun bir dosya sistemi seçin:

NTFS, varsayılan Windows işletim sistemi biçimidir;

FAT32 yaygın olarak uyumlu bir formattır;

exFAT, Windows ve Mac ile uyumludur.

Ardından, SD kartı biçimlendirmek için "Başlat" düğmesine tıklayın.

Mac'te, "Disk Yardımcı Programı" uygulamasını açın ve "Harici" altındaki boş SD kartı seçin ve üst şeritte "Sil" i tıklayın. SD kartın dosya sistemini değiştirin ve tekrar "Sil" e tıklayın. Şimdi, desteklenmeyen SD kart iyi çalışmalıdır.

Desteklenmeyen SD Kart

Sonuç:

Son yıllarda, SD kart tüm alanlarda büyük ölçüde yaygınlaştı, Smartphone sahipleri veri aktarmak, Android telefon depolama alanını genişletmek, kameradaki fotoğrafları kaydetmek için kullanıyor. SD kartla ilgili problemlerle gittikçe daha fazla insanın karşılaştığı anlaşıldı. Bilgisayardaki ve akıllı telefondaki desteklenmeyen SD kart hatasını düzeltmek için birden çok yöntem paylaştık.

Samsung Galaxy J7 Prime SD Kart Biçimlendirme

Samsung Galaxy J7 Prime SD kart biçimlendirme yada hafıza kartı biçimlendirme işlemi ile SD kartınızdaki bütün verileri silebilirsiniz. Ama unutmayın ki bu işlem ile hafıza kartındaki resim, belge, video, müzik v.b. her şey silinecektir.

Samsung Galaxy J7 Prime SD kart biçimlendirme

1 &#; İlk olarak Samsung Galaxy J7 Prime telefonunuzdan &#;Ayarlar&#; bölümüne girin.

2 &#; Sonrasında seçenekler arasından &#;Hafıza&#; seçeneğine dokunun.

3 &#; Eğer Samsung Galaxy J7 Prime telefonunuzda bir SD (hafıza) kart var ise bu ekrada bu görüncektir. Bu ekranda &#;SD kart&#; yazısına dokunun.

NOT: EĞER BU EKRANDA BİR SD KART GÖRÜNMÜYORSA Samsung Galaxy J7 Prime TELEFONUNUZ SD KARTI GÖRMÜYOR DEMEKTİR. BUNUN NEDENİ İSE DOĞRU YERLEŞTİRİLMEMİŞ YA DA UYUMLU DEĞİL.

4 &#; Bir sonraki ekranda &#;Biçimlendir&#; seçeneğini seçin.

5 &#; Sonrasında ise bir uyarı ekranı gelecektir. Devam etmek için tekrar &#;BİÇİMLENDİR&#; yazısına dokunun.

6 &#; &#;TAMAMLANDI&#; yazısına dokunarak işlemi bitirin.

Artık Samsung Galaxy J7 Prime telefonunuzdaki SD (hafıza) kartınızda bulunan bütün her şey silindi.

Mobil Uzman

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir