bogaz restoranlari / Boğaz Manzaralı Restoranlar | İstanbul'un En Güzel 61 Mekanı - Fixbilet

Bogaz Restoranlari

bogaz restoranlari

İstanbul&#;un En Güzel 25 Mekanı

Tarihi şehir İstanbul&#;un en güzel boğaz manzaralı restoranlar da sevgiliniz ile beraber yemek yerken yada kahvaltı keyfi eşliğinde bu mekanların tadını çıkartmaya ne dersiniz? Evet.. Dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman bu nefes kesici listeyi sakın kaçırmayın!

Tarihi ve kültürel dokusu ile dünya şehri İstanbul’un gerdanıdır Boğaz&#; İstanbul Boğazı’na dair anlatılacak çok şey var. Ama şu kadarını söyleyelim: Boğaz, İstanbul’un iki yakasına da eşlik eder; her yakadan farklı okunur, farklı yazılır ve görünür.

Tek bir Boğaz yoktur yani. Bu nedenle Boğaza nazır her mekan diğerinden ayrılır. Lezzetleriyle de, yaşattığı Boğaz keyfiyle de bambaşkadır. İstanbul’da yaşayan veya şehri ziyaret eden herkes bir kez de olsa Boğaz’da yemek keyfi deneyimi yaşamalı. Gün batımı anına denk getirmenizi tavsiye ederim.

Boğaz Manzaralı Restoranlar ve Kahvaltı Mekanları

Boğaz’a nazır yemek ve kahvaltı keyfi için birbirinden güzel restoranları sizler için derledik. Fiyatlar yılı için geçerlidir.

Önemli bilgi: Konunuz Yemekse Galata Kulesi Manzaralı Restoranlar listemize de göz atmanızı öneririm. Ama Biraz da İstanbul&#;un keyfini çıkarmak isterseniz İstanbul gezilecek yerler yazımıza da mutlaka bir göz atın derim.

1. Barnathan Roof

Barnathan Roof, açık büfe kahvaltısı ile ev yapımı reçelleri, kendi özel üretimi erken hasat zeytinyağı ile tatlandırılmış lezzetleri, çiftlik ürünü özel peynirleri ve şeflerinin özel reçeteleriyle hazırlanan sıcaklarıyla misafirlerine eşsiz manzarada lezzet ve keyfi bir arada yaşatıyor.

Barnathan Roof, açık büfe kahvaltısını, Galata Kulesi, Boğaz ve Haliç’i keyifle izleyebileceğiniz, Galata Bölgesi’ndeki en güzel manzaralardan biri eşliğinde sunuyor. Akşamları ise dünya mutfağından örnekler servis ediliyor.

Kahvaltı saatleri: Hafta içi , hafta sonu saatleri arasında. Her Pazar saat saatleri arasında ise çello ve gitar dinletisi mevcut. Ayrıca gün boyu yiyecek ve içecek servisleri de var.

Fiyat aralığı: TL.

Adres: Şahkulu, Tımarcı Sk. No:1, Pk: &#; Beyoğlu / İstanbul

2. Hünkar Köşk Restoran

Üsküdar Cemile Sultan Korusu, tenis kortları, gezi ve yürüş parkurları ile yaz kış demeden orman havası almak ve spor yapmak isteyenler için ideal bir rota. Ayrıca kafe ve restoranlarında geleneksel Türk yemekleri, diyet menüler ve en çok tercih edilen et yemekleri yer alıyor. Zaten eşsiz bir  atmosfer içerisinde bulunan restoranın bu zenginliklerine lezzetli yemekleri ve eşsiz Boğaz manzarasını da kazandırmış olması başlı başına bir mükemmellik.

Fiyat aralığı: TL

Adres: Kandilli Mah. Ömürtepe Yokuşu Sok. No:6 Üsküdar.

3. A&#;jia Restaurant

İstanbul Boğazı tam manasıyla solumak için Ajia Restoran’da mutlaka bir yemek planı düşünülmeli. Öyle ki tarihi Ahmet Paşa Yalısı’nın restore edilmesinden sonra açılan bu restoran ödüllü. Boğaza sıfır ve tarihi bir yer olduğundan dolayı nostaljik bir eda ile yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Akdeniz lezzetlerine yer veren restoranın alkollü veya alkolsüz olmak üzere iki ayrı menüsü bulunuyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma aralığı: /

Adres: Ahmet Paşa Yalısı – Kuzguncuk/Üsküdar.

4. Restoran

Beyoğlu’nun en çok tercih edilen mekanlarından biri. Türk, Akdeniz ve Avrupa mutfağına yer verilen restoranın manzarası ise en az menüleri kadar harika. İstanbul Boğazını zenginleştiren tarihi değerleri seyrederken mükemmel bir yemek keyfi de yaşanabilir. Beyoğlu’nu dolaşan pek çok turisttin de ziyaret edip, Türk lezzetlerini denediği bir mekan.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Tomtom, İstiklal Cd. No K: 8, Beyoğlu.

5. Ali Ocakbaşı Restoran

Türk mutfağının lezzetli et yemeklerini tercih ediyorsanız, tarihi yarımada manzarası eşliğinde sizi misafir eden Ali Ocakbaşı ideal bir mekan olabilir. En çok tercih edilen kebap çeşitlerinin yanı sıra şefin özel kebaplarının da yer aldığı zengin menüsü, tarihi manzaraları ile Boğaz’da yemek keyfini en iyi sunan yerlerden biri.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Azapkapı, No: Kat 4, Kardeşim Sk. No, Beyoğlu.

6. Yıldız Hisar Restaurant

Rumeli Hisarı’nda Boğaz’ın ışıkları gecenizi aydınlatırken benzersiz bir akşam yemeği için Yıldız Hisar Restaurant tercih edilebilir. Hafta sonu açık büfe ile misafirlerini ağırlayan restoranın hafta içi benzersiz serpme kahvaltı menüsü var. Boğaz Köprüsü’nün ışıkları ile aydınlanan Boğaz’ı görmek için bir akşam yemeğini burada geçirmenizi tavsiye ederim.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Rumeli Hisarı, Mahallesi, Yahya Kemal Cd. No: 26, Sarıyer.

7. Banyan Restoran

İstanbul’un sembollerinden biri olan Ortaköy Camii ve Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde unutulmaz bir an yaşamak adına Banyan Restoran yemek planınızın bir parçası haline gelebilir. Daha çok Asya lezzetlerine yer veren Banyan Restoran turistlerin de uğrak yerlerinden biri. Değişik lezzetleri keşfetmek isteyenler için ideal bir adres.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Yıldız Muallim Naci Caddesi &, Salhane Sokak No:3, Beşiktaş.

8. Big Chefs

İstanbul Boğazı’nın renkli atmosferine nasıl bir yemek kültürü eşlik edebilir? Elbette çok renkli bir dünya mutfağı… Big Chefs, farklı lezzetleri bir araya getiren ve bunu eşsiz İstanbul manzarası ile sunan nadide mekanlardan sadece biri. Restoranın birçok şubesi var. Boğaz manzarası için adres Tarabya…

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Tarabya, Yeniköy Tarabya Cd. No:3, Sarıyer.

9. Taş Kahve Emirgan Cafe Restaurant

Emirgan, Boğaz’ın sessiz sedasız en güzel noktası. Yeşillik içerisinde bir yemek keyfine İstanbul Boğazı’nın da eşlik etmesini isteyenler tarafından arzu edilebilecek bir rota… Taş Kahve Restoran. Hem kahvaltı menüsü hem de akşam menüleri ile misafirlerine eşsiz bir ziyafet yaşatan mekanın Emirgan korusunun yeşili ile Boğaz’ın mavisini bir araya getirdiği senfonisi yaşanmaya değer.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Emirgan, Sakıp Sabancı Cd. No, Sarıyer.

Fine Dine İstanbul

İstanbul’un klasik mekanlarından biri haline dönüşen Fine Dine restoranın değişmez lezzetlerini mutlaka denemek gerekir. Kuzu İncik’in en iyi yapıldığı yer olarak bilinir ve menüsünde en çok tercih edilenler arasında yer alır. Hem bu lezzeti tatmak hem de İstanbul Boğazı’na nazır bir yemek keyfini yaşamak için tercih edilebilecek rotalar arasında.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Binbirdirek, İmran Öktem Cd. No:1, Fatih.

Hamdi Restoran

Sıcak ve samimi bir atmosfer sunan mimari yapısı ile uğrak yerlerden biri haline dönüşen Hamdi Restoran, İstanbul Boğazı’nı gören manzarası, lezzetli menüleri ve birinci sınıf hizmeti ile harika bir mekan.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Rüstem Paşa Mah Tahmis Caddesi, Kalçin Sk. No Fatih.

Yeniköy Sahil Kafe Restoran

Boğaz’ın manzarasının renkliliğini en iyi keşfedebileceğiniz adresler arasında bulunan Yeniköy Sahil Restoran, eşsiz lezzetleri ve Boğaz’ın asıl sahipleri martı ve diğer kuş cıvıltılarıyla sizi misafir ediyor. Nostaljik bir yemek keyfi yaşamak adına tercih edilebilecek mekanın denize sıfır konumu içten içe Boğaz’ın heyecanını yaşamanıza müsaade ediyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Yeniköy, Yeniköy mah Köybaşı Cad, Yalı Sk. No:3, Sarıyer.

Kalpazankaya Restoran

Burgazada’da üç neslin emekleri ile günümüze denk ulaşan ve kalitesinden ödün vermeyen nadide bir restoran Kalpazankaya… Nefis ızgara balık menüleri, Türk damak tadının vazgeçilmezleri ile misafirlerine harika bir damak keyfi yaşatıyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Kalpazankaya Yolu Sok. No Burgazada, Adalar.

Takanik Balık Restoran

İstanbul’un en iyi balık restoranları arasında olduğuna inandığımız Takanik Balık Restoran, eşsiz mekanı ve boğaz manzarası ile misafirlerini ağırlıyor. Restoranın en özel lezzetleri arasında fener balığından yapılan kavurma yer alıyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Yeniköy, İskele Sk. No:3 , Sarıyer.

Lacivert Restoran

İstanbul’un en güzel restoranlarından biri olan Lacivert Restoran yaklaşık olarak 20 yılı aşkın süredir lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor. Dünya mutfağına merakı olanlar için ideal bir adres. Üstelik muhteşem deniz manzarası da sizleri bekliyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Anadolu Hisarı, Körfez Cd. 57/A, Beykoz.

Mama Shelter

Fransız mutfağını merak edenler için güzide bir mekan. Burayı özel kılan noktalardan biri de dekorasyonunun oldukça iç açıcı olması. Ahşap detaylara yoğun yer verilen restoranın mimarisi iştahınızı iyiden iyiye açabilir. Nefis Fransız yemekleri ve İstanbul manzarası ile eşsiz bir vakit geçirebilirsiniz. Boğaz Manzaralı Restoranlar listemizde sevdiğimiz kahvaltı mekanlarından bir tanesi.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Sultan Ahmet, İstiklal Cd. No D:No 54, Beyoğlu/İstanbul.

Peninsula Restoran

İyi bir akşam yemeği ve canlı müzik keyfi için tercih edilebilecek mekanlar arasında yer alan Peninsula, İstanbul Boğaz manzarası, zengin menüsü ve eşsiz dekorasyonu ile güzel vakit geçirmenizi sağlıyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Azapkapı, Tersane Cd. No, Beyoğlu.

Rana by Topaz Restoran

Anadolu lezzetlerini tatmak için Anadolu turu yapmanıza gerek yok. Rana by Topaz, Anadolu’nun en seçkin lezzetlerini misafirlerine sunan bir işletme. Üstelik harika da bir manzarası var. Boğaz Manzaralı Restoranlar içerisinde tüm İstanbul’u tepeden izleyeceğiniz nadide mekanlardan bir tanesi.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Ömer Avni, İnönü Cd. No, &#; Beyoğlu / İstanbul

Sardunya Restoran

Genel olarak deniz ürünleri ile misafirlerine eşsiz lezzetler sunan Sardunya, dünya mutfağı ile de tanınan ve bilinen bir yer. Ayrıca meşrubat menüsü zenginliği ile dikkat çekici. Şahane bir yemek vakti deneyimi için Sardunya Restoran sizi bekliyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Ömer Avni, Meclis-i Mebusan Cd. No, Beyoğlu.

Vogue Restoran İstanbul

Vogue Restoran, Asya mutfağını yakından tanımak ve lezzetlerini denemek isteyenler açısından en uygun yerlerden biri. Terası, İstanbul Boğazı’nı görür ve muhteşem bir İstanbul manzarasına sahiptir. Rezervasyon yaptırırken terasta yer almak istediğinizi belirtmelisiniz. Böylece eşsiz bir yemek vakti için ilk adımı atmış olursunuz.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Vişnezade, Akaretler Spor Cad. No D:A BLOK, Beşiktaş.

Galata Kule Restoran

Yakında tekrar hizmete girecek olan. İstanbul manzarası tarihi Galata Kulesi’nden çok farklı görünüyor. Burada bulunan restoranın lezzetli menüleri eşliğinde bu eşsiz manzaranın keyfi çıkarılabilir. Turistlerin de oldukça fazla rağbet ettiği Kule Restoran’da boş yer bulmak bazı zamanlar imkansız olabilir.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Bereketzade Mh., Galata Kulesi Sk., Beyoğlu.

Yelken Restoran

Yelken Restoran, deniz ürünleri menüsüyle İstanbul’un en iyi mekanları arasında yer alan bu tarihi yerin manzarası yemeklerin tadına tat katan cinsten. İstanbul Boğaz Köprüsü tarafından aydınlanan Boğaz’ın güzelliklerini keşfetmeye hazırlanın.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Yeşilyurt, Sahil Yolu Cd. Yeşilyurt Spor Klübü 8/E1, Bakırköy.

Saat Kule Cafe Restoran

Modern dizaynı ile eşsiz bir ambiyansa sahip Saat Kule Cafe Restoranın atıştırmalıklardan en sevilen et menüsüne kadar çeşit çeşit alternatifleri sizi bekliyor. İstanbul manzarası eşliğinde harika bir yemek keyfi yaşamak isteyenler için ideal.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Vişnezade, Meclis-i Mebusan Cd. 38 A, Beşiktaş.

Villa Bosphorus

Deniz ürünleri tercih edenler için İstanbul Boğaz manzarası eşliğinde tercih edilebilecek bir mekan. Mezeleri ile ünlü Villa Bosphorus&#;un birbirinden değişik deniz ürünlerinin tadına mutlaka bakmalısınız. Ayrıca restoran doğum günleri ve evlilik teklifleri gibi konseptler için de organizasyon yapıyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Beylerbeyi İskele Cd. 18 A D A, &#; Üsküdar / İstanbul

Kemankeş Cafe

Değişik kahve içecekleri ile ön plana çıkan Kemankeş Cafe, mükemmel bir kahvaltı yeriyken, İtalyan lezzetleriyle de misafirleri için her zaman çekici ve tercih edilebilir yer olmayı başarıyor.

Fiyat aralığı: TL

Çalışma saatleri: /

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Mahallesi, Mumhane Cd. No, Beyoğlu.

&#;stanbul Bo&#;az&#; E&#;li&#;inde Manzaran&#;n Keyfini Ç&#;kar&#;n!

Marmara Denizi ile Karadeniz’i birbirine kavu&#;turan &#;stanbul Bo&#;az&#;, Avrupa ile Asya’y&#; da birbirinden ay&#;rmaktad&#;r. &#;stanbul’u ziyaret edenlerin ve &#;stanbul’da ya&#;ayanlar&#;n her gün defalarca gördü&#;ü &#;stanbul Bo&#;az&#;, hem tarihi hem de mimari aç&#;dan oldukça ilgi görmektedir. Deniz ula&#;&#;m&#;nda önemli bir role sahip olan &#;stanbul Bo&#;az&#;, Montrö Bo&#;azlar Antla&#;mas&#; ile kontrol alt&#;na al&#;nd&#;. Bo&#;az’&#;n oldu&#;u yakalarda Osmanl&#;’dan kalma yerle&#;im yerleri ve yal&#;lar bulunuyor. Bu yerle&#;im yerleri günümüzde pek çok &#;ekilde kullan&#;lmaktad&#;r. Baz&#;lar&#; restoran ve müze olurken baz&#;lar&#; da eski &#;stanbullu halk taraf&#;ndan ya&#;at&#;lmaya devam ediyor.

Oldukça girinti ve ç&#;k&#;nt&#;l&#; bir yap&#;ya sahip olan &#;stanbul Bo&#;az&#;’n&#;n Avrupa k&#;y&#; uzunlu&#;u 55 kilometredir. Asya ise Avrupa k&#;y&#;s&#;ndan daha k&#;sad&#;r ve yakla&#;&#;k 35 kilometredir. &#;stanbul Bo&#;az&#;’n&#;n geçit uzunlu&#;u ise ortalama 30 kilometredir. Bo&#;az’&#;n olu&#;mas&#; ise çok eskilere, neredeyse y&#;l öncesine kadar uzan&#;r.

&#;stanbul Bo&#;az&#; üzerinde yap&#;lan ilk geçit Bo&#;aziçi Köprüsü olarak tarihe yaz&#;lm&#;&#;t&#;r. Bo&#;aziçi Köprüsü’nün ard&#;ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de ula&#;&#;m&#;n daha rahat olmas&#; için aç&#;lm&#;&#;t&#;r. Vapur gezileri ile turistleri ve gezginleri &#;enlendiren vapur firmalar&#;, &#;stanbul Bo&#;az&#;’nda görsel bir &#;ölen olu&#;turur. &#;stanbul’un kalabal&#;&#;&#;ndan ve tela&#;&#;ndan kaçmak istedi&#;inizde, sizlere Heybeliada ve Büyükada’y&#; tavsiye edece&#;iz. &#;stanbul Bo&#;az&#;’n&#;n seyir tad&#;n&#; almak için bu f&#;rsat&#; kaç&#;rmay&#;n. Ayr&#;ca bu sayfada sizler için haz&#;rlanan &#;stanbul bo&#;az manzaral&#; mekanlar da gezi rotan&#;za dahil edilmelidir. &#;stanbul bo&#;az manzaral&#; kahvalt&#; ve restoranlar ile en güzel anlar&#;n&#;z&#; doya doya ya&#;ayabilirsiniz. &#;&#;te o mekanlar&#;n detaylar&#;!

istanbul bo&#;az&#;

1) Villa Bosphorus

Bo&#;az manzaras&#; e&#;li&#;inde bir ak&#;am yeme&#;i için sizlere Villa Bosphorus’u önerebiliriz. Çünkü güler yüzle çal&#;&#;an personeller, tam zaman&#;nda gelen lezzetli sipari&#;ler, &#;&#;k sunum ve konforlu mekan özelliklerinin hepsi burada toplanm&#;&#;. Bo&#;az manzaras&#;na sahip olmas&#;ndan dolay&#; menü fiyatlar&#; standart menülerden bir t&#;k daha yukar&#;da oluyor. &#;stanbul Bo&#;az&#;’na kar&#;&#; &#;&#;&#;l &#;&#;&#;l bir manzara ile keyifli dakikalar geçirmek için, adresinizi bu sayfaya b&#;rak&#;yoruz. Ahtapot, çe&#;itli bal&#;k yemekleri, alkollü ve so&#;uk içecekler arzu edenler için haz&#;rlan&#;yor, en leziz haliyle sunuluyor. Daha rahat bir masada doya doya manzaray&#; ya&#;amak için rezervasyon yapt&#;rmay&#; unutmay&#;n&#;z.

Adres: &#;skele Caddesi No: 14 Beylerbeyi, Üsküdar, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 68 10

villa bosphorus

2) Feriye Saray&#;

Bir yanda &#;stanbul Bo&#;az&#;, di&#;er yanda Ortaköy Camii! Böylesine muhte&#;em bir manzara e&#;li&#;inde kaliteli bir mekanda vakit geçirmeye kim hay&#;r diyebilir ki? Feriye Saray&#;, &#;stanbul Bo&#;az&#; manzaras&#;na sahip en iyi mekanlardan biri. Gitmeden önce rezervasyon yaparsan&#;z bo&#;aza daha yak&#;n bir yerde yemek yiyebilirsiniz. Çe&#;itli menüsü ve deniz ürünleri ile doyurucu bir ak&#;am yeme&#;i geçirebilirsiniz. Menü fiyatlar&#; ise bir ki&#;i için ortalama TL civar&#;nda hesaplanabilir. &#;&#;k ve h&#;zl&#; servisler e&#;li&#;inde unutulmaz bir &#;stanbul Bo&#;az&#; hat&#;ras&#; b&#;rakmak için adresi takip edebilirsiniz.

Adres: Y&#;ld&#;z Mahallesi Ç&#;ra&#;an Caddesi, No: 44, Be&#;ikta&#;

&#;leti&#;im: 22 17

feriye saray&#;

3) Ta&#;l&#;han Restaurant

&#;stanbul Bo&#;az&#; manzaras&#;n&#;n e&#;lik etti&#;i mekanlardan biri de Ta&#;l&#;han Restoran oluyor. K&#;&#; mevsiminde &#;ömine ba&#;&#;nda &#;s&#;nacak, yaz mevsiminde ise terasta aç&#;k hava ile bulu&#;acaks&#;n&#;z. Her mevsimde ayr&#; güzelli&#;i sunan Ta&#;l&#;han Restoran, Beykoz’da misafirlerini bekliyor. Kahvalt&#; ve ana yemekler konusunda oldukça kendini uzmanla&#;t&#;rm&#;&#; olan ustalar, sizlere en iyi &#;ekilde hizmet için mutfa&#;a geçiyor. Çocuklar için haz&#;rlanan kapal&#; oyun park&#;yla aile ve kalabal&#;k misafirler için ideal bir adres.

Adres: Akçakent Sokak, No: 6 Anadolu Feneri Köyü, Beykoz

&#;leti&#;im: 00 15

ta&#;l&#;han restaurant

4) Ka&#;&#;beyaz Bosphorus

Et yemeklerini sevenler ve &#;stanbul Bo&#;az&#; manzaras&#;na yak&#;n olmak isteyenler için harika bir mekan önerisinde bulunuyoruz. Ka&#;&#;beyaz Bosphorus’a gelenler buradan ayr&#;lmak istemiyor. En iyi &#;ekilde haz&#;rlanan et yemeklerine lezzetli mezeler de e&#;lik etti&#;inde, damaklar bayram ediyor. Yemek sonras&#;nda tatl&#; seçene&#;inizi katmerden yana kullan&#;rsan&#;z, siz de katmere hayran kalan misafirlerin ne demek istedi&#;ini çok iyi anlayabilirsiniz. Ka&#;&#;beyaz Restoran’da a&#;z&#;n&#;z tatlans&#;n, ruhunuz manzaraya doysun efendim!

Adres: Köyba&#;&#; Caddesi No: 10 Yeniköy Sar&#;yer, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 17 17

ka&#;&#;beyaz bosphorus

5) Sardunya Karaköy Yal&#;

&#;stanbul Bo&#;az&#;’na biraz daha yak&#;n olmak ve doyumsuz bir ak&#;am yeme&#;i yemek isteyenler için, Sardunya Karaköy Yal&#; tavsiyemiz oluyor. Deniz ürünleri sevenlere çe&#;itli deniz menüsü, et yemeklerinden vazgeçemeyenlere ise nefis et yemekleri sunan bu mekanda, aç kalman&#;z mümkün de&#;il. Kahvalt&#;da ve gün içinde özel anlar&#;n&#;z&#; daha anlaml&#; k&#;lmak için Sardunya Karaköy Yal&#;’y&#; tercih edebilirsiniz. Nezih ve &#;&#;k bir mekanda afiyetle geçecek bir ö&#;ün için adresi hemen ekliyoruz. En güzel masay&#; sizler için ay&#;r&#;yorlar!

Adres: Meclis-i Mebusan Caddesi No: 22 Sal&#; Pazar&#;, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 10 92

sardunya karaköy

6) Lacivert Restoran

En özel an&#;n&#;z&#; unutulmaz bir yemekle ile taçland&#;rmak m&#; istiyorsunuz? Tela&#;l&#; olan günlerinizde mekan arad&#;&#;&#;n&#;zda sizlere Lacivert Restoran en iyi &#;ekilde hizmet için haz&#;r. &#;stanbul Bo&#;az&#; ile beraber özel anlar&#;n&#;z&#; daha da güzelle&#;tiren Lacivert Restoran, zengin ve kaliteli menüsü ile sizlerden tam puan alacak. Ana yemeklerin yan&#;nda afiyetle tüketilen ara s&#;caklar ve ara so&#;uklar, aç kalma ihtimalini de ortadan kald&#;r&#;yor. Fiyatlar&#; ise bo&#;az manzaras&#;ndan dolay&#; bir miktar yüksek gelebilir. &#;stanbul Bo&#;az&#; manzaral&#; bir restoranda yemek yemek, size ve sevdiklerinize unutulmaz bir gün ya&#;atacak!

Adres: Anadolu Hisar&#; Mahallesi Körfez Caddesi No: 57/A Beykoz, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 37 53

lacivert restaurant

7) Leb-i Derya

Yerli ve alkollü içecek menüsü ile herkese hitap eden Leb-i Derya, manzaras&#; ile misafirleri büyülemeye devam ediyor. Beyo&#;lu’nun nezih mekanlar&#;ndan biri olarak tercih edildi&#;i için gitti&#;iniz zaman yer bulman&#;z biraz güç. Daha rahat zaman geçirmek ve bo&#;az manzaras&#;nda al&#;p uzaklara gitmek için rezervasyon yapt&#;rman&#;z önerilir. Mezeler, deniz ürünleri, yöresel yemekler ve daha fazlas&#;n&#; tatmak için Leb-i Derya’da bir gün geçirmeniz güzel olabilir. Cam balkonlu terasta biraz soluklan&#;p bir &#;eyler içebilirsiniz. Denemeye de&#;er!

Adres: Kumbarac&#; Yoku&#;u, No: 57/ 6 Tünel/Beyo&#;lu, &#;stanbul (&#;stiklal Caddesi No: Beyo&#;lu)

&#;leti&#;im: 49 89

leb-i derya

8) Hamdi Restaurant

&#;stanbul’un en yo&#;un bölgesi olan Eminönü’nde bo&#;az manzaral&#; bir restoranda biraz zaman geçirmek ister misiniz? 40 y&#;ld&#;r kalitesini de&#;i&#;tirmeyen ve ayn&#; amaçla bu yolda ilerleyen Hamdi Restoran, kebap ve tatl&#; konusunda çok be&#;eni topluyor. E&#;er hafta sonu için program yapacaksan&#;z kalabal&#;k aras&#;nda daha rahat yer bulmak için önceden yerinizi ay&#;rabilirsiniz. Hamdi Restoran’&#;n doyurucu ve e&#;siz yemekleri ile tan&#;&#;mak için daha fazla geç kalmay&#;n.

Adres: Rüstem Pa&#;a Mahallesi Tahmis Caddesi Kalç&#;n Sokak No: 11 Eminönü/Fatih, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 03 90

hamdi restaurant

9) Zuma

Kaliteli hizmet, tad&#; unutulmaz çe&#;itli yemekler, s&#;cak ve so&#;uk içecekler, samimi ortam ve bo&#;az manzaras&#; Zuma’da toplanm&#;&#; durumda. Kendinize vakit ay&#;rmak istedi&#;inizde &#;stanbul Bo&#;az&#; manzaras&#;na sahip olan Zuma’ya gelebilirsiniz. Zuma’da neler mi var? Dünya mutfa&#;&#;n&#;n farkl&#; ve lezzetli yemekleri ve paha biçilemez keyif var. Deniz ürünleri ile aran&#;z iyiyse Zuma’n&#;n deniz ürünleri menüsünü de&#;erlendirebilirsiniz.

Adres: &#;stinyePark, &#;stinye Bay&#;r&#; Caddesi No: 73 Sar&#;yer, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 22 96

zuma restaurant

10) Yakamoz Restoran

Çok gezen mi bilir yoksa çok yiyen mi? Bu sorunun do&#;ru yan&#;t&#; nedir bilemeyiz ama &#;stanbul’da bo&#;az manzaral&#; restoranlardan biri olan Yakamoz Restoran’&#;n harika bir mekan oldu&#;unu biliyoruz. Kuleli Askeri Lisesi’ne çok yak&#;n bir konumda olan Yakamoz Restoran, zengin ve enfes menüsü ile konuklar&#;n&#; a&#;&#;rlamak için harekete geçiyor. Personellerin ilgisi, özeni, &#;&#;k sunumlar ve temiz mekan olmas&#; yönüyle pek çok ki&#;iden geçer not alm&#;&#;. Kahvalt&#;dan s&#;cak yemeklere kadar kaliteli hizmet veren Yakamoz Restoran’a siz de bekleniyorsunuz.

Adres: Kuleli Mahallesi Kuleli Caddesi No: 69 Çengelköy/Üsküdar, &#;stanbul

&#;leti&#;im: 95 05

kuleli yakamoz

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

&#;stanbul Manzaral&#; Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler E&#;lence Adresi

Beylerbeyi Saray&#;’nda Tad&#;na Doyamayaca&#;&#;n&#;z Kahvalt&#; Menüsü

Ç&#;ra&#;an Saray&#;’nda Unutulmaz Bir Kahvalt&#; Deneyimine Haz&#;r Olun!

Fuat Pa&#;a Yal&#;s&#; Menü Fiyatlar&#; – Tad&#; Dama&#;&#;n&#;zda Kalacak!

Hidiv Kasr&#;’nda Sultanlara Lay&#;k Osmanl&#; Kahvalt&#;s&#;na Ne Dersiniz?

Manzaraya Doyacaksınız: İstanbul’un En İyi Boğaz Manzaralı Restoranları Rehberi

Haberler

Seyahat

Manzaraya Doyacaksınız: İstanbul’un En İyi Boğaz Manzaralı Restoranları Rehberi

İstanbul denilince aklınıza ne geliyor? Kimisi Kız Kulesi der kimisi Galata, kimisi Boğaz Unutulmayacak akşam yemekleriniz, kutlamalarınız ve hatta evlilik teklifleriniz için boğaz manzaralı en iyi restoranları sizin için derledim. Hangi yakada olursanız olun fark etmez, farklı anlamlar ve unutulmayacak duygular sizinle olacak. İstanbul’un en iyi boğaz manzarasına sahip restoranlarını merak ediyorsanız buyurun yazıya.

Anadolu yakası boğaz manzaralı restoranlar

Lacivert

Lacivert

Cemile Sultan Korusu

Cemile Sultan Korusu

Uskumru Restoran

Uskumru Restoran

Del Mare

Del Mare

Hünkar Köşk

Hünkar Köşk

Gümüş Yalı Restoran

Gümüş Yalı Restoran

Rigel Restoran

Rigel Restoran

Villa Bosphorus

Villa Bosphorus

Via Balık Restoran

Via Balık Restoran

Balıkçı Vedat Usta

Balıkçı Vedat Usta

Chacha Balık

Chacha Balık

Avrupa yakası boğaz manzaralı restoranlar

Mavi Balık

Mavi Balık

Park Fora Fish & Seafood Restoran

Park Fora Fish & Seafood Restoran

Banyan Restoran

Banyan Restoran

Feriye Lokantası

Feriye Lokantası

Tuğra Restoran

Tuğra Restoran

Vogue Restoran

Vogue Restoran

Lulu Fındıklı

Lulu Fındıklı

Roka İstanbul

Roka İstanbul

Peninsula

Peninsula

Mürver Restoran

Mürver Restoran

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En Güzel Boğaz Manzaralı Restoranlar

İstanbul her köşesi ile büyüleyici bir şehir. Özellikle dillere destan güzelliği ile Boğaz bambaşka. Dünyanın birçok yerinden turistler büyüleyici İstanbul’un Boğaz manzarasını görmek ve Boğaz manzarasında yemek yemek için akın akın İstanbul’a geliyorlar. İstanbul’u keşfetmek zaman isteyen bir olay. İstanbul’u keşfetmenin en kolay yolu ise araç kiralama yapmaktır. Miniyol farkı ile anında araç kiralama yapabilir indirimlerden ve fırsatlardan yararlanarak İstanbul’u keşfedebilirsiniz. Boğaz denildiğinde ilk akla gelen yiyeceklerden birisi balıktır. İstanbul’da boğaz manzaralı birçok yerde balık veya dilediğiniz yemeği yiyebilirsiniz.

İstanbul araç kiralama yapmanın en kolay yolu ve yeni Miniyol olarak sizler için en iyi boğaz manzaralı restoranları sıraladık.

Anadolu Yakası Boğaz Manzaralı Restoranlar

  1. Lacivert Restaurant

Lacivert Restaurant

İstanbul’da Boğaz keyfini sonuna kadar yaşamak ister misiniz? Özellikle Boğaz’ın ışıkları eşliğinde harika bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Dilerseniz organik şekilde hazırlanan sabah kahvaltısı da yine size oldukça mutlu edecektir. Lacivert Restoran sahip olduğu geniş menüsü ile her an, her dakika göz ve damak zevkinize hitap etmektedir.

Adres: Körfez Caddesi No/A Anadoluhisarı, İstanbul

İletişim: 42 24

  1. Hünkar Köşk Restaurant – Cemile Sultan Korusu

Hünkar Köşk Restaurant

Türk mutfağının keyfini boğaz manzarasını yaşamak istiyorsanız Hünkar Köşk Restoran sizleri bekliyor. Kebaplar ve et yemekleri ile ünlü olan Hünkar Köşk, Usta şef Ramis Yerlikaya ve ekibi tarafından en iyi yemekleri sizlere sunmak için çalışıyor. Sadece Türk mutfağı değil aynı zamanda doğal ve yöresel lezzetleri de menüsünde bulunduran Cemile Sultan Korusu’nda aynı zamanda diyet menülerde bulunuyor.

Adres: Kandilli Mahallesi, Ömürtepe Yokuşu Sokak, No:6 Üsküdar

İletişim: 49 43

  1. A’jia Restaurant

A'jia Restaurant

Boğaz’ın süsü Osmanlı yalılardan birisi olan A’jia Avrupa’da “En Mükemmel Büyüleyici Otel” ödülünü almış bir otele sahiptir. Restoranında Akdeniz ve Dünya mutfağına yer veren A’jia Restoran özgün lezzetleri ile size özel hissettirecek. Özellikle Pazar günleri brunch yapmak isteyenler için güzel bir mekan olacaktır.

Adres: Halide Edip Adıvar funduszeue.info Kanlıca, İstanbul

İletişim:

  1. Kalpazankaya Restaurant

Kalpazankaya Restaurant

Adalar’ın üç nesildir devam eden lezzet mekânıdır. İsmini Bizans döneminde restoranın hemen yanında bulunan büyük kaya üzerinde kalpazanların para basmalarından almaktadır. Daha önce kır kahvesi olarak işletilen mekân yılında restoran yapılmıştır. Kalpazankaya Restoranda mutlaka Kuzu Tandır yemeğini tatmalısınız.

Adres: Kalpazankaya Yolu Sokak No Burgazada - Adalar

İletişim: 11 11 - 15 04

  1. Villa Bosphorus

Villa Bosphorus

Boğaziçi Köprüsü’nün ayakları dibinde, Boğaz’ı iliklerinize kadar yaşayacağınız bir lokasyonda harika bir yemek keyfi için Villa Bosphorus sizleri bekliyor. Denize sıfır, Beylerbeyi Sarayı’na komşu olan bu restoran balık denildiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir.

Adres: Beylerbeyi İskele Cd. 18 A D A Üsküdar

İletişim: 68 10

  1. Taşlıhan Restaurant

Taşlıhan Restaurant

Marmara ve Karadeniz’in buluştuğu yerde İstanbul’un keyfini çıkararak yemek yemek ister misiniz? Eğer böyle bir planınız varsa mutlaka Taşlıhan Restoran’a gelmelisiniz. Taze balıklar, kahvaltı ve doğal yemekler için Taşlıhan güzel bir tercih olacaktır.

Adres: Akçakent Sokak, No:6 Anadolu Feneri Köyü, Beykoz İstanbul

İletişim: 00 15

  1. Yakamoz Restaurant

Yakamoz Restaurant

Çengelköy’de asırlık çınar ağaçlarının altında Boğaz’a sıfır keyifli bir yemek yerken size özel hissettirecek bir restoran. Boğaz’da balık yemek ve kahvaltı yapmak istiyorsanız buraya mutlaka gelmelisiniz. Yakamoz Restoran menüsü içerisinde et, tavuk ve vejetaryen menüleri bulunmaktadır.

Adres: Çengelköy - Kuleli Caddesi No: 69 Üsküdar/İstanbul

İletişim: 95 05

Avrupa Yakası Boğaz Manzaralı Restoranlar

  1. Barnathan Roof

Barnathan Roof

Galata bölgesinde yer alan ve yüzyıl sonlarında inşa edilen Barnathan Apartmanı içerisinde yer alan restoran büyüleyici yapısı ile sizi kendisine çekiyor. Tarihin içinde Boğaz manzaralı bir yemek için seçebileceğiniz en güzel mekânlardan birisi Barnathan Roof olacaktır.

Adres: Sahkulu Mahallesi Sahkulu Sokak No 13, Beyoğlu Galata İstanbul

İletişim: 06 27

  1. İstanbul Restaurant

 İstanbul Restaurant

Mısır Apartmanı’nın en üstünde İstanbul manzarasına şahitlik edebileceğiniz ödüllü bir mekân. Zengin menüsü içerisinde Dünya ve modern Türk Mutfağının seçkin yemekleri yer alan İstanbul Restoran her an sizi özel hissettirecek. Eğlence, manzara, lezzet ve atmosfer sizleri bekliyor.

Adres: İstiklal Caddesi, Mısır Apartmanı, No Beyoğlu/İstanbul

İletişim: 10 42 – 10 43 – 0

  1. Ali Ocakbaşı Restaurant

Ali Ocakbaşı Restaurant

İstanbul’un seçkin noktalarından birisi olan Ali Ocakbaşı’nda kebap keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız. Ocakbaşının yanında aynı zamanda odun ateşi fırınları ile de damak zevkini zirveye taşıyacak. Özenle seçilmiş etler, özel reçeteler ve modern sunumlar ile lezzet şöleni yaşayacaksınız.

Adres: Arap Camii Mahallesi, Tersane Caddesi, Kardeşim Sk. No: 45 Kat 4, Grifin Han Beyoğlu / İstanbul

İletişim: 10 11

  1. Yıldız Hisar Restaurant

Yıldız Hisar Restaurant

Rumeli Hisarı’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün hemen yanında harika manzarada yemek keyfi. Mükemmel mimarisi, harika lezzetleri ile Yıldız Hisar Restoran’da sizleri bekliyor. İstanbul Boğazı’nın tüm keyfini burada yaşayacak ve büyüleneceksiniz.

Adres: Rumeli Hisarı Mah. Hisarlı Salih Bey Sok. No: 21 Sarıyer/ İstanbul

İletişim: 70 45

  1. Banyan Restaurant

banyan restaurant

Dünya mutfağına meraklı ve farklı tatları deneyimlemeyi seviyorsanız Banyan aradığınız mekan olabilir. Menüsünde Dünya lezzetlerine yer veren Banyan’da özellikle Thai baharatları ile harmanlanan yemekleri tadımlamalısınız. Boğaz Köprüsü ve Ortaköy Cami manzaralı Banyan Restoran kendini özel hissettirmek isteyenleri bekliyor.

Adres: Muallim Naci Cad. Salhane Sok. No:3 (Ortaköy İskele Yanı),Ortaköy İstanbul

İletişim: 90 60 - 05 19

  1. Big Chefs

big chefs tarabya

Türk ve dünya mutfağının en güzel ve seçkin yemeklerini boğaz eşliğinde yiyebileceğiniz Türkiye’nin en büyük restoran zincirinde tadabilirsiniz. Birçok şubesi olan Big Chefs’in Boğaz manzaralı şubesi Tarabya’da yer alıyor.

Adres: Tarabya, Yeniköy Tarabya Caddesi, No: 3, , Sarıyer

İletişim: 73 05

  1. Taş Kahve Emirgan Cafe Restaurant

taş kahve emirgan cafe restaurant

Boğaz’ın eski yerleşim yerlerinden birisi olan Emirgan’da tarihin ve doğal güzelliklerin için Boğaz manzaralı yemek için en uygun mekânlardan birisidir. Emirgan Çarşı’ya sadece metre uzaklıkta yer alan Taş Kahve Emirgan Restoran’ının zengin menüsü lezzet yolculuğuna çıkacaksınız.

Adres: Emirgan, Sakıp Sabancı Cd. No, Sarıyer/İstanbul

İletişim: 64 30

  1. Fine Dine İstanbul

fine dine istanbul

İstanbul’un en özel yerlerinden birisinde İstanbul Boğazı eşliğimde yemek yemek için en güzel tercih olacaktır. Özel menüsü ile hem damak zevkinize hem de göz zevkinize hitap eden Fine Dine İstanbul ziyaretçilerini bekliyor.

Adres: Dr. İmran Oktem Cad. No:1 Sultanahmet/İstanbul

İletişim: 96 96

  1. Hamdi Restaurant

hamdi restaurant

yıllarda İstanbul’da Urfa Birecikli Hamdi Arpacı’nın ilk tezgâhını Eminönü Yeni Cami’nin yanında açması ile yolculuğu başlayan Hamdi Restoran’ın meşhur kebapları her geçen gün ünlenmeye başladı. İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı oturacak ve lezzetli kebapların tadı ile büyüleneceksiniz.

Adres: Tahmis Caddesi Kalçın Sokak No Eminönü

İletişim: 03 90

  1. Yeniköy Sahil Restaurant

yeniköy sahil restaurant

İstanbul’un en güzel noktalarından birisi olan Sarıyer’de Boğaz’a sıfır bir kahvaltı yapmak için Yeniköy Sahil Restoran en uygun yerlerden birisi olacaktır.

Adres: Köybaşı Caddesi, Yalı Sokak, No: 3 Yeniköy. Sarıyer / İstanbul

İletişim: 61 10

  1. Takanik Balık Restaurant

İstanbul’da balık sevenlerin mutlaka gitmesi gereken yerlerden birisidir. yılında küçük bir tekne ile başlayan Takanik Balık Restoranı yüzer tekne konsepti ile deniz ve balık keyfini size sonuna kadar yaşatacak.

Adres: Yeniköy Mahallesi, İskele Sk. No:3 , Sarıyer/İstanbul

İletişim: 82 33

  1. Mama Shelter

mama shelter

Mama Shelter İstanbul Boğazı’na hâkim manzarası özel menüsü ile sizleri bekliyor. Özellikle Fransız ve Dünya mutfaklarının özel lezzetlerini bulabilirsiniz.

Adres: Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi, No 54, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 02 00

  1. Leb-i Derya

leb-i derya

Dört tarafı mavi ve İstanbul’un tüm dokusuna dokunabileceğiniz restoran işte bunların hepsi Leb-i Derya Restoran’da. Anadolu ve Rumeli mutfağının eşsiz lezzetleri ile büyüleyici lezzetleri ile Leb-i Derya sizleri bekliyor. 

Adres: Şahkulu Mah, Kumbaracı Ykş. No Tünel/Beyoğlu/İstanbul

İletişim: 84 80

  1. Saat Kule Cafe Restaurant

saat kule cafe restaurant

Deniz kenarında kahvaltı ve çay keyfi yapmak isterseniz Saat Kule Cafe Rastoran sizleri bekliyor.

Adres: Vişnezade Mahallesi, Gümüşsuyu Caddesi, Dolmabahçe Meydanı, Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 90 00

  1. Peninsula Restaurant

peninsula restaurant

İstanbul’da Haliç manzarası eşliğinde harika bir yemek keyfi sizleri bekliyor. Birçok önemli dizide mekân olarak da kullanılan bu restoran aynı zamanda sizi de özel hissettirecek.

Adres: Golden City Hotel, Teras Kat, Arap Cami Mahallesi, Tersane Caddesi, No , Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 70 32

  1. Rana by Topaz Restaurant

rana by topaz restaurant

Boğaz’a açılan bir pencerede yemek yemek için Rana by Topaz Restorana gelebilirsiniz. yılında fine dining konsepti ile hizmete giren restoranda Çağdaş Akdeniz Mutfağı ağırlıklı bir menü bulunuyor.

Adres: Ömer Avni, İnönü Cd. No, Beyoğlu/İstanbul

İletişim: 10 01

  1. Sardunya Restaurant

sardunya restaurant

Dünya mutfağı ve deniz ürünlerine merakınız varsa Sardunya Restorana mutlaka gelmelisiniz.

Adres: Kılıçali Paşa Mahallesi, Meclis-i Mebusan Caddesi, No: 22, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 04 92

  1. Feriye Restaurant

feriye restaurant

İstanbul Boğazı’nın en güzel seyredebileceğiniz noktalardan birisi Feriye’dir. Feriye’nin büyülü dünyasında İstanbul Manzarası eşliğinde lezzet fırtınası yaşayabilirsiniz.

Adres: Çırağan Caddesi No Ortaköy/İstanbul

İletişim: 22 16

  1. Vogue Restaurant İstanbul

vogue restaurant istanbul

İstanbul’un harika şehir manzarası eşliğinde mükemmel bir yemek yiyebilirsiniz. Yenilenen konsepti ile Vogue Dergisi’nin arşivinden görüntüler, ikonik kapaklar ile aynı zamanda göz zevki de yaşayacaksınız. Restoranda Uzak Doğu ve Avrupa mutfağından eşsiz lezzetleri tadabilirsiniz.

Adres: Vişnezade, BJK Plaza, Süleyman Seba Cd. No D:A Blok Kat, Beşiktaş/İstanbul

İletişim: 44 04

  1. Galata Kule Restaurant

galata kule restaurant

Galata Kulesi’ni anlatmaya gerek yok, yaşamak gerek. İstanbul’da en güzel yemek yiyebileceğiniz noktalardan birisi Galata Kulesi’dir. İstanbul’un panoramik görüntüsü eşliğinde Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sizleri bekliyor.

Adres: Galata Kulesi, 9. Kat, Bereketzade Mahallesi, Büyük Hendek Caddesi, Galata Kulesi Sokak, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 81 80

  1. Kaşıbeyaz Bosphorus

kaşıbeyaz bosphorus

İstanbul Boğazı’nın en güzel mekânlarından birisi olan Kaşıbeyaz Bosphorus Geleneksel Türk Mutfağı’nın en güzel lezzetlerini sizlere sunuyor. Turkuvaz renginin ön planda olduğu restoran hem damak hem de göz zevkinizi zirveye taşıyor.

Adres: Köybaşı Cad. No Yeniköy / Sarıyer / İstanbul

İletişim: 20 40  - 50 00

İstanbul Araç Kiralama

İstanbul'da araba kiralama işleminin büyük avantajları vardır. Kalabalık toplu taşıma ve yüksek taksi ücretlerinden kaçınmak için İstanbul'da araç kiralama işlemi yapmanızı tavsiye ederiz. İstanbul Sabiha Gökçen araç kiralama, İstanbul Havalimanı araç kiralama, Taksim araç kiralama, Yenibosna araç kiralama gibi İstanbul'un birçok noktasından avantajlı fiyatlarla araç kiralayarak rahat edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası