uçan canavar oyunu / Uçan ejderha png | PNGWing

Uçan Canavar Oyunu

uçan canavar oyunu

Ekran Görüntüleri

Açıklama

İçinizdeki uçan bir ninja'nın gücünü açığa çıkarın. Yer altı dünyasının canavarları, şehrinizde dünyaya kaçtı & yüzeye çıktı. Canavarlar Ateş, Hava, Böcekler ve Karanlıktan yapılmış doğa felekleri. Onlar yeryüzünde bir tahribat mahvediyorlar ve onları kurtarmak için göreviniz, çünkü dojanızın eski koruyucusunuz ve şehrin koruyucusu sizsiniz.

Şehir etrafında uçarak canavarlara karşı savaşın ve onları cehenneme gönderin. Yangın canavarının şehri yakmasın. Karanlık efendinin ordusunu şehrinize götürmesini engelleyin. Her misyon, her oyun seviyesi, daha önce hiç yaşamadığınız yeni bir deneyimdir.
Yani Gölge Savaşçısı katana'yı kötülükte kullanmaya hazırsınız. Haydi gidelim!

Oyun Özellikleri:

* Çoklu Canavar Türleri, örneğin Yangın Canavarı, Hava Canavarı, Böcek Canavarı ve Karanlık Lord vb.
* En Uçan ve Mücadele Kontrolleri
* Çeşitli Silahlar, örneğin Shuriken, Katana vb. Arasından seçim yapın.
* Kullanıcı İlgi Duyan Farklı Görevler
* Akıllı düşman saldırı, kaçış, oyuncu algılama ve saldırı durumları ile AI
* Yüksek Kalite Modelleri ve Grafikleri.

Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.

Ghulam Mustafa adlı geliştirici, gizlilik politikasını ve verileri işleme ayrıntılarını Apple’a vermemiştir. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Bilgi Verilmedi

Bir sonraki uygulama güncellemesini teslim ederken geliştiricinin gizlilikle ilgili bilgi vermesi gerekir.

Bilgi

Sağlayıcı
Ghulam Mustafa

Boyut
173,2 MB

Kategori
Oyunlar

Uyumluluk
iPhone
iOS 7.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS 7.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS 7.0 veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS 11.0 veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
12+ Seyrek/Hafif Derecede Gerçekçi ŞiddetSık/Yoğun Derecede Şiddet İçeren Animasyon veya Kurgu

Telif Hakkı
© 2017 Ghulam Mustafa

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Remove Ads & God Mode3,99 €
  2. God Mode2,99 €
  3. Remove Ads1,99 €

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Canavar Şehir Yıkım Oyunları

Bu oyun hakkında

Vahşi Canavarlarla İnanılmaz Smash Şehir Saldırısı
Dağ Ejderhası, Kertenkele savaşçısı, hidra Fantezi Kertenkele, Dragonide, Oak Tree, Demon Lord, Werewolf, griffin, harpy, Orc, Fat Ogre, Goblin gibi özel saldırılarıyla mağazada görmediğiniz çok sayıda Monster rush'ın tadını çıkarın. , mumya ve wyvern. Hava canavarı ve ateş canavarı saldırısını seveceksiniz. Mağazadaki ücretsiz en iyi canavar oyunu olduğuna sizi temin ederim. Modern dünya ve modern canavarlar, öfke güçleri ve özel saldırılarıyla şehre saldırmak için buradalar.

Farklı Oyun Modları
İki oyun modu vardır. Meydan okuma modu ilkidir. Sadece kırmayın - tüm şehirleri süpürün mü? O zaman, belirli bir zamanda yenmek için elliden fazla zorluğun olduğu destansı oyunumuz Smash City Attack'i vahşi canavarlarla kesinlikle seveceksiniz. Ayrıca bir canavar avcısı olmanız gereken ücretsiz bir mod da var. Canavar hücumunda bir numara olun ve kırıcı canavar unvanında zirvede kalın. Binaları yıkın, gökdelenleri yıkın, evleri parçalara ayırın ve yolunuza çıkan her şeyi parçalayın! Görünmeyen dev canavarlardan, tanklardan kaçın! Helikopterler ve onları yok edecek merhamet yok!

Tüm Şehirleri Süpür
Yıkım, ezilme ve kargaşa ile ilgileniyor musunuz? Destansı canavarları deneyin ve onları kırılmaz canavar devlerine dönüştürün. Şehir savaşında güçlü canavarları yen.
Canavar dövüş oyunlarını sever misin? En iyi Smasher yok etme oyunlarında şehir şutunun tadını çıkarın. Bu canavar parçalama oyunlarında şehirleri dev canavarlarla parçalayın. Yeni ve en iyi 3D imha simülatörü oyununda sokaklarda hücum edin ve şehri epik canavarlarla paramparça edin.

Canavar Smash City Attack'ın Ana Özellikleri
• Harika yetenekleriyle tamamen yeni ve benzersiz Canavarlar
• Serbest Mod ve Meydan Okuma modu olarak iki oyun Modu
• Challenge modunu gündüz ve gece oynayabilirsiniz
• Güç yeteneklerine sahip olmak için mücevherleri toplayın
• Diğer tüm canavarları yenmeye çalışın
• En yüksek kuleyi yok edebilir misin?
• Ekranda sadece kaydırma ile basit kontrol.
• Şehri yok etmek için Mighty Monsters'ı hızlıca kaydırın.

Güncellenme tarihi

17 Şub 2023

Oyun Hakkında

Creaks, el çizimi grafikleriyle öne çıkan bir platform-bulmaca oyunudur. Oyunda, evinin altında kocaman bir yeraltı malikânesi bulan ve çekinerek de olsa burayı keşfe çıkan bir insanı yönetiyoruz. Malikânede ilerledikçe kuşa benzeyen insansı varlıklarla ve buraya dehşet saçan dev bir canavarla karşılaşıyoruz.

Oyunun mekanikleri, art arda çözülen bulmacalar üstüne kurulu. Her yeni odada aşmamız gereken yeni bir bulmacayla karşılaşıyoruz. Önce tuşlara basarak kapıları açabildiğimizi keşfediyor, sonrasında bizi kovalayan köpeklerle karşılaşıyoruz. Daha sonra da bu köpekleri kandırarak tuşlara bizim için basmalarını sağlıyoruz. Oyunun ilerleyen bölümlerinde bu köpeklere denizanasına benzeyen uçan yaratıklar ve diken kafalı gölge insanlar gibi farklı canavarlar da katılıyor. Bu canavarları ışığa maruz bıraktığımızda birer mobilyaya dönüşüyorlar. Köpekler komodin oluyor, gölge insanlar da palto askısı. Böylece bir noktadan sonra onları doğru anda mobilyaya dönüştürüp tuşların üstüne bırakmaya ve kapıları açık tutmaya çalışıyoruz.

Malikâne boyunca gizli bir sürü tablo da bulunuyor. Tıklandığında bunların bazılarında çok basit bazı mini-oyunlar oynanabiliyor.

Ebeveyne Notlar

Oyunun grafikleri önerilen yaş üstü için şirin görünebilse de, o yaş altı çocuklar için özellikle yaratıklar ve arada sırada karşımıza çıkan dev canavarda korkutucu olabilir.

Creaks’te bulmacalar sürekli gelişim gösteriyor. İlk başta oyuncuya basit mekanikler tanıtılıyor, sonra bunlar giderek zorlaşıyor. Oyunda ilerledikçe, eski ve yeni mekanikler başarılı bir şekilde harmanlanarak daha karmaşık bulmacalar sunuluyor. Oyunun öğrenme eğrisi çok iyi ayarlandığı için oyuncu hiçbir zaman kendini kaybolmuş gibi hissetmiyor; daima ne yapılması gerektiğine dair az çok bir fikri oluyor.

Oyunda herhangi bir diyalog bulunmadığı için her şey görsel olarak anlatılıyor. Bu da hem yabancı dil bilme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor hem de oyunun mekaniklerini görerek ve düşünerek anlama imkânı tanıyor.

Maceranın ilerleyen bölümlerinde kuşa benzeyen, insansı canlılarla karşılaşılıyor. Kahramanımız ilk başta bu bilinmeyen, yabancı varlıklardan korksa da onları gözlemledikçe aslında kötü kimseler olmadıklarını anlıyor. Bu da dış görünüşe aldanmamak gerektiği mesajını veriyor.  

Oyun boyunca birbirleriyle didişen kuşlar, sonlara doğru anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp yardımlaşmaya başlıyor. İyiliksever kahramanımız da onlara yardımcı oluyor. Böylece problemlerin kavga ederek değil, dayanışmayla üstesinden gelinebileceği mesajı iletiliyor.

ÇİÇEK Öneriyor

Oyunu oynarken çocuğunuz kuş benzeri canlılarla ilk karşılaştığında ona ne düşündüğünü sorabilirsiniz. O da oyundaki karakter gibi bu varlıklara biraz temkinli, hatta belki biraz ürkerek yaklaşabilir. Oyunda ilerleyip kuş adamlarla daha samimi olunca bu soruyu ona tekrar yöneltebilirsiniz. Büyük olasılıkla daha ılımlı bir cevap alabilirsiniz. Oyundaki bu karakterlerden yola çıkarak çevremizdekileri farklı dış görünüşleriyle yargılamamak gerektiğinin önemini vurgulayabilirsiniz.

Karakterlerin birbirleriyle kavga etmek yerine yardımlaşmayı seçtiğine dikkat çekebilir, kahramanımızın yardımsever doğasının diğerleriyle arasındaki ilişkiyi güçlendirdiğini, iyilik ve dayanışmayla problemlere çok daha kolay çözümler bulduğunu gerçek hayattan benzer örnekler vererek anlatabilirsiniz.

Uçan ejderha png

  • Karikatür ejderha, uçan ejderha, Yaprak, ejderha, fotoğrafçılık png thumbnail
    1000x811px316.83KB
  • uçan ejderha çizim, Zindanlar ve Ejderhalar Pathfinder Rol Oyunu Oyun Gölge ejderha Canavar Kılavuzu, Siyah Ejderha, oyun, siyah Saç, ejderha png thumbnail
    564x729px285.82KB
  • Ejderha, Uçan Ejderha, görüntü dosyası biçimleri, ejderha, bilgisayar duvar kağıdı png thumbnail
    823x732px95.03KB
  • uçan Ejderha,  png thumbnail
    988x611px401.16KB
  • siyah ejderha çizim, Eragon Smaug Ejderha Daenerys Targaryen, Uçan Ejderha, ejderha, filmi, wiki png thumbnail
    997x1077px450.51KB
  • Ejderha, uçan ejderha pic, görüntü dosya formatları, ejderha, şube png thumbnail
    675x548px58.83KB
  • Ejderha Çizim, uçan, deniz memeli, kurgusal karakter, masaüstü duvar kağıdı png thumbnail
    1000x908px623.19KB
  • Ejderha siluet, uçan, efsanevi yaratık, yaprak, fotoğrafçılık png thumbnail
    960x826px29.7KB
  • Kromatik ejderha, uçan ejderha, image Dosya Biçimleri, yaprak, ejderha png thumbnail
    1045x688px305.69KB
  • Kurt, Zog, Zogg, Zog Ve Uçan Doktorlar, Ejderha, Kitap, Gruffalo, Karakter, aks Scheffler, kitap, karakter png thumbnail
    922x767px830.94KB
  • altın ve kırmızı ejderha çizim, T-shirt Dragon Fantasy, Uçan Dragon Arkaplan, ejderha, pençe, kurgusal karakter png thumbnail
    600x1061px461.78KB
  • Ejderha Canavarı, Uçan Canavarlar, fotoğrafçılık, kurgusal Karakter, pterosaur png thumbnail
    1024x589px368.34KB
  • Dijital sanat Ejderha Çağdaş sanat, uçan, ejderha, Sanat, Sanat eseri png thumbnail
    1280x1211px491.62KB
  • Çince ejderha Yinglong, uçan altın ejderha, altın çerçeve, ejderha, böcekler png thumbnail
    1068x541px394.93KB
  • Çince ejderha ejderha dansı, ejderha uçan, ejderha, uçan, kurgusal karakter png thumbnail
    2126x2126px457.65KB
  • Canavar, Ejderha, Uçan, Canavar, Canavarlar Ve Kahramanlar, png thumbnail
    1280x807px150.94KB
  • kahverengi ejderha çizim, Canavar Avcısı Üç Canavar Avcısı: Dünya Canavar Avcısı Özgürlük 2 Canavar Avcısı 4, Uçan Ejderha, ejderha, video oyunu, faunası png thumbnail
    1161x927px259.03KB
  • Kara Ruhlar III Patron Ejderha, Uçan Ejderha Dosyası, ejderha, video oyunu, pençe png thumbnail
    772x741px414.95KB
  • Çince ejderha, uçan ejderha, ejderha, metin, turuncu png thumbnail
    499x858px517.57KB
  • Uçuş Uçak Ejderha, Uçan Ejderha HD, görüntü dosya formatları, ejderha, uçuş png thumbnail
    1600x1741px511.21KB
  • Hayvan, Canavar, Ejderha, Fantezi, Uçan, Canavar, Efsanevi, Siluet, Kanatlı, png thumbnail
    723x1280px52.05KB
  • Wyvern Dragon Canavarı, Uçan Ejderha, boynuz, ejderha, yaban hayatı png thumbnail
    1024x477px185.1KB
  • Dövme Ejderha Kabilesi Uloz.to Mehndi, Uçan Ejderha, metin, ejderha, logo png thumbnail
    800x526px434.97KB
  • kırmızı ve sarı çiçek wyrm illüstrasyon, Çince ejderha İllüstrasyon, Renkli uçan ejderha, diğer, ejderha, bulut png thumbnail
    790x800px727.58KB
  • Çince ejderha Google s Vlag van Çin Çin Bayrağı Arama motoru, Uçan Ejderha, ejderha, altın, uçan png thumbnail
    1500x733px879.7KB
  • Ejderha siluet, uçan dinozor, uçan, uçuş, kurgusal karakter png thumbnail
    1089x1280px378.83KB
  • Elder Scrolls V: Skyrim Ejderhası, Uçan Ejderha, image Dosya Biçimleri, ejderha, kurgusal Karakter png thumbnail
    900x565px294.24KB
  • Aslan Griffin, uçan ejderha, beyaz, ejderha, etobur png thumbnail
    1024x1170px1.21MB
  • Ejderha, İskelet, Kanatlar, Uçan, Fantezi, Peri Masalı, 3d, Kemikler, Efsane, png thumbnail
    1280x699px380.68KB
  • Vampir yarasa Zindanlar ve Ejderhalar Buettikofer  'ın Apolet Meyve Yarasa Dev Altın Taçlı Uçan Tilki, Yarasa,  png thumbnail
    1600x1236px985.85KB
  • Ejderha Mania Efsaneleri Phoenix Dragon City, uçan Anka kuşu, oyun, çocuk, Ejderha png thumbnail
    849x729px514.07KB
  • Uçuş Ejderhası, Uçan ve Ateş Eden Bir Ejderha, mor, hayvanlar, yazma png thumbnail
    2345x1490px1.14MB
  • Ejderha, Kanat, Mitoloji, Efsanevi Yaratıklar, Yaratık, Fantezi, Mistik, Uçan, Büyü, Peri Masalları, png thumbnail
    1280x866px479.68KB
  • Hayvan, Asya, Canavar, Ejderha, Fantezi, Uçan, Canavar, Efsanevi, Siluet, Kanatlı, png thumbnail
    1280x1116px143.44KB
  • Ejderha Çizim Nasıl Yapılır, Uçan Ejderha Beraberlik nasıl, ejderha, çizgi film, kurgusal karakter png thumbnail
    900x627px404.44KB
  • Ejderha, ejderha, ejderha, kurgusal karakter, uçan ejderha png thumbnail
    800x696px278.33KB
  • Uçan Ejderha, image Dosya Biçimleri, ejderha, tek renkli png thumbnail
    2883x1202px2.24MB
  • Kromatik ejderha Efsanevi yaratık, uçan ejderha, efsanevi Yaratık, yaprak, ejderha png thumbnail
    1045x688px244.72KB
  • Shenron Ejderhası, Batı ejderhası sineği, ejderha, böcekler, uçan png thumbnail
    2500x2000px623.63KB
  • Mavi, Ejderha, Uçan, png thumbnail
    1280x640px176.31KB
  • Çizim Ejderha Hat Sanatı Kroki, Uçan Ejderha Beraberlik nasıl, açı, beyaz, memeli png thumbnail
    650x599px1.49MB
  • Kırmızı, Uçan, Ejderha, Dijital Sanat, Efsanevi Yaratıklar, Izole, Poz, Fantezi, Tüp, png thumbnail
    1280x1280px942.03KB
  • Ejderha Phoenix Hibrit Amerika Papağanı Griffin, uçan Anka kuşu, Ejderha, Melez, omurgalı png thumbnail
    800x628px397.07KB
  • kabile uçan ejderha, kanatlı ejderha dövmesi, ejderha şablonu, png thumbnail
    3157x3168px85KB
  • ejderha çizim, Işık Çince ejderha Ejderha Kral, Ateşli ejderha, mavi, ejderha, turuncu png thumbnail
    572x626px536.42KB
  • iki Çince ejderha çizim, Çin Çin ejderha Sanatı, Dragons, ejderha, metin, altın png thumbnail
    3742x1942px5.72MB
  • Ejderha, Kadın, Amazone, Kanat, Mitoloji, Efsanevi Yaratıklar, Yaratık, Fantezi, Mistik, Uçan, png thumbnail
    1280x1280px1.62MB
  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Diş Uçan Kalpsiz Dişsiz Efsanevi yaratık, efsanevi Yaratık, çocuk, memeli png thumbnail
    640x570px148.92KB
  • Zelda Efsanesi: Alacakaranlık Prenses HD Zelda II: Bağlantının Serüveni Zelda Efsanesi: Gökyüzüne Doğru Kılıç Ganon, Uçan Ejderha, ejderha, nintendo, patron png thumbnail
    800x600px251.6KB
  • Siluet Ejderha, Siluet, hayvanlar, yaprak, ejderha png thumbnail
    776x668px15.66KB
  • Hıçkırık Korkunç Mezgit Balığı III Astrid Nasıl Ejderhanı Siluet, dişsiz ejderha uçan, ejderha, galliformes, tavuk png thumbnail
    600x600px16.92KB
  • dinozor siluet, canavar, vahşi canavar, hayvan png thumbnail
    512x512px12.13KB
  • Hayvan, Canavar, Ejderha, Fantezi, Uçan, Canavar, Efsanevi, Siluet, Heykel, Kanatlı, png thumbnail
    1120x1280px94.49KB
  • Ejderha Kabilesi Efsanevi yaratık, Renkli uçan ejderha, efsanevi yaratık, renk sıçrama, ejderha png thumbnail
    1137x1280px837.66KB
  • sarı balon illüstrasyon, Balon u7bc0u65e5 Tasarımcı, Altın balonlar, golden Frame, bayram, turuncu png thumbnail
    5284x6110px1.06MB
  • Çince ejderha çizim kroki, ejderha, efsanevi yaratık, kalem, ejderha png thumbnail
    768x635px329.37KB
  • beş başlı ejderha uçan,  png thumbnail
    404x650px206.49KB
  • Wyvern Illustration, ARK: Survival Evolved Dragon Wyvern Efsanevi yaratık Fantezi, canavar, retro, uçan, kurgusal karakter png thumbnail
    564x581px316.91KB
  • Ejderha, Kadın, Amazone, Kanat, Mitoloji, Efsanevi Yaratıklar, Yaratık, Fantezi, Mistik, Uçan, png thumbnail
    1280x931px1.18MB
  • Ejderha, Yaratık, Efsane, Efsanevi Yaratık, Yangın, 3d, Render, Fantezi, Canavar, Uçan, png thumbnail
    1280x1024px698.07KB

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası