sony xperia z3 hard reset nasıl atılır / Sony Xperia Z3 Hard Reset / Format Atma - Fabrika Ayarları

Sony Xperia Z3 Hard Reset Nasıl Atılır

sony xperia z3 hard reset nasıl atılır

Sony Xperia Z3 Format Nasıl Atılır?

Sony tarafından bu yıl piyasaya sürülen yeni amiral gemisi olan Xpreia Z3 kullanıcıları tarafından beğeni topluyor. Şık tasarımı yanında 2 gün süren pil ömrü, karanlıkta dahi iyi sonuçlar veren kamerası ve Sony&#; nin belkide tartışılmaz ses kalitesi sayesinde Xpreia Z3 kullanıcılarından tam not almış bulunmakta. Akıllı telefonların bu kadar hayatımızda yer etmesiyle birlikte birkaç özel duruma da bazı durumlarda ihtiyacımız olmakta. Bunlardan biri telefonumuzu fabrika ayarlarına döndererek herşeye baştan başlamak. Elbetteki Xpreia Z3 gibi bir telefonunun arızalanması ve yazılımsal sıkıntılar yaratması son derece kolay değil. Ancak karşılaştığınız bir sıkıntı da telefonunuzu nasıl fabrika ayarlarına döndererek diğer tabiriyle telefonunuza format atacağınızdan bahsedelim.

 

Xperia Z3 İçin Yöntem 1:

Sony Xperia telefonlarınızda yavaşlama ve cihazınızda donma durumları yaşıyorsanız telefonunuzda hazırda bulunan resetleme işlemi için gerekli butonu kullanmanızı öneriyoruz.

      1. Resimde gösterilen kapağı kaldırıyoruz.
      2. Mikro SD ve nano SIM kart tutucusu kapağı altında yer alan küçük sarı reset butonunu buluyoruz.
      3. Bir kalem ucu yada butona basılacak çok sert olmayan ve butona zarar vermeyecek bir araçla butona saniye basılı tutuyoruz. Aşırı sert cisimlerle butona basmamalısınız aksi taktirde butona zarar verebilirsiniz.
      4. Yeniden başlatma işlemi için bastığımı sarı butonu bırakıyoruz ve cihazımızın yeniden başlamasını bekliyoruz. Telefonunuz yeniden başlamaz ise güç/kilit açma düğmesine basarak normal bir şekilde telefonu açın. Yeniden başlatıldıktan sonra, kişiler, müzik, fotoğraf ve diğer dosyaları gibi tüm ayarlar ve kişisel veri bozulmadan kalacaktır.

sony-xperia-z3-hard-reset
Xperia Z3 İçin Yöntem 2:

      1. Güç düğmesine basın ve telefonunuzu kapat seçeneği ile kapatın.
      2. Ardından, Android cihazınızda kurtarma moduna girmek için Ses Tuşlarından üst tuşa basılı tutarak, ardından güç tuşuna basıyoruz.
      3. Telefonumuz kurtarma modunda başladıktan sonra yukarı-aşağı hareket etmek için ses tuşlarını kullanarak &#;wipe data factory reset&#; seçeneğe geliyoruz ve güç tuşuna basarak seçeneği seçiyoruz. Yes şeklinde karşımıza gelecek seçenek menüsünden evet diyerek onayımızı verip işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.
      4. İşleminizi tamamladıktan sonra &#;reboot system now&#; yazan seçeneğe gelerek telefonu yeniden başlatıyoruz ve telefonumuz formatlanmış bir şekilde bizi karşılıyor.

Ek olarak telefondaki önbelleğide silmek istiyorsanız &#;wipe cache partition&#; ve &#;wipe dalvick cache&#; seçenekleri içinde aynı şekilde temizlik yaparak telefon önbelleğini temizleyebilirsiniz.

DİKKAT: Telefonda formatlama işlemi yapmadan önce önemli tüm bilgilerinizi ve telefon defterinizi yedeklemeyi unutmayınız. Aksi taktirde oluşabilecek sorunlardan dolayı sorumlu tutulamayacağımız gibi önemli verilerinizi kaybetmeniz söz konusu olacaktır.

Sony Xperia Z3 Format Atma ve Sıfırlama


Malware often makes its way into Android devices in the form of fake, malicious apps that either sneak into the Google play store or hide in other third-party app shops.

Sony Xperia Z3 cep telefonunuzda, yavaşlama sorunu varsa, kasma ve donmalar mevcutsa, telefonunuza virüs bulaştıysa, cep telefonunuz açılış logosunda kalıyor veya kendi kendine açılıp kapanıyorsa, sık sık sistem ve uygulama hataları alıyorsanız veya ekran şifresi ve desen kilidinizi unuttuysanız Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi gerçekleştirerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. ÖnemliSony Xperia Z3 format atma işlemine başlamadan önce cep telefonunuzun şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun, aksi halde telafisi mümkün olmayan zararlar ile karşılaşabilirsiniz.

1. Yöntem: Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla Menüsünü Kullanarak Format Atma

Sony Xperia Z3 fabrika ayarları menüsünü kullanarak cihazınızın içeriğine erişebildiğiniz durumlarda, tüm verileri sıfırlama ve fabrika ayarlarına dönme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemini aşağıdaki adımları izleyerek tamamlayabilirsiniz.
  • Cep telefonunuzun şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
  • Yedekleme ve Geri Yükleme seçeneklerini kullanarak verilerinizi yedekleyin.
  • Cihazınızın Ayarlar menüsünü açın.
  • Ayarlar menüsünden Yedekle ve Sıfırla seçeneğine dokunun, Yedekle ve Geri yükle kısmından size uygun olan seçenekleri işaretledikten sonra Kişisel Veri kısmından Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneğine dokunun.
  • Ekranda yer alan bilgileri okuyup Cihazı Sıfırla seçeneğine dokunun.
  • Desen Kilidi, Pin veya Şifre girerek onaylayın.
  • Dahili depolama alanındaki verilerin silinmesini istiyorsanız Herşeyi Sil e dokunun.
  • Sony Xperia Z3 format atma işlemi bittiğinde cihazınız yeniden başlayacaktır.

Sony Xperia Z3 Format Atma Resimli Anlatım

sony fabrika ayarları 1sony fabrika ayarları 2Sony Xperia Z3 sıfırlama işleminin ardından cihazınızın ilk açılışı normalden uzun sürecektir. Hoşgeldin ekranına ulaştığınızda cihazınızdan Google hesabınıza giriş yaparak kurulum işlemine geçebilir, verilerinizi geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

2. Yöntem: Sony Xperia Companion Kullanarak Format Atma / Yazılım Onarımı

Eğer Sony Xperia Z3 cihazınızın ayarlar menüsününe erişemiyorsanız Xperia Companion programını kullanarak Sony Xperia Z3 yazılım onarımı işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Xperia Companion genellikle cihaz içeriğine erişemediğiniz durumlarda, kilit kodunu veya desen kilidini unuttuysanız, cihazınız açılış logosunda kalıyorsa veya kendi kendine yeniden başlatma işlemi yapıyorsa kullanılır. Sony Xperia Companion programını indirmek için aşağıda bulunan bağlantıyı kullanın: Xperia Companion İndirXperia Companion programını indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra programı çalıştırın. Program ilk açıldığında USB kablosu yardımı ile Sony Xperia Z3 cep telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. xperia companion 1 Xperia Companion, Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi için gerekli olan tüm dosyaları cep telefonunuzu bilgisayara bağlamanızın ardından yüklemeye başlayacak ve cihazınızı tanıyacaktır. xperia companion 2 Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi için gerekli olan driver dosyaları kısa sürede bilgisayarınıza ve telefonunuza yüklenip hazır hale gelecektir. Bilgisayarınız cep telefonunuzu tanıdığında ve içeriğine erişebilir hale geldiğinde Xperia Companion programı üzerinden Yazılım Onarımı seçin. ÖnemliSony Xperia Z3 format atma işlemine başlamadan önce cep telefonunuzun şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun, aksi halde telafisi mümkün olmayan zararlar ile karşılaşabilirsiniz. xperia companion 3 Yeni bir güvenlik yöntemi olarak Android ve üzeri sürümler için Sony Xperia Z3 format atma işleminden sonra Google hesap doğrulama işlemi gerekmektedir. Bu yüzden Google hesabınızın şifresini biliyor olmanız gerekmektedir. Eğer Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini hatırlamıyor veya bilmiyorsanız bu işlemi yapmak son derece risklidir, cihazı tamamen kullanılmaz hale getirebilir. xperia companion 4 Xperia Companion Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi için bilgisayarınızı hazırlar. xperia companion 5 Xperia Companion Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi için cep telefonunuzu hazırlar. xperia companion 6 Sony Xperia Z3 yazılım onarımı işlemi cihazınızda bulunan tüm kişisel verilerizi (resim, rehber, müzik, notlar) silecektir, bu işlemin geri dönüşü yoktur. xperia companion 7 Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işlemi için bilgisayarınız ve cihazınız hazır, Sonraki butonuna tıklayarak yazılım onarımı işlemine geçebilirsiniz. ÖnemliSony Xperia Z3 yazılım onarımı işlemi sırasında USB kablonuzun bağlantısını kesmeyin, işlem yarıda kaldığında cihazınızı bir daha kullanamayabilirsiniz! xperia companion 8xperia companion 9xperia companion 10xperia companion 11Sony Xperia Z3 format atma ve sıfırlama işleminin ardından cihazınızın ilk açılışı normalden uzun sürecektir. Hoşgeldin ekranına ulaştığınızda cihazınızdan Google hesabınıza giriş yaparak kurulum işlemine geçebilir, verilerinizi geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası