elmalı davası mektup / Elmalı davası: Mektup ve resimle açığa çıkan rezalet! Elmalı davası nedir? İşte son durum

Elmalı Davası Mektup

elmalı davası mektup

Elmalı Davası nedir? Elmalı Davasındaki mektup ve çizimler doğru mu?

Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10), cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., yargılandıkları Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nce, üçüncü duruşmada tahliye edildi.

Kardeşlerin resimlerle anlattığı cinsel istismarda anne ve üvey babaya tahliye!

Geçen yıl haziran ayında, Balıkesir'de savcılığa giden babaanne G.S., o dönem 6 ve 9 yaşında olan iki torununun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla, eski gelini Merve A., kocası Rahmi A. ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu. Savcılık, babaannelerinin yanında olan, istismara uğradığı öne sürülen ana sınıfı öğrencisi G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.'nin, Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesine başvurdu.

İfadesinde anne ve babasının ayrıldığını söyleyen G.E.G., annesi Merve A.'nın Rahmi A. ile evlendiğini, ancak F., A., M. ve M. adlı erkeklerle de ilişkisi olduğunu söyleyerek, geçen yıl üvey babası Rahmi A. ile isimleri F., A. ve M. olan kişilerin kendisine istismarda bulunduğunu anlattı. G.E.G.'nin, başından geçen olaylarla ilgili annesi Merve A., üvey babası Rahmi A. ve dayısı S.'den şikayetçi olduğunu ve ağabeyiyle kendisine çok acı çektirdiklerini anlattığı öğrenildi. G.E.G., anneanne F.G. ile dayısı S. C.G.'nin de kendisini çok dövdüğünü sözlerine ekledi.

Savcıya ifade veren ağabey İ.E.G. ise anneannesinin Finike'deki evinde kaldığı aylık süreçte oklava ve şarj kablolarıyla dövüldüğünü söyledi. İ.E.G., üvey baba Rahmi A., M. ve dayısı S.'nin kendisinin özel bölgelerine dokunduğunu söyledi.

İstismarı Resimle Anlattılar

Küçük kız ve ağabeyi, başlarına gelenleri, deftere yaptıkları çizimlerle de anlatmaya çalıştı. Bu resimler de soruşturma dosyasına girdi.

'Dolduruşa gelerek yalan beyanda bulunduklarını düşünüyorum'

Yürütülen soruşturma kapsamında anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A. tutuklanırken, olaya ilişkin davanın üçüncü duruşması dün Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A. tutuklu bulundukları Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan SEGBİS vasıtasıyla katılırken, suça sürüklenen çocuk sıfatıyla tutuksuz yargılanan dayı S.C.G. ile tarafların avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Merve A., ifadesinde, "Çocuklarımın dolduruşa gelerek yalan beyanda bulunduklarını düşünüyorum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum" dedi.

Rahmi A. da "Çocuklara biz bir şey yapmadık. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Bu aşamada tahliyemi ve beraatımı istiyorum" diye konuştu.

İfadelerinin ardından mahkeme heyeti sanıklar Merve A. ve Rahmi A.'nın yurt dışına çıkış yasağı şartıyla adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmederek, duruşmayı erteledi.

'Çocukların canından endişe ediyoruz'

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Türkiye Hukuk Koordinatörü avukat Gülşah Ekin Taş, duruşma sonrası açıklama yaptı.

Taş, "Biz bugün çok heyecanlı, umutlu geldik, fakat bugünkü yargılamanın sonunda sözde öz anne ve üvey babaya tahliye kararı çıktı. Tahliye kararı hukuka hiçbir şekilde uygun değildir. Bu çocukların ölmesi mi gerekiyor adaletin doğru olması için. Biz bu çocukların arkasından yas mı tutacağız? Bu çocukların sonuna kadar söz veriyoruz davalarının takipçisi olacağız. 'Adalet mülkün temelidir' yazısını hepimiz bugün gerçekleştirmeyi düşünüyorduk fakat olmadı. İnşallah bir sonraki celse umutluyuz ki adil bir karar çıksın" dedi.

Elmalı Davası Olayında İstismarcı Anneden Çıldırtan Savunma! Bakan Gül'den Son Dakika Açıklaması

Haberler

Gündem

Elmalı Davası Olayında İstismarcı Anneden Çıldırtan Savunma! Bakan Gül'den Son Dakika Açıklaması

Elmalı davası olayı Türkiye'nin gündemine bombagibi düştü. İki kardeş çizdiği resim ve yazdığı mektup ile cinsel istismarı anlattı. Kan donduran olayda anne ve üvey babanın 6 yaşındaki kız çocuğu ve 9 yaşındaki ağabeyine cinsel istismarda bulundukları belirtiliyor. Babaanne geçen yıl haziran ayında yaşandığı belirtilen korkunç olayla ilgili şikayette bulunurken, Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi anne Merve A. ve üvey baba Rahmi A.'yı serbest bıraktı. Sosyal medyada kararın duyulmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar

Elmalı Davası Olayı: İki Kardeşe Cinsel İstismar Böyle Ortaya Çıktı

Elmalı Davası Olayı: İki Kardeşe Cinsel İstismar Böyle Ortaya Çıktı

Çocuklar Çizerek Anlattı

Çocuklar Çizerek Anlattı

"Dolduruşa Geldiler" Dedi Beraat Etti

"Dolduruşa Geldiler" Dedi Beraat Etti

Serbest Kaldılar

Serbest Kaldılar

Çocukların Hayatlarından Endişe Ediyoruz

Çocukların Hayatlarından Endişe Ediyoruz

'Biz Bir Şey Yapmadık, Dolduruşa Gelmişler'

'Biz Bir Şey Yapmadık, Dolduruşa Gelmişler'

Bakan Gül: HSK'da Konu Hakkında İnceleme Başlattı

Bakan Gül: HSK'da Konu Hakkında İnceleme Başlattı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elmalı davası olayı nedir? Elmalı cinsel istismar davası resimleri mektup ve ifadeler gerçek mi? Elmalı davası olayı son dakika gelişmeleri haberimizde…

Elmalı davası olayı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Davada çıkan karar sosyal medya kullanıcılarından tepki çekerken Twitter gündeminde #elmalıdavası #Elmalıda2Cocuk Etiketleri TT listesinde ilk sıraya yerleşti. Davada yeni kararların alınması ile birlikte yeniden gündeme gelen olay sonucunda vatandaşlar yoğun tepki gösterdi. Peki Elmalı davası nedir? Elmalı davası resimleri gerçek mi? Elmalı davasında tahliye edilenler kimler?

Antalya'nın Finike ilçesinde 10 ve 7 yaşındaki iki kardeşin cinsel istismara uğraması şiddet görmesi olayı ile başlayan Elmalı davası son dakika gelişmeleri yeniden sosyal medyanın gündeminde. Davada Verilen kararlar ile birlikte sosyal medya ayağa kalkarken olayın şüphelileri anne ve üvey baba serbest kaldı. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları Twitter'dan tepkilerini dile getirmeye başladı. Kısa süre içerisinde konu ile ilgili açılan #elmalıdavası #Elmalıda2Cocuk Etiketleri TT listesinde ilk sıralara yükseldi. Peki Elmalı davası nedir? Elmalı davası resimleri ve mektup gerçek mi?

ELMALI DAVASI OLAYI GEÇMİŞİNE?

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında babaanne G.S. Balıkesir'de savcılığa başvurarak o dönem 6 ve 9 yaşında olan iki torununun annesi ve üvey babaları tarafından cinsel istismara uğradıklarını iddia etmiş ve şikayetçi olmuştu. O dönem baba annelerinin yanına alınan iki çocuğun ifadesi çocuk izlem merkezi tarafından alındı. Çocuklar ifadelerinde üvey babaları bunun yanında annelerinin ilişkisi olduğu başka erkek tarafından cinsel istismara uğradıklarını anlattı. Başlarından geçen olayı resimlerle de çizerek anlatan çocuklar koruma altına alındı. Ayrıca olayda cinsel istismarla birlikte şiddet iddiaları da gündeme geldi.

elmali-davasi-olayi-nedir-elmali-davasi-resimleri-mektup-ifadeler-iddialar-dogru-mu-1

ANNE VE ÜVEY BABA TUTUKLANDI

Elmalı davası resimleri o dönemde sosyal medyada gündem olmuş çocukların yaşadığı şiddeti anlatması uzun süre boyunca konuşulmuştu. Olayın ardından anne ve üvey baba tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Haziran ayında yaşanan olaydan sonra davanın üçüncü duruşması görüldü. Ancak mahkeme son duruşmada hiç kimsenin beklemediği bir karar verdi.

elmali-davasi-olayi-nedir-elmali-davasi-resimleri-mektup-ifadeler-iddialar-dogru-mu

ELMALI DAVASININ BAŞ ŞÜPHELİLERİ SERBEST

Elmalı davası olarak bilinen olayda tutuklu yargılanan anne ve üvey baba dün görülen duruşma sonucunda tahliye edildi. Mahkemede ifade veren anne ve üvey baba çocukların yalan söylediğini iddia edince hakim tahliye kararı verdi. Ancak bu gelişme sonrasında sosyal medya ayağa kalktı. Twitter'da birçok kullanıcı tepkilerini dile getirirken iki çocuğun resimlerle de anlattığı olayı sonrasında mahkemenin Nasıl böyle bir karar verdiğine kimse anlam veremedi. Mağdur avukatları da savcılığa tahliye ile ilgili gereken itirazları yaptı.

Elmalı Davası Nedir? Elmalı Davası Mektup Ortaya Çıktı!

Elmalı Davası Nedir? Elmalı Davası Mektup?

Elmalı Davası Nedir? Elmalı Davası Mektup? Elmalı davası gelişmeleri: Geçtiğimiz günlerde davayla ilgili ortaya çıkan elmalı davası mektup ve resimler sonrası bu büyük dava yakından izleniyor. Elmalı davası nın bir numaralı sanığı olan anneden savunma geldi. Elmalı Davası son gelişmeler sizlerle.

Elmalı Davası Nedir? Elmalı Davası Mektup?

ANTALYA  Finike ilçesinde, henüz ana okuluna giden 6 yaşındaki kız çocuğu G.E.G. ile ağabeyi olan 9 yaşındaki İ.E.G.'nin anneleri Merve A. ve üvey babası Rahmi A.'nın yanı sıra, dayıları ile birkaç erkeğin daha cinsel istismarına uğradığı iddiası ile soruşturma başlatıldı. Küçük çocuklar, gördükleri dayak ve istismarı çizdikleri resimlerle anlattılar. Babaanne olan G.S.'nin şikayeti üzerine karakolda ifadeleri alınan anne Merve A. ile baba Rahmi A. ise suçlamaları reddetti.

Haziran tarihinde Balıkesir savcılığına giden babaanne henüz G.S., 6 ve 9 yaşındaki iki torununun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla, eski gelini olan Merve A., ile kocası ve üvey baba Rahmi A. ile gelininin erkek arkadaşlarının bazılarından şikayetçi oldu. Balıkesir savcılığı ise, cinsel istismara uğradığı öne sürülen henüz ana sınıfı öğrencisi olan G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.'nin, Çocuk İzleme Merkezi'nde ifadelerine başvuruldu.

Elmalı Davası çocuları ifadelerinde anne ve babalarının ayrıldığını söyleyen küçük çocukalar G.E.G., annesi Merve A.'nın daha sonra Rahmi A. ile evlendiğini, fakat F., A., M. ve M. adlı diğer erkeklerle de ilişkisi olduğunu söyleyip, geçen sene başta üvey babası Rahmi A. ve adları F., A. ve M. olan şahısların kendisine istismarda bulunduğunu ifade etti.

elmalı davası nedirelmalı davası mektupelmali davası nedirelmalı davası çocuğun mektubu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası