bebekler için konak önleyici şampuan / Babe Bebek Ve Çocuk İçin Konak Önleyici Şampuan 200 Ml – Flavus

Bebekler Için Konak Önleyici Şampuan

bebekler için konak önleyici şampuan

Pavloderm Konak Önleyici Bebek Şampuanı 200 ml

Ürün Hakkında

Zencefil, Papatya, Buğday Tohumu ve Zeytinyağı Özütleriyle formüle edilen Pavloderm Konak Önleyici Bebek Şampuanı, bebek cildinin hassasiyetle temizlenmesine ve doğal minerallerle beslenerek güçlenmesine destek oluyor. Cilt üzerinde bakteri oluşumunu engellemek için sık aralıklarla tekrarlanan banyo rutini, Pavloderm Konak Önleyici Bebek Şampuanı, sabun içermeyen ve göz yakmayan formülü sayesinde kolayca gerçekleştirilebiliyor. Bebeğin saç temizliğini yapan şampuanın içeriğindeki Zencefil Özütü, saç köklerini besleyerek güçlendirirken, derideki kuruluğun ve konak oluşumunun önüne geçiyor. Damarları da yatıştıran Zencefil Özütü, vücuttaki kan dolaşımını düzenliyor ve hızlandırıyor.

Bebeğin saç derisine uygun pH değeri sayesinde, saç derisinin bakterilere ve mantarlara karşı koruyucu asit örtüsünün gelişmesini destekler. Ekstra yumuşak formülü ve Zencefil Özü sayesinde bebeğinizin narin saçlarına ipeksi bir yumuşaklık vererek temizler, tahriş ve konak oluşumunu engeller.

  • Zencefil Özütüyle, saça ve saç derisine doğal bakım yapar,

  • Saç diplerini nemlendirerek konak oluşumunu engeller,

  • Saç derisinde kurumayı önler, pullanmanın önüne geçer,

  • Saç derisinin beslenmesini, kuvvetlenmesini ve korunmasını sağlar,

  • Yumuşak ve ferahlatıcı formülüyle saçı ve saç derisini özenle temizler,

  • Ferahlatıcı özelliği sayesinde saç derisini rahatlatır ve yatıştırır,

  • Saç ve saç derisinin doğal canlılığını korur,

  • Saçlara ipeksi bir parlaklık verir,

  • Sabun içermeyen doğallığı sayesinde gözleri yakmaz,

  • pH değeri ile bebek cildine uyumludur,

  • Yenidoğan bebeklerde güvenle kullanılabilir,

  • Dermatolojik olarak test edilmiştir,

  • Boya, alkol, renklendirici madde ve paraben içermez,

Mustela Yeni Doğan Konak Önleyici Köpük Şampuan 150 Ml 3504105023980

Yenidoğan bebekler, hassas bir cilt yapısına sahip olurlar. Saçları ve kafaları özel bir önem ister. Yenidoğan bebeklerin kafasında konak adı verilen sarımsı kabuklar olabilir. Bu kabuk, zamanla düşer. Böylece bebeğe zarar vermez. Bu durumun vücuttaki yağ bezlerinden salgılanan düzensiz salgılardan dolayı oluştuğu gözlemlenir. Mustela yenidoğan köpük şampuan 150 ml ile konakların oluşumu engellenebilir. Bu oluşum beklenen bir durumdur. Ama yayılmasını ve süresini azaltmak sizin elinizdedir. Bu ürün ile derinin hassas dengesi korunur. Ürünü doğumdan itibaren kullanabilirsiniz. Göz yakmayan bir şampuandır. Bitkisel lavanta bazı sayesinde bebek saçları yumuşacık olup güzel kokar. Bebeklere özel tasarlanan bu ürün, onların ihtiyaçlarına yöneliktir. Konak oluşumunu önleyen bu yumuşak şampuanı güven içinde uygulayabilirsiniz.

  • Konak oluşumunu engelleyici
  • Göz yakmayan formül
  • Bitkisel lavanta bazlı

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 ml Özellikleri

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 Ml Özellikleri

Mustela yenidoğan konak önleyici köpük şampuan barındırdığı özellikleri ile bebeğinize doğumundan itibaren yardım eder. Bu seçenek; saçları koruması, beslemesi ve güzel kokusuyla bebeğinizin saçını mis gibi yapar. Başlıca bir özelliği ise yenidoğanlarda meydana gelen saç konaklarını önlemesi ve bakımla yok etmesidir. Düzenli kullanımda etkili bir üründür. Göz yakmayan özel formülü sayesinde bebeğiniz rahatlıkla banyo yapabilir. Bu seçenek, doğal ürünlerden oluşur. Lavanta bazlı kokusu bulunur. Saç konakları, yenidoğan bebeklerde görülen ve vücudun ürettiği geçici bir tabakadır. Saç derisinde meydana gelen bu oluşum zaman içerisinde geçer. Bakımını yapmak da Mustela yenidoğan konak önleyici köpük şampuan 150 ml ile mümkündür. Konaklar; saç dökülmesine, kafa derisinin kızarmasına, kaşıntıya ve kuruluğa neden olabilir. Bunları önleyerek bebeğinizin konağı hafif atlatmasına yardımcı olabilirsiniz.

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 ml Avantajları

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 Ml Avantajları

Bebekler, kendi bakımlarını yapamayacakları için ilgiye muhtaçtır. Bebeğinizin kafa derisi doğumdan itibaren biyolojik olarak değişimlerden geçer. Tam nedeni bilinmese de konağın anneden ayrılan bebeğin hormonal değişimler sonucu yağ bezlerindeki düzensizliklerden kaynaklandığı düşünülür. Bunun çözümü, Mustela’nın yeni doğanlar için ürettiği konak önleyici şampuanı düzenli olarak kullanmaktan geçer. Gözleri yakmayan özel formülü ile bebeğinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Konaklarına da iyi gelerek çoğalmalarını önler. Bebeğinizin kafasını ıslatıp şampuanı yeterli miktarda uygulayıp nazikçe masaj yapabilirsiniz. 1 ila 2 dakika arasında bekledikten sonra ise şampuanı durulayabilirsiniz. Eşsiz lavanta kokusu ile bebeğiniz yumuşacık saçlara sahip olur. 150 ml’lik miktarı, uzun süreli kullanım için yeterlidir. Mustela yenidoğan konak önleyici köpük şampuan 150 ml yorumlarına ulaşım sağlayarak ürünü kullanan müşterilerin düşünce ve deneyimlerini ve gerçekten mutlu olduğunu görebilirsiniz.

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 ml Fiyatları

Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Şampuan 150 Ml Fiyatları

Mustela yenidoğan konak önleyici köpük şampuan 150 ml fiyatı, ürünün tüm özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Bu avantajlı ürünü bebeğinize içiniz rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Ürünün performansı ve fiyatı doğru orantılıdır. Konak önleyici bu ürün, hassas ciltler için de kullanıma uygundur. Bebeğinizin acısız, kızarıksız ve rahat bir dönemden geçmesine yardımcı olur. Yenidoğanlar için rahatlatıcı ve kolay kullanıma müsaittir. Lavanta kokusunun güzelliği de bebeğinizi rahatsız etmez. Doğal ve bitkisel bazlı bir formüle sahiptir. Yumuşak formülü ile bebeğinize zarar vermez. Kullanımı kolay ürünün miktarı ise yeterlidir. Bu kısa süreli geçişi, kaliteli ürün ile kolaylıkla atlatabilirsiniz. Bu seçeneğin fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Kaliteli ve kullanışlı bu ürünü yenidoğan bebeğiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyatlar ve avantajlar dahilinde Trendyol’dan güvenceyle satın alabilirsiniz.

Babe Laboratorios Bebek Ve Çocuklar İçin Konak Önleyici Şampuan 200 ml x 2 Ad 114083

Babe Laboratorios Bebek Ve Çocuklar İçin Konak Önleyici Şampuan 200 ml x 2 Ad

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Kozmovital

Koleksiyona Ekle

20 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!

300 favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Kozmovital tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Babe Bebek ve Çocuklar için Konak Önleyici Şampuan 200 ml
  • Babe Konak Önleyici Şampuan Bebeklerin cilt hassasiyeti her ebeveynin bildiği bir konudur. Bu hassasiyet sebebi genellikle bebek ciltlerinde yağ üretiminin dengesiz olmasıyla ilişkilidir. Bazı bebeklerde konak adı verilen pulcuklar deri yüzeyini bir tabaka halinde kaplar. Genellikle keratin tabakası gelişimini tamamlayamadığından dolayı yeni doğan bebeklerde görülür. Konak oluşumu kaşıntı yapmaz fakat saç kuruması, kötü görüntü, koku gibi olumsuzluklar oluşturarak hem sizi hem de bebeğinizi rahatsız edebilir. Bunu önlemek adına konak şampuanlarını tercih edebilir, bu süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz. Babe bebek şampuanı çeşitleri arasında Babe konak şampuanı da bulunmaktadır. Hoş kokusu ve doğal içerikleriyle bebeğinizin keyifli bir banyo deneyimi yaşamasını sağlayacaktır. Göz yakmayan yapısı ile de bebeğiniz huysuzlanmadan onu yıkamanıza yardımcı olacaktır. Şampuan seçiminizin ardından banyo sonrası bebek bakımı için tamamlayıcı ürün olarak Babe bebek krem çeşitlerini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Güzel bir banyodan sonra bebeğinize masaj hareketleriyle uygulayacağınız bu krem, onun huzurlu ve kaliteli bir uykuya dalmasına olumlu etki edecektir. Ürünleri sayfamız üzerinden inceleyebilir, Babe bebek ürünleri ile bebeğinizi tanıştırabilirsiniz.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Bebek Ve Çocuklar İçin Konak Önleyici Şampuan 200 ml x 2 Ad

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Babe Bebek ve Çocuklar için Konak Önleyici Şampuan 200 ml
  • Babe Konak Önleyici Şampuan Bebeklerin cilt hassasiyeti her ebeveynin bildiği bir konudur. Bu hassasiyet sebebi genellikle bebek ciltlerinde yağ üretiminin dengesiz olmasıyla ilişkilidir. Bazı bebeklerde konak adı verilen pulcuklar deri yüzeyini bir tabaka halinde kaplar. Genellikle keratin tabakası gelişimini tamamlayamadığından dolayı yeni doğan bebeklerde görülür. Konak oluşumu kaşıntı yapmaz fakat saç kuruması, kötü görüntü, koku gibi olumsuzluklar oluşturarak hem sizi hem de bebeğinizi rahatsız edebilir. Bunu önlemek adına konak şampuanlarını tercih edebilir, bu süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz. Babe bebek şampuanı çeşitleri arasında Babe konak şampuanı da bulunmaktadır. Hoş kokusu ve doğal içerikleriyle bebeğinizin keyifli bir banyo deneyimi yaşamasını sağlayacaktır. Göz yakmayan yapısı ile de bebeğiniz huysuzlanmadan onu yıkamanıza yardımcı olacaktır. Şampuan seçiminizin ardından banyo sonrası bebek bakımı için tamamlayıcı ürün olarak Babe bebek krem çeşitlerini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Güzel bir banyodan sonra bebeğinize masaj hareketleriyle uygulayacağınız bu krem, onun huzurlu ve kaliteli bir uykuya dalmasına olumlu etki edecektir. Ürünleri sayfamız üzerinden inceleyebilir, Babe bebek ürünleri ile bebeğinizi tanıştırabilirsiniz.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

BEBEK ŞAMPUANI

Önceden bebeklere göbek bağı düşene kadar banyo yaptırılmazdı. Ancak doktorlar artık bebeklerin ilk günden itibaren yıkanabileceğini söylüyorlar. Çünkü banyo yapmanın bebeklerin büyümesini ve gelişmesini olumlu etkilediği kanıtlanmış bir gerçektir. Bunun nedeni ise banyo yapan bebeklerin diğer bebeklere göre daha rahat, derin, kesintisiz uyumaları ve uyku esnasında ise bebeklerin büyümesini kontrol eden hipofiz bezinin çok daha iyi çalışıyor olmasıdır. Öyle ise doktorunuz aksi bir durum belirtmediği sürece, bebeklerinizi ilk günden itibaren yıkayabilirsiniz. Ancak burada önemli olan; yeni doğmuş bebeğiniz için kullanacağınız bebek şampuanı, onun hassas cildine uygun özelliklere sahip mi?

Aldığınız Bebek Şampuanı Bebeğinizin Cildi Kadar Hassas ve Özel Olmalıdır, çünkü

Kaliteli uyuyan bebekler, diğer bebeklere göre daha iyi büyürler ve bebeklerde iyi bir uykunun anahtarı, ılık bir banyodur.  Bu sebepledir ki bebekler uygun koşullar altında, sık aralıklarla yıkanmalıdır. Bebeklerin banyo yapması sadece büyümesi için değil; cildinin temiz olması, mikroplardan arınması ve böylece hastalıklardan korunması adına da önemlidir. Ancak kullandığınız bebek şampuanı minik yavrunuzun cildi ve sağlığı için uygun özelliklere sahip olmalıdır. Çünkü bebeklerin cildi çok hassastır ve şampuan içerisinde zararlı kimyasal maddeler varsa, hemen reaksiyon gösterip cilt problemlerine sebep olabilir. Şampuan bebeğinizi sadece cildine temas ederek değil; yıkama esnasında ağız, burun yoluyla vücuduna girerek ya da gözlerle temas ederek de etkileyebilir. Bu sebepledir ki, yavrunuzun vücuduna nüfus eden çocuk şampuanı da ona zarar vermeyecek kadar hassas ve özel olmalıdır.

Bebek Şampuanı Özellikleri

Bebeğiniz için şampuan alırken mutlaka ürünün içeriğinde neler olduğunu kontrol etmelisiniz. Bebek şampuanları SLS (Sodyum Lauril Sülfat), SLES (Sodyum Lauril Eter Sülfat), Paraben, alkol, parfüm ve boya içermemelidir. Ürün içeriğinde toksik maddeler, ağır metaller ve zararlı kimyasallar bulunmamalıdır. Çünkü bu maddeler göz ve deriyle temas halinde ya da banyo esnasında şampuanlı suyun yutulmasıyla vücuda alındığı takdirde; ciddi sağlık problemlerine sebep olabilir. Alacağınız ürün hipoalerjenik olmalıdır. Bu özellik ciltte alerjik reaksiyon ve iritasyon oluşumunu engellemektedir. Bebek şampuanları cildi kurutmayacak, bebeğin yumuşak cildiyle uyumlu olacak şekilde formüle edilmeli ve yapısında doğal bitki özlerinden elde edilmiş yağlar bulundurmalıdır. Doğal özlü yağlar; bebeğin cildini yumuşatırken, hoş kokusu ile mis gibi kokmasını da sağlar.

Bir bebek şampuanında olmazsa olmaz diyeceğimiz özelliklerden biri, gözleri yakmayacak şekilde formüle edilmiş olmasıdır. Ürün bebeğinizin cildini nazikçe temizlemeli ve mikroplardan arındırmalıdır. Ürün mutlaka klinik ve dermatolojik testlerden geçmiş olmalıdır. Bebek şampuanları likit ve köpük şampuan olmak üzere farklı özelliklerde seçeneklere sahip olacak şekilde üretilmiştir.

Konak Şampuanı ve Yeni Doğan Şampuan ile Diğer Bebek Şampuanları Arasındaki Fark Nedir?

Yeni doğan şampuan ile konak şampuanı da diğer bebek şampuanları gibi göz yakmayan ve hipoalerjenik özellikte; Paraben, SLS, SLES, boya, parfüm, zararlı kimyasallar içermiyor olmalıdır. Yeni doğan şampuan diğerlerinden farklı olarak; bebeğinizin doğduğunda cildinin kaplı olduğu verniks tabakasına zarar vermemelidir. Bebeğin cildini, verniks tabakasını aşındırmadan hassas olarak temizlemeli ve suyla kolayca temizlenebilmelidir. Bu ürün aynı zamanda konak şampuanı özellikte olup, bebeğin kafasındaki pullanmaları engelleyecek içerikte olmalıdır. Yeni doğan şampuan ve konak şampuanı sabun içermeyen özellikte olmalıdır. Köpük ve likit olmak üzere farklı seçeneklerde kullanıma sunulan bu ürünler 0 yaştan itibaren kullanıma uygundur.

En İyi Bebek Şampuanı Çeşitleri ve Markaları ebebek’te!

Uzman bilgisi ile bebekler için daima en iyisini düşünen ebebek, bebek şampuanı kategorisinde de kaliteli, güvenilir ve en iyi markaları sizin için seçti. Bebeğiniz için en iyi bebek şampuanı çeşitleri ve markaları uygun fiyatlarla ebebek’te. Bebeğiniz için uygun ürünleri mağazalarımızdan satın alıp, bebeğinize güvenle kullanabilirsiniz. Kampanyalarımızı takip ettiğiniz sürece kaliteli ürünleri çok daha ucuza satın alabileceğinizi unutmayın ve ebebek’i takipte kalın.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır