boğaz hattı saatleri / Boğazdan Geliş - Gidiş vapur tarifesi - Şehir Hatları - Kış Tarifesi

Boğaz Hattı Saatleri

boğaz hattı saatleri

BOĞAZ HATTI vapur Saatleri

BOĞAZ HATTI vapur güzergah, Pazartesi - Cuma tarihinde çalışıyor. Normal çalışma saatleri:

GünÇalışma SaatleriSıklık
PtsTek sefer
SalTek sefer
ÇarTek sefer
PerTek sefer
CumTek sefer
CtsÇalışmıyorÇalışmıyor
PazÇalışmıyorÇalışmıyor

BOĞAZ HATTI vapur hattı (Beylerbeyi), Eminönü (Boğaz & Adalar İskelesi) durağından başlayıp Beylerbeyi durağına gidene kadar 2 i̇stansyonlar geçiyor.

BOĞAZ HATTI vapur hattının bu haftaki hareket saatleri: Günde bir kez 'da çalışır. Bu haftaki çalışma günleri: hafta içi.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki BOĞAZ HATTI vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Haritada görüntüle

  • BOĞAZ HATTI vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    BOĞAZ HATTI vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 'da başlar.

  • BOĞAZ HATTI vapur saat kaçta bitiyor?

    BOĞAZ HATTI vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 'da biter

  • BOĞAZ HATTI vapur saat kaçta geliyor?

    BOĞAZ HATTI Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan BOĞAZ HATTI Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Şehir Hatları BOĞAZ HATTI vapur hattı Kurban Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    BOĞAZ HATTI vapur hattının Kurban Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda BOĞAZ HATTI vapur durak var mı?

    En yakın BOĞAZ HATTI vapur durak görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

BOĞAZ HATTI vapur Saatleri

GünÇalışma SaatleriSıklık
PtsTek sefer
SalTek sefer
ÇarTek sefer
PerTek sefer
CumTek sefer
CtsÇalışmıyorÇalışmıyor
PazÇalışmıyorÇalışmıyor

Şehir Hatları vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere BOĞAZ HATTI üzerindeki (Eminönü (Boğaz & Adalar İskelesi) durağından) tüm güncellemeleri görün. BOĞAZ HATTI (Beylerbeyi) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Şehir Hatları bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

BOĞAZ HATTI hattı vapur ücreti

Şehir Hatları BOĞAZ HATTI (Beylerbeyi) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Şehir Hatları bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Şehir Hatları resmi web sitesini kontrol edin.

BOĞAZ HATTI(Şehir Hatları)

BOĞAZ HATTI vapur hattının ilk durağı Eminönü (Boğaz & Adalar İskelesi) olup son durağı Beylerbeyi durağıdır. BOĞAZ HATTI (Beylerbeyi), hafta içi çalışıyor.

Ek bilgi: BOĞAZ HATTI hattında 2 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Yolda mısınız? milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Şehir Hatları hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın BOĞAZ HATTI vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? BOĞAZ HATTI vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Yakındaki BOĞAZ HATTI durakları

BOĞAZ HATTI Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

BOĞAZ HATTI (Beylerbeyi) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i BOĞAZ HATTI vapur takip uygulaması veya canlı Şehir Hatları vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Şehir Hatları için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Otobüs, Tramvay, Metrobus, Vapur veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Şehir Hatları ve BOĞAZ HATTI hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

BOĞAZ HATTI - Alternatif yol tarifleri

İstanbul şehrindeki diğer Şehir Hatları hatları

Boğaz Hatları 

Editör Görüntüfunduszeue.info, ARNV.KÖY, BEBEK, BEŞİKTAŞ, BEYKOZ, BEYLERBEYİ, ÇENGELKÖY, ÇUBUKLU, EMİNÖNÜ, EMİRGAN, İSTİNYE, KABATAŞ, KANDİLLİ, KANLICA, KÜÇÜKSU, KUZGUNCUK, ORTAKÖY, PAŞABAHÇE, SARIYER, ÜSKÜDAR


Şehir Hatları’nın Boğazdan Geliş &#; Gidiş vapur tarifesi kış seferlerine başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Şehir Hatları AŞ, okulların açılmasıyla toplu ulaşımda artan talebe denizden katkı sağlamak amacıyla Kış Tarifesine geçiyor. 16 Eylül Pazartesi günü başlayıp 31 Mayıs günü son bulacak tarife kapsamında, İstanbul – Adalar arası ring sefer uygulaması güçlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Adalar’ın ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı “Adalar Ulaşım Çalıştayı”nda alınan karar doğrultusunda, seferler sıklaştırılıyor.



Şehir Hatları Uzun İstanbul Boğaz Turu Gemi Seferleri

Deniz Ulaşımı e yaşam rehberi

Uzun Boğaz Turu Yaz Tarifesi

Uzun Boğaz Turu Sefer Saatleri

 

uzun boğaz turu saatleri
İstanbul Uzun Boğaz Turu Güzergahı

Şehir Hatları Boğaz Turları Ücret Tarifeleri:

Boğaz Turları Ücret Tarifesi
TURÜCRET (TL)
UZUN BOĞAZ TURU (Gidiş-Dönüş)65,00
UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön)39,00
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Gidiş-Dönüş)32,50
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Tek Yön)16,00
KISA BOĞAZ TURU32,00
KISA BOĞAZ TURU (12 yaş altı)16,00
MEHTAP TURU52,00
Uzun/Kısa Boğaz Turu, Mehtap Turu ( yaş)Ücretsiz

 

Uzun Boğaz Turu Vapur Seferleri Hakkında

Dünyanın en güzel boğaz manzarasına sahip olan İstanbul, yüzyıllardan beri sahip olduğu nadir güzelliklerle dünya çapında popüler bir kent olmuştur.

Marmara Denizini Karadenize bağlayan aynı zamanda iki kıta arasında sınır oluşturan İstanbul Boğazı her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir.

Bu güzel metropole yolu düşenlerin en çok yapmak istediği şeylerden biri de Boğaz Turudur. İBB’ne bağlı şehir hatlarının gerçekleştirdiği uzun boğaz turu Eminönü’den başlayarak Beşiktaş- Üsküdar- Kanlıca- Sarıyer- Rumeli Kavağı hattında devam ederek Anadolu Kavağı’nda birkaç saat mola vererek daha sonra da geldiği hattın tersi yönünde tekrar Eminönü’nde sona ermektedir. Her gün çift yönlü olarak gerçekleşen uzun boğaz turu gidiş dönüş ve molalarla ortalama 6 saat sürmektedir.

yılı şehir hatları vapur seferleri yaz tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Her gün Eminönü-Anadolu Kavağı arasında karşılıklı seferler yapılmakta olup Uzun İstanbul Boğaz Turu ile ilgili güncel vapur saatleri ve vapur bilet fiyatları sayfamızda yer almaktadır.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran,

Kullanım Şartları:

Bu sayfalarda bilgi amaçlı yayınlanan feribot ve deniz otobüsü sefer bilgileri ilgili denizcilik firmalarına aittir. Sorumluluk ilgili denizcilik işletmecisi firmalara ve kurumlara ait olup, funduszeue.info, bu sitede yayımlanan ve yanlış veya eksik olduğu ortaya çıkan sefer bilgilerine göre hareket edilmesi sonucu maruz kalınan herhangi bir kayıp veya hasara yönelik sorumluluk kabul etmemektedir. Sefer bilgilerini ŞEHİR HATLARI web sitesinden de teyid ediniz.

Screenshots

Description

Vapur seferleri Şehir Hatları Mobil Uygulaması ile cebinizde.Şehir Hatları vapur yolcularının ulaşım planlamalarını kolaylaştıracak yenilikçi projelerle sunduğu hizmet kalitesini yükseltiyor. Şehir Hatları Mobil Uygulaması ile sefer tarifeleri ve güzergahlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Uygulamada İngilizce dil seçeneği de bulunmaktadır.

Ratings and Reviews

Sefer saatleri

Uygulama üzerinde sefer saatleri alanında kalkış ve varış konumları açılmıyor sefer saatlerini kontrol edemiyorum

Anadolu Hisarı yolcusuyum.

Bir iskeleyi girdiğimizde, oraya gelen ve oradan kalkan tüm vapurların günlük tarifesi toplu halde görülmeli. Şu andaki hali kullanışsız. Deli pösteki sayar gibi, hangi iskeleden oraya sefer var, varsa saati kaç gibi, tek tek bakmak lazım. Olacak gibi değil. İskelelerdeki tarifeler de sadece kalkışları gösteriyor. Gelişleri de göstermesi lazım ki dönüş için nerelerden sefer olduğunu görelim. Bir ‘App’ yapmışlar mı? Yapmışlar. Olmuş mu? Maalesef başarısızlar, becerememişler. Daha doğrusu ‘yolcuya hangi bilgiler gerekir?’ sorusunu düşünmeden çalışmışlar.

Uygulama kullanışlı ama tarifede çok eksik var

İstinye Çengelköy ring hattı hafta içi sefer yok gözüküyor. Boğaz hattında da eksikler var. En iyisi tamamını kontrol ettirin lütfen. Bir de önce varılacak yeri seçip sonra oraya nerelerden kalkılabileceğini görüp seçmek de iyi olurdu.

The developer, ISTANBUL SEHIR HATLARI TOURISM INDUSTRY AND TRADE INC., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Provider
ISTANBUL SEHIR HATLARI TOURISM INDUSTRY AND TRADE INC.

Size
MB

Category
Travel

Compatibility
iPhone
Requires iOS or later.
iPad
Requires iPadOS or later.
iPod touch
Requires iOS or later.
Mac
Requires macOS or later and a Mac with Apple M1 chip or later.

Age Rating
4+

Copyright
© İstanbul Şehir Hatları

Price
Free

More By This Developer

You Might Also Like

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası