samsun istanbul feribot seferleri / Samsun İstanbul Otobüs Bileti - seafoodplus.info

Samsun Istanbul Feribot Seferleri

samsun istanbul feribot seferleri

İzmir: Samsun Feribotu, İzmir-istanbul Seferlerine Başladı

Deniz Cruise and Ferry Lines tarafından satın alınarak, renovasyon ve bakımı tamamlanan 2 feribottan biri olan 'Samsun', İzmir-İstanbul arasında seferlere başladı. İlk özel hat olarak hizmet vermeye başlayan Samsun feribotu, 5 yıldızlı otel standartları ile yolcularına konforlu bir yolculuk vadediyor.

Deniz Ticaret Odası önderliğinde oda mensupları ve TÜRSAB'dan oluşan bir konsorsiyum tarafından satın alınan 'Samsun' ve 'Ankara' isimli feribotlardan, İzmir-İstanbul arasında seferlere başlayan Samsun feribotunun tanıtımı amacıyla Samsun feribotunda bir basın toplantısı düzenlendi. Yaklaşık 16 milyon dolarlık bir yatırımla renove ve bakımdan geçirilen gemilerden Samsun'un, 16 Haziran'da iki şehir arasındaki seferlerine başladığını kaydeden Deniz Cruise and Ferry Lines Genel Müdürü Cem Gündeş, Türk insanının yüzünü denize döndürmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bakımda olan Ankara gemisinin 10 güne kadar paket programlara başlayacağını ifade eden Gündeş, "Gemilerimizde bir restoran, kafe teras, disco, bar, çocuk kulübü, fitness center, yüzme havuzu, kuaför ve business center bulunuyor. araç ve kişi ağırlayabilme kapasitesine sahip olan gemilerin her birinde 26'sı suit olan toplam kabin, pullman koltuk bulunurken; ayrıca evcil hayvan taşımacılığı için özel olarak ayrılmış bölümler de yer alıyor" şeklinde konuştu.

Gemilerin bir seferinin 16 saat sürdüğünü söyleyen Gündeş, pullman koltukların 65, standart koltukların , suitlerin YTL ve panoramik odaların ise YTL'den satışa sunulduğunu ifade etti. Ayrıca Ağustos ayından itibaren Doğu Karadeniz ve Yunan Adaları paket servislerine başlayacaklarını belirten Gündeş, İstanbul ve Çanakkale arasında da İngiliz ve Avusturyalılar için de paket program koyacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İstanbul - Samsun Otobüs Bileti Ara

15 Temmuz Demokrasi Otogarı veya eski adıyla Esenler Otogarı, İstanbul’un yoğun nüfuslu ilçelerinden Bayrampaşa’da bulunuyor. Esenler ilçe merkezine de oldukça yakın olan otogar, onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasıyla binlerce yolcunun Türkiye’nin her şehrine ulaşımını sağlıyor.

Geniş ve çeşitli ulaşım ağlarıyla İstanbul’un pek çok noktasına bağlı olan Esenler Otogarı’na metrobüs, metro, minibüs, taksi, İETT, ÖHO ve OAŞ otobüsleri ile 24 saat boyunca kolayca ulaşabilirsiniz.

Metro

En hızlı ve rahat ulaşım araçlarından olan metro, pek çok yolcu tarafından tercih ediliyor. Otogara ulaşabileceğiniz metro hatları ve güzergâhları ise şöyle:

M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattı (Kirazlı-Bağcılar, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattı (Atatürk Havalimanı, DTM-İstanbul Fuar Merkezi, Yenibosna, Ataköy-Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu, Merter, Davutpaşa-YTÜ, Terazidere, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

İETT, ÖHO ve OAŞ Otobüsleri

Belediye otobüsü, özel halk otobüsleri ve OAŞ otobüsleri ile de İstanbul’un pek çok yerinden kolayca Esenler Otogarı’na gidebilirsiniz. Otobüslerin çoğu ’dan gece saat ’a kadar hizmet veriyor. Otobüs hatları ve güzergâhları ise:

B (57 durak) Silivri Cezaevi-Esenler Otogarı

(20 durak) Mecidiyeköy-Esenler Otogarı

Eminönü-Esenler Otogarı

(64 durak) Cihangir Mahallesi-Esenler Otogarı

  Taksim-Esenler Otogarı

39O Yeşilpınar-Esenler Otogarı

ES Tuzla-Esenler Otogarı

76O Cihangir Mahal

 , 48E ve 49Z Bayrampaşa-Esenler Otogarı

B ve 34BZ (Metrobüs) Büyükçekmece-Esenler Otogarı

19F ve T Kozyatağı-Esenler Otogarı

38 ve 48A Fatih-Esenler Otogarı

Yolcu Servisleri

Firmaların kendi yolcuları için sunduğu, şehir merkezindeki bilet satış ofisleri önünde binebileceğiniz ücretsiz yolcu servisleriyle de merkezi noktalarından Esenler Otogarı’na rahatça gelmeniz mümkün. Çoğu firmanın yolcu servisi güzergâh ise şu şekilde:

Rota 1: Okmeydanı Köprü, Taksim Meydan, Taksim Gümüşsuyu, Beşiktaş.

Rota 2: Cevatpaşa Mahallesi, Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa, Pazariçi.

Rota 3: Esenyurt Üniversitesi, Depo Durağı, Parseller, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, Avcılar E-5, Pelican AVM, Avcılar Ambarı, Torium AVM, Haramidere Carrefoursa, Marmara Park AVM, Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi (Metrobüs Durağı), Beykent Metrobüs Durağı, Büyükçekmece.

Rota 4: Topkapı (Ulubatlı), Vatan Caddesi, Aksaray, Fındıkzade, Çapa Tıp Fakültesi, Şehremini, Kocamustafapaşa, Zeytinburnu, Zeytinburnu Bulvarı.

Rota 5: Merter, İncirli Bakırköy, Şirinevler E-5, Yenibosna.

Rota 6: Hat: Gazi Mahallesi, Alibeyköy Cep Otogarı, Sanayi Mahallesi, Üst Geçit Sanayi Mahallesi, Maslak İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak, İstinye.

Rota 7: Halkalı Arena Park, Halkalı Meydan, Sefaköy, Cennet.

Rota 8: Haliç Köprüsü-Ayvansaray, Halıcıoğlu, Okmeydanı, Çağlayan Üst Geçidi, İstanbul Adliyesi, Mecidiyeköy.

Rota 9: Yüzyıl Köprüsü, Bağcılar Meydan, Çamlıkahve, Yayla.

Minibüsler

Sabah erken saatlerden gece ve güzergâhlarına göre ’a kadar hizmet veren minibüslerle direk veya aktarmalı seferlerle yolculara ulaşım hizmeti veriyor. Minibüs duraklarını ana caddeler üzerine bulabilirsiniz.

Taksi

Otogar içinde durağı bulunan Esenler Otogar Taksi’ye () 05 05 numaralı telefonla ulaşarak bulunduğunuz noktaya taksi çağırabilirsiniz. Taksiler İstanbul’da yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları ve şehrin hemen her ana caddesinde 24 saat açık taksi durağı var. Taksi çağırma uygulamaları ile de size en yakın taksi durağını kolayca bulabilirsiniz.

Samsun'da gemi seferleri yeniden başladı

Sahil yolu mevkiinde yer alan Samsunum-1, Ayvacık'ta hizmet veren Samsunum-2 ve Vezirköprü'de halkın hizmetine sunulan Samsunum-3 gemileri, salgın nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralı dikkate alınarak yeniden hizmete sunuldu.

Samsunum-1 gemisi ile ve saatlerinde Doğupark, Batıpark ve Atakum sahillerinde haftanın 7 günü, Samsunum-2 gemisi ile saat ve 'da, Samsunum-3 gemisi ile de , ve saatlerinde sefer gerçekleştiriliyor.

"Yolcuların oturma düzeni, sosyal mesafe kuralları doğrultusunda ayarlandı"

Büyükşehir Belediyesi Anakent Turizm Ltd. Şti. Genel Müdürü Fatih Karaçor, basın mensuplarına, gemilerde koronavirüs salgını nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını, düzenli dezenfekte işlemi yapıldığını söyledi.

Gemi yolcularının mutlaka maske takacağını belirten Karaçor, "Maskesiz kimseyi gemilere almayacağız. Ayrıca gemi içinde vatandaşlarımız için dezenfektan olacak, sosyal mesafe kuralını uygulayacağız. Yolcuların oturma düzeni, sosyal mesafe kuralları doğrultusunda ayarlandı. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Her işletmemizde olduğu gibi gemi seferlerinde de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutuyoruz. Denizin keyfini çıkarmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." ifadesini kullandı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir