la mode düğün salonu batıkent adres / La Mode Düğün Nikah ve Kokteyl Salonu

La Mode Düğün Salonu Batıkent Adres

la mode düğün salonu batıkent adres

La Mode Düğün Salonu

la mode düğün salonu
AdresBatıkent Bul. Kent Koop Mah. Meydan AVM No:255 Kat:2 (Atlantis AVM Yanı, Batı Merkez Metro Durağı) Batıkent – Yenimahalle / Ankara

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

La Mode Düğün Salonu hakkında

La Mode Düğün Salonu Ankara’nın popüler mekanlarından biri! Burada her sene çok sayıda Ankaralı çift düğün organizasyonu yapıyor. Birbirinden farklı kapasitelerde organizasyon alanları olması sayesinde her çifte; uygun fiyatlar sunması sayesinde de her bütçeye hitap ediyorlar!

La Mode’da her mevsim düğün yapabilmek mümkün. Özellikle salonlarında sağladıkları imkanlar buna çok elverişli.

Mekanla ilgili detaylara geçmeden önce diğer salonlara göz atmak istersen:En Çok Tercih Edilen Ankara Düğün Salonları

La Mode Düğün Salonu fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)350 - 500 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)200 - 350 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)200 - 350 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)100 - 200 TL
  • La Mode Ankara, çiftlere ortalamanın altında rakamlar sunuyor. Yani burada çok uygun fiyatlara, hayallerindeki düğünü yapabilirsin.
  • Mekanın fiyatları genelde seçilen menünün içeriğine ve düğün tarihine göre belirleniyor.
  • Yemek menüleri; ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek, mevsim meyveleri, dondurmalı pasta ve sınırsız meşrubat gibi seçeneklerden oluşuyor. Ana yemek olarak kırmızı ve beyaz etli çeşitler mevcut.
  • Dilersen çocuklara özel, diyabet, kosher, vegan, vejetaryen menüler de hazırlayabiliyorlar.
  • La Mode Düğün Salonu çiftlere şöyle güzel bir jest de yapıyor: Düğününden önce mekana giderek menü tadımı yapabiliyorsun. Tadım esnasında hoşuna gitmeyen lezzetler olursa değişiklik talep edebiliyorsun.

Davetli sayın ve taleplerin doğrultusunda net bir fiyat almak istersen de buraya bir buton bırakıyoruz:

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Salon Paris400 kişi
Salon İstanbul500 kişi
Salon Batıkent700 kişi
Salon Ankara (Kına)200 kişi

La Mode Düğün Salonu’nun birbirinden farklı konsept ve kapasitelerde 4 organizasyon alanı bulunuyor. Bu kapalı salonlardan davetli sayına en uygun olanı seçip, gün alabiliyorsun.

Her salonda klima, havalandırma ve jeneratör gibi imkanlar var. Yani hem ferah hem de tedbirlerle dolu bir mekan olduğunu söyleyebiliriz.

Böyle bir derleme yazımız da var:Ankara’nın Göz Bebeği Yenimahalle Düğün Salonları

Düğün paketleri ve organizasyonu

Ankara La Mode Düğün Salonu’nun hizmet anlayışına bayılıyoruz. Çünkü bir çiftin düğün için ihtiyacı olan neredeyse tüm hizmetleri verebiliyorlar. Mekanın düğün paketi dahilinde alabileceğin hizmetlerin bazıları şöyle:

  • Yemek servisi
  • Orkestra
  • Sinevizyon
  • DJ
  • Mekan süslemeleri
  • Karşılama hostesi
  • Masalarda şamdan ve supla
  • Volkan şov
  • Çifte özel asistan
  • Aile masalarına özel servis personeli
  • Sis ve ışık şovu
  • Gelin saçı ve makyajı
  • Damat tıraşı
  • Araba süsleme
  • Salonda çekilen 50 fotoğraf
  • Stüdyoda çekilen 2 fotoğraf
  • Kamera çekimi (DVD)

İlgini çekerse: Yenimahalle’nin En İyileri: Demetevler Düğün Salonları

Müzik

La Mode Düğün Balo Kokteyl Salonları’nın anlaşmalı müzisyenleri bulunuyor. Paket dahilinde canlı müzik ekibi ve DJ temin ediyorlar. Ayrıca dilersen karşılama müziği için de hizmet alabilirsin. Siz gelin-damat odasında dinlenirken, davetlilerini profesyonel müzisyenler enstrümanlarıyla karşılasın. Düğün girişi için harika!

Mekanda saat 23:00’e kadar eğlenmeye devam edebiliyorsun. 23:00 de düğün müziğinin bitmesi için ideal bir saat.

Düğün fotoğrafçısı

La Mode Düğün Salonu’nun bünyesinde hizmet veren başarılı bir fotoğraf ekibi bulunuyor. Düğün esnasında en güzel anlarınız bu ekip tarafından ölümsüzleştiriliyor. Ayrıca mekanın bir diğer jesti olarak stüdyoda da aynı ekip tarafından fotoğraflarınız çekiliyor.

Mekanın anlaşmalı olduğu ekip dışında dışarıdan bir fotoğrafçıyla çalışmanıza da müsaade edilmiyor.

Otopark

La Mode’un 500-750 araç kapasiteli otoparkı var. Özel aracıyla gelecek olan davetlilerin park yeri aramakla vakit kaybetmeyeceği için çok sevinecek. Ama vale hizmeti bulunmadığını da bilmende fayda var.

Şehrindeki ‘en’lere de göz at:En İyi 11 Ankara Düğün Salonu

Alkışlarımız

  • Öncelikle uygun fiyata şık bir mekanda düğün yapma fırsatını çiftlere sundukları için kendilerine kanımız çok kaynadı.
  • La Mode Düğün Salonu’nun çifte özel asistan hizmetini çok sevdik. Düğün öncesi gerginliğini atmak için asistan çok önemli.
  • Düğün yapan çiftlere saç, makyaj, araç süsleme gibi birçok hizmet hediye ediliyor.

La Mode Düğün Salonu kına organizasyonu

La Mode Düğün Salonu’nda düğünlerin haricinde; kına gecesi, nişan töreni, sünnet düğünü, parti, kurumsal etkinlik, doğum günü, baby shower, mezuniyet töreni gibi organizasyonlar da düzenleniyor. Bunlar arasında en popüler olanlarından biri kına geceleri!

Salon Ankara’da yaklaşık 200 kişiye kadar davetli çağırabileceğin bir kına organizasyonu düzenleyebiliyorsun. Kına paketinde de şöyle güzel hizmetler bulunuyor:

  • Kırmızı ağırlıklı konsept
  • Kına tahtı ve cibinliği
  • Kına minderleri
  • Kına tepsisi
  • DJ
  • Bindallı ve kaftan
  • Kına ekibi
  • Kına saçı ve makyajı
  • Volkan şovu
  • 20 adet fotoğraf
  • Kamera çekimi ve DVD ile teslim
  • Kına menüsü (Mini pizza çeşitleri, kuruyemiş, patlamış mısır, meşrubat, cips)

İşte La Mode’un kına gecelerine özel süslemeleri ve salonu:

La Mode Düğün Salonu nerede?

Adres: Batıkent Bul. Kent Koop Mah. Meydan AVM No:255 Kat:2 (Atlantis AVM Yanı, Batı Merkez Metro Durağı) Batıkent – Yenimahalle / Ankara

La Mode Düğün Salonu Batıkent Atlantis City AVM’nin tam karşısında konumlanmış Meydan AVM’nin üst katında yer alıyor. Buraya özel araçlarla da toplu taşıma araçlarıyla da rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

La Mode Düğün Salonları, Yenimahalle, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Yenimahalle şehrinde La Mode Düğün Salonları konumuna Toplu Taşıma

Yenimahalle, Türkiye'deki La Mode Düğün Salonları adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile La Mode Düğün Salonları adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak La Mode Düğün Salonları adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

La Mode Düğün Salonları için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: 21734 - Batı Merkez; 20310 - Atlantis; 20421 - Batı Merkezi; 20402 - Ali Dinçer Parkı; Botanik.

Otobüs:220-7290297-7608Metro:M1-M2-M3

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca La Mode Düğün Salonları için yol tarifi alın.

La Mode Düğün Salonları adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Yenimahalle konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

La Mode Düğün Salonları için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

La Mode Düğün Salonları adres: Yenimahalle Kentkoop, Yenimahalle Sokağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası