nesrin obalı şarkıları / Son dakika.. Nesrin Obalı kimdir, ölüm nedeni açıklandı mı? - Son Dakika Magazin Haberleri

Nesrin Obalı Şarkıları

nesrin obalı şarkıları

Nesrin Obalı Kimdir? İşte detaylar

Geçtiğimiz sene kanser teşhisi konulan arabesk müziğin beste fabrikatörü bilinen Nesrin Obalı vefat etti. Arabesk müzik sanatçıları tarafından beste fabrikatörü diye adlandırılan söz yazarı, besteci ve şarkıcı Nesrin Obalı’nın bugün sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz sene Obalı’ya kanser teşhisi konulduğunu duyurmuştu. Müslüm Gürses’ten Yaşar İpek’e, Güler Işık’tan Güçlü Soydemir’e kadar çok sayıda sanatçının yorumladığı sevilen şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan genç şarkıcı Nesrin Obalı’nın bugün sabaha karşı ’da hayatını kaybettiği öğrenildi. Bugün Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu gelişmenin ardından ünlü besteci Nesrin Obalı hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler “Nesrin Obalı kimdir?” sorusunu sormaya başladı. İşte Nesrin Obalı’nın yaşam öyküsü…

NESRİN OBALI KİMDİR?

Arabesk müzik sanatçıları tarafından beste fabrikatörü diye adlandırılan söz yazarı, besteci ve ses sanatçısı Nesrin Obalı’nın şarkılarını Müslüm Gürses, Yaşar İpek, Güler Işık, Güçlü Soydemir gibi çok sayıda ünlü isim albümlerinde ve sahnelerde yorumladı. Şarkı sözleri ise Uğur Bayar, Yılmaz Tatlıses, Şenol Bülbül gibi çok sayıda besteci ve kendisi tarafından bestelendi. yılında Senfoni Müzik etiketi ile piyasaya çıkan ‘Sensiz Olmuyor İşte’ albümünde ise, Müslüm Gürses’in yorumladığı sevilen şarkısını kendisi de okudu. Albümünde, ‘Yerin Dolmuyor’ isimli eserde ise, şarkıcı Toprak’la da düet yaptı. Albümden kısa süre sonra rahatsızlanan sanatçıya akciğer kanseri teşhisi konuldu.

Nesrin Obalı kimdir kaç yaşında öldü hastalığı neydi kanser mi?

Nesrin Obalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli be söz yazarı Nesrin Obalı kanser miydi soruları vefatının ardından merak konusu oldu. Uzun süre kanser tedavisi gören Nesrin Obalı, Müslüm Gürses, Güler Işık gibi isimlere şakı yazmıştı.

Abone ol

Nesrin Obalı kimdir, kaç yaşında neden öldü, hastalığı neydi soruları vefatının ardından merak konusu oldu. Yaptığı bestelerle adını geniş kitlelere duyuran Nesrin Obalı, bu sabah hayatını kaybetti.

Acı haberi Nesrin Obalı'nın kardeşi duyurdu; Ben Nesrin Obalı'nın kardeşiyim. Bugün sabaha karşı saat 'te vefat etmiştir. Gelmek isteyenler cenaze namazı, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınacaktır.'

Nesrin Obalı uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu.

NESRİN OBALI KİMDİR: Nesrin Obalı'nın şarkılarını Müslüm Gürses, Yaşar İpek, Güler Işık, Güçlü Soydemir gibi çok sayıda ünlü isim albümlerinde ve sahnelerde yorumladı.

Şarkı sözleri ise Uğur Bayar, Yılmaz Tatlıses, Şenol Bülbül gibi çok sayıda besteci ve kendisi tarafından bestelendi.

yılında Senfoni Müzik etiketi ile piyasaya çıkan 'Sensiz Olmuyor İşte' albümünde ise, Müslüm Gürses'in yorumladığı sevilen şarkısını kendisi de okudu. Albümünde, 'Yerin Dolmuyor' isimli eserde ise, şarkıcı Toprak'la da düet yaptı. Albümden kısa süre sonra rahatsızlanan sanatçıya akciğer kanseri teşhisi konuldu.

nesrin obalı

Nesrin Obalı öldü

Son dakika ölen şarkıcı ve besteci Nesrin Obalı aslen nereli, neci ve kimdir soruları. Bir süredir kanser ile mücadele eden Nesrin Obalı, hayatını kaybetti.

Nesrin Obalı kimdir, necidir ve ölüm nedeni ne bilgileri. Besteci ve şarkıcı Nesrin Obalı kanserden öldü 5 Şubat  Bir süredir kanser ile mücadele eden Nesrin Obalı, hayatını kaybetti.
Müslüm Gürses, Yaşar İpek, Güler Işık, Güçlü Soydemir gibi isimlere beste yapan Nesrin Obalı, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Onur Akay duyurdu. Geçtiğimiz sene Obalı’ya kanser teşhisi konulduğunu açıklayan Akay, şöyle dedi:

NESRİN OBALI EVE ŞARKICILAR

“Geçtiğimiz sene ağustos ayında, Müslüm Gürses’ten Yaşar İpek’e, Güler Işık’tan Güçlü Soydemir’e kadar çok sayıda sanatçının yorumladığı sevilen şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan genç şarkıcı Nesrin Obalı’ya, kanser teşhisi konulduğunu duyurmuştum. Maalesef Nesrin Obalı’yı bugün sabaha karşı ’da kaybettik. Cenaze namazı, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip kılınacaktır. Mekânı cennet olsun, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.”

ŞARKICI NESRİN OBALI KİMDİR?

Nesrin Obalı’nın şarkılarını Müslüm Gürses, Yaşar İpek, Güler Işık, Güçlü Soydemir gibi çok sayıda ünlü isim albümlerinde ve sahnelerde yorumladı.

Şarkı sözleri ise Uğur Bayar, Yılmaz Tatlıses, Şenol Bülbül gibi çok sayıda besteci ve kendisi tarafından bestelendi.

yılında Senfoni Müzik etiketi ile piyasaya çıkan ‘Sensiz Olmuyor İşte’ albümünde ise, Müslüm Gürses’in yorumladığı sevilen şarkısını kendisi de okudu. Albümünde, ‘Yerin Dolmuyor’ isimli eserde ise, şarkıcı Toprak’la da düet yaptı.

Nesrin Obalı hayatını kaybetti!

Nesrin Obalı hayatını kaybetti!

Onur Akay sosyal medya hesabından arabesk müziğin efsanesi olan Nesrin Obalı'nın vefat ettiğini duyurdu.

Besteci ve yazar Nesrin Obalı, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu acı haberi felaket tellalı Onur Akaya sosyal medya hesabında paylaştı.

Nesrin Obalı

Nesrin Obalı

Kanserle mücadele eden usta sanatçıya yapılan vefasızlığı da "Geçen sene Ağustos ayında, Müslüm Gürses'ten Yaşar İpek'e, Güler Işık'tan Güçlü Soydemir'e kadar çok sayıda sanatçının yorumladığı sevilen şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan genç şarkıcı Nesrin Obalı'ya, kanser teşhisi konulduğunu duyurmuştum. Maalesef Nesrin Obalı'yı, bugün sabaha karşı 'da kaybettik. Cenaze namazı, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınacaktır. Mekânı cennet olsun, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim" sözleri ile dile getirdi. 

Ünlü spiker kansere yakalandığını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü spiker kansere yakalandığını açıkladıHafta sonunun en çok izlenen filmi "Organize İşler" oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonunun en çok izlenen filmi "Organize İşler" oldu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası