kart emojisi / Emojilerin Anlamları 🙈🙉🙊| PapGift

Kart Emojisi

kart emojisi

Emojilerin anlamları sayesinde, bir cümle yazmak yerine, bir emoji söylemek istediklerinizi ifade edebilir 😉. Böylece hem zamandan kazanırsınız hem de duygularınızı ifade edebilirsiniz. Peki ama karşı taraf mesajı anlayacak mı?

Bir emojinin anlamını bilmek bazen zor olabilir. Basit görünse de, emojiler bağlamda farklı anlamlara gelebilir. Bu yazımızda, size yardımcı olması için en popüler emojilerin anlamlarını ve amaçlarını açıkladık. Aşağıda en popüler emojiler, anlamları ve emojiler hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Emoji Nedir?

Emoji Nedir

Emoji, bir görsel ifade olarak kullanılan, genellikle küçük resimler veya ikonlar olarak tanımlanabilir. Emoji, internet ve sosyal medya üzerinde sıklıkla kullanılır ve duygusal veya anlamlı bir mesajı ifade etmek için kullanılabilir.

Ayrıca emojiler genellikle yüz ifadeleri, hayvanlar, yiyecekler, nesneler, semboller ve daha birçok şeyi temsil eder. Örneğin, bir yüz ifadesi emoji olarak ifade edilir ve mutlu, üzgün, şaşırmış gibi duyguları ifade edebilir.

İlk Emojiler: Hiyeroglifler

Hiyeroglif, antik Mısır yazısıdır ve kelime anlamı &#;sahip olunan şeylerin resimleri&#;dir. Mısır uygarlığına ait olan bu yazı türü, insanlar, hayvanlar, araçlar, inançlar ve daha pek çok konuda resimler şeklinde ifade edilmiştir.

Ilk Emojiler Hiyeroglifler

Bu resimler, okuyucular için anlamlı bir şeyler ifade etmeli ve aynı zamanda görsel olarak da estetik değer taşımalıdır. Hiyerogliflerin kullanımı, M.Ö. yıllarına kadar dayanır ve Antik Mısır medeniyeti tarafından yapılan tüm yazılı kayıtlar bu yazı türü kullanılarak yapılmıştır.

Hiyerogliflerin yüzyıllar önce şuanki emojiler ile aynı amaç için kullanılması ilginç. Bu nedenle günümüzde hiyeroglifler için ilk emojiler diyebiliriz. Ayrıca hiyerogliflerin anlamının çözülmesi, modern çağda birçok bilim adamı ve araştırmacı tarafından yapılmıştır ve bugün hâlâ tam olarak anlaşılmamış olsa da, antik Mısır uygarlığı hakkında çok önemli bilgiler sağlamaktadır.

Emojilerin Tarihi: Modern Emojiler Nasıl Ortaya Çıktı?

Emojiler, yılında Japonya&#;da Shigetaka Kurita tarafından tasarlanmıştır. Kurita, Japonya&#;da cep telefonlarının yaygınlaşması ile birlikte, kısa mesajlar (SMS) aracılığıyla iletişim kurarken sınırlı karakter sayısından dolayı, daha anlamlı ve duygusal mesajlar göndermek için bir çözüm aramaya başladı.

Bu nedenle, Kurita, ilk emoji karakterlerini tasarladı ve bunlar cep telefonları aracılığıyla kullanılmaya başlandı.

Shigetaka Kurita Emojilerin Tarihi Emojiler Nasil Ortaya Cikti

Daha sonra emojiler, internet ve sosyal medya üzerinde de kullanılmaya başlandı. Günümüzde emojiler, insanların internet üzerinde iletişim kurarken sıklıkla kullandıkları bir araç haline geldi.

Emojiler, aynı zamanda ticari amaçlar için de kullanılmaktadır. Örneğin, bir marka emojilerini kullanarak kendilerini daha geniş bir kitleye ulaştırabilir. Emojiler, aynı zamanda film ve televizyon dizilerinde de kullanılmaktadır.

YouTube video

Emojilerin tarihi, kısa bir süre içinde çok hızlı bir şekilde gelişti ve bugün, dünya çapında milyarlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Emojiler, internet üzerinde iletişim kurarken duygusal ve anlamlı bir mesajı ifade etmek için kullanılır.

Emojiler Neden Kullanılır?

Emojiler, kısa ve çabuk anlaşılır bir şekilde duygularımızı ifade etmemizi sağlar. Özellikle sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında sıklıkla kullandığımız emojiler, yazılı olarak yazdığımız cümlelerin anlamını daha da netleştirir.

Emojiler Neden Kullanilir

Ayrıca emojiler, yazılı iletişimde duygusal tonu ve anlamı belirtmek için kullanılır. Emoji metin mesajları veya e-postalar gibi yazılı iletişim yollarında ses tonunun ve mimiklerin eksikliğini telafi etmek için de kullanılabilir.

Bunlara ek olarak insanlar emojileri şu sebeplerden kullanabilir;

Duyguların İfadesi

Emojiler, insanların duygusal durumlarını, düşüncelerini veya davranışlarını ifade etmek için kullanılan küçük grafiklerdir. İnsanlar arasında genellikle duygu ifadesinde kalp emojileri tercih edilmektedir. Peki bu kalp emojilerinin anlamları nelerdir?

  • Siyah kalp emoji (🖤), kalp kırmış veya kırgın olduğumuzu ifade eder.
  • Pembe kalp emoji (💖), aşk ve sevgi duygularını ifade eder.
  • Mor kalp emoji (💜), hassas veya özel bir sevgi ifade eder.
  • Sarı kalp emoji (💛), arkadaş sevgi veya sıcak duyguları ifade eder.
  • Kahverengi kalp emoji (🤎), sıcak ve samimi duyguları ifade eder.

Kalp emojileri, aşk ve sevgi duygularını ifade etmek için en sık kullanılan emojiler arasındadır.

Onaylama ve Eylem Göstergesi

El emojileri, yapılan bir eylemi ifade etmek için kullanılır. Örneğin, eli kaldıran bir emoji (🖐️), bir şeyi onayladığımızı veya alkışladığımızı ifade eder. Bunlara ek olarak WhatsApp ve Instagram gibi mesajlaşma uygulamaları, emojileri kullanırken bazı özel anlamlar taşıyabilir. Örneğin, WhatsApp&#;ta kullanılan bir emoji, Instagram&#;da farklı bir anlam taşıyabilir.

Sonuç olarak, emojiler, duygularımızı ifade etmek için kullandığımız kısa ve çabuk anlaşılır bir yoldur. İnsalar arası iletişimin daha anlaşılır ve daha eğlenceli hale gelmesine yardımcı olur.

Emojiler Nasıl Kullanılır?

Emojiler Nasil Kullanilir

Emojiler, internet ve sosyal medya üzerinde sıklıkla kullanılır. Genel olarak emoji kullanımı kolaydır ve iletişim kurarken bir mesajı daha anlamlı hale getirmek için kullanılır. Aşağıdaki adımlar emojilerin nasıl kullanılacağını açıklar:

Mobil Cihazlarda Emoji Kullanımı

Android ya da IOS cihazda emoji kullanımı şu şekildedir:

  1. Metin yazılırken, emojileri eklemek istediğiniz yere imleci getirin.
  2. Emoji simgesi olan yüz ifadeleri gibi bir klavyede bulunan simgelerine basın veya Emoji simgesine basın.
  3. İstediğiniz emojiyi seçin ve ekleyin.
  4. Emoji eklendikten sonra, metninizi gönderin veya paylaşın.

Sizde bu adımları takip ederek telefonunuzda, duygusal ve anlamlı bir mesaj oluşturabilirsiniz.

Emojileri kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kullandığınız emojinin ne anlama geldiğidir. Çünkü kullandığınız emoji kullandığınız kültür veya dilin farklı olması durumunda farklı anlamlar taşıyabilir.

Bilgisayarda Emoji Kullanımı

Bilgisayarda emoji kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Metin yazılırken, emoji eklemek istediğiniz yere imleci getirin.
  2. Emoji klavyesini açmak için Windows için &#;Windows tuşu + (nokta)&#; tuşuna basın.
  3. Mac için &#;Control + Command + Space&#; tuşlarını aynı anda basın.
  4. Emoji klavyesi açıldıktan sonra, istediğiniz emojiyi seçin ve &#;Enter&#; tuşuna basın ya da tıklayın.
  5. Emoji eklendikten sonra, metninizi gönderin veya paylaşın.

Eğer bilgisayarınızda emoji klavyesi yoksa, emoji eklemek için bir uygulama indirebilirsiniz veya internette arama yapabilirsiniz.

Bilgisayarda Emoji Kullanimi

Pc&#;de emoji kullanımı, internet ve sosyal medya üzerinde iletişim kurarken daha anlamlı ve duygusal mesajlar göndermek için kullanılan bir araçtır. Ancak, kullandığınız emoji kullandığınız kültür veya dilin farklı olması durumunda farklı anlamlar taşıyabilir.

Kullanabileceğiniz binlerce farklı emojiler için linki kullanabilirsiniz.

Emoji Kopyala Yapıştır

Emoji kopyala yapıştır işlemi, internet ve sosyal medya üzerinde iletişim kurarken daha hızlı ve kolay bir şekilde emoji eklemek için kullanılabilir. Aşağıdaki adımlar emoji kopyala yapıştır işlemi yapmanızı sağlar:

  1. Emoji&#;yi kopyalamak istediğiniz yerde, emoji&#;nin üzerine sağ tıklayın ve &#;Kopyala&#; seçeneğini seçin.
  2. Emoji&#;yi yapıştırmak istediğiniz yere, metin alanına veya sohbet penceresine imleci getirin.
  3. Emoji&#;yi yapıştırmak için &#;Ctrl + V&#; (Windows) veya &#;Command + V&#; (Mac) tuşlarını aynı anda basın.
  4. Emoji yapıştırıldıktan sonra, metninizi gönderin veya paylaşın.

Emoji kopyala yapıştır işlemi için emoji listesini aşağıda bulabilirsiniz.

WhatsApp ve Instagram Emoji Listesi

WhatsApp ve Instagram, popüler sosyal medya uygulamalarıdır ve kullanıcılarına birçok emoji sunarlar. Aşağıda WhatsApp ve Instagram&#;da kullanabileceğiniz bazı popüler emoji listesi verilmiştir:

Yüz, İnsan ve El Emojileri

Doğa ve Hayvan Emojileri

🐶 🐱 🐭 🐹 🐰 🐻 🧸 🐼 🐻‍❄️ 🐨 🐯 🦁 🐮 🐷 🐽 🐸 🐵 🙈 🙉 🙊 🐒 🦍 🦧 🐔 🐧 🐦 🐤 🐣 🐥 🐺 🦊 🦝 🐗 🐴 🦓 🦒 🦌 🦘 🦥 🦦 🦄 🐝 🐛 🦋 🐌 🐞 🐜 🦗 🕷 🕸 🦂 🦟  🦠 🐢 🐍 🦎 🐙 🦑 🦞 🦀 🦐 🦪 🐠 🐟 🐡 🐬 🦈 🐳 🐋 🐊 🐆 🐅 🐃 🐂 🐄 🐪 🐫 🦙 🐘 🦏 🦛 🐐 🐏 🐑 🐎 🐖 🦇 🐓 🦃 🕊 🦅 🦆 🦢 🦉 🦩 🦚 🦜 🐕 🦮 🐕‍🦺 🐩 🐈 🐈‍⬛ 🐇 🐀 🐁 🐿 🦨 🦡 🦔 🐾 🐉 🐲 🦕 🦖 🌵 🎄 🌲 🌳 🌴 🌱 🌿 ☘ 🍀 🎍 🎋 🍃 🍂 🍁 🌾  🌺 🌻 🌹 🥀 🌷 🌼 🌸  💐 🍄 🐚  🌎 🌍 🌏 🌕 🌖 🌗 🌘 🌑 🌒 🌓 🌔 🌙 🌚 🌝 🌛 🌜 ⭐ 🌟 💫 ✨ ☄ 🪐 🌞 ☀ 🌤 ⛅ 🌥 🌦 ☁ 🌧 ⛈ 🌩 ⚡ 🔥 💥 ❄ 🌨 ☃ ⛄ 🌬 💨 🌪 🌫 🌈 ☔ 💧 💦 🌊

Aktivite Emojileri

Yiyecek ve İçecek Emojileri

🍏 🍎 🍐 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇 🍓 🍈 🍒  🍑 🥭 🍍 🥥 🥝 🍅 🥑 🍆 🌶 🥒 🥬 🥦 🧄 🧅 🌽 🥕 🥗 🥔 🍠 🌰 🥜  🍯 🍞 🥐 🥖  🥨 🥯 🥞 🧇 🧀 🍗 🍖 🥩 🍤 🥚 🍳 🥓 🍔 🍟 🌭 🍕 🍝 🥪 🌮 🌯  🥙 🧆 🍜 🥘 🍲  🥫  🧂 🧈 🍥 🍣 🍱 🍛 🍙 🍚 🍘 🥟 🍢 🍡 🍧 🍨 🍦 🍰 🎂 🧁 🥧 🍮 🍭 🍬 🍫 🍿 🍩 🍪 🥠 🥮 ☕ 🍵  🥣 🍼 🥤  🧃 🧉 🥛  🍺 🍻 🍷 🥂 🥃 🍸 🍹 🍾 🍶 🧊 🥄 🍴 🍽 🥢 🥡

Kutlama, Nesne, Obje Emojileri

⌚ 📱 📲 💻 ⌨ 🖥 🖨 🖱 🖲 🕹 🗜 💽 💾 💿 📀 📼 📷 📸 📹 🎥 📽 🎞 📞 ☎ 📟 📠 📺 📻 🎙 🎚 🎛 ⏱ ⏲ ⏰ 🕰 ⏳ ⌛ 🧮 📡 🔋 🔌 💡 🔦 🕯 🧯 🗑 🛢 🛒 💸 💵 💴 💶 💷 💰  💳  🧾 💎 ⚖ 🦯 🧰 🔧  🔨 ⚒ 🛠 ⛏ 🪓  🔩 ⚙ ⛓  🧱  🔫 🧨 💣 🔪 🗡 ⚔ 🛡 🚬 ⚰  ⚱ 🏺 🔮  📿 🧿  💈 🧲 ⚗ 🧪 🧫 🧬 🔭 🔬 🕳  💊 💉 🩸 🩹 🩺 🌡  🏷 🔖 🚽  🚿 🛁 🛀  🪒 🧴 🧻 🧼  🧽 🧹 🧺  🔑 🗝  🛋 🪑 🛌 🛏 🚪   🧳 🛎 🖼 🧭 🗺 ⛱ 🗿 🛍 🎈 🎏 🎀 🧧 🎁 🎊 🎉  🎎 🎐 🏮 🪔 ✉ 📩 📨 📧 💌 📮 📪 📫 📬 📭 📦 📯 📥 📤 📜 📃 📑 📊 📈 📉 📄 📅 📆 🗓 📇 🗃 🗳 🗄 📋 🗒 📁 📂 🗂 🗞 📰  📓 📕 📗 📘 📙 📔 📒 📚 📖 🔗 📎 🖇 ✂ 📐 📏 📌 📍 🧷  🧵 🧶  🔐 🔒 🔓 🔏 🖊 🖋 ✒ 📝 ✏ 🖍 🖌 🔍 🔎 👚 👕 🥼 🦺 🧥 👖 👔 👗 👘 🥻 🩱 👙 🩲 🩳 💄 💋 👣 🧦  👠 👡 👢 🥿 👞 👟 🩰 🥾 🧢 👒 🎩 🎓 👑 ⛑ 🪖 🎒 👝 👛 👜 💼 👓 🕶 🥽 🧣 🧤 💍 🌂 ☂

Ulaşım ve Yer Emojileri

🚗 🚙 🚕 🛺 🚌 🚎 🏎 🚓 🚑 🚒 🚐  🚚 🚛 🚜 🏍 🛵 🚲 🦼 🦽 🛴 🛹  🚨 🚔 🚍 🚘 🚖 🚡 🚠 🚟 🚃 🚋 🚝 🚄 🚅 🚈 🚞 🚂 🚆 🚇 🚊 🚉 🚁 🛩 ✈ 🛫 🛬 🪂 💺 🛰 🚀 🛸 🛶 ⛵ 🛥 🚤 ⛴ 🛳 🚢 ⚓ ⛽ 🚧 🚏 🚦 🚥 🛑 🎡 🎢 🎠 🏗 🌁 🗼 🏭 ⛲ 🎑 ⛰ 🏔 🗻 🌋 🗾 🏕 ⛺ 🏞 🛣 🛤 🌅 🌄 🏜 🏖 🏝 🌇 🌆 🏙 🌃 🌉 🌌 🌠 🎇 🎆  🏘 🏰 🏯 🏟 🗽 🏠 🏡 🏚 🏢 🏬 🏣 🏤 🏥 🏦 🏨 🏪 🏫 🏩 💒 🏛 ⛪ 🕌 🛕 🕍 🕋 ⛩

Simge Emojileri

☮ ✝ ☪ 🕉 ☸ ✡ 🔯 🕎 ☯ ☦ 🛐 ⛎ ♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ 🆔 ⚛ ⚕ ☢ ☣ 📴 📳 🈶 🈚 🈸 🈺 🈷 ✴ 🆚 🉑 💮 🉐 ㊙ ㊗ 🈴 🈵 🈹 🈲 🅰 🅱 🆎 🆑 🅾 🆘 ⛔ 📛 🚫 ❌ ⭕ 💢 ♨ 🚷 🚯 🚳 🚱 🔞 📵 🚭 ❗ ❕ ❓ ❔ ‼ ⁉ 💯 🔅 🔆 🔱 ⚜ 〽 ⚠ 🚸 🔰 ♻ 🈯 💹 ❇ ✳ ❎ ✅ 💠 🌀 ➿ 🌐 ♾ Ⓜ 🏧 🚾 ♿ 🅿 🈳 🈂 🛂 🛃 🛄 🛅 🚰 🚹 ♂ 🚺 ♀ ⚧ 🚼 🚻 🚮 🎦 📶 🈁 🆖 🆗 🆙 🆒 🆕 🆓  🔢 ▶ ⏸ ⏯ ⏹ ⏺ ⏏ ⏭ ⏮ ⏩ ⏪ 🔀 🔁 🔂 ◀ 🔼 🔽 ⏫ ⏬ ➡ ⬅ ⬆ ⬇ ↗ ↘ ↙ ↖ ↕ ↔ 🔄 ↪ ↩ 🔃 ⤴ ⤵  🔤 🔡 🔠 🔣 🎵 🎶 〰 ➰ ✔ ➕ ➖ ➗ ✖  💲 💱 © ® ™ 🔚 🔙 🔛 🔝 🔜 ☑ 🔘 🔴 🟠 🟡 🟢 🔵 🟣 🟤 ⚫ ⚪ 🟥 🟧 🟨 🟩 🟦 🟪 🟫 ⬛ ⬜ ◼ ◻ ◾ ◽ ▪ ▫ 🔸 🔹 🔶 🔷 🔺 🔻 🔲 🔳 🔈 🔉 🔊 🔇 📣 📢 🔔 🔕 🃏 🀄 ♠ ♣ ♥ ♦ 🎴 👁‍🗨 🗨 💭 🗯 💬 🕐 🕑 🕒 🕓 🕔 🕕 🕖 🕗 🕘 🕙 🕚 🕛 🕜 🕝 🕞 🕟 🕠 🕡 🕢 🕣 🕤 🕥 🕦 🕧

Ülke Bayrakları Emojileri

Emojilerin Anlamları

Emojiler, internet ve sosyal medya üzerinde iletişim kurarken duygusal ve anlamlı bir mesajı ifade etmek için kullanılan görsel sembollerdir. Emojilerin anlamları, genellikle yüz ifadeleri, nesneler, hayvanlar, semboller ve ikonlar gibi kategorilere göre sınıflandırılır.

Ancak, bazı emojilerin anlamları kültür ve dil farklılıklarından dolayı farklılık gösterebilir. Aşağıda popüler emojilerin anlamları verilmiştir:

Emoji Anlamı Arayın

Aşağıdaki arama kutucuğunu kullanarak emoji araması yapabilirsiniz. Ayrıca bu sayfayı bilgisayarda görüntülüyorsanız Windows Tuşu + (Nokta Tuşu)&#;na basarak emoji klavyesini açabilirsiniz. Mobil cihazdan görüntüleme yapıyorsanız, klavyenizden emoji kısmını açıp emoji seçerek emoji araması yapabilirsiniz. Ya da emojiyi arama kutusuna kopyala+yapıştır yaparak arama yapabilirsiniz.

Yüz, İnsan ve El Emojileri Anlamları

EmojiEmoji AdıAnlamı
😀SırıtmaOlumlu bir şeye karşı neşe ve mutluluk taşır.
😃Gülen YüzGülen emoji mutluluğu ve olumlu duyguları ifade eder.
😄GülümsemekGülümseme emojisi bir kişinin mutluluğunu tasvir eder, tebrik veya iltifat metinlerinde kullanılır.
😁SırıtışSırıtış emoji haylazlık ve keyif ifade eder.
😆GülmekKahkaha emoji genellikle komik bir şey için kullanılır.
😅Ter GülüşüYakın görüşmeyi ifade eder, garip durumlarda da kullanılabilir.
🤣Gülmekten Yerde YuvarlanmakKomik şaka yaptığında kullanılır.
😂NeşeÇok sert güldüğü için gözyaşı dökmek.
🙂Hafifçe Gülen YüzOlumlu, mutlu veya ironik bir anlam taşıyabilen emoji.
🙃Ters YüzAlaycı ve aptal olmayı ifade eder.
😉Göz KırpGizli bir anlam veya şaka için kullanılır.
😊KızarmakAşırı mutluluk ve olumlu duygular ifade eder.
😇MasumMasum ve saf olmayı ifade eder.
😍Kalp GözleriSevgi ve çekicilik hissini iletmek için kullanılır.
😘Öpüşen KalpÇok yakın birine veda etmek için kullanılır.
😚Kapalı Gözlü ÖpücükSevgi ve şefkat duygularını yansıtır.
😙Gülen Gözlü ÖpücükSevgi ve şefkat duygularını hafif bir şekilde ifade eder.
😋NefisLezzetli yemek yemek üzereyken veya yemişken kullanılır.
😛Sıkışmış DilHeyecan, eğlence ve şirinlik ifade eder.
😜Dilini Çıkarmış Göz KırpıyorŞakalar ve komik sohbetlerle gelişigüzel dalga geçerken kullanılır.
😐️Nötr YüzŞakayı anlamayan veya endişelenme bağlamında kullanılabilir.
😑İfadesizHayal kırıklığı veya hayal kırıklığı hissi uyandırır.
🤔Düşünen YüzDerin düşünce durumunu ifade eder.
🤫Susma YüzüSohbet sonunda herkesi susturmak istediğinizde kullanılır.
🤗Sarılma YüzBiri için sevgi duygusunu ifade eder.
🤐Fermuarlı Ağız YüzSırlar ve vaatler sadece belirli kişiler arasında saklanır.
🤑Para Ağız Suratİyi miktarda para kazanma duygusunu ifade eder.
😶Ağız YokOlumlu ya da olumsuz bir şekilde hayal kırıklığına uğrayan kişinin konuşacak söz bulamadığı durumları ifade eder.
😏SırıtmaHarika bir şey başardığınızda ve bununla övünmek için sabırsızlandığınız zaman kullanılır.
😒Gülünç YüzGenellikle olumsuz duygularla ilgilidir Bu emoji, birine veya bir şeye karşı huysuzluk veya tahriş ifade eder.
🙄Yuvarlanan Gözlerle YüzDiğer kişi bariz veya çok aptalca bir şey söylediğinde kullanılır.
😬Ekşitmeden YüzGeniş açık ağız ve sıkılmış dişler beceriksizliği veya gerginliği gösterir.
🤥Yalancı YüzDoğrudan kurgusal karakter Pinokyo&#;dan alınan bu emoji yalan söylemeyi ifade eder.
😌Rahatlamış YüzBu emoji sakinlik, huzur veya memnuniyet duygusunu ifade eder.
😔Dalgın YüzAcı ve keder durumunu anlatmak için kullanılır.
😴Uyuyan YüzBir sohbete iyi geceler ifadesini iletmek için bu emoji kullanılabilir.
😪Uykulu YüzUzun ve yorucu bir günün ardından bitkinlik hissini ifade eder.
🤤Salyası Akan YüzBu emoji, nefis bir yiyeceğin dayanılmazlığını ifade eder.
😷Tıbbi Maskeli YüzBu emoji, virüslerden ve hava yoluyla bulaşan hastalıklardan korunmak için maske takılmasını ifade eder.
🤒Termometre İle YüzBu emoji hasta bir kişiyi ifade eder.
🤕Başı Bandajlı YüzEmoji, kötü bir kafa travmasını belirtir.
🤢Mide Bulandırıcı YüzKusmak üzere&#; olan durumu ifade eder.
🤮Yüz KusmaBu, iğrenmeyi veya gerçek bir gıda hastalığını temsil eder.
🤧Hapşırma YüzBirisi hastalanıp üşüdüğünde kullanılır.
🥵Sıcak YüzSıcaklık yükseldiğinde.
🥶Soğuk YüzSıcaklık dibe değdiğinde, son derece soğuk.
🥴Sersem YüzÇok fazla içki içtiğinde.
😵Gözleri Çarpı Olan YüzBu emoji inançsızlığı ve hatta bazı durumlarda ölümü ifade eder.
🤯Patlayan KafaSon derece şok edici ve eğlenceli bir şey okuyun, duyun veya görün.
🤠Kovboy Şapkalı YüzKovboy şapkalı basit bir gülen emoji.
🥳Parti YüzParti zamanı!.
🥸Kılık Değiştirmiş YüzBelirli bir vakayı veya konuyu çözmek için gizlice.
😎Güneş Gözlüğü Ile Gülen YüzAşırı başarılı ve havalı hissetmek.
🤓İnek SuratTeorik bilgilerle dolu bir zihni ifade eder.
🧐Tek Gözlüklü YüzBu emoji, bir şeye yaklaşmayı ifade eder.
😕Kafası Karışmış YüzBelirsizlik görünümü veren bir emoji.
☹️Asık SuratBu emoji derinden üzgün bir durumu ifade eder.
😮Ağzı Açık YüzBir şoku anlatan yuvarlak ağızlı bir emoji, insanı &#;vay canına!&#;.
😯Sessiz YüzEmoji, hafif bir eğlence veya sürprizi ifade eder.
😲Şaşkın YüzHem olumlu hem de olumsuz bir şekilde eğlenceli veya şok edici bir şeyle karşılaşıldığında kullanılır.
😳Kızarık SuratGözler tamamen açık, şaşkın bir emoji.
🥺Yalvaran YüzBir şeyi o kadar çok istemeyi ifade eder ki gözler yaşlarla dolu.
😧Izdıraplı YüzÜzüntü ve hayal kırıklığını aynı anda ifade eder.
😨Korkunç YüzBu emoji, birinden veya bir şeyden duyulan korkuyu ifade etmeyi amaçlar.
😥Üzgün ​​Ama Rahatlamış YüzHer şey çok daha kötüye gidebilirken aynı zamanda hem üzgün hem de rahatlamış.
😭Yüksek Sesle Ağlayan YüzBu emoji teselli edilemez bir keder taşır ama aynı zamanda eğlenceli şekillerde de kullanılabilir.
😱Korku İçinde Çığlık Atan YüzBu emoji, hem olumlu hem de olumsuz olabilen yüksek derecede bir şoku ifade eder.
😖Şaşkın YüzBu emojideki çapraz gözlere sahip zikzak ağız, tahrişi, üzüntüyü ve daha çok olumsuz duyguyu ifade eder.
😞Hayal Kırıklığına Uğramış YüzBu emoji, son olaylardan dolayı mutsuz ve üzgün bir yüz ifadesi taşır.
😓Ter İle Mahzun YüzBu emoji belirli bir derecede üzüntü, acı veya hayal kırıklığı taşır.
😫Yorgun Yüzİş yerinde zor ve yorucu bir gün geçirilmişse.
🥱Esneme YüzBirisi uykulu hissettiğinde kullanılır.
😤Burundan Buhar Çıkan YüzManga veya anime&#;den ilham alan bu emoji, kızgınlık ve hayal kırıklığını ifade eder.
🤬Ağzında Semboller Olan YüzBu emoji, birine veya bir şeye çok fazla öfkelenmekten kaynaklanan kaba davranışları ifade eder.
👿Boynuzlu Kızgın YüzBu emojiyi gönderen kişi boynuzlu şeytanlara dönüşecek kadar sinirlendiğinde.
😈Boynuzlu Gülen YüzBu emojiyi gönderen kişi yaramaz veya şeytani bir şeyin peşindeyse.
💀KafatasıBu emoji, aşırı kahkaha veya hayal kırıklığından kaynaklanan ölümü temsil eder.
💩Kaka YığınıEn popüler emojilerden biri kaka emojisi, bir şeyi aptalca veya komik olarak ama aynı zamanda iğrenç bir şekilde tanımlamak için kullanılabilir.
🤡Palyaço YüzüBir sirk palyaçosu, bir şeyi ürkütücü veya perili olarak tanımlamak için kullanılabilir.
👹Japon DeviJapon folklorunda bir tür korkunç dev.
👺CinGoblin emojisi kötülüğü, öfkeyi, acımasız davranışı ifade eder.
👻HayaletHayalet emoji, birini veya bir şeyi aptalca ve garip olarak tanımlamak için kullanılabilir.
👽YabancıUzaydan gelen bir uzaylının ürkütücü yüzü.
👾Uzaylı CanavarBir tür video oyunundan uzaylı bir canavar.
🤖Robot SuratKlasik bir eski model robotun başı.
🐱Kedi SuratSarı renkli bir kedi emojisi.
🙈GörmedimGözlerini kapatan bir maymun.
🙉DuymadımKulaklarını kapatan bir maymun.
🙊BilmiyorumAğzını kapatan maymun.
👦Erkek YüzBir çocuğun yüzünü tasvir eden basit bir emoji.
👧Kız YüzüBir kızın yüzünü tasvir eden basit bir emoji.
👀GözlerGözbebeğinin sola dönük olduğu kocaman gözler emojisi.
✍️El YazmaKalem veya kurşun kalemle yazma eylemini tasvir eden bir emoji.
👋Sallanan ElKonuşmanın başında veya sonunda kullanılır.
🦾Mekanik KolRobotik bir yapay kol.
🤳ÖzçekimCep telefonundan selfie çekme eylemini tasvir eden bir insan kolu.

Doğa ve Hayvan Emojileri Anlamları

EmojiEmoji AdıAnlamı
🐵Maymun SuratGeniş açık gözlere sahip bir maymun surat emojisi.
🐒MaymunUzun uzuvları olan küçük bir primat.
🦍GorilGri saçlı bir gorilin emojisi.
🦧OrangutanUzun kollu turuncu saçlı maymun emojisi.
🐶Köpek YüzüBir köpeğin yüzünü tasvir eden bir emoji.
🐕KöpekGenellikle &#;insanın en iyi arkadaşı&#; olarak bilinen bir köpek emojisi.
🐺KurtBir kurdun yüzünü tasvir eden bir emoji.
🦊TilkiBir tilkinin yüzünü tasvir eden bir emoji.
🦝RakunGri rakun emojisi.
🐈KediGenellikle evcil hayvan olarak tutulan bir kedi emojisi.
🦁Aslan SuratAslan yüzlü basit bir emoji.
🐅KaplanVücudunda siyah çizgili büyük turuncu bir kedi.
🐆LeoparSiyah sarı benekli büyük sarı bir kedi.
🐎AtSola doğru dört nala koşan bir at emojisi.
🦄Tek Boynuzlu AtEfsanevi ve fantastik bir hayvan.
🦓ZebraZebra denilen popüler siyah çizgili hayvanın bir emojisi.
🦬BizonBoynuzları, sakalı ve yünlü yelesiyle tam profilde gösterilen kahverengi bir bizon.
🐄İnekVücudunda siyah noktalar olan bir süt ineği emojisi.
🐂ÖküzKahverengi bir öküzü tasvir eden bir emoji.
🐪DeveBir çöl hayvanının emoji tasviri.
🦙Telefon EtmekGüney Amerika&#;da bulunan nadir bir deve benzeri hayvan.
🦒ZürafaZürafa denilen etraftaki en uzun hayvanların yüz emojisi.
🐘FilFil olarak bilinen gezegendeki en büyük hayvanın emojisi.
🦏GergedanBüyük boynuzları olan büyük bir memeli.
🦣MamutUzun kıvrımlı görevleri olan tüylü, soyu tükenmiş bir yaratık.
🦛Su AygırıBüyük çeneli devasa bir su memelisinin emojisi.
🐁HamsterUzun pembe kuyruğu olan parlak bir hamster emojisi.
🐀FareUzun pembe kuyruğu olan bir fare emojisi.
🐹HamsterGenellikle evcil hayvan olarak tutulan küçük sevimli bir kemirgen.
🐇TavşanYemek yemeyi seven ve uzun süre yemek yiyen bir memeli.
🐿️SincapBüyük ve kabarık yanakları olan bir kemirgen.
🦔KirpiKirpi adı verilen küçük dikenli bir memelinin emojisi.
🦇BirSüper kahraman Batman&#;i tanımlamak için de kullanılabilecek bir yarasa emojisi.
🐻AyıBir pandanın emoji tasviri.
🐻‍❄️Kutup AyısıKutup yerlerinde bulunan bir hayvanın emojisi.
🐼PandaBir pandayı tasvir eden bir emoji.
🦘KanguruBir kanguru emojisi.
🕊️Barış GüverciniBarış sembolü ile ilişkili bir kuş.
🦅KartalGörkemli kuş kartalının emoji tasviri.
🦉Baykuşİri gözlü bir baykuş emojisi.
🌲Yaprak Dökmeyen AğaçYaprak dökmeyen ağaç, tüm yıl boyunca yapraklarını tutan ağaçtır.
🌵KaktüsBir kaktüs bitkisi emojisi.
🌴PalmiyeHindistan cevizinin yetiştiği bir ağaç.
🌿BitkiYeşil bitki emojisi.
🍁Akçaağaç YaprağıKanada ülkesiyle de ilişkilendirilen turuncu bir akçaağaç yaprağı.
🌹GülGövdeli canlı bir kırmızı gül emojisi Genellikle aşkın sembolü olarak kullanılır.

Aktivite Emojileri Anlamları

EmojiEmoji AdıAnlamı
🎃Bal KabağıCadılar Bayramı&#;nın klasik sembolü olan cadı figürü.
🎄Noel AğacıNoel ağacı emojisi, Noel veya tatilleri temsil eder.
🎆Havai FişekHavai fişek emojisi, gece vakti ateş edilen yıldızların ışıklarını temsil eder.
🧨MaytapDiwali ve Yeni Yıl gibi dünya çapındaki tatillerde sıklıkla kullanılır.
ParıltılarMutluluk, şükran ve heyecan gibi pozitif duyguları ifade etmek için kullanılır.
🎈BalonKırmızı balon emojisi, doğum günü kutlamaları veya sadece balonları temsil eder.
🎉Parti KonfetisiParti popper emojisi, kutlamalar veya partileri temsil etmek için kullanılır.
🎊KonfetiKonfeti emojisi, kutlamalar veya partileri temsil etmek için kullanılır.
🎋Tanabata AğacıTanabata ağacını temsil eden bir ağaç emojisi.
🎍BambuBambu bitkisini temsil eden bir bambu emojisi.
🎎BebeklerBebeği temsil eden oyuncaklar.
🎐Rüzgar ÇanıRüzgar ve çan gibi duyuları ilgilendiren içerikler için kullanılır.
🧧Kırmızı ZarfAsya kültürlerinde yaygın olarak kullanılan zarf.
🎀KurdeleSevimli bir şey veya kişiyi temsil etmek için kullanılır.
🎁HediyeSürpriz, hediye veya hediyeleri ifade etmek için kullanılan bir emoji.
🎗️Hatırlatma ŞeridiBir farkındalık kurdelesi emojisi.
🎫BiletBilet emojisi, sinema, spor gibi ücretli giriş gerektiren yerlere gitmek için kullanılır.
🎖️MadalyaMadalya emojisi bir başarı takdirini temsil eder.
🏆GanimetKupa emojisi bir başarı takdirini temsil eder.
🥇Birincilik MadalyasıBir spor müsabakasında veya etkinlikte birinciliği ifade etmek için kullanılan altın bir emoji.
FutbolFutbol veya futbol sporunu temsil eden bir futbol topu emojisi.
BeyzbolBeyzbol oyununda kullanılan bir top emojisi.
🏀BasketbolBasketbolda kullanılan turuncu çizgili topu temsil eden bir basketbol emojisi.
🏐VoleybolVoleybolda kullanılan yuvarlak topu temsil eden bir voleybol emojisi.
🏉Ragbi FutboluRugby adı verilen batı sporunu temsil eden bir emoji.
🎾TenisTenis sporunu temsil eden raket ve top emojisi.
🏓Masa TenisiMasa tenisi sporunda kullanılan raket ve masa tenisi topu emojisi.
🥏Uçan DiskFrizbi sporunu temsil eden disk benzeri bir emoji.
🏏Kriket OyunuKriket oyununu temsil eden bir yarasa ve top emojisi.
🎳BowlingBowling salon oyununu temsil eden bir top ve toplu iğne emojisi.
🏑Çim HokeyiÇim hokeyi sporunda kullanılan hokey sopası ve topu emojisi.
🥍LakrosSquash adlı oyunu temsil eden iki oyuncunun tenis topuyla raket kullanarak duvara vurması emojisi.
🏸BadmintonBadmintonu temsil eden bir raket ve raketle emojisi.
🥊Boks EldiveniBoks sporunu temsil eden kırmızı bir boks eldiveni emojisi.
🥋Dövüş SanatlarıJudo veya karate gibi oyunları temsil eden geleneksel bir dövüş sanatları üniforması emojisi.
🥅Gol AtmaFutbol oyununu temsil eden kale direği emojisi.
GolfGolf oyununu temsil eden bir delikteki bayrak emojisi.
⛸️Buz PateniBuz patenini temsil eden bir buz pateni emojisi.
🎣Balık TutmaOlta balıkçılığını temsil eden bir olta ve balık emojisi.
🤿Dalma MaskesiDalış veya sualtında kullanılan şnorkeli temsil eden bir şnorkel emojisi.
🎿KayakBir kişinin karlı bir dağda veya tepeden aşağı kaydığı bir açık hava kış sporu emojisi.
🎯DartHedef tahtasını temsil eden bir dart emojisi.
🪀Yo-YoBoş zamanlarında kullanılan eğlenceli bir dönen alettir.
🪁GörmekUzun kuyruklu elmas şeklindeki kırmızı uçurtma emojisi.
🎱8 TopBilardo ve bilardo gibi oyunları temsil eden klasik 8 top emojisi.
🔮Kristal TopKristal küre emojisi, sihir ve gelecek tahmini ile ilgili metinlerde kullanılabilir.
🧿Nazar AmuletTürk kültüründe gözleri ve çeşitli çekicilik, kıskançlık temsil eden ilginç görünümlü bir emoji.
🕹️Oyun KoluVideo oyunları oynamayı ifade etmek için kullanılan, ancak daha spesifik olarak klasik veya havacılık türü oyunlar için kullanılan bir emoji.
🎮Video OyunuArkadaşlarınızı bir video oyunu oturumuna çağırmak için kullanılabilen bir emoji.
🎰Kumar MakinesiKumarhane veya kumar planları yapmak için kullanılabilecek bir emoji.
🎲ZarTekel gibi masa oyunlarında kullanılan zarları temsil eden altı kenarlı bir zar emojisi.
🧸Oyuncak AyıSevimli bir şey veya birini ifade etmek için kullanılabilecek oyuncak ayı emojisi.
♠️MaçaOyun kağıtlarında kullanılan bir kart türü emojisi.
♥️KalplerOyun kağıtlarında kullanılan kalp şeklinde bir kart türü emojisi.
♦️ElmaslarOyun kağıtlarında kullanılan elmasa benzeyen bir kart türü emojisi.
♣️KulüplerOyun kağıtlarında kullanılan bir kart türü emojisi.
♟️SatrançSatranç oyununda kullanılan bir piyon taşı emojisi.
🃏JokerJokeri temsil eden bir kart emojisi.
🀄MahjongMahjong adlı Japon oyunundan kırmızı-beyaz bir karo emojisi.
🎭Sahne SanatlarıTiyatro veya dramayı belirtmek için kullanılabilecek bir emoji.
🧶İplikYünlü giysilerin dikildiği bir iplik yumağı emojisi.
🎨SanatRenk paletini temsil eden bir sanat emojisi.

Yiyecek ve İçecek Emojileri Anlamları

EmojiEmoji AdıAnlamı
🍇ÜzümÜzüm salkımı emojisi.
🍈KavunAçık yeşil kavun emojisi.
🍉KarpuzÇörek otu ile sulu kırmızı kısmı gösteren bir dilim karpuz emojisi.
🍊TuruncuPortakal emojisi.
🍋LimonLimon emojisi.
🍌MuzSoyulmuş bir muz emojisi.
🍍AnanasTepesinde bir yaprak sürgünü olan tropikal meyve ananas emojisi.
🥭MangoTropikal mangonun emojisi.
🍎ElmaCanlı bir kırmızı elma emojisi.
🍏Yeşil ElmaYeşil elma emojisi.
🍐ArmutYeşil armut emojisi.
🍑ŞeftaliŞeftali emojisi.
🍓ÇilekÇilek emojisi.
🍒KirazlarBir yaprak ile iki kiraz emojisi.
🥝KiviSiyah tohumlarla birlikte gerçek meyveyi göstermek için dilimlenmiş bir kivi meyvesi emojisi.
🍅DomatesYeşil saplı tam bir kırmızı domates emojisi.
🥥Hindistan CeviziBeyaz etini gösteren yarım kesilmiş bir hindistancevizi emojisi.
🥑AvokadoOrtadaki kahverengi çukuru ortaya çıkaran yarı kesilmiş bir avokado emojisi.
🍆PatlıcanYeşil saplı bir patlıcan emojisi.
🥔PatatesPatates emojisi.
🥕HavuçÜstünde yeşil yapraklar bulunan uzun, parlak turuncu bir havuç emojisi.
🌽MısırKısmen kabuğu çıkarılmış bir altın mısır başağı emojisi.
🌶️Acı BiberParlak kırmızı biber emojisi.
🥦BrokoliBrokoli emojisi.
🍞EkmekBir somun ekmek emojisi.
🥓Domuz PastırmasıPastırma emojisi.
🍔BurgerKöfte ve sebzeli bir burger emojisi.
🍟KızartmaKırmızı kartonda kahverengi patates kızartması emojisi.
🍕PizzaBir dilim biberli pizza emojisi.
🌭SosisliBir çörek içinde sosis içeren popüler bir batı yemeği emojisi.
🌯BörekPirinç, fasulye, sığır eti ve peynirle doldurulmuş sarılı bir tabak emojisi.
🧆FalafelOrta Doğu ve Kuzey Afrika&#;da popüler bir yemek emojisi.
🥘Sığ Yiyecek TavasıPirinç, sebze ve köri içeren bir yemeği ifade eden bir emoji.
🍜Buharda Pişirme KabıBuharı tüten bir kase pirinç veya erişte emojisi.
🍛Köri Ve PirinçPirinçli köri emojisi.
🍗Kanatlı BacakBu kahverengi renkli emoji, çıtır bir tavuk budu gösteriyor.
🍙Pirinç TopuEmoji, deniz yosununa sarılmış bir pirinç topunu gösterir.
🍥Balık Pastasıİşlenmiş beyaz balıktan oluşan Japon lezzeti, ramen ile servis edilir emojisi.
🥮Ay ÇöreğiGeleneksel bir tatlı Çin inceliği emojisi.
🍡DangoPirinç unundan yapılan ve şiş üzerinde servis edilen bir Japon tatlı hamur tatlısı emojisi.
🥟Hamur TatlısıSebze ve sebze olmayan ürünlerle dolu popüler bir Asya yemeği emojisi.
🍧Traşlanmış BuzKiraz/çilek şurubu ile traşlanmış bir buz külahı emojisi.
🍩Tatlı ÇörekÇikolatalı çörek emojisi.
🍰Pasta DilimiBir parça kek veya daha spesifik olarak bir pasta emojisi.
🧁CupcakePembe kremalı kapkek emojisi.
Sıcak İçecekBu emoji kahve, çay ve diğer sıcak içeceklerle ilişkilendirilebilir.
🍫ÇikolataKırmızı bir ambalaj içinde bir parça çikolata emojisi.
🍵Kulpsuz Çay FincanıKulpsuz ve genellikle yeşil çay ile ilişkilendirilen bir içecek bardağı emojisi.
🥃Bardak CamıViski gibi likörler için kullanılan kısa ve geniş bir bardak emojisi.
🧊Buzİçecekleri daha soğuk yapmak için kullanılan bir buz küpü emojisi.
🥄KaşıkBasit bir gümüş kaşık emojisi.
🍽️Tabakla Birlite Çatal ve BıçakYemek yemekle ilişkilendirilebilecek bir çatal bıçak emojisi.
🍺BiraKöpüklü kafalı birayla dolu bir kupa emojisi.
🍻Bira Kupaları TokuşturmaŞerefe! hareketi için iki bira bardağının emojisi.

Ulaşım ve Yer Emojileri Anlamları

EmojiEmoji AdıAnlamı
🌍Dünya AfrikaDünya haritasında Afrika kıtasını gösteren bir emoji.
🌎Dünya AmerikaDünya haritasında Kuzey ve Güney Amerika kıtasını gösteren bir emoji.
🌏Dünya AsyaDünya haritasında Asya kıtasını gösteren bir emoji.
🌐Meridyenleri Olan Küreİnternet ile ilişkilendirilen bir emoji.
🗺️Dünya HaritasıDünyanın farklı kıtalarını gösteren bir harita.
🗾JaponyaJaponya&#;nın coğrafi haritasını gösteren bir emoji.
🧭PusulaKuzeyin yönünü gösteren bir araç.
⛰️DağKeskin zirveli bir dağı tasvir eden bir emoji.
🏔️Karla Kaplı DağKeskin karlı zirveli bir dağı tasvir eden bir emoji.
🏕️Kamp YapmakOrman içinde konaklama için kurulmuş bir çadır.
🌋VolkanVolkan patlamasını gösteren bir emoji (lav ve duman).
🗻Fuji DağıJaponya&#;nın en büyük dağı olan Fuji Dağı.
🏝️Çöl AdaBir adada bulunan bir çöl.
🏖️Şemsiye Ile PlajSu, kum ve şemsiyeyi gösteren bir plaj emoji (güneşin zararlarından korunmak için).
🏜️ÇölKumlu, kaktüslü ve güneşli bir arazi.
🏟️StadyumMega spor etkinliklerinin yapıldığı yer (örneğin futbol ve kriket maçları).
🏞️Ulusal ParkNehirler, dağlar ve yeşilliklerden oluşan bir park.
🏛️Klasik YapıBelediye binası veya borsa gibi klasik bir binayı tasvir eden bir emoji.
🧱TuğlaTuğla emoji, ev, okul ve diğer yapıların inşasında kullanılan bir malzeme.
🏗️Bina InşaatıKule vinci gibi gösterilen bir şantiye, çelik veya diğer yapı malzemelerini kaldırmak için kullanılan bir emoji.
🏠Ev YapımıKırmızı kapılı basit bir ev emoji.
🏚️Sahipsiz EvKullanılmayan bir evi gösteren bir emoji (perili ev olarak bilinir).
🏡Ağaçlı EvBasit bir ev emoji, arkasında büyük bir ağaç olan.
🏢OfisMesai saatlerinde çalışılan bir yer.
🏤PostaneKoli ve paket gönderme/alma işlemlerini yapabileceğiniz bir postane binası.
🏥Hastaneİnsanların tıbbi bakım alabilecekleri bir yer.
🏦BankaPara çekme, para yatırma, hesap açma gibi parayla ilgili işlemleri yapabileceğiniz bir banka emoji.
🏨OtelBaşka bir şehre veya ülkeye seyahat ederken konaklayabileceğiniz bir konaklama yeri.
🏩Aşk OteliÇiftler için konaklama yeri.
🏬Departman MağazasıFarklı ürünler için alışveriş yapabileceğiniz büyük bir mağaza emoji.
🏫OkulÇocukların eğitim alabilecekleri bir okul binasını tasvir eden bir emoji.
🏭FabrikaEndüstriyel bir fabrika, hava kirliliği ile de ilişkilendirilebilir.
🏯Japon KalesiTaş ve ahşaptan yapılmış geleneksel bir Japon kalesini tasvir eden bir emoji.
🗼KuleKırmızı bir kule, genellikle Tokyo kulesi veya Eyfel kulesi olarak ilişkilendirilir.
🗽Özgürlük AnıtıNew York şehri için kullanılan bir emoji.
Kiliseİnsanların dua etmeye ve düğün, cenaze gibi törenlere katılmaya geldikleri bir kilise binasını tasvir eden bir emoji.
ÇeşmeŞadırvanlı park ve bahçelerde kullanılan dekoratif bir emoji.
ÇadırGeçici bir barınağı tasvir eden bir emoji (kumaş ve ilgili malzemelerden yapılmış).
🌁SisliSisli bir manzara gösteren bir emoji.
🌃Yıldızlarla GeceGökyüzünde görünen gece yıldızları olan binaları tasvir eden bir emoji.
🌄Dağların Üzerinden Gün DoğumuBir dağ sırasının üzerinden yükselen sabah güneşini tasvir eden bir emoji.
♨️KaplıcalarBir hotspring (kaplıca) gösteren bir emoji.
🎠Atlıkarınca AtıKarnaval ve macera parklarında bulunan bir çocuk ata binme emoji.
🎡Dönme DolapŞehir manzarasına yükseklerden bakabileceğiniz bir döner tekerlek emoji.
💈BerberBir berberi tasvir eden kırmızı-beyaz çizgili bir direk emoji.
🎪SirkProfesyoneller tarafından gerçekleştirilen gösteriler için kullanılan bir sirk çadırı emoji.
🚃Demiryolu VagonuŞehirlerde bir demiryolu hattı boyunca çekilen bir araba arabasını tasvir eden bir emoji.
🚅Hızlı TrenElektrikle çalışan hızlı bir treni tasvir eden bir emoji (genellikle kırsal alanlarda veya şehirlerde kullanılır).
🚞Dağ DemiryoluDağlık alanlarda kullanılan bir yolcu taşıma sistemi olan teleferik emoji.
🚌OtobüsYolcuların istedikleri yere seyahat etmelerini sağlayan bir toplu taşıma hizmeti emoji.
🏍️MotosikletYarış veya motor sporlarında kullanılan bir motosiklet emoji.
🚗ArabaKırmızı bir otomobil emoji.
🛵Motorlu ScooterHafif ağırlıklı iki tekerlekli bir araç olan scooter emoji.
🛺Otomatik ÇekçekBirkaç Asya ülkesinde yolcu taşımak için kullanılan üç tekerlekli bir araç olan tuk-tuk emoji.
🛹KaykayKlasik bir kaykay emoji.
🔥YangınSıcaklık, alev veya serinlik gibi fikirleri ifade etmek için kullanılan bir ateş emoji.
💧DamlacıkSu, gözyaşı, ter gibi sıvıları ve hatta ağlama veya üzüntü gibi duyguları ifade etmek için kullanılan bir su damlası emoji.
🕛Saat On IkiÖğleden sonra veya gece yarısı saat 12&#;yi gösteren bir saat emoji.
AlarmSaat &#;ı gösteren bir saat emoji.
🌑Yeni AyTamamen karanlık bir yeni ay emoji.
🌚Yeni Ay Yüzüİronik bir durumu ifade etmek için kullanılan bir emoji.
🌝Dolunay YüzüAlaycı bir durumu ifade etmek için kullanılan bir emoji.
🪐Halkalı GezegenSatürn gibi bir gezegeni tasvir eden bir emoji.
YıldızBasit ve anlamlı bir yıldız emoji.
🌧️Yağmurlu BulutPlanlarınızın yağmur nedeniyle mahvolmasını ifade etmek için kullanılan bir emoji.
🌤️Çoğunlukla GüneşliGüneşli ve harika bir havayı ifade etmek için kullanılan bir emoji.
🌪️KasırgaBir kasırga tasvir eden bir emoji.
🌫️SisSisli havayı ifade etmek için kullanılan bir emoji.
Yağmur Damlaları İle ŞemsiyeYağmurlu havalarda kullanılan bir şemsiye emoji.

Sık Kullanılan Popüler Emoji Anlamları

Sik Kullanilan Populer Emoji Anlamlari

İnternet ve sosyal medya üzerinde iletişim kurarken sıkça karşılaştığınız bazı popüler emojilerin anlamları şu şekiledir:

  • 😂 Anlamı: gülmek, eğlenmek veya alay etmek için kullanılır.
  • 😍 Anlamı: aşk, sevgi veya hayranlık için kullanılır.
  • 🤔 Anlamı: merak, şaşkınlık veya düşünceli bir durumu ifade eder.
  • 🤗 Anlamı: sevinç, mutluluk veya memnuniyeti ifade eder.
  • 💩 Anlamı: komik bir şekilde bir şeyin kötü olduğunu ifade etmek için kullanılır.
  • 💔 Anlamı: ayrılık, yas veya acı için kullanılır.
  • 🌞 Anlamı: gün boyu, güneşli veya sıcak bir hava için kullanılır.
  • 🌻 Anlamı: doğa, bahar veya güzellik için kullanılır.
  • 🍕 Anlamı: yemeği, lezzet veya keyif için kullanılır.
  • 🎉 Anlamı: eğlence, kutlama veya mutluluk için kullanılır.

Bu emojilerin anlamları genellikle kültür ve dil farklılıklarından dolayı farklılık göstermezler. Ancak, bazı emojilerin anlamları kullanım yerine veya kullanım amacına göre değişebilir.

Emoji Emoticon Sarı kart Club Penguin Smiley, Sunil Chhetri, açı, dikdörtgen, üçgen png

Emoji Emoticon Sarı kart Club Penguin Smiley, Sunil Chhetri, açı, dikdörtgen, üçgen png

etiketler

  • açı,
  • dikdörtgen,
  • üçgen,
  • etiket,
  • malzeme,
  • kırmızı Kart,
  • sarı,
  • bilgisayar Simgeler,
  • metin Mesajlaşma,
  • kare,
  • satır,
  • penguen,
  • alan,
  • Emoji,
  • İfade,
  • Sarı kart,
  • kart Club,
  • Club Penguen,
  • Smiley,
  • Sunil Chhetri,
  • png,
  • şeffaf,
  • Ücretsiz indirin

bu png hakkında

Görüntü boyutu
xpx

Dosya boyutu
KB

MIME türü
Image/png

Png indir ( KB )

Benzer png görüntüleri

  • kalp gözler emoji, emoji kalp iphone aşk, emoji, gülen, etiket, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • emoji düşünüyorum, Emoji düşünce WhatsApp ifade, emoji, gülen, etiket, bilgisayar simgeler png thumbnail
    xpxKB
  • emoji illüstrasyon, iPhone Emoji etiket utangaç kızarma, emoji kızarma, elektronik, yüz, gülen png thumbnail
    xpxKB
  • gülen yüz ifadesi, Emoji Mutluluk ifade. Smiley, emoji, aşk, bilgisayar simgeler, metin Mesajlaşma png thumbnail
    xpxKB
  • kalp ifade illüstrasyon ile öpücük, Emoji Smiley ifade etiket, öpücük ile öpücük, aşk, yüz, öpücük Gülen png thumbnail
    xpxKB
  • Kırmızı kalp etiket, kırık kalp Emoji aşk plakası, kalp, kalp, glogster, ifade png thumbnail
    xpxMB
  • emoji başparmak yukarıya illüstrasyon yapıyor, Emoji ifade gülen gibi düğme başparmak sinyal, çifte mutluluk, bilgisayar simgeler, metin Mesajlaşma, gülümseme png thumbnail
    xpxKB
  • emoji dilini çıkarmış illüstrasyon, Emoji iPhone Smiley, emojis, ifade, cep telefonları, daire png thumbnail
    xpxKB
  • Sarı emoji illüstrasyon, dünya Emoji günü Smiley ifade, emoji yüz, yüz, etiket, emoji Yüz png thumbnail
    xpxKB
  • Smiley Wink İfade Yüz, ağız gülüşü, çeşitli, metin, insanlar png thumbnail
    xpxKB
  • gülümseyen sarı ifade başparmak yapıyor, siyah güneş gözlüğü takıyor gülümseyen Emoji Internet meme ifade Doge, Smiley, çeşitli, kalp, etiket png thumbnail
    xpxKB
  • iPhone Emoji Smiley Bilgisayar Simgeler, hasta, elektronik, ifade, mobil Telefonlar png thumbnail
    xpxKB
  • şok emoji, Emoji iPhone Bilgisayar Simgeleri, emoji, kafa, gülen, etiket png thumbnail
    xpxKB
  • mutlu emoji, Emoji Smiley Mutluluk İfade Smirk, gülmek, yüz, emoji Domain, bilgisayar simgeler png thumbnail
    xpxKB
  • iPhone Emoji Hüzünlü Gülen, emoji, elektronik, yüz, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • telgraf simgesi, telgraf Logo Bilgisayar Simgeler, telgraf, mavi, açı, üçgen png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji İfade Gülen Etiket, emoji, yüz, kafa, başparmak Sinyal png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Smiley Mutluluk iPhone İfade, emoji, emoji gülüşü, yüz, etiket, bilgisayar simgeler png thumbnail
    xpxKB
  • sarı emoji, iPhone Emoji İfade Gülen, emoji yüz, elektronik, yüz, bilgisayar Duvar kağıdı png thumbnail
    xpxKB
  • Sosyal medya Facebook Emoji Simgesi, Instagram simgesi, Instagram logosu, metin, dikdörtgen, eflatun png thumbnail
    xpxKB
  • emoji illüstrasyon, sevinç gözyaşları ile yüz emoji, emoji, gülen, etiket, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • şok emoji illüstrasyon, Emoji Smiley İfade, vay!ağzına gel, etiket, sms, daire png thumbnail
    xpxKB
  • Ağlayan emoji illüstrasyon, Yüzü Joy ile gözyaşları emoji Ağlayan iPhone, ağlayan emoji, gülen, etiket, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji İfade Gülen Etiket Mutluluk, parlak etki, bilgisayar duvar kağıdı, başparmak sinyali, anlaşmazlık png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Uyarı işareti Etiket Bilgisayar Simgeler, haber, açı, üçgen, işareti png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji, Emoji iOS 10 iPhone Elma, Emoji, metin, etiket, malzeme png thumbnail
    xpxMB
  • yüksek sesle emoji gülüyor, Joy ile gözyaşları ile iPhone Face emoji WhatsApp, emoji, elektronik, gülen, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Bilgisayar Simgeleri, sağ ok, açı, üçgen, siyah png thumbnail
    xpxKB
  • Yanıp sönen emoji, İfade Emoji simgesi, gülen yüz, çeşitli, etiket, elma Renk Emoji png thumbnail
    xpxKB
  • drooling ifade, Emoji bilgisayar simgeleri iPhone, emoji, yüz, gülen, etiket png thumbnail
    xpxKB
  • Infographic grafik simgesi, yaratıcı PPT öğesi, beş çeşitli renkli çizgi çizme, açı, 3B Bilgisayar Grafikleri, metin png thumbnail
    xpxKB
  • beyaz ve yeşil onay logosu, onay işareti Emoji bilgisayar simgeleri ifade, kene, açı, metin, dikdörtgen png thumbnail
    xpxKB
  • EmojiWorld Smiley İfade Yüz, emoji yüz, etiket, emoji Yüz, sürpriz png thumbnail
    xpxKB
  • Dolar işareti gözleri ve dil çizim ile emoji, Emoji Money Smiley Face Sticker, emoji yüz, aşk, yüz, kalp png thumbnail
    xpxKB
  • kalp gözleri emoji, emoji gözü kalp gülen, emoji, yüz, etiket, dudak png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji iPhone İfade Hüzünlü Yazılı mesajlaşma, Emoji, gülen, cep telefonları, sarı png thumbnail
    xpxKB
  • Altın çizgi, altın iplik hatları, çerçeve, açı, metin png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Domain İfade Emojipedia iPhone, Emoji, gülen, etiket, ifade png thumbnail
    xpxMB
  • pembe kalp, Emoji Kalp Aşk iPhone, parıldıyor, gülen, etiket, eflatun png thumbnail
    xpxKB
  • kızgın emoji, İfade Emoji WhatsApp Smiley Öfke, Smiley, çeşitli, yüz, turuncu png thumbnail
    xpxKB
  • uyku emoji, Emoji Smiley İfade Uyku Sticker, emoji yüz, yüz, emoji Yüz, sms png thumbnail
    xpxKB
  • Whatsapp logosu, metin sembolü marka işareti, Apps Whatsapp, metin, ticari marka, logo png thumbnail
    xpxKB
  • şok emoji, iPhone Emoji Etiket Gülen Emotion, emoji, elektronik, yüz, kalp png thumbnail
    xpxKB
  • Smiley Emoji İfade Başparmak sinyali, gülen yüz, çeşitli, yüz, turuncu png thumbnail
    xpxKB
  • sarı ifade, iPhone Emoji Öfke Smiley İfade, kızgın emoji, elektronik, yüz, bilgisayar Duvar Kağıdı png thumbnail
    xpxKB
  • Dikdörtgen Altın, Altın Deko Sınır, altın renkli çerçeve illustation, açı, simetri, kenarlık Çerçeve png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Karpuz Meyve Etiketi, karpuz, açı, gıda, üçgen png thumbnail
    xpxKB
  • emoji yüz çizimi, Emoji Angel iPhone Halo, emoji, gülen, etiket, ifade png thumbnail
    xpxKB
  • Başparmak İşaret parmağı Emoji, Emoji, el, başparmak sinyali, malzeme png thumbnail
    xpxKB
  • Emoji Öfke Ifade Mutluluk Sıkıntı, Emoji, aşk, yüz, kafa png thumbnail
    xpxKB

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir