izmir alsancak barlar sokağı / İzmir Gece Hayatı | 83 Efsane Mekan | Fixbilet Blog

Izmir Alsancak Barlar Sokağı

izmir alsancak barlar sokağı

Tren Bar - Alsancak

#Eğlence Mekanı

İzmir gece hayatının yükselen değerlerinden biri Tren. yılında Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı'nda ilk şubesini açan ve kaliteli hizmetiyle hızla markalaşan grup, bugün İzmir ve Çeşme gece hayatında adından sıkça söz ettiren ve gençlerin bir numaralı tercihlerinden biri olmuş birçok mekana sahip.

İzmir'in en hareketli semti Alsancak'ın ilk akla gelen noktalarından olan Gazi Kadınlar Sokağı gece hayatına yön veren mekanları ile bilinir. Tren bu mekanların arasında kısa sürede sivrilerek en popülerlerinden biri haline geldi. Başarısı tesadüf değil elbette, Tren'in en büyük avantajı gençlerin nabzını çok başarılı bir şekilde tutabilmesi. Güçlü bir PR ekibi, en iyi müzik, kaliteli içkiler ve nezih ortam Tren'i 4 yılda İzmir'in en ünlü markalarından biri haline getirdi.

Tren Gazi Kadınlar Sokağı şubesi çok geniş bir mekan. kişilik kapasiteye sahip ve bahçe, alt kat ve üst katta konuşlanıyor. Haftanın 7 günü açık olan mekanda hem gece eğlenme, hem de yemek yeme ve arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız var. Çok geniş bir konsepti olan mekan her anlamda başarılı.

DJ performansları, konsept partiler ve geniş içki menüsü mekanı bu kadar popüler kılan özelliklerin başında geliyor. Tren Gazi Kadınlar Sokağı şubesi ayrıca çok iyi tasarlanmış oluşuyla da benzerlerinin arasından sıyrılıyor. Geniş mekan, gece hayatının en önemli sorunlarından olan sıkışık ve havasız ortam problemini başarıyla ortadan kaldırıyor.

Açılışının üzerinden sadece 4 yıl geçmiş olan mekan bugün çok başarılı bir pazarlama politikası ve kaliteli hizmet sayesinde İzmir ve Çeşme'nin en önemli noktalarından biri haline gelmiş durumda. Siz de deneyin, vazgeçemeyeceğinizden eminiz.

İzmir ve çevresindeki diğer mekanlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için seafoodplus.info'u takip etmeye devam edin.

İzmir Gazi Kadınlar Sokağı

İzmir’de gezilmesi gereken yerler dendiğinde akıllara ilk gelen adreslerden birisi Gazi Kadınlar Sokağı’dır. Alsancak’ta bulunan Gazi Kadınlar Sk.; bünyesinde çeşitli pubları, diskoları ve kareoke kafelerini bulundurmakta ve eğlencenin nabzını tutmaktadır.

Önemli Bilgi: İzmir&#;in keşfedilmemiş yerlerini keşfetmek, tarihi sokaklarında gezmek ve en güzel koylarında yüzmek istiyorsanız İzmir&#;de gezilecek yerler için oluşturduğumuz listemize mutlaka bir göz atın, pişman olmayacaksınız. :)

İzmir Gazi Kadınlar Sokağı

sokak olarak da bilinen Gazi Kadınlar Sokağı’nda ne yenir, civarında gezilecek yerler nerelerdir, sevgiliyle yapılabilecek şeyler nelerdir gibi soruların yanıtlarını bu içerikte sizlerle paylaşıyoruz!

Gazi Kadınlar Sokağı’nda Gece Hayatı

Alsancak; bilindiği üzere İzmir’in en hareketli eğlence hayatının olduğu ilçelerden birisidir. sokak&#;ta ise sabahlara kadar dans etmek isteyenlerin ve farklı mekân tasarımların sevenlerin tek adresi.

Alsancak’ta uygun fiyatlı diskoların yer aldığı Gazi Kadınlar Sokağı’nda farklı konseptlerle hizmet veren eğlence mekânlarını bulmakta mümkün. Herkesin özgür bir şekilde dans edebildiği ve genel olarak polislerin de devriye gezdiği Gazi Kadınlar Sokağı’nda dahi dans eden insanları görebilmek mümkün.

İzmir’liler Gazi Kadınlar Sokağı’nda diledikleri gibi eğlenebilirken turistler de kendi tarzlarına uygun eğlence mekânlarını seçerek “gönüllerince” eğlenebilmektedir. Zira, tarzlarını sık sık yenilen mekanlar; Gazi Kadınlar Sokağı’nda bulunuyor.

Gazi Kadınlar Sokağı’nda Ne Yemeli?

Gazi Kadınlar Sokağı’nda yemek yenebilecek yerler oldukça çeşitlidir. Zira; bu sokak, Alsancak’ın göbeğinde yer almaktadır. Bu nedenle; dönerciler, kebapçılar, yabancı mutfaklar ve aperatif tatlar gibi çeşitli lezzetleri Gazi Kadınlar’da bulmak mümkündür. Ancak; İzmir’liler eğlenceden önce yâda sonra mutlaka Gazi Kadınlar Sokağı’nın köşesinde yer alan kumrucu ve boyozcuya uğramaktadır. Siz de alkol aldıktan sonra acıktığınızı hissederseniz köşede yer alan boyozcu ve kumrucuya uğrayabilir ve bir şeyler atıştırabilirsiniz.

Gazi Kadınlar Sokağı Civarında Gezilecek Yerler

Alsancak’ta Sokağına en yakın yerler de aslında İzmir’de gezilmesi gereken diğer yerlerden. Örneğin; Gündoğdu Meydanı da Alsancak’a yakın bir konumda bulunmakta ve oldukça fazla turist çekmektedir. Miting, kutlama ve konserlere ev sahipliği yapan Gündoğdu Meydanı’nda muhteşem deniz manzarasına karşı midye yemenin keyfi paha biçilemez!

Gündoğdu Meydanı’nda dinlenme molası verdikten sonra müze gezmeyi seviyorsanız yakın mesafede bulunan Atatürk Müzesi’ne gidebilir ve kısa bir ziyarette bulunabilirsiniz.

Gazi Kadınlar Sokağı’nda Yapmadan Dönmemeniz Gereken Şeyler

Alsancak’ta yer alan Gazi Kadınlar Sokağı ve civarındaki sokaklarda dolaşmadan ve doyasıya eğlenmeden İzmir’i gezdim dememelisiniz. Tren, Clinic ve Vecihi gibi farklı konseptlerde eğlence sunan mekanlara gitmeli ve biraz eğlenip diğer mekanlara göz atmalısınız. Ayrıca, denizin kenarında yer alan bu sokakta dilek feneri uçurmakta oldukça popüler. Sevdiğinizle birlikte eğlenceli bir akşam geçirdikten hemen sonra dilek feneri uçurabilir ve vapur gezintisine çıkabilirsiniz.

Gazi Kadınlar Sokağı’nda Alışveriş

Alsancak, gerek tarihi gerekse de turistik bir ilçe olması sebebiyle sizlere alışveriş konusunda oldukça çeşitlilik sunabilmektedir. El yapımı ürünleri rahatlıkla bulabileceğiniz Gazi Kadınlar Sokağı’nda alışveriş yapabilir ve sevdikleriniz için özel hediyelikler alabilirsiniz. Ayrıca, farklı giyim tarzları için de alternatif giyim mağazalarını sizlere sunabilen Gazi Kadınlar Sokağı, ünlü markaları da bünyesinde barındırabilmektedir.

Gazi Kadınlar Sokağı’na gelip te almadan dönmemeniz gereken bir şey söylememiz gerekir ise elbette Alsancak logolu bardaklar, çantalar veya hediyelik eşyalar diyeceğiz.

Gazi Kadınlar Sokağı’nda Nerede Kalınır?

İzmir’de gece hayatını deneyimlemek isteyenlerin gözü kulağı mutlaka Gazi Kadınlar Sokağı’nda olmalı. Alsancak’ta en popüler eğlence mekanlarını barındıran bir sokak olan Gazi Kadınlar Sokağı’nda doyasıya eğlendikten sonra hemen dinlenmek isterseniz de çevrede iyi oteller bulunuyor.

Her bütçeye yönelik bir konaklama şansı sunan Alsancak’ta Gazi Kadınlar Sokağı’na yakın olan otellerin adları ise aşağıdaki gibidir:

Hotel Apart Alsancak

Viva La Vita Boutiqe Hotel

Veramor Hotel

Otel Balca

Gazi Kadınlar Sokağı’na Ne Zaman Gidilir?

Tatil rotanızı Gazi Kadınlar Sokağı’na doğru çevirecekseniz mutlaka bahar aylarında ve yaz aylarında Alsancak’a gelin. Zira, kışın Gazi Kadınlar Sokağı’ndaki mekanlarda çok fazla kişi olmamakla birlikte konsept kutlamalar ve eğlenceler de olmuyor. Mart ayından itibaren her gün doyasıya eğlenme garantisi sunan Gazi Kadınlar Sokağı’na gelmek için en uygun tarih bahar ve yaz aylarıdır.

Gazi Kadınlar Sokağı’na Nasıl Gidilir?

Alsancak’ta bulunan Gazi Kadınlar Sokağı’na gitmek için dilerseniz Kıbrıs Şehitleri’nde inerek kısa bir yürüyüş yapabilir dilerseniz de Gazi Kadınlar Sokağı’na en yakın taksi duraklarında inebilirsiniz.

Alsancak Gece Hayatı ve Disko Barları

Başlıklar

Alsancak Gece Hayatı Disko Barları

Alsancak gece hayatı denilince club ve fasıl mekanları önemli bir yer tutuyor. İzmir Alsancak semti club ve fasıl mekanları açısından ziyaretçilerine pek çok seçenek sunuyor. Alsancakİzmir ilinin en gözde semtlerinden biri. Renkli gece hayatıyla popüler. Gece hayatının kalbi burada atıyor. Konum itibari ile ulaşımı kolay. Alsancak gece hayatına katılmak isteyenler nereden gelecek olurlarsa olsunlar çok rahat ve kolay ulaşım sağlarlar. Semte özel araçlar, vapurla toplu taşımayla hızlı bir şekilde ulaşılıyor.

Alsancak Gece Hayatı

Alsancak, sadece yaz aylarında değil kış aylarında da hareketliliğini kaybetmiyor. İzmir’in en canlı, en kalabalık ve rengini hiç kaybetmeyen semtlerinden biri. İzmir’ i ziyaret edenlerin ilk uğrak yerlerinden biridir. Birçok tarihi evin eğlence mekanı olarak kullanıldığı Alsancak iyi vakit geçirmek isteyenler için en iyi seçim.

Alsancak Meyhaneleri

en iyi mekanlar arasında yer alıyor. Yerli ve yabancı DJ’in buluştuğu mekanda gece boyunca keyifli saatler geçirmek mümkün. Mekan yapı olarak cumbasıyla tarihi bir İzmir evidir. Alkollü olarak hizmet veriyor. Canlı müzik etkinlikleri de yapılıyor.

 Alsancak

Şehrin merkezinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yer alıyor. Mekana ulaşım Cumhuriyet Bulvarı üzerinden sağlanıyor. Ulaşım için Alsancak vapurları, Konak tramvayı ya da İzban hattı kullanılabilir. yılı itibari ile mekan jazz ağırlıklı bir mekana dönüştürülmüştür. Pazar günleri kapalıdır. Haftanın diğer günlerinde ise saat ile saatleri arasında kesintisiz bir şekilde müzik ziyafeti sunuyor.

Sunset

Alsancak semtinin önemli gece hayatı adresleri arasında. Merkezi lokasyonuyla kolay ulaşım sağlanıyor. Sunset, müziğin ve ritmin yeri. Misafirlere gece boyunca kaliteli hizmetler ve eğlence sunuluyor. Konumu

Sunset Alsancak

Alsancak 80&#;ler 90&#;lar Bar

Alsancak&#;ın en ünlü disko barlarından olan ve mekan müşterilerinin yüzde 90&#;ın genç olduğu mekan alsancak barlar sokağındadır. İnstagram Resimleri

Vecihi Bar

Vecihi Bar, gülümseten ismiyle hizmet veren bir mekandır. Kaliteli hizmetlerin sunulduğu mekanda bir an bile durmak mümkün değil. Deneyimli Dj’leriyle konuklara mükemmel eğlence sunuluyor. Özel programlar yakalanırsa bu programlar sayesinde unutulmayacak zamanlar geçirilmesi mümkün. Gazi Kadınları Sokağı’ nın en dikkat çeken mekanlarından biri olarak sıklıkla tercih ediliyor. Konum

Vecihi Bar

Pirpirim Fasıl

Alsancak fasıl mekanları arasında nezih yerlerinden biri de Pirpirim Fasıl’dır. Et restoranı konsepti ile hizmet veriyor. Yiyecek ve içecekler hijyenik olarak hazırlanıyor ve kaliteli bir şekilde servis ediliyor. Mekanın menüsü oldukça lezzetli. Konumu

Pirpirim Fasıl

Canlı müzik etkinlikleri, dans ve dansöz şovlarıyla misafirlerine eğlenceli zamanlar yaşatıyor. Pirpirim fasıl haftanın her günü ile arasında hizmet veriyor. Ailelerinde tercih ettiği mekana ulaşım oldukça kolay. Cumhuriyet ya da Gaszi Bulvarları üzerinden ulaşım sağlanıyor. İzban hattı da kullanılabiliyor.

Pirpirim Fasıl Alsancak

Tarihi Havagazı Fabrikası

Tarihi Havagazı Fabrikası gece hayatının önemli mekanları listesinde önemli bir yer tutuyor. Açık havada yapılan etkinlikler, gösteriler ve eğlenceler keyifli dakikalar yaşatıyor. Film gösterileri, çim konserleri, canlı müzikler, şiir geceleri, dans şovları ve bunun gibi daha birçok renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gece hayatının renklenmesine dair daha birçok etkinlik bu mekanda gerçekleşiyor. konumu

Tarihi Havagazı Fabrikası

45’lik Alsancak

45’lik Alsancak, canlı müzik ve bar konsepti olarak hizmet veriyor. 70’ler, 80’ler ve 90’lar gibi farklı konseptlerde partiler düzenleniyor. Misafirlerinin farklı ve eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlıyor. Özellikle eski tarz müzik sevenler, nostaljiden vazgeçemeyenler için bu mekan özlenen şarkılarla eğlenme imkanı sunuyor. konumu

45'lik Alsancak

Alkollü içecekler ve diğer içecek fiyatları da son derece uygun. Cumhuriyet Bulvarı üzerinden mekana kolayca ulaşılıyor. Merkezi bir konumda bulunduğu için şehrin merkezine yürüyerek gidilmesi ya da taksiyle ulaşım sağlanması mümkün.

Varuna Gezgin Cafe Del Mundo

Alsancak semtinin en güzel mekanlarından bir tanesi. Farklı ülkelere özgü lezzetli içeceklerin deneneceği bir yer. Mekanda her fonda müzik çalıyor. Kaliteli müzikler eşliğinde kaliteli vakit geçirmek mümkün. Aynı zamanda mekan organizasyonlara ev sahipliği de yapıyor. Doğum günleri, özel günler, kutlamalar gibi organizasyonlar bu otantik mekanda keyifle kutlanıyor. Bunun için rezervasyon yaptırılması yeterli. konum

Varuna Gezgin Cafe Del Mundo

Meyhane Endülüs

Meyhane Endülüs, gece hayatı denilince ilk fasıl düşünenler için en ideal mekanlardan biri. İzmir için tarihi öneme sahip mekanı Endülüs Meyhane fasıl eğlencesinde adından sıklıkla söz ettiriyor. Canlı müzikle misafirlerine eğlenceli saatler yaşatıyor. Mekan ambiyans olarak yeni nesil meyhanelerden farklı. Bu fark içeri girilir girilmez hissediliyor. Ulaşım bakımından da rahat. konum

Meyhane Endülüs

 

İzmir Alsancak, Bornova, Karşıya Gece Kulüpleri (night club) ve barlarının tam listesi için bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Alsancak Resimleri

Alsancak Çevresinde Gidilecek Yerler

Paylaş1

İzmir’in kalbinin attığı Konak ilçesi; tarihi mekanları, turistik caddeleri, kültürel ve sanatsal mekanları ile gündüz yapılabilecek çok çeşitli etkinlik ve aktivite seçeneği sunmasının dışında, kalabalık nüfusu ve turistik bir bölge olması nedeniyle geceleri de oldukça hareketlidir.

Arkadaşlarla ve aileyle yapılacak bir seyahat için farklı eğlence seçenekleri bulunan Konak gece hayatı; dans edip eğlenebileceğiniz gece kulüpleri, rakı ve mezeler eşliğinde keyifli bir gece geçirebileceğiniz fasıl mekanları, biranızı yudumlarken müzik dinleyebileceğiniz canlı müzik mekanları, lezzetli kokteyller deneyimleyebileceğiniz publar, meyhaneler, barlar, DJ ve canlı müzik performansları, konserler, konsept partiler ve çok daha fazlasını sunmaktadır.

Konak’ta gidebileceğiniz eğlence mekanları listemizden önce konaklama yapacağınız otele karar vermek için Konak Otelleri sayfamızda yer alan oteller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Sayanora

Konak Merkez’de Basmane Tren İstasyonu’nun yanı başında yer alan ve ilçenin en ünlü mekanlarından biri olan Sayanora, müzik dinlemek ve dans etmek için tercih edebileceğiniz bir gece kulübüdür.

Sahne şovları ile de tercih edilen Sayanora, Konak’ta eğlence denince akla ilk gelen mekanlardan biridir. Aynı zamanda, şehrin en eski eğlence mekanlarından biridir.

Eğlence, şovlar, latin dansları, striptiz şovlar gibi farklı konsept geceleri ile sabahın ilk saatlerine kadar eğlenebileceğiniz Club Sayanora’da iki kişi için ortalama - TL ödemeniz gerekmektedir.

Mekan, pazar günleri kapalıdır. Haftanın diğer günlerinde ile saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Etiler, Mürselpaşa Blv. No:6/A, Konak/İzmir

En Velo Club İzmir

Canlı müzik ve DJ performansları ile Konak’ın en eski ve en ünlü gece kulüplerinden biridir. Özel konsept partiler, danslar, şovlar ve çok daha fazlası ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin devam ettiği mekan, zengin alkol menüsü ve lezzetli kokteylleri ile de tercih edilmektedir.

Kaliteli atmosferi, hızlı servisi, sevilen müzikleri, sıcak ve samimi ortamı, güler yüzlü çalışanları ile hizmet veren En Velo Club İzmir, bütün gece dans etmek isteyenler için de idealdir. Mekanın canlı müzik sahnesi de oldukça beğenilmektedir.

Burada, iki kişi için ortalama TL ödemeniz gerekmektedir.

En Velo Club İzmir, pazar ve pazartesi günleri hariç ile saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Alsancak, Şair Eşref Blv. No, Konak/İzmir

Tayfa Balık Evi

Konak’ta İzmir Körfezi’nin yanı başında, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yer alan balıkçılardan biri olan Tayfa Balık Evi, meyhane konsepti ile hizmet vermektedir.

Konak seyahatinizde lezzetli mezeler, balıklar, hoş müzikler ve sohbet eşliğinde keyifli bir gece geçirmek için tercih edebileceğiniz mekan, kaliteli atmosferi samimi ortamı ile ziyaretçilerinden yüksek puan almaktadır.

Dış bahçesi sokak içinde yer aldığından, bahçesi özellikle yaz aylarında oldukça kalabalıktır. Nezih ortamı ve güler yüzlü personeli ile de Konak’ta meyhane konsepti denince akla ilk gelen mekanlardan biri olan Tayfa Balık Evi’nde iki kişi için ortalama TL ödemeniz gerekmektedir.

Mekan, ile saatleri arasında açıktır.

Adres: Yüzbaşı şerafettin Bey Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Cd. No:7/A, Konak/İzmir

Bar & Lounge

Hareketli Alsancak gecelerinde en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Bar & Lounge, hem yemekleri hem de fonda çalan müzikleri ile oldukça kaliteli, şık ve nezih bir mekandır.

Lezzetli bir yemek menüsüne ek olarak; şarap menüsü, lezzetli kokteylleri, ambiyansı, hareketli müzikleri ile Bar & Lounge, akşam üzeri ve gece keyifli vakit geçirmek isteyen arkadaş gruplarının favorileri arasındadır. Burada, haftanın bazı günlerinde canlı DJ performansları da gerçekleştirilmektedir.

Oldukça büyük bir mekanda hizmet veren Bar & Lounge, bahçesi ile de özellikle yaz aylarında oldukça kalabalıktır. Mekan, Pazar günleri kapalıdır. Diğer günlerde, ile saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Cumhuriyet Blv. , Alsancak/Izmir

Bios Bar

Konak’ın ünlü Gazi Kadınları Sokağı’nda bulunan Bios Bar, pop ve rock müzik dinlemek isteyenlerin adreslerinden biridir.

Farklı konsepti ile çok çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan mekanda; hafta sonları canlı müzik performansları, haftanın bazı günlerinde konsept partiler, gülmek isteyenler için stand-up şovları ile oldukça hareketli geceler sunmaktadır.
Dans, müzik ve eğlencenin buluştuğu Bios Bar, lezzetli kokteylleri ve zengin içki menüsü ile de ziyaretçilerinden yüksek puan almaktadır. Burada, iki kişi için ortalama TL ödemeniz gerekmektedir.

Mekan, ile saatleri arasında açıktır.

Adres: Gazi Kadınlar Sokağı Sok. No Alsancak, İzmir, Alsancak, İzmir

Şımarık Meyhane

Alsancak’ta fasıllı eğlence denince akla ilk gelen mekanlardan biri olan Şımarık Meyhane, eski bir Rum evinde hizmet veren ve geleneksel meyhane konseptine sahip bir eğlence mekanıdır.

Alkollü olarak hizmet veren mekanın menüsünde fix menüler yer almaktadır. Fix menülerde; meze çeşitleri, salatalar, ara sıcaklar, meyve tabağı, balık ve tavuklu ana yemek tabağı ve alkol seçenekleri yer almaktadır. Fix menü fiyatları ortalama TL arasında değişiklik göstermektedir. Özellikle cuma ve cumartesi geceleri için güncel fix menü fiyatları TL şeklindedir. Bu TL’ye 4 kişi için 70’lik rakı, kişi başı 6 çeşit meze ve balık ya da tavuk şeklinde ana yemek servisi söz konusudur. Mekanda aynı zamanda birçok çekiliş de düzenlenmektedir.

ile saatleri arasında açık olan Şımarık Meyhane, canlı müzik eşliğinde şarkı söylemek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaliteli bir fasıl anlayışının tadını çıkarmak ve samimi bir atmosferde eğlenmek için tercih edilebilir.
Burada, iki kişi için en az TL ödemeniz gerekmektedir.

Adres: Alsancak, Sok No:7B, Konak/İzmir

İzmir’in merkezi ilçelerinden biri olan Konak’ta konaklama yapacağınız otele karar vermek için Konak Otelleri sayfamızdaki oteller arasından seçiminizi yapabilir, uygun fiyatlarla konforlu ve eğlence dolu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir