messi hangi takımı tutuyor / Dünya yıldızları hangi takımı tutuyor? - Futbol Haberleri - Spor

Messi Hangi Takımı Tutuyor

messi hangi takımı tutuyor

&#;nl&#;ler El Clasico'da hangi takımı tutuyor?

La Liga ve dünya şov dünyasının arasında yakın bağlar var, ve birçok diğer spor dallarından ünlüler de İspanyol futbolunu yakından takip eder. 

Barcelona’nın en büyük taraftarlarının arasında olan Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, ve dansçı Shakira doğal olarak eşini destekliyor olacak: “Blaugrana” defans oyuncusu Gerard Pique. Real Madrid stoperi Sergio Ramos’un da ünlü bir destekçisi var, Pilar Rubio, İspanyol televizyonunda spiker, manken ve aktris olarak yer alan bir isim.

Jennifer Lopez en büyük “Madridista”lardan bir tanesi, ve İspanya’nın başkentindeki konserinde Real Madrid formasını giyerek çıkmıştı. Porto Riko’lu Ricky Martin de düzenli olarak Twitter’da Los Blancos’ların maç heyecanını paylaşıyor.

Süper Lig'den Premier Lig'e Son dakika transfer haberleri (4 Mayıs)

Barça hayranı Justin Bieber ise, ’da Lionel Messi ve arkadaşlarına bir sahne arkası ziyarette bulunmuştu. Rapçi Snoop Dogg da Katalan’ların formasını bir kaç kere konsere çıktığında taşımıştı.
Hollywood’un en büyük yıldızlarından bazıları bile İspanyol futbolunu çok yakından takip ediyor. Nisan “El Clasico”sunda Oscar ödüllü Julia Roberts, Cristiano Ronaldo ile tanıştığında heyecanını tutamamıştı.

Julia Roberts’ın “Pretty Woman” filmindeki diğer başrol oyuncusu Richard Gere ise Zinedine Zidane’ın talebeleri ile Şampiyonlar Ligi Real Madrid ve Atletico de Madrid arasındaki Milan finaline seyahat etmişti. Aktörler Viggo Mortensen ve Russell Crowe da “Madridista” olduklarını zamanında itiraf etmişlerdi.

Bollywood süper yıldızı Ranbir Kapoor o kadar büyük bir Barcelona hayranı ki ’de kulüp onu onursal üye yapıp Hindistan’daki resmi elçileri olarak seçmişti. Eski Terminator ve California valisi Arnold Schwarzenegger de Camp Nou’u ziyaret etmişti.

İspanyol sinema dünyasından, Madrid doğumlu Penelope Cruz Real Madrid hayranı olarak büyüdü, ama eşi Javier Bardem uzun zamandır Barça’yi takip ediyor.

Diğer spor branşlarından gelmiş geçmiş bir çok yıldız da Pazar günü bizimle olacak. LA Lakers ile 5 kez NBA şampiyonluğu yaşayan Kobe Bryant, Barça’nın en büyük taraftarlarından; Oklahoma City Thunder yıldızı Carmelo Anthony’nin ise Real Madrid’le antremana bile çıkmışlığı var.

Mesut Özil için ağır ifadeler kullandı: Timsah gözyaşları

New England Patriots ile 2 kez Superbowl şampiyonluğu yaşamış olan Rob Gronkowski, Ernesto Valverde’nin taleplerine hayran, Cincinatti Bengals top tutucusu Chad Ochocinco ise Zidane’dan yana.

Tennis yıldızı Rafael Nadal, amcası Miguel Angel Nadal 90’larda Barcelona ile 5 kere LaLIga Şampiyonluğu yaşamasına rağmen, Bernabeu’nun en düzenli ziyaretçilerinden ve Real Madrid’in onursal üyelerindendir. Diğer tarafta ise, 2 kez Wimbledon şampiyonu Andy Murray’i, küçüklüğünde Barcelona’da antreman yaparken Camp Nou’da düzenli şekilde görebildik.

Pazar günü LaLiga El Clasico’sunun ilk düdüğü çaldıktan sonra bütün bu ünlüler diğer taraftarlar gibi ekrana yapışmış olacaklar. Sadece, son düdükten sonra hangi ünlülerin doğru tercihi yaptığını öğrenebileceğiz!

Ünlü futbolcular Türkiye'de hangi takımları tutuyor?

Barcelona ve Borussia Dortmund ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan Türk Hava Yolları, uçuş esnasında dünyaca ünlü futbolculara Türkiye'deki favori takımlarını sordu.

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki Demirören AVM'ye getirdiği Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Beşiktaş cevabını verirken , Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas da Kartal'ı seçti.

Barcelona'nın yıldızı Messi ise tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Katalanların diğer yıldızları Iniesta ve Puyol da favori takımı olarak Cim Bom'u seçti. 'te Galatasaray forması giyen Ribery, Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema ve Anzhi'li Eto'o da Sarı-Kırmızılılar lehine oy kullandı.

funduszeue.info'da yer alan habere göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın çileği Bayernli Robben, favori takımı olarak Fenerbahçe'yi gösterdi. Robben'in bu tercihi Kuyt'tan kaynaklandı. Barça'nın Şililisi Sanchez de Fener'i seçti. Galatasaray 6, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise 2'şer yıldız oyuncunun gözdesi oldu.

Messi hangi takıma gitti, yeni takımı belli oldu mu? Messi PSG ile anlaştı mı?

Messi hayranları tarafından Messi’nin hangi takıma gittiği merak ediliyor. Messi, sezonunda kariyerindeki en iyi sezonlarından birini yaşadı. Sezon boyunca 38 gol attı ve altı kupa birden kazandı. sezonunda bütün turnuvalarda 47 gol atarak Ronaldo'nun rekorunu egale etti. sezonunda ise bu rekoru 53 golle kırdı. Messi, 1 Temmuz itibarıyla Barcelona ile sözleşmesi bitti ve takımdan ayrıldı. İşte Messi'nin ayrılık açıklaması ve yeni takımı ile ilgili bilgiler..

MESSİ’NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU MU?

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi, Fransa'nın Paris St-Germain (PSG) kulübüyle anlaştı. Fransız temsilcisi transferi, "PSG, Leo Messi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor" ifadeleriyle duyurdu. Paris'e giden Messi, sağlık kontrolünün ardından kendisini PSG'ye bağlayan iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. Sözleşmede bir yıllık uzatma opsiyonu da bulunuyor. Ünlü futbolcunun yılda net 35 milyon euro alacağı belirtiliyor.

MESSİ’DEN AYRILIK AÇIKLAMASI

Lionel Messi, 21 yıl kupalarla dolu müthiş bir kariyerinin ardından Barcelona'ya veda ediyor.  İşte Lionel Messi'nin sözleri: "Çok düşündüm, ne diyebileceğimi bilmiyorum. Yaşananlardan hiçbir şey anlamadım. Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor. Asla elveda demeyeceğim. Çünkü, bunu hiç düşünmedim. Hiç böyle olacağını hayal etmemiştim. Barcelona'da devam edemedim. Çünkü La Liga izin vermedi. Barcelona'da devam etmem engellendi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Evimde, Barcelona'da çok şey yaşadım. Birçok güzel hatıram var. Ayrıca kötü hatıralar da var. Hepsi benim bugün olduğum kişi olmamı sağladı. Geçen yaz ayrılmak istemiştim ama bu yıl her şey farklıydı. Ailem de ben de kalacağımızı düşünüyorduk. Bunu her şeyden çok istiyorduk. Gazeteler yüzde 30 yazıyor ama aslında sözleşmemde yüzde 50'lik bir fedakarlık yapmayı teklif ettim ve bu yeterli olmadı" dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası