çakal filmi oyuncuları / Çakal Oyuncuları ve Kadrosu - seafoodplus.info

Çakal Filmi Oyuncuları

çakal filmi oyuncuları

Çakal (Çakal) Konusu

Çakal (Çakal) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

yapımı polisiye dram filmi olarak izleyicilerin beğenisine sunulan Çakal (Çakal) filminin yönetmenliği Erhan Kozan tarafından yapılırken senaryosunda ise Sertan Telli görev almıştır. Filmin başrol oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat, Erkan Can görev almıştır.

İzleyiciler tarafından beğenilen Çakal filmi, İstanbul’un arka ve kararlık sokaklarında var olmaya çalışan Akın adlı bir genç adamın hikayesi üzerine kuruludur. İstanbul’un yoksun mahallelerinden birinde hayatına devam eden Akın’ın hayatı, annesinin ölümü ile bambaşka bir hal almaya başlar. Çalıştığı marangoz atölyesinden çaldığı parayla yeni bir hayat kurmayı planlarken, sevgilisi Deniz’in bu planı saçma bulup onu terk etmesi, arkadaşı İdris’in yapmış olduğu teklifi kabul etmesine sebep olur. Bu teklif ona yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunar. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Akın’ın gerçek dünyada umursamaz ve korkusuz duruşu, patronun da gözünden kaçmaz. Ancak bu yeni başlangıç yeni düşmanları da beraberinde getirecektir. Akın için artık yepyeni bir yaşam kurulacaktır. Bu yaşam içerisinde Akın nerede duracak ve neler yapacak ilerleyen dakikalarda görmek mümkün olacak.

 

 

 

Çakal (Çakal) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Çakal (film, )

Çakal (İngilizce özgün adıyla The Jackal), yönetmenliğini Michael Caton-Jones'un üstlendiği, aksiyon-gerilim türündeki yapımı Amerikan filmi.

Rus mafya babasının oğlu FBI tarafından Moskova'da bir gece kulübünde Rus militanlarına öldürtülür. Bunu üzerine FBI'a savaş açan mafya babası bu amacına ulaşmak için Çakal olarak tanınan ve gerçek kimliği konusunda kimsenin bir bilgisi olmayan soğukkanlı bir katili 70 milyon dolar karşılığında Amerikalı üst düzey bir yöneticiyi öldürmesi için tutar. Bu sırada Amerika'da Çakal'ın planları öğrenilmiştir. FBI Başkan yardımcısı Preston hayatının en zorlu işiyle karşı karşıyadır. Çakal'ın hedefinin FBI başkanı olduğu tahmin edilmektedir. Ancak kimsenin Çakal'ın kimliği hakkında bilgi sahibi olmaması yüzünden yakalanması mümkün olmamaktadır. Preston'a yardımcı olabilecek kişi sayısı da sınırlıdır. Önce KGB'nin yerine kurulan Rus istihbaratı GRU'nun kadın ajanı Valentine Koslova'yla işbirliği yapar ancak bu yeterli olmaz. Çünkü Çakal'ı teşhis edebilecek birine ihtiyaçları vardır. Bu yüzden Çakal'ı tanıyan iki kişiden biri olan IRA tetikçisi Declan Marqueen ile bir anlaşma yapılır ve hapisten çıkarılır. Üyeleri birbirine uymayan bir ekip kurulur, Çakal'ın peşine düşer ve Washington-Londra-Helsinki-Moskova arasında bir kedi fare oyunu başlar. Bruce Willis ve Richard Gere'in başrollerini paylaştığı film 'de vizyona girmiş, o yılın en sevilen filmlerinden biri olmuştur.

Oyuncular[değiştir

Ateş Kuşları Oyuncu Kadrosu – Ateş Kuşları Oyuncuları

İlayda Alişan

G&#;layşe Ateş

Eyüboğlu konağının kayıp bebeği, Ateş Kuşları'nın en küçük üyesi… Bir gece bir kadın tarafından sokağa atılan Gülayşe'yi "köksüzler" çöpte bulup büyütür. Anasını Mercan babasını Ali bilir. Zıpkın, Kara ve Sabit de abileri olur.

Hande Soral

Mercan Ateş

Ateş kuşlarının küçük annesi… Büyük sevdası Ali'yi kalbine gömer. Köksüzlere anne olur. En büyük korkusu Çatal'ın onları bulması ve Gülayşe'yi kaybetme ihtimali… Ömrünü adadığı bu ailenin bir gün dağılması…

Burak Tozkoparan

Barbaros

Gözü kara bir polis… Kursağından geçmiş her lokmanın sahibi, yanında büyüdüğü Nizam Eyüboğlu'na ne yapıp edip kızı Lara'yı getirecektir. Ömrünü buna adar.

G&#;rkem Sevindik

Ali Ateş

Köksüzlerin reisi, Ateş Kuşlarının koruyucusu. Gülayşe'nin hayatını değiştiren gecenin sırrını omuzlarında taşır. Duyduğu vicdan azabı ve Mercan'a hissettiği imkânsız aşkla yüreği yangın yerine dönmüş bir adam

Erdem Şanlı

Zıpkın Ateş

Zıpkın yetimhaneden kaçarken abla gibi bildiği Mercan'nın elini öyle bir tutmuş ki bir daha asla bırakmamış. Önce Mercan'ı aile bellemiş sonra Ateş Kuşlarını… Onlar için her şeyi yapar.

Emir &#;ubuk&#;u

Sabit Ateş

Adının aksine hiç sabit durmaz. Babası otistik olduğu için sokağa bırakınca saatlerce sallanarak beklemiş Sabit. Ondan zaten onu bulup koruyan Ali'ye olan düşkünlüğü… Bütün Ateş Kuşlarına düşkündür ama en çok da Gülayşe'yi sahiplenir.

Nizam Namidar

Nizam

Serkan Ercan

Menderes

Boncuk Yılmaz

Nazmiye

Sedef Akalın

Şirin

Lilya İrem Salman

H&#;ma

Hilal Uysun

Nermin

Ahmet Sara&#;oğlu

&#;atal

Gonca Cilasun

Hacer

Onat Bulut

Halis

Ozan Ağa&#;

Z&#;mr&#;t

Yeşim Dalgı&#;er

Gazeteci

Kaan Sevi

Cemal

&#;ınar Y&#;k&#;eker

Yakup

Almira Tuana Albay

&#;ocuk Mercan

Fuat Fatih Odabaşı

&#;ocuk Sabit

Berke Obuz

&#;ocuk Zıpkın

G&#;rkem Doğan

Pamir

Umut Ege Baştemur

&#;ocuk Kara

Umut İnan

&#;ocuk Ali

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.