instagram hikayene fotoğraf ekleme / Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf nasıl eklenir?

Instagram Hikayene Fotoğraf Ekleme

instagram hikayene fotoğraf ekleme

Instagram hikaye ekleme nasıl yapılır? Instagram hikayede video ve fotoğraf paylaşma y&#;ntemleri

Hikaye eklemek yerine aynı zamanda story atmak da denilmektedir. Instagram da hikaye olarak bir gönderi paylaştığınız da kalıcılığı bulunmamaktadır. 24 saat içerisinde kendiliğinden silinmektedir. Eğer paylaştığınız hikayelerin profilinizde kalıcı olmasını isterseniz öne çıkanlar kısmına ayrıca eklemeniz gerekecektir.

Instagram Hikaye Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikaye ekleme özelliği son zamanların en popüler özelliği olarak da bilinmektedir. Anlık olarak çekilen bir fotoğrafın veya videonun hikayeye eklenebileceği gibi galerinizde bulunan fotoğraf veya videoyu da hikaye olarak eklemeniz mümkündür. Paylaşmak için seçtiğiniz gönderileri hikaye olarak paylaşmadan önce efektlerini değiştirebilir, gif veya şarkı ekleyebilirsiniz. Hikayeleri ekledikten sonra paylaşmadan önce fotoğraflarınıza veya videolarınıza yazılar ve müzikler eklemeniz de mümkün olmaktadır. Eklediğiniz hikayelerin alt kısmında ise hikayelerinizin kaç kişi tarafından görüntülendiğini ve kimlerin paylaştığınız hikayeleri gördüğünün kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Hikayede Video ve Fotoğraf Paylaşma Yöntemleri

Instagram da hikayede fotoğraf veya video paylaşmak için ana sayfa ekranınızı sağ tarafa doğru çekmeniz gerekmektedir. Böylece hikaye eklemek için uygun sayfa açılacaktır. Aynı zamanda instagram da hikaye paylaşmak için ana sayfada bulunan profil resminizin üzerine basarak açılan yerden ekleme yapabilirsiniz. İnstagram da ekleyeceğiniz hikaye için galerinizde bulunan resimleri de seçebilirsiniz. Galeride yüklemek istediğiniz fotoğrafı açarak paylaş butonuna basmanız gerekir. Instagram stories seçeneğine basarak ise istediğiniz fotoğrafı veya videoyu hikaye olarak ekleyebilirsiniz.

Instagram da İkinci Hikaye Nasıl Eklenir?

İnstagram da eklenen hikayelerin kalıcılığı sadece yirmi dört saat olarak ifade edilebilir. 24 saat sonunda ise eklediğiniz hikaye silinir. İstediğiniz kadar hikaye ekleme hakkınız bulunmaktadır. Eklediğiniz hikayenin üstüne bastığınız zaman üst köşede bulunan artı kısmına basmanız gerekmektedir. Bu şekilde istediğiniz kadar hikaye eklemeniz mümkün olmaktadır. Eklediğiniz hikayeler ise sırayla süresi doldukça silinmektedir. İnstagram da ikinci bir hikayeyi paylaşmak da mümkün olmaktadır. Paylaştığınız tüm hikayelerin görüntülenmelerini ise ayrı ayrı görüntüleme imkanınız bulunur.

Instagram da Paylaşılan Hikayeler Nasıl Gizlenir?

İnstagram da paylaştığınız hikayeleri arkadaş listenizde ekli olan herkesin görmesini istemeyebilirsiniz. Sadece belirlediğiniz kişilerin attığınız hikayeleri görmek isterseniz öncelikli olarak yakın arkadaşlar listesi oluşturmanız gerekir. Hikayeyi paylaşırken ise isterseniz sadece yakın arkadaşlar kısmına basmanız isterseniz de direk gönder kısmına veya hikaye kısmına basmanız gerekmektedir. Böylece paylaştığınız hikayelerin sadece istediğiniz kişiler tarafından görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf nasıl eklenir?

2 milyardan fazla kullanıcısıyla Instagram günümüzün en popüler platformlarından. DataReportal'a göre ülkemizde 52 milyon kullanıcısı bulunan uygulamanın bünyesinde birçok kullanışlı özellik de mevcut. Bunlardan birisi de hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme özelliği. İşte Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf nasıl eklenir? sorusunun cevabı.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme

Hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme sanıldığının aksine oldukça kolay. Bunun için daha çok üçüncü parti uygulamalar kullanılsa da programsız bir şekilde de birkaç adımda halledilebiliyor. Burada tek yapmanız gereken şey; hikaye ekleme sekmesini açarak paylaşacağınız görselleri seçmek.

Adım 1: Instagram uygulamasını açın ve hikaye ekleme sayfasına gidin.

Instagram beğendiğim gönderileri görme []

Adım 2: Hikayede paylaşacağınız ilk görseli seçin ve iki parmağınızla istediğiniz şekilde konumlandırın. (Küçülterek ikinci fotoğrafa yer açmak daha sağlıklı olacaktır)

Adım 3: İşin püf noktası tam da burada başlıyor. İlk görseli ekledikten sonra sağ üst köşede yer alan Çıkartmalar ekranını açın.

Adım 4: Çıkartmalar sekmesini açtıktan sonra yedinci sıradaki "+" logosuna tıklayarak hikayeye eklemek istediğiniz ikinci görseli seçin.

Adım 5: İkinci görseli de başarıyla eklediniz. Aynı adımları izleyerek daha fazla fotoğraf yükleyebilirsiniz. Artık top sizde. Dilerseniz filtre ve efektlerle dilerseniz normal bir şekilde takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Instagram hikayelerine birden fazla fotoğraf ekleme işlemi için hangi platformun kendisini mi yoksa üçüncü parti uygulamaları mı tercih ediyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

InstagramGüncelHaberler

Instagram, büyük bir fotoğraf yüküne sahip bir uygulamadır, o sosyal ağdan geçen her şey resimlerle ifade edilir. NS hikayeler Influencerlardan daha seyrek kullanıcılara kadar tüm seviyeler için daha fazla önem kazanıyor. Birçoğunun bilmediği şey, aynı hikayeye birkaç resim eklemenin bir hilesi olduğu ve size göstereceğiz.

24 saat dayanıklılığa sahip bu görüntülerin geçmişi, fazlalığa değer. Birçoğu, kökeninin fotoğraflarında yer aldığını biliyor. Snapchat, Böylece Instagram bu özellikleri yakaladı ve uygulamasında uyguladı. Aynı süre, görüntülere filtre eklenmesi ve diğer fotoğraf efektleri.

Gerçek şu ki, bugün gerçek harikalar yaratmak için sonsuz seçenekler sunuyor. Yüzlerce efekt, şarkı ekleme yeteneği, GIF'ler, geri sayım, anketler ve hatta bağışlar. Şimdi, yeni bir seçenek eklendi bir resmi diğerinin üzerine bindirmek, yani bir kez fotoğraf çektikten sonra üstüne bir tane daha ekleyin.

bir yolu olduğundan değil ama üç. Her iki yöntemin de biri uygulama içinde, diğeri harici olarak farklı bir yaklaşımı olsa da, birçok kullanıcı tarafından keşfedilmediğinden eminiz. Bu nedenle, onları dikkatlice analiz edeceğiz.

Indeks

Düzen ile birden fazla fotoğraf yükleyin

Bu uygulama Instagram'dan bağımsız olarak çalıştı ancak birkaç ay önce hikayelerin işleyişi içinde uygulandı. Bu seçenek sayesinde iki veya daha fazla görseli çeşitli şekillerde ve farklı montajlarda yayınlayabiliyoruz.

Youtube kanalımıza abone olun

Bunu yapmak için bir hikaye yüklemeye gidiyoruz ve fotoğraf modlarında aşağı kaydırdığımızı bulana kadar sağa kaydırıyoruz. 'Tasarım' veya 'Düzen', her uygulamanın sahip olduğu dile bağlı olarak. Bir kez orada, bir kolaj modu dahil olmak üzere birkaç görüntüyü birbiriyle birleştirmek için sayısız montajımız var. Aynı zamanda o anda çekilmiş fotoğraflar veya galeriden içe aktarılan resimler olabilir.

Araç Seti ile birden çok resim nasıl eklenir

Bu arada, çok çevik ve kullanımı basit olan önceki yöntemle, görüntüyü yalnızca yerleşik her çeyreğe yerleştirebilirdik, ancak bu yöntemle bunları üst üste bindirmek ve beğenimize göre ayarlamaktan bahsettik. Ve bunun için, bu amaç için mükemmel çalışan harici bir uygulama kullanacağız.

Söz konusu uygulama Araç Seti, Instagram'daki profilimizin performansını iyileştirmek için çeşitli araçlara sahip hepsi bir arada. Özellikle, bu durum için Gbox adında bir tane kullanacağız.

Uygulamayı yükledikten sonra, gbox, ve kullanımı için size gerekli izinleri veriyoruz. Bunu yaptıktan sonra Instagram'a gidiyoruz ve bir hikaye yüklemeye devam ediyoruz, o anda yapılmış veya galeriden alınmış olması önemli değil. Yüklemek için birini seçtiğimizden, şimdi varsayılan klavyemizden Gbox'a geçiyoruz. boşluk çubuğuna uzun basın.

Bununla, altta görünecek galeri simgesive oradan her birinin boyutunu ve eğimini ayarlayabilmek için istediğimiz kadar resim ekleriz. Bu sayede anlık, gayri resmi ama aynı zamanda çarpıcı bir şekilde montajlar veya memler oluşturabiliyoruz.

Facebook'tan birden fazla resim ekleyin

Facebooktan? Aynen öyle. Yayın editörü, bir hikayeye birkaç resim eklemek için farklı formatlara sahiptir ve aynı özelliğin keyfini çıkardıkları için her iki platform arasında var olan sinerjiler sayesinde, bunu Instagram'da hızlı bir şekilde paylaşabiliriz. Nasıl yapılabileceğini görelim:

  1. Erişim Facebook uygulaması.
  2. İkinci bir fotoğraf ekleyin: Ana fotoğrafımızı seçtikten sonra Stickers simgesini arayacağız. Bunun içinde çeşitli eylemler için farklı simgeler alacaksınız, galeriyi seçin ve ardından eklemek istediğiniz ikinci fotoğrafı arayın. Instagram hikayesi.
  3. Resmi indirin: Listemizi aldıktan sonra iki resim Aynı Instagram hikayesinde, paylaşmak için kaydetmenin zamanı geldi. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan "İndir" düğmesine basmanız yeterlidir.
  4. Instagram'da resim paylaş: Ya Facebook hikayesinin kendisinden paylaşıyoruz ya da indirilen görsel ile Hikayelere erişip Instagram'dan yüklüyoruz.

Hikayelerde yayınlamadan önce bir kolaj oluşturun

Bildiğimiz gibi Instagram, bir hikaye yüklemek için terminal galerisine erişime izin veriyor, bu yüzden çözüm orada olabilir. Verdiğimiz seçeneklerin gerçekten yararlı olduğu doğru, ancak daha ayrıntılı veya renkli bir şey yayınlamak istiyorsak sınırlı işlevlerle. Bunu yapmak için, her zaman mevcut olan birkaç fotoğraf eklemek amacıyla, bir kolaj oluşturmak için harici bir uygulama çekebilir ve ardından bunu Hikayeler'e yükleyebiliriz. Bunun için çoktan sonsuza alternatifler var:

MOLDIV - Fotoğraf Editörü, Kolaj

Bu uygulamalardan bir diğeri Instagram'da çok işlevli fotoğrafları düzenlemek için, yani düzenleme alanında farklı yönleri yerine getirebilirler. Fotoğraf kalitesinin farklı yönlerini yapılandırmanıza ve filtreler ve dokular uygulamanıza olanak tanır. Ek olarak, güçlü kamera seçeneklerine sahiptir. fotoğraf kabini ve özçekimi geliştirmek için araçlar.

Adobe Photoshop Express: fotoğraflar ve kolajlar

Adobe Photoshop Express, Photoshop'un PC'ye uyarlanması bir ömür boyu, Android'e. muhtemelen uygulamadır Daha eksiksiz Fotoğrafları PicsArt ile birlikte düzenlemek için, bu bir dokunuş daha var profesyonel. Adobe LightRoom ile çok iyi bir ikili oluşturur, çünkü Photoshop ile başımıza gelen her parametreyi düzeltebiliriz: perspektif düzeltmeleri, parazitlerin, bulanıklıkların, kenarlıklar ve metinlerin, filtrelerin ve efektlerin, kolajların, nokta düzeltmelerinin, görüntü birleştirmelerinin ve daha fazlasının ortadan kaldırılması. daha sonra LightRoom ile fotoğraf oluşturulduktan sonra profesyonel kalitede bir fotoğraf elde etmek için aydınlatma ve renk parametrelerini düzenleyebiliriz.

 


Instagram hikayeye birden fazla görsel nasıl eklenir?

Son zamanların en çok merak edilen konularının başında gelen Instagram hikayeye birden fazla görsel ekleme konusunu sizler için derledik. Instagram günümüz popüler sosyal medyalarının başında gelmektedir. 2 milyardan fazla kullanıcısı ile popülerliğini de her geçen gün korumaya devam etmektedir. Bununla birlikte DataReportal&#;a göre ülkemizde Instagram&#;ın tam tamına 52 milyon kullanıcısı var. Durum böyle olunca Instagram&#;a her geçen yeni bir özellik ekleniyor. Son zamanların merak edilen konularından birisi ise Instagram hikayeye birden fazla görsel eklemek.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme yolları nelerdir?

Öncelikle bunu kullanmak için herhangi bir programa ihtiyacınız yok. Hikayeye fotoğraf eklemek için birçok program olsa da, programsız bir şekilde bunu çok kolay halledebilirsiniz.

Adım 1: Öncelikle yapmanız gereken Instagram hikayeler sekmesini açıp, ilgili görselleri seçmek.

Adım 2: Hikayede seçeceğiniz görselleri ekleyip, konumunu ayarlayın. Eklemeden önce ayrı ve yerleşik olarak ekleyebilirsiniz.

Adım 3: Hikayeye birden fazla görsel eklemek için ise işaretli alana tıklayınız. Daha sonra açılan alandan + işaretine tıklayınız.

Adım 4: Daha sonra + tuşuna tıklayarak, seçmek istediğiniz görsellerin üzerine tıklayın. Bununla birlikte seçtiğiniz görsellere efekt uygulayabilir, çıkartma ekleyebilirsiniz.

Adım 5: Daha sonra seçtiğiniz görsellerin üzerine tıklayarak, farklı şekillerde ekleyebilirsiniz.

İşte hepsi bu kadar. Dilerseniz Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf eklemek için farklı uygulamalar kullanabilirsiniz ya da bu yöntemi kullanarak daha pratik bir şekilde ekleme yapabilirsiniz. Peki ya sizler hangi yöntemi daha çok sevdiniz? Hangisini tercih edersiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası