balıklıova yangın son dakika / URLA BALIKLIOVA Haberleri - URLA BALIKLIOVA Son Dakika Haberleri

Balıklıova Yangın Son Dakika

balıklıova yangın son dakika

İzmir’in Urla ilçesine bağlı Balıklıova’daki makilik alanda orman yangını çıktı. Yangına, havadan ve karadan müdahale başladı.

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Balıklıova

Urla Çeşmealtı’nda taşkın sorununa neştermask

Urla Çeşmealtı’nda taşkın sorununa neşter

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’da 10 kilometrelik yağmur suyu ve atık su hattının imalatına başladı. Zeytinalanı, Şirinkent, D

Karaburun’da orman yangınımask

Karaburun’da orman yangını

İzmir'in talan edilmemiş nadir sahillerinden Karaburun İlçesi'nde piknik ateşinden, orman alanında yangın çıktı.

“Sözünüze inandık, sokakta kaldık”mask

“Sözünüze inandık, sokakta kaldık”

İzmir'in Urla İlçesi'ndeki bir mahallede bulunan evlerin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılmasını protesto etmek üzere biraraya gelen mahalle sakinle

Urla Balıklıova’da yıkım gerginliğimask

Urla Balıklıova’da yıkım gerginliği

İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova'da, 74 evin Kıyı Kanununa uygun olmadığı gerekçesiyle verilen yıkım kararı, vatandaşların tepkisine neden oldu

Urla tiyatroya doyacak..mask

Urla tiyatroya doyacak..

Toprak Sahne Tiyatrosunun her sene Urla'nın köylerinde düzenlediği “Toprak Sahne Tiyatro Festivali” bu yıl Temmuz tarihleri arasında Urla B

Çeşme – Balıklıova kültür buluşmasımask

Çeşme – Balıklıova kültür buluşması

Herşey Çeşme’de kültür temalı etkinlikler düzenleyen 25 yıllık seçkin kuruluş Simay Turizm sahibi gepegenç turizmci ve turist rehberi Simay Çilek’ten

Son Dakika Urla Haberleri

  • DünDün İzmir'de Kurban Bayramı tatilinde turizm merkezlerinde meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı acil müdahale birimi oluşturulduİzmir'de Kurban Bayramı tatilinde turizm merkezlerinde meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı acil müdahale birimi oluşturuldu

    Sağlık Bakanlığı tarafından Çeşme, Urla ve Seferihisar gibi turizm merkezlerinde meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde acil müdahale birimi oluşturuldu. İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Ali Özbudak, helikopter ambulans, UMKE, motorize ekipler ve ambulansların hazır tutulacağı acil müdahale biriminde gazetecilere açıklama yaptı. Özbudak, özellikle trafik yoğunluğunun bulunduğu ve karadan ulaşımda güçlük çekilen bölgelerde helikopter ambulansın kullanılacağını belirtti.

  • DünDün Kurban Bayramı'nda İzmir'de ek sağlık tedbirleri alındıKurban Bayramı'nda İzmir'de ek sağlık tedbirleri alındı

    Sağlık Bakanlığı tarafından alınan ek tedbirler kapsamında, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde çevreyolu bağlantı noktasında; acil durumlara en kısa sürede müdahale edebilmek için helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, UMKE timi ve motorize ekipler görevlendirildi. Ülke genelinde acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için her gün 3 bin ambulans ve 19 bin 83 acil sağlık hizmeti personeli ile birlikte UMKE aracı ve UMKE personeli görevlendirildi. İstanbul, Ankara ve İzmir illeri başta olmak üzere pek çok çevreyolu bağlantı noktasında acil durumlara en kısa sürede müdahale edebilmek için helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, UMKE timi ve motorize ekipler konumlandırıldı.

  • DünDün Kurban Bayramı tatili sürecinde ülke genelinde acil sağlık hizmetleri için 3 bin ambulans ve 19 bin 83 personel görev yapacakKurban Bayramı tatili sürecinde ülke genelinde acil sağlık hizmetleri için 3 bin ambulans ve 19 bin 83 personel görev yapacak

    Sağlık Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili sürecinde ülke genelinde acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için her gün 3 bin ambulans ve 19 bin 83 acil sağlık hizmeti personeli, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) aracı ve UMKE personelinin görev yapacağını bildirdi. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde çevre yolu bağlantı noktalarında sağlık tedbiri alan Bakanlık, acil durumlara en kısa sürede müdahale edebilmek için helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, UMKE timi ve motorize ekiplerle vatandaşlara hizmet verecek.

  • Haz İzmir, 'den bu yana en yağışlı ikinci haziranını yaşadıİzmir, 'den bu yana en yağışlı ikinci haziranını yaşadı

    İzmir, yılından bu yana en yağışlı ikinci haziranını yaşadı. Kış yağışlarındaki azalma, baharın son ayı mayıs ile yaz mevsiminin ilk ayı haziranda tersi bir durum gösterdi. Türkiye geneli mayıs ayı yağışları normalin ve geçen yıl mayıs ayı yağışlarının üzerinde gerçekleşti. Ege Bölgesi de bu aylarda normalinin iki katından fazla yağış alırken yağışlarda İzmir'in de aralarından bulunduğu birçok ilde yer yer yüzde 'den fazla artış gözlendi. Haziran ayını yağışlı geçiren İzmir merkezine, Haziran'da metrekareye 70,5 kilogram yağış düştü.

  • Haz İzmir'de Haziran ayı yağış rekoru kırıldıİzmir'de Haziran ayı yağış rekoru kırıldı

    Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, İzmir genelinde 19 günde metrekareye 70,5 kilogram yağış düştü. Bu değer, yılı Haziran ayının ilk 19 gününde kaydedilen metrekareye 76,3 kilogramlık yağıştan sonra aynı dönemde en fazla yağışın düştüğü yıl oldu. İzmir il genelinde tüm merkezler için yağış toplamları uzun yıllar ortalamalarının üzerinde gerçekleşirken, uzun yıllar haziran ayı yağış ortalamasının altında kalan merkez olmadı. Güzelyalı Meteoroloji İstasyonu, İzmir'de uzun yıllar haziranda ortalama hava sıcaklığının 25,4 santigrat iken bu yıl ilk 19 gün itibariyle ortalama hava sıcaklığı 23,8 santigrat olarak kayıtlara geçti. İzmir, ilk 19 günde ortalamalardan daha serin bir haziran ayı yaşıyor.

  • Haz İzmir'deki teknoparkta yerli satın alma platformu kurulduİzmir'deki teknoparkta yerli satın alma platformu kuruldu

    İzmir'deki teknoparkta, gıda üreticileri ile işletmeleri aracısız buluşturmak için kurulan yerli satın alma platformu, 'akıllı tedarik zinciri' üretici ve işletmelerin maliyetini düşürerek son tüketiciye daha düşük fiyatta ürün satılmasını sağlamayı amaçlıyor. Platformda üretici ve işletmelerin doğrudan buluştuğunu aktaran girişimciler, üretimin başlangıç aşamasından tüketim noktasına kadarki süreçlerdeki olası hatalı uygulamanın son tüketiciye maliyet olarak yansımasını engellemeyi hedefliyor. Platform, restoran sahipleri, şarküteri, market, kurumsal ofis ve tüm perakendecilerin siparişlerini mobil uygulama aracılığıyla verebilmesini sağlıyor. Girişimciler, platform sayesinde üreticilerin çok sayıda işletmeye aynı anda ulaşarak pazar arayışı, depolama, lojistik ve sevkiyat yükünden kurtulduğunu ifade etti. Platformun maliyetlere de olumlu yansıdığını belirten girişimciler, sistemin en az yüzde 30 daha az maliyetli çalıştığını ve normalde birim harcanacaksa 70 birime indirdiklerini söyledi. Platform, yurt dışında da kullanıma açılmayı hedefliyor.

  • Haz Urla'da Kabloyla Boğulan Kadının Eşi TutuklandıUrla'da Kabloyla Boğulan Kadının Eşi Tutuklandı

    Urla'da pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulunan Dudu Yılmaz'ın öldürüldüğü şüphesiyle gözaltına alınan eşi Rıfat Yılmaz tutuklandı. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı ve Dudu Yılmaz'ın eşi tarafından pansiyona çağrıldığı belirtildi.

  • Haz Zeynep Bastık İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleştiZeynep Bastık İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti

    Popçu Zeynep Bastık, özel hayatındaki değişiklikler hakkında konuştu. İstanbul'dan ayrılarak Urla'ya yerleşen Bastık'ın doğayla iç içe olan lüks evi yeniden gündeme geldi. Bastık, depremden sonra İstanbul'da kalmaktan rahatsız olduğunu ve Urla'da güzel bir hayat kurduğunu söyledi. 5 bin metrekare arazi satın aldığı iddialarına ise minimal bir hayat yaşadığını söyleyerek kaçamak cevap verdi.

  • Haz Urla'da Kabloyla Boğulan Kadının Eşi Gözaltına AlındıUrla'da Kabloyla Boğulan Kadının Eşi Gözaltına Alındı

    Urla ilçesinde pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulunan 21 yaşındaki Dudu Y.'i öldürdüğü öne sürülen eşi Rıfat Y. gözaltına alındı. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı ve Dudu Y.'nin eşi tarafından pansiyona çağrıldığı belirlendi.

  • Haz İzmir'de genç kadın kabloyla boğularak öldürüldüİzmir'de genç kadın kabloyla boğularak öldürüldü

    Urla ilçesinde eşiyle pansiyonda kalan genç kadın, kabloyla boğularak öldürülmüş halde bulundu. Şüpheli olarak eşinin kayıplara karışan Rıfat Y. gözaltına alındı. Çiftin 8 ay önce evlendikleri ve bir süredir pansiyonda yaşadıkları öğrenildi.

  • Haz İzmir'de genç kadın pansiyonda boğularak öldürüldüİzmir'de genç kadın pansiyonda boğularak öldürüldü

    Urla ilçesinde eşiyle birlikte pansiyonda kalan 21 yaşındaki genç kadın, kabloyla boğularak öldürüldü. Eşi Rıfat Y. ise cinayeti işlemiş olabileceği şüphesiyle aranıyor. Çiftin 8 ay önce evlendikleri ve madde bağımlısı olan Rıfat Y'nin eşyalarını satıp pansiyonda yaşadıkları öğrenildi.

  • Haz İzmir'de kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan genç kadın son yolculuğuna uğurlandıİzmir'de kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

    Urla ilçesinde bir pansiyonda kabloyla boğularak ölü bulunan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz, kılınan cenaze namazının ardından Kuşçular Deve Deresi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yılmaz'ın eşi R.Y.'nin ise kayıp olduğu ve polis ekiplerinin kendisini aradığı belirtildi.

  • Haz İzmir'de kabloyla boğularak öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandıİzmir'de kabloyla boğularak öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

    Urla ilçesinde bir pansiyonda kabloyla boğularak öldürülen 21 yaşındaki Dudu Yılmaz'ın cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verildi. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli koca aranıyor.

  • Haz Urla'da kabloyla boğulan genç kadının eşi aranıyorUrla'da kabloyla boğulan genç kadının eşi aranıyor

    Urla ilçesinde pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulunan genç kadının, ayrı yaşadığı eşi tarafından pansiyona çağrıldığı ortaya çıktı. Eşi Rıfat Y. ise aranıyor. Dudu Y.'nin ablası Serpil Metin, 'Kardeşime bunu yapanın yakalanıp, idam cezası verilmesini istiyorum' dedi.

  • Haz İzmir'den Foça, Mordoğan ve Urla'ya deniz seferleri başlıyorİzmir'den Foça, Mordoğan ve Urla'ya deniz seferleri başlıyor

    İzmir merkezinden Foça, Mordoğan ve Urla'ya deniz seferleri 24 Haziran Cumartesi gününden itibaren başlıyor. Hafta sonları ve resmi tatillerde düzenlenecek seferler, 3 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Seferlerde indirimli, ücretsiz geçiş kartlarının geçerli olmayacağı, 7 yaş altı çocukların ebeveyni ile olmak kaydıyla seferlerden ücretsiz faydalanabileceği belirtildi. Ücretler ise Karşıyaka-Konak-Mordoğan ve Konak-Foça seferleri için tek yön 75 lira, Karşıyaka-Konak-Urla seferleri için tek yön 50 lira olarak belirlendi.

  • Haz İzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktıİzmir'deki kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

    İzmir'in Urla ilçesinde, pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan Dudu Yılmaz cinayetinde, genç kadın ile şüpheli kocasının daha önce ayrılma aşamasına geldikleri ve 4 gün önce barışma kararı aldıkları ortaya çıktı. Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y. olayın ardından kayıplara karışırken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

  • Haz İzmir'de pansiyonda ölü bulunan genç kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktıİzmir'de pansiyonda ölü bulunan genç kadın cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

    Urla ilçesinde kaldığı pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yılmaz'ın şüpheli kocasıyla ayrılma aşamasına geldikleri ve 4 gün önce barışma kararı aldıkları öğrenildi. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli kocayı yakalama çalışmaları sürüyor.

  • Haz Göztepe Yelken Tesisleri yıkıldıGöztepe Yelken Tesisleri yıkıldı

    Urla'nın Torosan Mahallesi'nde bulunan Göztepe Yelken Tesisleri, Kıyı Kanunu ve İmar Kanunu'na aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı sonrası dün yıkıldı. Tesislerde yüzlerce çocuk yelken öğrenirken, birçok milli sporcu yetişti ve ulusal ve uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yaptı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen tesislerde temmuz ayında yapılacak Yelken Dünya Şampiyonası'na hazırlanan milli yelkenciler de ortada kaldı.

  • Haz Urla'da bir pansiyonda genç kadın kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıpUrla'da bir pansiyonda genç kadın kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıp

    Urla ilçesinde bir pansiyonda kalan 21 yaşındaki Dudu Y. kabloyla boğularak öldürüldü. Kocası R.Y.'nin kayıp olduğu öğrenildi. Pansiyon çalışanları, Dudu Y.'yi göremeyince durumu Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ekipleri, girdikleri odada Dudu Y.'nin boynuna kablo dolanmış halde hareketsiz yatarken buldu. Dudu Y.'nin cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kocası R.Y.'nin arandığı belirtildi.

  • Haz Urla'da bir pansiyonda genç kadın kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıpUrla'da bir pansiyonda genç kadın kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıp

    İzmir'in Urla ilçesinde bir pansiyonda kalan 21 yaşındaki Dudu Y. kabloyla boğularak öldürüldü. Dudu Y.'nin kocası R.Y. ise kayıp. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz İzmir'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştıİzmir'de genç kadın pansiyonda kabloyla boğularak öldürüldü, kocası kayıplara karıştı

    Urla ilçesinde üç gündür pansiyonda kalan genç kadın, kabloyla boğularak ölü bulundu. Kadının kocası ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

  • Haz Genç kadın, pansiyonda kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu, kocası kayıpGenç kadın, pansiyonda kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu, kocası kayıp

    Urla ilçesinde bulunan bir pansiyonda üç gündür kalan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz, boynuna kablo bağlı halde ölü bulundu. Kadının pansiyonda birlikte kaldığı kocası R.Y. ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

  • Haz Teknede yakalanan FETÖ firarilerinden 3'ü tutuklandıTeknede yakalanan FETÖ firarilerinden 3'ü tutuklandı

    İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 6 FETÖ firarisi ve 2 tekne mürettebatı yakalandı. Tekne kaptanı T.Ş. ile birlikte 2 şüpheli daha, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı; 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tekne kaptanı T.Ş.'nin, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Ş.'nin kardeşi olduğu öğrenildi.

  • Haz İzmir'de FETÖ firarileri yasa dışı yollarla yurt dışına kaçarken yakalandıİzmir'de FETÖ firarileri yasa dışı yollarla yurt dışına kaçarken yakalandı

    Urla açıklarında polis ekipleri tarafından durdurulan bir yelkenli tekne içerisinde 6 FETÖ firarisi ve 2 tekne mürettebatı yakalandı. Firarilerden biri eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş.'nin kardeşi olan tekne kaptanı T.Ş. tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Haz İzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandıİzmir'de 6 FETÖ firarisi tekneyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı

    İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, yelkenli bir tekne içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 6 FETÖ firarisi yakalandı. Tekne kaptanı T.Ş., FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı da bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş'nin kardeşi çıktı.

  • Haz Urla Gençlik İzmir Mini Voleybol Süper Ligi şampiyonuUrla Gençlik İzmir Mini Voleybol Süper Ligi şampiyonu

    TVF İzmir Mini Voleybol Süper Ligi'nde sezon tamamlandı. Urla Gençlik Takımı şampiyonluğu elde ederken, Karşıyaka ikinci, Dikili Lodos üçüncü, Beta Güzelbahçe ise dördüncü oldu. Dikili Lodos Başkanı Mesut Akmaz, başarıda emeği geçenleri kutlayarak, kulüp olarak bir aile olduklarını belirtti.

  • Haz İzmir'de FETÖ firarileri yasa dışı yollarla yurt dışına kaçarken yakalandıİzmir'de FETÖ firarileri yasa dışı yollarla yurt dışına kaçarken yakalandı

    Urla açıklarında, yelkenli bir tekne içerisinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 6 FETÖ firarisi yakalandı. Tekne kaptanı T.Ş., FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride aranan ve hakkında kırmızı bülten kararı da bulunan eski Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Uzay Ş.'nin kardeşi çıktı. Gözaltına alınan 8 kişiden 5'i eski asker, 1'i eski öğretmen olarak tespit edildi. Tekne kaptanı T.Ş. tutuklanırken, yardımcı personeli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Haz FETÖ soruşturması kapsamında aranan 6 kişi yelkenli tekne ile yakalandıFETÖ soruşturması kapsamında aranan 6 kişi yelkenli tekne ile yakalandı

    İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, FETÖ soruşturması kapsamında aranan 6 kişi, yelkenli tekne ile yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Teknede yakalanan 8 kişi, jandarma ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemede, 5 eski asker ile 1 eski öğretmenin FETÖ soruşturması kapsamında arandığı belirlendi. Tekne kaptanı T.Ş. tutuklandı, E.C.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Haz Urla Bademler Köyü'ndeki okula 'manevi danışman' atanmasına tepkiUrla Bademler Köyü'ndeki okula "manevi danışman" atanmasına tepki

    İzmir'de ilkokul, ortaokul ve liseye "manevi danışman" adı altında imam, müezzin, vaiz, kuran kursu öğreticisi görevlendirilmesine tepkiler sürüyor.

  • Haz Urla'da Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği BaşladıUrla'da Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği Başladı

    Urla'nın geleneksel renkli etkinliklerinden Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği, İzmir Köy Koop Birlik Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in katılımıyla açıldı. Şenlikte, leziz böreklerin yanı sıra gıda, giysi, takı, koku ve el emeği çeşitli ürünler de stantlarda yerini aldı. Şenlik yarın akşam sona erecek.

  • Haz Urla'da kaybolan tur teknesi sahibi 27 gün sonra ormanda ölü bulundu! İntihar ettiği düşünülüyorUrla'da kaybolan tur teknesi sahibi 27 gün sonra ormanda ölü bulundu! İntihar ettiği düşünülüyor

    Urla ilçesinde bisikletiyle gezmeye çıktıktan sonra kaybolan tur teknesi sahibi Ali Günaltın'ın 27 gün sonra ormanda ağaca asılı cesedi bulundu. Jandarma ekipleri, intihar ettiği düşünülen Günaltın'ın cesedine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Otizmli yüzücü Tuna Tunca, İtalya'nın Capri Adası'ndan Napoli'ye 36 km yüzerek geçecekOtizmli yüzücü Tuna Tunca, İtalya'nın Capri Adası'ndan Napoli'ye 36 km yüzerek geçecek

    19 yaşındaki otizmli yüzücü Tuna Tunca, İtalya'nın Capri Adası'ndan Napoli'ye 36 km yüzerek geçecek. Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren Tunca, zorlu geçiş için antrenmanlarını TSYD Urla Yüzme Havuzu'nda yapıyor. Ayrıca, İngiltere'yle Fransa arasındaki Manş Denizi'ni geçen ilk otizmli yüzücü olmayı hedefliyor. Bengisu Avcı ise ABD'nin New York kentindeki Manhattan Adası'nın etrafını 9 saatte yüzerek geçen ilk Türk kadını oldu.

  • Haz Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin: Sürdürülebilir turizm öncelikli hedef olmalıSeferihisar Belediye Başkanı Yetişkin: Sürdürülebilir turizm öncelikli hedef olmalı

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı toplantısında yaptığı konuşmada, sürdürülebilir turizmin hem yerel yönetimler hem de işletmeciler için öncelikli hedef olması gerektiğini belirtti. Toplantıya İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta ve Seferihisar ve Urla'da faaliyet gösteren konaklama işletmelerinin yetkilileri de katıldı.

  • Haz Tunç Soyer'den İktidara 'Çeşme Turizm Projesi'nden Vazgeçin' Çağrısı: '16 Bin Hektarlık Dev Bir Alanın Turizm Bölgesi Olarak İlan EdilmesininTunç Soyer'den İktidara 'Çeşme Turizm Projesi'nden Vazgeçin" Çağrısı: "16 Bin Hektarlık Dev Bir Alanın Turizm Bölgesi Olarak İlan Edilmesinin

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, iktidara Çeşme Turizm Projesi'nden vazgeçme çağrısında bulunarak "15 turizm bölgesi var Çeşme'de ve bunların daha kapasitesi yüzde 15'ler civarında dolu. Hani büyük bir ihtiyaç var da onun gereğini yerine getirecek bir tablo yok, o nedenle 'projeyi yapıyoruz' denecek bir durum yok…Dolayısıyla 16 bin hektarlık dev bir alanın turizm bölgesi olarak ilan edilmesinin yaratacağı tahribatın ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz" dedi. İzmir Baro Başkanı Sefa Yılmaz da Danıştay 6. Dairesi'nin kararını anımsatarak "Bunun fırsat olarak görülüp, Yarımada’da telafisi olanaksız zararlara yol açacak oldubittiler yaratılmamalı, temyiz başvurumuz hakkında karar verilene kadar yeni işlem ve eylem yapılmamalıdır" diye konuştu.

  • Haz İzmir'de kaybolan tur teknesi sahibi 23 gündür bulunamıyorİzmir'de kaybolan tur teknesi sahibi 23 gündür bulunamıyor

    Urla ilçesinde bisikletiyle gezmeye çıkan tur teknesi sahibi Ali Günaltın'dan 23 gündür haber alınamıyor. Arama çalışmaları sonuçsuz kalan Günaltın'ın son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Ailesi, Günaltın'ın ölü veya sağ bulunmasını istiyor.

  • Haz İzmir'de kaybolan tur teknesi sahibi 23 gündür bulunamıyorİzmir'de kaybolan tur teknesi sahibi 23 gündür bulunamıyor

    Urla ilçesinde bisikletiyle gezmeye çıkan tur teknesi sahibi Ali Günaltın'dan 23 gündür haber alınamıyor. Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmaları yürütürken, Günaltın'ın son görüntüleri bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Günaltın'ın kardeşi Yelda Özbay, endişelerini dile getirerek, kardeşinin sağ ya da ölü bulunmasını istediğini söyledi.

  • Haz İzmir Büyükşehir'den Üreticiye Küçükbaş Hayvan Desteği… Tunç Soyer:   'Milletin Efendisi Köylü Olana Kadar Çalışmaya Devam Edeceğiz'İzmir Büyükşehir'den Üreticiye Küçükbaş Hayvan Desteği… Tunç Soyer:   "Milletin Efendisi Köylü Olana Kadar Çalışmaya Devam Edeceğiz"

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama'da 30'u kadın olmak üzere üreticiye küçükbaş hayvan dağıttı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Atamızın dediği gibi milletin efendisi köylü olana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Yorulmayacağız, usanmayacağız umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Çünkü genç kardeşlerim arkadan geliyorlar. Bu bereketli topraklarda üretmeye, huzurla, beraber yaşamaya devam edeceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz, toprakların bolluğu bereketinden eşit şekilde faydalanacağız” dedi.

  • Haz Medlog Gemicilik Adds MED URLA to Its FleetMedlog Gemicilik Adds MED URLA to Its Fleet

    Medlog Gemicilik has added the TEU container ship MED URLA to its fleet, increasing its transport capacity. The ship was purchased from Asyaport and renamed MED URLA. Medlog Gemicilik is expected to add MED IZMIR to its fleet next month.

  • Haz 29 yıl sonra iç sularda tekrar Kaşalot cinsi balina görüldü29 yıl sonra iç sularda tekrar Kaşalot cinsi balina görüldü

    Muğla'nın Marmaris ilçesi Turunç Mahallesi Amos antik kenti açıklarında görülen Kaşalot cinsi deniz memelisi balinanın iç kesimlerde görülmesinin denizaltı ekosisteminin iyi olduğunun bir göstergesi olduğu açıklandı.

  • May Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Okul öncesi eğitim, eğitimde fırsat eşitsizliğinin başladığı yerdir'Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Okul öncesi eğitim, eğitimde fırsat eşitsizliğinin başladığı yerdir'

    Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İzmir'in Urla ilçesinde düzenlenen törende Köy Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı. Törende konuşan Bakan Özer, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti ve İzmir'e 3 lise ve 2 öğretmenevi kazandırılacağını açıkladı.

  • May Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı yüzde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: 5 yaşındaki okullaşma oranı yüzde

    Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İzmir'in Urla ilçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine ve Türkiye'deki okullaşma oranlarına dikkat çekti. Ayrıca İzmir'e yeni okullar ve öğretmenevleri kazandırılacağını açıkladı.

  • May 6 Nisan Günlük Haberler6 Nisan Günlük Haberler

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri'nde TOBB Genel Kurulu'na katılacak, Türkiye İstatistik Kurumu nisan ayı dış ticaret istatistiklerini açıklayacak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Hac Uğurlama Programı'na iştirak edecek, Spor Toto Süper Lig'in haftasında maçlar yapılacak ve FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin kadınlar 1. Grup mücadelesi Türkiye'nin ev sahipliğinde başlayacak.

  • May 6 Nisan 'de Türkiye'de Gündemde Neler Var?6 Nisan 'de Türkiye'de Gündemde Neler Var?

    Milli Eğitim Bakanı'nın köy yaşam merkezi açılış programı, dış ticaret istatistikleri, Diyanet İşleri Başkanı'nın hac uğurlama programı, Spor Toto Süper Lig maçları ve diğer spor etkinlikleri ile Fransa Açık tenis turnuvası Türkiye'nin gündeminde.

  • May 14 Mayıs İzmir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!14 Mayıs İzmir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!

    Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranlarını İzmir geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. İzmir'de Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

  • May 14 Mayıs İzmir Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir Oy Oranları14 Mayıs İzmir Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir Oy Oranları

    Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranlarını İzmir geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. İzmir'de Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

  • May 14 Mayıs İzmir Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!14 Mayıs İzmir Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!

    Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de kaç oy aldı? 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranlarına dair detaylar haberimizde.

  • May 14 Mayıs İzmir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!14 Mayıs İzmir seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranları!

    Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İzmir oy oranlarını İzmir geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. İzmir'de Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

  • May İZSU Genel Kurulu'nda Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı kabul edildiİZSU Genel Kurulu'nda Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı kabul edildi

    İZSU Genel Müdürlüğü'nün Olağan Genel Kurulu'nda Yılı Faaliyet Raporu ve Yılı Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edildi. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın, suyun ve ulaşımın ücretsiz olmasıyla ilgili görüşlerini aktardı. İZSU'nun yılı çalışmaları ve projeleri de konuşuldu.

  • May Göztepe deplasmanlarda kolay kaybetmiyorGöztepe deplasmanlarda kolay kaybetmiyor

    Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü Play-Off çeyrek final maçında Bodrumspor'a konuk olacak Göztepe bu sezon deplasmanlarda başarılı sonuçlara imza attı.

  • May Bisikletle Gezmeye Çıkıp Kaybolan Tur Teknesi Sahibi 10 Gündür AranıyorBisikletle Gezmeye Çıkıp Kaybolan Tur Teknesi Sahibi 10 Gündür Aranıyor

    İzmir'in Urla ilçesinde, bisikletiyle gezmeye çıktıktan sonra kaybolan tur teknesi sahibi Ali Günaltın'ı (51) arama çalışmaları 10'uncu günde sürüyor.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası