bianchi home fitness koşu bandı / Koşu Bandı Modelleri ve Fiyatları & Yürüyüş Bandı | Decathlon

Bianchi Home Fitness Koşu Bandı

bianchi home fitness koşu bandı

Koşu Bandı Paleti

Koşu Bandı paleti deyince aklımıza gelen kullanıcının üzerinde yürüdüğü kauçuk yada pvc yüzeydir. Koşu bandında markaya göre farklı desenlerde ve kalınlıklarında değişebilen, Elektronik Sistemi ve Motoru etkileyebilen, sistemin sorunsuz çalışması için önem arz eden aşınabilen bir parçadır. Koşu Bandı Kayışı, Koşu Bandı Paleti, Koşu Bandı Bantı, Koşu Bandı Lastiği, Koşu bandı kemeri olarakta adlandırılabilir.

Beyin Sürücü Kartı

Koşu Bandı paleti deyince aklımıza gelen kullanıcının üzerinde yürüdüğü kauçuk yada pvc yüzeydir. Koşu bandında markaya göre farklı desenlerde ve kalınlıklarında değişebilen, Elektronik Sistemi ve Motoru etkileyebilen, sistemin sorunsuz çalışması için önem arz eden aşınabilen bir parçadır. 

Koşu Bandı Eğim Motoru

Koşu bandı eğim motoru koşu bandının ön veya arka tarafını yukarı veya aşağıya indirerek yokuş yukarı yürümeyi sağlayan parçadır. Koşu bandı eğim motoru her koşu bandında olan bir özellik değildir.

Koşu Bandı Emniyet Anahtarı

Bir ucu Koşu Bandı ekranına, diğer mandallı ucu ise kullanıcının üzerindeki giysisiye mandallanıseafoodplus.infoıcı yürüyüş pistinden geriye doğru uzaklaşması veya düşmesi halinde ip gerilerek ekranın üzerinde takılı olan parçayı yerinden çıkarır ve makina durur. 

Motor Tork Kayışı

Koşu Bandı Motorunun dairesel hareketini Ön silindire aktararak bantın dönmesini sağlayan kanallı lastik parçadır. Bir Aşınma parçası olduğundan Kullanıma bağlı olarak kanallarının bozulması veya gevşemesi doğaldır.

Koşu Bandı Ekran Göstergesi

Koşu Bandında Temel olarak Hız,eğim (rampa yürüyüş) ayarlarının tuşlarla kontrolünün yapıldığı paneldir. Koşu Bandı ekranı üzerinden gidilen mesafe,çalışılan zaman,nabız, sürat eş zamanlı olarak kontrol edilebilmekte ve aynı zamanda ayarlanabilmektedir.

Koşu Bandı Silikon Yağı

Sürekli kullanılan koşu bandları motor aksamımıyla birlikte çalışan hareketli parçalarınızın tahrip olmasını engellemek amacı ile kullanılır. Koşu Bandınızın verimliliğini de arttıracak olan koşu bandı yağı aynı zamanda bir bakım ürünüdür.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Sağlığınız için kesintisiz ve garantili hizmet veriyoruzBizimle iletişime geçebilirsiniz

İLETİŞİM FORMUMUZ

Sizde yorum eklemek isterseniz lütfen tıklayın

Erdem KAYA

Kaliteli ve işten anlayan bir firma

İstanbul da alanınızda gerçekten ustaca hizmet veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim.

Hakan BÜYÜK

Güzel

Tebrikler yıllarca aynı ustalıkla ve tecrübe ile koşu bandı tamiri ile ilgileniyorsunuz. İyi ki varsınız

Ümit Serkan

Yürüme bandı ekran tedarik

Mükemmel hizmet anlayışı.. Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar temenni ederim..

Fatma Buzcu

Koşu bandı palet değişimi

Kaliteli ürün ve mükemmel işçilik, Çok teşekkür ederim.

Semih Özkan

Teşekkürler

Bir sorum vardı aradım güzel bir şekilde cevap verip yardımcı oldular bu bile yeter

FreeBoyGt

Olumlu

Çok hızlı ve ilgili bir firma. Eliptik bisikletimin kayışı kopmuştu sorunu kısa sürede çözdüler . Kendilerine teşekkür ediyor. İş hayatında başarılarının devamını diiyorum.

Yunus Erdemli

Olumlu: Dakiklik, Değer, Kalite, Profesyonellik, Yanıt verme

hızlı servis tecrübeli işçilik güleryüzlü kişiliğinize teşekkür ederiz iş hayatınızda başarılar dileriz

Mehmet Er.

Olumlu: Dakiklik, Değer, Kalite, Profesyonellik, Yanıt verme

İlgili ve alakalı bir servis işinde usta temiz ve hijyen koşullarına önem veren bir firma. Teşekkürler Ümit bey.

Gönül Tural

Teşekkür ederim

Elerinize saglik

Akın PİŞKİN

Memnuniyet

Koşu bandı servisi hızlı ve yerinde servis veren güvenebileceginiz firma. Bütün markalara da yedek parça desteğini garanti şekilde verebiliyorlar. Yardımlarından dolayı ümit beye teşekkür ederim.

TÜM YORUMLAR

Hizmet Verdiğimiz Yerler

Otel, Askeri kışla, Okul salonları, spor salonu, Hastahane, Rehabilitasyon merkezi yetlilileri ve evinizde veya villanizda özel spor odası yapacak siz sayın ziyaretçilerimiz.. Istediginiz ve dilediğiniz markalara, modellere göre koşu bantları ve kondisyon aletlerinin siparişi dahilinde en geç (5) iş günü içerisinde spor salonunuz hazır teslim edilir.. Ayrıca Tüm Ürünler 2 Yıl Garantili Olup, garanti süresi içerisinde 6 ayda bir bakımlarınız ücretsiz tedarik edilecektirKondisyon bisikleti, yürüyüş bandı, eliptik bisikleti, kondisyon ve kardio aletleri, kosu bandı motoru, koşu bandı palet (bant) değişimi, Koşu bandı elektronik sürücü beyin kartı, Koşu bandı tahtası (zemin, deck) değişimi, koşu bandı merdanesi, kosu bandı göstergesi, Koşu bandı ara kabloları ve elektrik kablosu, Koşu bandı emniyet anahtarı, motorlu titreşimli masaj aletleri, step aleti ve diğer spor aletleri tamiri, bakımı ve montajı uzman ekibimizle yapılmaktadır.

Yerinde Servis Hizmeti

Acıbadem, Acarkent, Adalar, Akatlar, Alemdağ, Altunizade, Ataşehir, Ayazağa, Bağlarbaşı, Bahariye, Başıbüyük, Bebek, Beykoz, Bomonti, Bostancı, Bulgurlu, Caddebostan, Çamlıca, Çavuşbaşı, Çengelköy, Çekmeköy, Doğancılar, Dudullu, Dragos, Erenköy, Etiler, Fenerbahçe, Fikirtepe, Fındıklı, Göztepe, Harbiye, Hasköy, İstinye, İçerenköy, Kayışdağı, Kadıköy, Kalamış, Kanlıca, Kandilli, Kartal, Kasımpaşa, Kısıklı, Küçükbakkalköy, Küçükyalı, Kavacık, Levent, Maçka, Maltepe, Maslak, Merdivenköy, Nispetiye, Nişantaşı, Okmeydanı, Ortaköy, Osmanbey, Pangaltı, Pendik, Tuzla, Sahrayıcedit, Samandıra, Sarıgazi, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sarıyer, Suadiye, Şaşkınbakkal, Şişli, Tarabya, Teşvikiye, Tophane, Topağacı, Ulus, Üsküdar, Ümraniye, Yakacık, Yenisahra, Zeynepkamil semt ve ilçelerinde yapılmaktadır. Diğer il ve ilçelerde teknik destek hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Servis Verdiğimiz Markalar

Bianchi RUN FIT Koşu Bandı

Sorun Giderme Hata Kodları(**) Hata Kodu A&#;ıklama E1 hatası ekranda g&#;r&#;ld&#;ğ&#;nde, g&#;venlik anahtarını &#;ıkartıp tekrar yerine oturtarak koşu bandınızı tekrar &#;alıştırın. E1 hatası hala g&#;r&#;l&#;yorsa E1 1 .T&#;m kabloların yuvalarına sıkıca takılı olduğunu kontrol ediniz. 2. MCB (Ana Kart) ve hız sens&#;r&#;n&#; yetkili servise kontrol ettiriniz. BODY MASS (V&#;cut K&#;tle) Programı &#;alışırken nabız değeri 8 sn. boyunca okunamamaktadır. E4 1 .G&#;venlik anahtarını yuvasından &#;ıkarıp takınız veya koşu bandını resetleyiniz. Bu işlem sonrası BODY MASS programını yeniden &#;alıştırınız E6/E7 hatası ekranda belirdiğinde, g&#;venlik anahtarını yerinden &#;ıkartıp tekrar takarak koşu bandınızı E6/E7 resetleyiniz. Eğer E6/E7 hatası halen izleniyor ise aşağıdakileri takip ediniz; 1 .Eğim değerini resetleyiniz. (a) “MODE” + “SLOW” tuşlarına beraber basınız. (b) “MODE” + “ ” tuşlarına beraber basınız. (c) “MODE” + “ ” tuşlarına beraber basınız. (d) “START” tuşuna basınız basınız. E6/E7 hatasını ekranda kontrol ediniz. Hata devam ediyor ise; 2. Kırmızı / Beyaz eğim kablolarının MCB ( Ana Kart) ile olan bağlantılarını kontrol ediniz. 3. Yukarıdaki &#;&#;z&#;mler sonu&#; vermediyse ve eğim değeri resetlenmediyse Yetkili Servisinizle sorunun &#;&#;z&#;m&#; i&#;in irtibata ge&#;iniz. TV ve Modelleri ile ilgili hata kodlarıdır. 36

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir