gülcemal dizisi karakterleri / Gülcemal: 1. sezonun oyuncuları - seafoodplus.info

Gülcemal Dizisi Karakterleri

gülcemal dizisi karakterleri

Gülcemal dizisi oyuncuları! Gülcemal dizisi konusu ve karakterleri

Başrollerini Melis Sezen ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı Gülcemal dizisi ile ilgili merak edilen tüm sorulara yanıt aranıyor. Yayın hayatına yeni başlayacak olan dizi tanıtımıyla dikkat çekti. Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin konusu ve karakterleri de merak konusu oldu. Peki, FOX Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor? Gülcemal dizisi konusu ne? Gülcemal dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen tüm detaylar…

GÜLCEMAL DİZİSİ KONUSU

Murat Ünalmış’ın Gülcemal’i ve Melis Sezen’in ise Deva’yı canlandıracağı dizide annesinin küçük yaşlarda terk ettiği ve bu sebeple katı birine dönüşen Gülcemal ile güzeller güzeli Deva’nın nefretle başlayarak büyük bir tutkuya dönüşen aşkı anlatılacak.

seafoodplus.info

GÜLCEMAL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Melis Sezen

- Murat Ünalmış

- Nilay Erdönmez

- Edip Tepeli

- Atilla Şendil

- Cahit Gök

- Nilüfer Açıkalın

- Meltem Akşöl

- Samet Kaan Kuyucu

- İpek Ayaz Kortunç

- Gökçem Çoban

- Sabahattin Yakut

- Melike Küçük

- Ayda Aksel

gulcemal-dizisi-oyunculari-gulcemal-dizisi-konusu-ve-karakterlerijpg

GÜLCEMAL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yayınlanan tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve izleyicide büyük bir merak uyandıran Gülcemal dizisinin yayın tarihi araştırılıyor. Gülcemal dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Yeni dizi Gülcemal yakında FOX TV’de.

Gülcemal Oyuncuları (Gülcemal Oyuncu Kadrosu)

Yapımcılığı MF yapım tarafından üstlenilen Gülcemal dizisinin senarist koltuğunda ise Eda Tezcan oturuyor. Gülcemal Oyuncuları Murat Ünalmış, Melis Sezen ve Serkan Çayoğlu olacak.  Gülcemal dizisinde Bursa&#;da yaşayan Gülcemal ve annesi arasında ki savaş anlatılacak. Gülcemal dizisi 6 Nisan Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında yayımlanacak. Ünlü yönetmen Yusuf Pirhasan Gülcemal dizisinin yönetmeni olacak.

Gülcemal Oyuncuları

Murat Ünalmış (Gülcemal)

Gülcemal Oyuncuları arasında  başrol olarak yer alan Murat Ünalmış 23 Nisan Kayseri doğumludur. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından Akademi İstanbul&#;da oyunculuk eğitimi almıştır. Hayat Bağları dizisiyle oyunculuk hayatına atılan oyuncu cm boyunda ve 84kg&#;dır. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol olarak yer alan  Murat Ünalmış&#;ın bazı rol aldığıı yapımlar ise şu şekilde: Deli Gönül, Sevda Kuşun Kanadında, Sebdülbahir 32 Saat, İnadına Yaşamak, Rüzgar, Kasaba

Gülcemal annesi tarafından yıllar önce terk edilmiş ve her şeyi elinden alınmış bir adamdır. Şimdilerde Gülcemal intikam için geri dönmüştür ve yıllar önce annesi tarafından terk edilen masum çocuk değildir; şimdilerde Bursa&#;nın en güçlü adamıdır. Gülcemal annesinden intikam almak için geri dönmüşken Mert ile nişanlı olan Deva&#;ya aşık olur. 

Melis Sezen (Deva)

Son olarak Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile yer alan Melis Sezen İstanbul doğumludur ve 30 yaşının içindedir. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar mezunu olan Melis Sezen Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ünlü olmaya başlamış son dönemde ise Sevgili Geçmiş ve Leke gibi popüler dizilerde başrolde yer almıştır. Melis Sezgin iş adamı Mehmet Uygun ile sevgilidir. Melis Sezen metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

Deva Mert&#;in nişanlısıdır. Deva Zafer&#;in atölyesinde çalışmaktadır ve Bursa&#;nın en başarılı dokuma ustasıdır. Gülcemal ile nefretle başlayan ve büyük bir aşka dönüşen bir ilişkileri olacaktır. 

Edip Tepeli (Mert)

Son olarak Sefirin Kızı ve Destan dizilerinde yer alan Edip Tepeli şimdi de Gülcemal  oyuncuları arasında yerini alacak. İzmir doğumlu olan Edip Tepeli 34 yaşının içindedir. Oyuncu Ayşecan Tatari ile evli olan Edip Tepeli cm boyunda ve 75 kg ağırlığındadır. Edip Tepeli Sefirin Kızı dizisinin Kavruk&#;u olarak çok sevilmiş ilk başrol deneyimini de Batuga karakteri ile Destan dizisinde yaşamıştır.

Mert Deva&#;nın nişanlısıdır. Mert her ne kadar Deva&#;ya aşık olsa da Gülcemal&#;ın kız kardeşi Gülendam ile bir kaçamağı olmuş ve Gülendam Mert&#;ten hamile kalmıştır.

Nilay Erdönmez (Gülendam)

Daha önce İlay ERKÖK ile anlaşılan Gülendam karakterinin senaryo da yaşı yükseltilince oyuncu değişikliğine gidildi ve Nilay Erdönmez ile anlaşma sağlandı. Son olarak Hizmetçiler dizisinde Gülseren karakteri ile yer alan Nilay Erdönmez Nilay Erdönmez 12 Mayıs İstanbul doğumludur ve 37 yaşının içindedir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro mezunu olan Nilay Erdönmez daha önce de Kardeş Çocukları dizisinde Cansel karakterine hayat vermiş ve çok sevilmişti.

Gülendam Gülcemal’in kız kardeşidir. Mert ile bir gecelik bir ilişki yaşamış ve Mert&#;ten hamile kalmıştır. Mert&#;e deli gibi aşıktır. Gülendam kimsenin kendini sevmediğini düşünmektedir.

Ayda Aksel (Zafer)

Son olarak Fazilet karakteri ile Baba dizisinde yer alan Ayda Aksel şimdi de Tetikçinin Oğlu oyuncu kadrosunda Zafer karakteri ile yer alacak. Daha önce Hercai dizisinde de yer alan Ayda Aksel Hatırla Sevgili dizisi ile tanınmaya başlayan Ayda Aksel son yıllarda Gülperi, Poyraz Karayel ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde yer almıştır.

Zafer Gülcemal&#;ın annesidir. Yıllar önce oğlunu ve kızını bırakmış Mustafa isminde zengin bir adama kaçmıştır. Zafer Mustafa&#;nın ölmesi ile zengin bir kadın olarak hayatına devam eder. Zafer otoriter bir kadındır.

Samet Kaan Kuyucu (Mert)

Yakışıklı oyuncu Samet Kaan Kuyucu Gaziantep doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Oyunculuk Bölümünden eğitim almıştır. Karizmatik oyuncu ekranlar karşısına ilk kez yılında yayımlanan Çarpışma dizisi ile çıkmıştır. Devamında Aşk , Ah Nerede, Baba, Çember gibi yapımlarda rol alan Samet Kaan Kuyucu son olarak Gülcemal dizisinde yer alacak.

Mert Zafer&#;in oğludur. Tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmektedir. Gülcemal&#;in de anne bir baba ayrı üvey kardeşidir. 

Burak Can (Armağan)

Son olarak Duy Beni dizisi ile izleyci karşısına çıkan Burak Can 21 Aralık İstanbul doğumludur. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimi alan oyuncu İstanbul Aydın Üniversitesi Drama Ve Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. cm boyunda ve 65kg olan Burak Can daha önce Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, içimdeki Fırtına, Yılanların Öcü, Darısı Başımıza gibi yapımlarda rol almıştır.

Cahit Gök (Vefa)

Yakışıklı oyuncu Cahit Gök yılında İstanbul’da doğmuştur. Şuanda 42 yaşında olan Cahit Gök Siyah Beyaz Aşk dizisinde hayat verdiği Cüneyt karakteri ile izleyiciler tarafından sevilmiş sayılmıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü mezunu olan Cahit Gök Ezel isimli dizide oyunculuğu sayesinde yükseliş yaşamıştır. ’te ise Urfalıyam Ezelden dizisinde oyunculuğu ile devleşmiş ve çok beğenilmiştir.

Vefa Gülcemal&#;in sağ kolu ve sırdaşıdır. Vefa Gülendam&#;a aşıktır ama açıklayamaz. 

Sema Keçik

Gülcemal Oyuncuları arasında yer alan Sema Keçik 4 Ekim Ağrı doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Birçok Tiyatro alanında çalışmalarda bulunmuştur. yılında yayımlanan Bir Bulut Olsam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Sema Keçik daha önce Kırmızı Oda, Yeni Gelin, Aşk Yeniden, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol almıştır.

Atilla Şendil (Halil İbrahim)

17 Temmuz Eskişehir doğumlu tecrübeli oyuncu Atilla Şendil Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. cm boyundaki oyuncu mezun olduktan sonra Trabzon Devlet Tiyatrosunda uzun yıllar görev almıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Fikret karakteri ile tanınan Atilla Şendil daha önce Güllerin Savaşı, Leyla İle Mecnun gibi yapımlarda da rol almıştır.

Halil İbrahim Usta Deva&#;nın babasıdır. Zafer hanım ile çalışır başarılı bir dokuma ustasıdır ama çok borcu vardır.

Meltem Akçöl (İpek)

yılında İstanbul&#;da doğan güzel oyuncu Meltem Akçöl ilerleyen zamanlarda oyunculuk bölümünden mezun olmak istemektedir. Duy Beni dizisinde ünlenen genç oyuncu Meltem Akçöl metre boyunda ve 48 kilo ağırlığındadır. Televi Menajerlik oyuncusu olan Meltem Akçöl Gülcemal dizisinin güzel oyuncularından biri olarak diziye katılacaktır.

İpek Deva&#;nın kız kardeşi Halil İbahim&#;in de kızıdır. 

Nilüfer Açıkalın (Gara Ana)

Gülcemal Oyuncuları arasında yer alan Nilüfer Açıkalın 1 Ocak İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan tecrübeli oyuncu ilk oyunculuk deneyimini yılında yayımlanan Ada filmi ille yaşamıştır. Daha önce  Yeşilçam, Çıplak, Benim Hayatım gibi yapımlarda rol alan Nilüfer Açıkalın son olarak Gülcemal dizisinde Gara Ana karakteri  ile izleyici karşına çıkacak.

Gülcemal ve Gülendam&#;ın manevi annesidir. 

Sabahattin Yakut (Emrullah)

7 haziran yılında Manisa&#;da doğan Sebahattin Yakut lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümde tamamlamıştır. metre boyunda ve 78 kg olan başarılı oyuncu Sebahattin Yakut kameralar karşısına ilk kez Jin adlı sinema filmi ile çıkmıştır. Son zamanlarda Kardeşlerim, Yalnız Kurt, Mutlu Aile Tablosu  gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Sebahattin Yakut Gülcemal oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Emrullah Zafer&#;in sağ kolu ve mali danışmanıdır. 

İpek Ayaz Kortunç (Canan)

1 ocak yılında doğan güzel oyuncu İpek Ayaz Kortunç Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. metre boyunda ve 68 kilo ağırlığında olan İpek Ayaz Kortuç izleyici karşısındaki ilk deneyimini Medeni Hali Kadın, Tersine Dünya gibi tiyatro oyunları ile yaşamıştır. Masumlar Apartmanı ve Kasaba Doktoru gibi yapımlarda yer alan İpek Ayaz Kortunç son olarak Gülcemal dizisinde Canan karakteri ile ekranlara gelecek.

Canan Gülcemal&#;in konağının emektar hizmetlisidir. 

Gökçem Çoban (Semra)

Gülcemal dizisinde Semra karakterine hayat verecek Gökçem Çoban Yasemin Bulut menajerlik oyuncusudur. Ecinni 3: Sessiz Çığlık adlı korku temalı filmde rol alan güzel oyuncu yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Önceden oynadığı korku filmleri ve drama dizilerinde kariyer basamaklarında yükselmeyi başaran güzel oyuncu Gökçem Çoban’ın bu yapımda da başarılı olarak ününe ün katacağı düşünülmektedir.

Melike Küçük (Narin)

Melike Küçük Gülcemal dizisinin çocuk oyuncusu olacak. Daha önce Yalancılar ve Mumları ile Menajerimi Ara gibi dizilerde başarı ile yer alan çocuk oyuncu Melike Küçük Gülcemal dizisinde Narin karakteri ile yer alacak.

Gülcemal&#;in yeğenidir. 

Evren Duyal

Başarılı tiyatrocu Evren Duyal son olarak Servet ve Seni Kalbime Sakladım dizilerinde yer almıştı. Evren Duyal 24 Temmuz İstanbul doğumludur ve 50 yaşındadır.

Asya Filiz

Daha önce Sipahi dizisinde başarı ile yer alan Asya Filiz Gülcemal oyuncu kadrosunda da yer alacak. Tatlılığı ve güzelliği ile Gülcemal dizisinin çekimlerinin maskotu olan Asya Filiz Layla Şirin ajansın oyuncusudur.

Yiğit Anıl Dinkci (Mustafa)

Mustafa Zafer&#;in ikinci eşidir. Gülcemal&#;i ve kız kardeşini bırakıp Zafer Güçlü bir adam olan Mustafa&#;ya kaçmıştır; ancak Mustafa&#;yı da Gülcemal öldürmüştür.

Selen Güney (Zafer&#;in Gençliği)

Selen Güney Gülcemal dizisinde Zafer&#;in gençliğine hayat verecek. Zafer oğlu ve kızını bırakıp Mustafa&#;ya kaçmıştır.

Gülcemal Tanıtım Fragmanı

Gülcemal dizisinin kadın baş rolü henüz belli olmadı. Diziye yeni oyuncular katıldıkça sitemizde güncel olarak yer alacaklar. Güncel Bilgiler için lütfen takipte kalınız.

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir