fatihte cenaze / Kazada ölen iş insanı Fatih Yiğit, son yolculuğuna uğurlandı - Ankara Haberleri

Fatihte Cenaze

fatihte cenaze

Fatih Terim, Kastamonu'da Serdar Güzelaydın'ın annesinin cenaze törenine katıldı

KASTAMONU (AA) - Teknik direktör Fatih Terim, Serdar Güzelaydın'ın annesi Fidan Güzelaydın'ın Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesindeki cenaze törenine katıldı.

Televizyon yapımcısı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray eski yöneticilerinden Serdar Güzelaydın'ın annesi Fidan Güzelaydın (89) evde rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kastamonu'ya getirilen Güzelaydın'ın cenazesi Çatalzeytin ilçesindeki Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karamandağı mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Güzelaydın'ın yakınları ile eski bakanlardan Murat Başeskioğlu, Çatalzeytin Kaymakamı Enis Akdağoğlu, Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, gazeteci Cüneyt Özdemir ve teknik direktör Fatih Terim katıldı.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Son Dakika Fatih Camii Haberleri

  • Haz Tarihi açık hava arşivi: Şehzade Camii sütunlarındaki bilezik yazıları böyle görüntülendiTarihi açık hava arşivi: Şehzade Camii sütunlarındaki bilezik yazıları böyle görüntülendi

    Tarihi açık hava arşivi: Şehzade Camii sütunlarındaki bilezik yazıları böyle görüntülendi Ecdadın duvar gazetesi olan bilezik yazılarının bulunduğu Şehzade Camii dron ile görüntülendi Şehzade Camii sütununda yer alan yazıda, Katip Çelebi tarafından tasarlanan altın oluğun Kabe'ye

  • Haz Vali Arslan: Amasra bayrama hazırVali Arslan: Amasra bayrama hazır

    Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'da yaşanan sel afeti sonrasında temizlik çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan yaptığı açıklama ile ilçenin bayrama hazır olduğunu ve her türlü tedbirin alındığını söyledi. Amasra'da 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde otel ve pansiyonlardaki doluluk oranının yüzde 90'ları aştığı bildirildi. İlçeyi bayram tatili boyunca konaklamalı ve günü birlikçilerle birlikte bin turistin ziyaret etmesi bekleniyor.

  • Haz Amasra, 6 bin nüfuslu ilçe bin turisti ağırlayacakAmasra, 6 bin nüfuslu ilçe bin turisti ağırlayacak

    Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde rezervasyon oranları yüzde 90'lara ulaştı. 6 bin nüfusa sahip ilçenin bayram tatilinde bin turist ağırlaması bekleniyor. Otel ve pansiyonlardaki doluluk oranı yüzde 90'ları aşarken, Kaymakamlık ve Belediye ekipleri de tatilcilerin herhangi bir sorunla karşılaşmaması için tedbirler almaya başladı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, ilçenin 3 bin yıllık tarihi geçmişi ve turistik yerleri hakkında bilgi verirken, sel afetinin izlerinin silindiğini belirtti. İlçede Bartın'a özgü hediyelik ürünlerin satışa sunulduğu Çekiciler Çarşısı esnafları da bayram tatilinden umutlu olduklarını ifade etti.

  • Haz Elbistan'da yıllık caminin yıkılan minaresi yenileniyorElbistan'da yıllık caminin yıkılan minaresi yenileniyor

    Elbistan'ın Geçit Mahallesi'nde bulunan yıllık Eski Camii'nin minaresi, 6 Şubat depreminde yıkılmıştı. Mahalle halkı, yeni minare için fiberglas ve çelik iskelet malzemeleri kullanılarak yapılan bir firma ile anlaşma sağladı. 25 metre uzunluğundaki minarenin çelik iskeletinin ilk parçası yerleştirildi ve temeline beton döküldü. İnşaatın kısa sürede tamamlanarak ezanın okunması hedefleniyor.

  • Haz Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldıMavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldı

    İsrail'in Filistin'e yardım götüren Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda saldırısı sonucunda hayatını kaybedenler, saldırının 13'üncü yıl dönümünde anıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı, Genç İHH ve Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği tarafından 'Kudüs'ün Özgürlüğü için' yürüyüş gerçekleştirildi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankartları taşıyan grup, İsrail saldırısını protesto etti.

  • Haz Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldıMavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldı

    İsrail'in Filistin'e yardım götüren Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda saldırısı sonucunda hayatını kaybedenler, saldırının 13'üncü yıl dönümünde anıldı. Saldırıda hayatını kaybeden 10 kişi Fatih Camii'nde dualarla anıldı. Daha sonra İHH İnsani Yardım Vakfı, Genç İHH ve Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği tarafından 'Kudüs'ün Özgürlüğü için' yürüyüş gerçekleştirildi. Kalabalık, İsrail saldırısını protesto ederek sloganlar attı.

  • Haz Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldıMavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenler anıldı

    İsrail'in Filistin'e yardım götüren Mavi Marmara gemisine saldırısının 13'üncü yıl dönümünde, saldırıda hayatını kaybeden 10 kişi Fatih Camii'nde dualarla anıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı, Genç İHH ve Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği tarafından 'Kudüs'ün Özgürlüğü için' yürüyüş gerçekleştirildi. Kalabalık, İsrail saldırısını protesto ederek sloganlar attı.

  • May İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları ve İstanbul'un fethi için dua ettiİçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları ve İstanbul'un fethi için dua etti

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un fethinin yıl dönümü dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret ederek dua etti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçlarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

  • May İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in Türbesini Ziyaret Ettiİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in Türbesini Ziyaret Etti

    İstanbul'un Fethi'nin yılı dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti ve açıklama yaptı.

  • May İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret ettiİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti

    İstanbul'un Fethi'nin yılı dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ni ziyaret etti. Soylu, türbe ziyareti sonrası yaptığı açıklamada 'Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle budur. Milletimiz var olsun' dedi.

  • May İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in Türbesini Ziyaret Ettiİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in Türbesini Ziyaret Etti

    İstanbul'un Fethi'nin yılı dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti ve dua etti. Bakan Soylu, 'Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle budur. Milletimiz var olsun' dedi.

  • May Kontrollü minare yıkımı ilçeyi elektriksiz bıraktıKontrollü minare yıkımı ilçeyi elektriksiz bıraktı

    - Kontrollü minare yıkımı ilçeyi elektriksiz bıraktı Giresun'un Bulancak ilçesinde eski bir camiinin minaresinin kontrollü yıkımı sırasında elektrik tellerini kopartan minare parçaları bölgenin bir süre elektriksiz kalmasına neden oldu.

  • May Kontrollü minare yıkımı ilçeyi elektriksiz bıraktıKontrollü minare yıkımı ilçeyi elektriksiz bıraktı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde eski bir camiinin minaresinin kontrollü yıkımı sırasında elektrik tellerini kopartan minare parçaları bölgenin bir süre elektriksiz kalmasına neden oldu.

  • May Sahafların duayen ismi İbrahim Manav hayatını kaybettiSahafların duayen ismi İbrahim Manav hayatını kaybetti

    Uzun süredir tedavi gören İbrahim Manav, dün gece hayatını kaybetti. Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gazeteci Murat Bardakçı ve Prof. Dr. Erhan Afyoncu gibi ünlü isimler ve yakınları da cenazeye katıldı. Sahaflar Çarşısı'nın duayeni olan Manav, kültür hayatımız için önemli bir kayıp olarak nitelendirildi.

  • May Sahafların duayen ismi İbrahim Manav son yolculuğuna uğurlandıSahafların duayen ismi İbrahim Manav son yolculuğuna uğurlandı

    Uzun süredir tedavi gören ve dün gece hayatını kaybeden sahafların duayen ismi İbrahim Manav son yolcuğuna uğurlandı. Manav, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • May Sahafların duayen ismi İbrahim Manav toprağa verildiSahafların duayen ismi İbrahim Manav toprağa verildi

    Uzun süredir tedavi gören ve dün gece hayatını kaybeden sahafların duayen ismi İbrahim Manav son yolcuğuna uğurlandı. Manav, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • May Almanya'da Fatih Camii'ne saldırı: Kuran-ı Kerimler yakılmak istendiAlmanya'da Fatih Camii'ne saldırı: Kuran-ı Kerimler yakılmak istendi

    Almanya'nın Dresden kentinde bulunan Fatih Camii'ne gelen bir saldırgan Kuran-ı Kerimlerin yer aldığı kitaplığa yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Saldırganın daha önce camiye saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi. Camiye düzenlenen saldırıdan büyük üzüntü duyuldu.

  • May AGD İstanbul Şubesi, Filistinli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı KıldıAGD İstanbul Şubesi, Filistinli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kıldı

    AGD İstanbul Şubesi üyeleri, İsrail'in Gazzeye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenler için Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı. AGD İstanbul Şubesi Başkanı Mehmet Yaroğlu, açıklamasında İslam aleminin mukavemet tarihi olduğunu belirtti ve Filistin davasının İslam ve Müslümanların izzeti için savaşan mücadele olduğunu vurguladı.

  • May AGD İstanbul Şubesi, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldıAGD İstanbul Şubesi, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı

    AGD İstanbul Şubesi üyeleri, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. AGD İstanbul Şubesi Başkanı Mehmet Yaroğlu basın açıklaması yaptı.

  • Nis Bilecik Osmaneli'nde Kaymakam ve Belediye Başkanı BayramlaştıBilecik Osmaneli'nde Kaymakam ve Belediye Başkanı Bayramlaştı

    Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram namazı sonrası Fatih Camii'nde bir araya gelen yetkililer, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

  • Nis Fatih Camii'nde Bakan Soylu'ya yoğun ilgiFatih Camii'nde Bakan Soylu'ya yoğun ilgi

    Fatih Camii'nde Bakan Soylu'ya yoğun ilgi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadir Gecesi'nde Fatih Camii'nde teravih namazı kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadir Gecesi'nde Fatih Camii'nde vatandaşlarla birlikte teravih namazı kıldı.

  • Nis Fatih Camii'nde Süleyman Soylu'ya yoğun ilgiFatih Camii'nde Süleyman Soylu'ya yoğun ilgi

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadir Gecesi'nde Fatih Camii'nde vatandaşlarla birlikte teravih namazı kıldı.

  • Nis Pehlivan'dan Koyundere'ye pazaryeri, taziye evi ve yol müjdesiPehlivan'dan Koyundere'ye pazaryeri, taziye evi ve yol müjdesi

    İzmir Menemen Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu gönül sofraları, 2 bin vatandaşın katıldığı Koyundere Mahallesi ile devam etti.

  • Nis Ünlü isimler Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda söyleşi yapacakÜnlü isimler Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda söyleşi yapacak

    Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık tarafından Fatih Camisi'nin avlusunda düzenlenen " Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı", önemli yazarların söyleşilerine ev sahipliği yapacak.

  • Nis Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa kabri başında anıldıPlevne kahramanı Gazi Osman Paşa kabri başında anıldı

    Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa kabri başında anıldı Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa, ölümünün 'üncü yıl dönümünde Fatih Camii Haziresinde bulunan kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

  • Mar  TÜRKİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARI FATİH CAMİİ'NDE AÇILDI TÜRKİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARI FATİH CAMİİ'NDE AÇILDI

    TÜRKİYE Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın açılışını Fatih Camii'nin avlusunda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptı.

  • Mar Yılın Basın Fotoğrafları yarışmasında İhlas Haber Ajansına 4 ödülYılın Basın Fotoğrafları yarışmasında İhlas Haber Ajansına 4 ödül

    Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin düzenlediği "Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması"nda kazananlar belli oldu.

  • Mar İstanbul'daki tarihi yapı depreme dayanıklı şekilde restore edildiİstanbul'daki tarihi yapı depreme dayanıklı şekilde restore edildi

    Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, 19 Ağustos depreminin ardından tarihi yapının restorasyonunu tamamlarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Miras da tarihi yapının restorasyonunu bitirdi.

  • Mar Esenler'i Ramazan heyecanı sardıEsenler'i Ramazan heyecanı sardı

    Esenler Belediyesi, deprem felaketinin gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan-ı Şerif boyunca bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

  • Mar Gediz'de 4 camide hatimle teravih kılınacakGediz'de 4 camide hatimle teravih kılınacak

    Kütahya'nın Gediz İlçesinde hatimle teravih namazı kılınacak camiler belirlendi.

  • Mar İbb, Ramazan Ayı Boyunca İstanbullulara Her Gün 16 Bin Kişilik İftar Yemeği Verecekİbb, Ramazan Ayı Boyunca İstanbullulara Her Gün 16 Bin Kişilik İftar Yemeği Verecek

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ramazan ayı boyunca İstanbullulara her gün 60 farklı noktada 16 bin kişilik iftar yemeği verecek. Mobil büfelerle 15 noktada kumanya dağıtımı yapılacak. Hastane acil servisleri ile önünde de sahurluk ikramında bulunulacak olan İBB, akşam çalışan İBB personeli ile güvenlik görevlilerine de sahur servisi yapacak. İBB, Hatay'da da günlük 8 bin kişiye iftar yemeği verecek.

  • Mar Diyanet İşleri Başkanı Erbaş imam hatipli gençlerle sabah namazında buluştuDiyanet İşleri Başkanı Erbaş imam hatipli gençlerle sabah namazında buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Fatih Camii'nde "İmam Hatipliler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliğinde gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

  • Mar BAKAN VARANK'IN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI -2BAKAN VARANK'IN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI -2

    BAKAN VARANK'IN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI -2 Mikail BIYIKLI - Mehmet CANBULAT- Mertcan ÖZTÜRK/İSTANBUL, (DHA)- SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.

  • Mar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın babası, son yolculuğuna uğurlandıSanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank, son yolculuğuna uğurlandı.

  • Mar Nazilli'de, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler için dua edildiNazilli'de, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler için dua edildi

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde İl Müftüsü Hasan Güneş'in katılımıyla Fatih Camii'nde düzenlenen programda, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden binlerce kişi için dua edildi.

  • Mar CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FATİH'TE ESNAFI ZİYARET ETTİCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FATİH'TE ESNAFI ZİYARET ETTİ

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Fatih'te esnaf ziyaretinde bulundu.

  • Mar CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İŞ İNSANI KEMAL COŞKUN'UN CENAZESİNE KATILDICUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İŞ İNSANI KEMAL COŞKUN'UN CENAZESİNE KATILDI

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Et ve Et Mamulleri Kurucusu Kemal Coşkun'un Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.

  • Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılıyorCumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılmak üzere Fatih Camii'ne geldi.

  • Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılıyorCumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılıyor

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden iş adamı Kemal Coşkun'un cenaze törenine katılmak üzere Fatih Camii'ne geldi.

  • Şub Beypazarı'nda İHH'den depremzedelere un yardımıBeypazarı'nda İHH'den depremzedelere un yardımı

    Beypazarı İHH, deprem bölgesine bir tır un gönderdi.

  • Şub İSTANBUL-FATİH CAMİİ'NDE DERPEMLERDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDIİSTANBUL-FATİH CAMİİ'NDE DERPEMLERDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

    Depremlerde hayatını kaybedenler için Fatih Camii'nde cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

  • Şub Afyonkarahisar depremzedeler için tek yürek olduAfyonkarahisar depremzedeler için tek yürek oldu

    Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı 'Deprem Yardım Kampanyası', çerçevesinde hayırsever iş insanları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarından ilgi görmeye devam ediyor.

  • Şub Depremde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazıDepremde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı

    DİYANET İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı.

  • Şub Eski milli kürekçi Sema Arzu Lermi Doğanhan, hayatını kaybettiEski milli kürekçi Sema Arzu Lermi Doğanhan, hayatını kaybetti

    Türkiye Kürek Federasyonu, eski milli sporculardan Sema Arzu Lermi Doğanhan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

  • Şub İSTİKLAL CADDESİ'NDEKİ BOMBALI SALDIRIYA İLİŞKİN İDDİANAMEDEN DETAYLAR (2)İSTİKLAL CADDESİ'NDEKİ BOMBALI SALDIRIYA İLİŞKİN İDDİANAMEDEN DETAYLAR (2)

    İSTİKLAL Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 36 şüpheli hakkındaki iddianamede, Albashır ve sözde kocası Bilal El Hacmaos'un, Hacı kod adlı örgütün yöneticisinin telefondaki talimatlarıyla yaklaşık 2,5 saatte el yapımı

  • Şub İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandıİstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı

    Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

  • Şub DEPREMDE ÖLEN MÜHENDİS ANNE VE İKİ ÇOCUĞU İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ, DOKTOR EŞİN CENAZESİ ANKARA'YA GÖNDERİLDİDEPREMDE ÖLEN MÜHENDİS ANNE VE İKİ ÇOCUĞU İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ, DOKTOR EŞİN CENAZESİ ANKARA'YA GÖNDERİLDİ

    HATAY'da, depremde yıkılan enkaz altında kalan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kemal Kılıç (46), eşi Melis Mora Kılıç (38) ve oğulları Demir Kılıç (12) ve Yaman Kılıç'ın (9) cansız bedenlerine ulaşıldı.

  • Şub Hollanda'daki Türkler, sattıkları yemeklerin gelirini depremzedelere gönderiyorHollanda'daki Türkler, sattıkları yemeklerin gelirini depremzedelere gönderiyor

    Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yerleşik Türkler, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerden etkilenen 10 ile yardım amacıyla pişirdikleri yemeklerin satışından elde edilen gelirin tamamını gönderecek.

  • Şub Depremde hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandıDepremde hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde Diyarbakır'daki evinde enkazın altında kalarak vefat eden Polis Memuru Sümbül Haktan Yıldız Özkan, son yolculuğuna uğurlandı.

  • Şub Almanya'da yaşayan Türklerden yardım seferberliğiAlmanya'da yaşayan Türklerden yardım seferberliği

    Almanya'da yaşayan Türklerin, Türkiye'deki depremzedelere destek olmak için başlattığı yardım seferberliği sürüyor.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası