metal dedektörü indir apk / Metal Dedektörü APK indir - Android (ücretsiz)

Metal Dedektörü Indir Apk

metal dedektörü indir apk

Metal Dedektörü indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Metal Dedektörü uygulaması ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu kullanarak etrafınızda bulunan metalleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Metal Dedektörü uygulamasını tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilir ve telefonunuzu metal tarayıcı bir aygıt haline dönüştürebilirsiniz. Uygulama sayesinde herhangi bir kişi üzerinde bulunan metal eşyaları ya da duvarın arkasında bulunan metal kabloları kolay bir şekilde tespit ederek bulabilirsiniz. 

Uygulama belirli bir yoğunluktaki metalleri bulabilmenize yardımcı olabildiği gibi üst arama veya kaybolan herhangi bir metal eşyanızı bulabilmenize de yardımcı olabilmektedir. Uygulamayı kullanabilmeniz için eğer var ise telefonunuzu kabından çıkarmanız gerekmektedir.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Metal Dedektörü indir

Metal Detector PRO şık APK [Ücretsiz ödedi][Ücretsiz satın alma]

// Seçenek A //

funduszeue.info'dan Metal Detector PRO modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. Metal Detector PRO mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den Metal Detector PRO indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan funduszeue.info'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında Metal Detector PRO arayın.

Metal Dedektörü, Smart Tools koleksiyonunun üçüncü setinde yer almaktadır.

<< Metal Dedektörü uygulaması, manyetik sensör (manyetometre) gerektirmektedir. Bu uygulama çalışmaz ise, cihazınızın teknik özelliklerini kontrol ediniz. >>

Bu uygulama cihazınızdaki manyetik sensörleri kullanarak manyetik alanı ölçer.

Doğadaki manyetik alan seviyesi (EMF), 49μT(mikro tesla) veya mG(mili gauss); 1μT = 10mG civarındadır. Yakınlarda her hangi bir metal (çelik, demir) bulunması durumunda manyetik alan seviyesi yükselmektedir.

Kullanımı çok kolay: Uygulamayı açın ve cihazınızı hareket ettirin. Manyetik alan seviyesi sürekli değişir. Hepsi bu! Duvarlardaki elektrik kablolarını (bir vida bulucu gibi) ve yerdeki demir boruları bulabilirsiniz.

Birçok hayalet avcısı bu uygulamayı indirdi, ve bir hayalet dedektörü olarak denediler.

Hassasiyeti, tamamen cihazınızdaki manyetik sensörlere (manyetometre) bağlıdır. Elektromanyetik dalgalar nedeni ile elektronik ekipmanlardan (TV, bilgisayar, mikrodalga) etkilendiğini unutmayınız.

* Ana Özellikler:

- Alarm seviyesi

- Bip sesi

- Ses efekti açık/kapalı

- Malzeme tasarımı

* Pro sürümündeki ek özellikler:

- Reklam yok

- Pusula

- Kıble bulucu, Araba bulucu

* Daha fazla araç ister misiniz?

[Smart Compass Pro] ve [Smart Tools] paketlerini alın.

Daha fazla bilgi için, YouTube'u izleyin ve bloğu ziyaret edin. Teşekkürler.

** Metal dedektörü altın, gümüş ve bakır madeni paraları tespit edemez. Bunlar, hiçbir manyetik alanı olmayan, demir içermeyen metal olarak sınıflandırılırlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası