kenevir filizlenmesi / Kenevir tohumları nasıl ekilir

Kenevir Filizlenmesi

kenevir filizlenmesi

Başlangıç ​​Kılavuzu: En İyi Kenevir Mahsulleri için Sıcaklıklar

Esrar, iç mekanda yetiştirildiğinde veya biraz daha sıcak olduğunda - çok kuru ve çok nemli olmadığında - rahat bir oda sıcaklığından hoşlanıfunduszeue.infoçok iç mekan yetiştiricisi için endişelenmeniz gereken tek şey funduszeue.infoştirme alanında kendiniz için çok sıcak veya çok soğuk hissediyorsanız, bunun nedeni havanın kenevir bitkiniz için çok sıcak veya çok soğuk olması olabilir.

Esrar için ideal sıcaklık

Esrar yetiştirmek için en uygun sıcaklık genellikle derece ( santigrat derece) arasındadıfunduszeue.info etrafındaki ortam sıcaklığı derecenin altına düşerse bitkinin büyümesi yavaşlayacak ve potansiyel verimler engellenecek hatta tamamen duracaktıfunduszeue.infoç olarak, bitkiler asla olgunlaşmaz."Gün" döngüsü sırasında, bitkilerin ışık aldığı sıcaklığın çok önemli olduğuna dikkat etmek öfunduszeue.info, fotosentez ve büyüme potansiyelinin devreye girdiği zamandıfunduszeue.infoıca, gece ve gündüz arasında sıcaklık çok fazla değişmemelidir.

Duct Fan Systems

Bitkinin sıcaklığı 77 santigrat dereceyi (25 santigrat derece) geçerse bitkinin metabolizması hızlanacaktıfunduszeue.info nedenle başka elementlere ihtiyaç duyacaktır: daha fazla ışık, daha fazla su, daha fazla karbondioksit ve daha fazla gübre, vb. Sıcaklığa dayalı değişiklikleri ayarladığınızdan emin olun.

Başka bir deyişle, ideal sıcaklık

Sadece termometrelere yatırım yapmak değil, aynı zamanda yetiştirme odasındaki sıcaklığı otomatik olarak yönetmek için havalandırma veya ısıtma sistemlerine termometreler kurmak da akıllıca olacaktıfunduszeue.infoik sistem ayrıca temiz hava için iyi havalandırma sağlar ve karbondioksit açlığını önler.

Bitki Büyüme Aşaması : Vejetatif aşamada genç büyüyen kenevir bitkileri, 70 ila 85°F (°C) çiçeklenme aşamasından daha sıcak havaları tercih funduszeue.info büyüme aşamalarının zamanlaması hakkında daha fazla bilgi edinin.

Çiçeklenme Dönemi : Çiçeklenme döneminde (kenevir bitkisi filizlenmeye başladığında), en iyi rengi, tüy üretimini ve kokuyu elde etmek için çevredeki havayı °C (°C) arasında biraz daha serin tutmak en funduszeue.info iyi sonuç için gece ile gündüz arasında 10 derecelik bir fark olmalıdıfunduszeue.info özellikle çiçeklenme sırasında en kaliteli sürgünlerin gelişimi için önemlidir.

Sıcaklık çok düşük

Sıcaklık donmaya yakın olduğunda, kenevir bitkisinin zarar görmesi için çok soğfunduszeue.infoğuk hava büyümeyi yavaşlatır°F'nin (15°C) altındaki sıcaklıklar, bitkilerin büyümesini yok etme eğilimindedir ve donma sıcaklıkları, kenevir bitkilerini bile öldürür.

Bitkiler, özellikle de ıslak olduklarında, taze olduklarında belirli küf türlerine karşı daha hassastırlar.Sıcak hava ve sıcaklıktaki büyük dalgalanmalar, fotosentezi de azaltan aşırı büyük yapraklara yol açar.

Nispeten soğuk havalarda yetişen bitkiler hayatta kalabilir, ancak asla doğru sıcaklıkta yetiştirilenler kadar hızlı olamaz.İç mekan bitkileri soğuğa dış mekan bitkilerinden daha duyarlıdır.

Sıcaklık çok yüksek

Esrar bitkileri genellikle ısıdan ölmese de, yüksek sıcaklıklar bitkilerin daha yavaş büyümesine neden olabilir.Çiçeklenme sırasında 26°C'nin (80°F) üzerindeki sıcaklıkların yalnızca sürgün büyümesini yavaşlatmayacağını, aynı zamanda sürgün gücünü ve kokusunu da azaltacağını unutmayın.Çiçeklenme döneminde oda sıcaklığının kontrolü özellikle önemlidir!

çok sıcak…

Kenevir ayrıca akarlar, külleme (özellikle ıslakken), kök çürümesi ve besin yanması (artan terleme nedeniyle) dahil olmak üzere yüksek ısıda bir dizi soruna karşı daha hassastıfunduszeue.info), artan esneme, köklerde oksijen eksikliği nedeniyle solma ve sürgünlerde azaltılmış “koku” (çünkü terpenler daha yüksek sıcaklıklarda yanabilir).

Giving you a Fresh and Clean Air Quality

Nem

Kenevir bitkisi ortamında ideal nem oranı %40,70 arasındadıfunduszeue.info ölçmek için bir higrometreye ihtiyacınız vardıfunduszeue.infoikli higrometre, çoğu yetiştirici için muhtemelen en iyi seçfunduszeue.infoikle nemden daha fazla kontrol sağlayan otomatik bir işlevi vardır.İç mekan kültürü için her zaman iyidir.

Ortam nemi önemli bir faktördür (sıcaklık da ayarlanabilir)

Bitkinizin nemi -%40'ın altındaysa, bitkinin terleme hızı daha hızlı olacaktır.Önemli sonuçlar funduszeue.infoiz suyu daha hızlı tüfunduszeue.infoi su rezervi olduğu sürece sorun yoktur.Öte yandan, nem çok yüksekse, bitkinizde özellikle çiçeklenme döneminde mantar funduszeue.infoi malzeme hızla çürüyor… Küf sorununu ve bunun sonuçlarını gidermek için kesinlikle manuel olarak nem alman gerekiyor.

KCVENTS hat içi kanal fanı hidroponik yetiştirme odalarını sessizce havalandırmak, odalarda ısıtma/soğutma artırmak, temiz hava sirkülasyonu, egzoz projeleri ve serin AV dolapları için tasarlanmıştıfunduszeue.info içi karışık akış tasarımına sahip kanal fanı, yüksek statik basınç uygulamalarında bile hava akışını funduszeue.info fazla bilgi için lütfen ziyaret edin Alibaba .

Intell Igent Programming

Yeni Zelanda Parlamentosu&#;nun bahçesinde kenevir filizlendi

Netflix'in merakla beklenen dizisi Black Mirror, yayımlandığından beri gündemden düşmedi. Yeni Black Mirror sezonu, izleyicisine teknoloji, geçmiş ve gelecek temelli 5 yeni öykü sundu. 

Yeni sezona dair en çok konuşulansa, dizinin yıldızlar geçidi kadrosuyla öne çıkan ilk bölümü oldu. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, ilk bölümün nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Joan İğrenç Biri (Joan is Awful) adlı ilk bölümde Annie Murphy, teknoloji CEO'su Joan rolünde. Black Mirror izleyicileri, Joan'un hayatındaki bir günü izledi: Bir çalışanını beceriksizce kovmak zorunda kalmasını, nişanlısı Krish'in yavan yemekleri hakkında terapistiyle konuşmasını ve bir zayıflık anında eski sevgilisi Mac'i öpmesini 

Joan, günün sonunda, Netflix'in bir benzeri olan Streamberry'yi izleyip günün yorgunluğunu atmak için oturduğunda, Joan İğrenç Biri adlı yeni bir dizinin tanıtımıyla karşılaştı. Çok geçmeden izlediği dizinin, kendi gününün bir dramatizasyonundan ibaret olduğunu fark etti. 

Dizinin yaratıcısı ve bölümün yazarı Charlie Brooker, Metro'ya Black Mirror'ın sansasyon yaratan ilk bölümüyle ilgili konuştu. 

Brooker, "Bazen yarım bir fikir vardır" dedi ve bölümün nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Sıradan bir kadın kendini gazetenin ön sayfasında bulur. Korkunç bir skandala karıştığı ya da kahramanca bir şey yaptığı için değil, sadece 'günün ana karakteri' olduğu için haberlerin baş konusu olmuştur.

Brooker sözlerini şöyle sürdürdü:

Hikayenin ne olduğunu bilmiyorum ama bu komik bir durum. Sonra bir başka fikir daha vardı. O da Deepfake ve yapay zeka tarafından üretilen görüntülerin bir haber ağı tarafından yayımlanmasıyla ilgiliydi.

Peki bu iki fikir nasıl bir araya geldi? Brooker kendisine "Bir fikrin var ama bir hikayen yok" dediğini ve Hulu'nun ödüllü dizisi The Dropout'u izleyene kadar bu hikayenin aklına gelmediğini söyledi.

The Dropout'un başrolünde Oscar adayı Amanda Seyfried, Theranos'un gerçek hayattaki CEO'su Elizabeth Holmes'u canlandırıyor. 

Holmes, 'te henüz 19 yaşındayken Theranos'u kurmuş ve şirketinin sadece küçük bir örneğe ihtiyaç duyarak kan testinde devrim yarattığı iddialarının ardından değerinin 9 milyar dolara fırladığını görmüştü.

'e gelindiğinde Holmes, Forbes'a göre ABD'nin en genç ve kendi işini kuran en zengin kadınıydı. Ancak Forbes ertesi yıl açıklamasını hızla güncelleyerek Holmes'un net servetinin sıfır olduğunu yazdı. 

Şirket, Holmes'un abartılı iddialarını karşılayamayan bir teknolojiyi finanse etmek üzere milyon dolar toplamak için yatırımcıları yanlış yönlendirmişti. 'de Holmes ve COO Ramesh Balwani dolandırıcılıkla suçlandı.

Brooker, diziden nasıl esinlendiğini şöyle anlattı:

Elizabeth Holmes ve Theranos hikayesinin dramatize edildiği The Dropout'u eşimle birlikte izliyorduk ve 'Tanrım, sanki daha dün olmuş gibi ve işte dizisi televizyonda' gibi yorumlar yapıyorduk. Şöyle düşündüm: 'Ah, bu dramatize edilmiş bir şey. Daha iyi bir hikaye türü. Sonra da Deepfake ve yapay zeka olayına girebiliriz.

Brooker, The Dropout'u izledikten sonra her şeyin yerli yerine oturduğunu ifade etti: 

Sonra, sahip olduğunuz bu iki yarım fikir birdenbire tek bir fikre dönüşüyor.

Black Mirror, Netflix'te izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Independent Türkçe, Collider, Metro

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası