armutlu nöbetci eczane nerede / Yalova Armutlu Nöbetçi Eczaneler

Armutlu Nöbetci Eczane Nerede

armutlu nöbetci eczane nerede

İSTANBUL'UN EKMEĞİ

Aşağıya Kaydır

HASATTAN SOFRAYA

Binlerce yıl boyunca insanlığın besin ihtiyacını karşılayan buğday, günümüzde halen en büyük besin kaynaklarından birisidir. Ana vatanı mezopotamya olan bu önemli tarım ürününün hikayesi yüzyıllar boyunca insanlığın gelişimine tanıklık etmiştir. Bugün halen sofralarımızda çok büyük yeri olan ekmeğin hikayesi de bu mucizevi tarım ürününe dayanmaktadır.

Buğdayın öğütülmesi ile pek çok gıdanın temel bileşimi olan un üretilmektedir. İstanbul Halk Ekmek’in serüveni de buğday ununun sofralarımızın vazgeçilmesi ekmeğe dönüşmesini anlatır.

DAHA FAZLA BİLGİ

KALİTELİ & MODERN

İstanbul Halk Ekmek insan sağlığına en uygun ekmek ve unlu mamulleri, özel diyet gerektiren gruplar da dahil tüm İstanbul tüketicisi için en ekonomik şekilde sunmaktadır; teknoloji, fiyat, kalite ve hijyen konusunda liderlik yaparak sektörde belirleyici ve yol gösterici olmaktadır.

Sürdürülebilir hedefler doğrultusunda, insan sağlığına en uygun ekmek dönüşümünde gerçekleştirmekte olduğu modern projelerle,daha geniş kitlelere hizmet vererek mükemmellik merkezi olmaktır.

DAHA FAZLA BİLGİ

Semt Pazarları Sayfası

Tepeköy Mah. Kapalı Pazar YeriPerşembeTepeköy Mah. Belediye Sarayı ArkasıTepeköy Mah. Küçük Esnaf PazarıPerşembeTepeköy Mah. Belediye Sarayı Arkası Açık Oto AlanıTepeköy Mah. E. Tekirli Cad. Ecz. Sok.PerşembeTepeköy Mah. Erdinç Tekirli Cad.Tepeköy Mah. 1. Hürriyet Cad.PerşembeTepeköy Mah. 1. Hürriyet Cad. üzeriTepeköy Mah. 2. Hürriyet Cad.PerşembeTepeköy Mah. 2. Hürriyet Cad. üzeriTepeköy Mah. Hükumet Cad.PerşembeTepeköy Mah. Hükumet Cad. üzeriTepeköy Mah. Barış Manço Cad.PerşembeTepeköy Mah. Barış Manço Cad. üzeriTepeköy Mah. Tekel ve İstasyon Sok.PerşembeTepeköy Mah. Tekel ve İstasyon Sok. üzeriAlpkent Semt PazarıPazarAlpkent Mah. Naci Tuncel Cad. üzeriBarış Yapı Semt PazarıÇarşambaCumhuriyet Mah. Barış Yapı Sitesi 3501 Sok. üzeriAtatürk Semt PazarıSalıAtatürk Mah. 1541 Sok. üzeriÇaybaşı Semt PazarıSalıÇaybaşı Mah. Ziya Güler Sok. üzeriSubaşı Semt PazarıPazartesiSubaşı Mah. Süleyman Bozkurt Cad. üzeriAyrancılar Semt PazarıPazarAyrancılar M.Kemalpaşa Mah. 62-67-69 Sok. üzeriÜçpınarlar Semt PazarıÇarşambaAyrancılar İnönü Mah. A.Özkan Blv. ÜçpınarlarToki Semt PazarıCumartesiYazı Başı Bahçelievler Mah. Toki KonutlarıYazı Başı Semt PazarıSalıYazı Başı İstiklal Mah. Eski Belediye Binası önüPancar Semt PazarıÇarşambaGazipaşa Mah. Eski Belediye Binası Yanı Park AlanıKarakuyu Semt PazarıCumartesiKarakuyu Gazi M. Kemal Mah. Fatih Cad. İÖO Yanı

Yalova Armutlu Nöbetçi Eczane Listesi

Armutlu Nöbetçi Eczane

Armutlu nöbetçi eczane görevi, Yalova il sınırları içerisinde yer alan Armutlu ilçesinde aktif olarak vatandaşlar hizmet sağlayan tüm eczaneler tarafından sırayla yapılmakta olan bir görevdir. 277 kilometrekarelik bir alanda yer alan Armutlu ilçesinin rakımı 15 metre ve nüfusu ise 9 bin 625 kişi olarak bilinir. İlçe, yöre halkına sağladığı sağlık hizmetleri açısından değerlendirildiği zaman oldukça yeterli olmakla beraber bünyesinde toplamda 3 tane mahalle ve 5 tane de köy barındırmaktadır. Eczanelerin hizmet sağlamadığı resmî tatil kabul edilen özel günlerde, bayramlarda ve çalışma saatleri dışındaki zamanlarda nöbetçi eczaneler devreye girerek 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Nöbetçi eczaneler, 1 gün boyunca aktif bir şekilde hizmet verdiği için de nöbetçi eczane listeleri sık sık güncellenmektedir. Türkiye’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi Armutlu nöbetçi eczane listeleri de her gün güncellenir.

Armutlu Nöbetçi Eczane Nerede?

Bayramlarda, mesai saatleri dışında ve pazar günleri eczaneler hizmet vermezler. Eczanelerin kapalı olduğu zamanlarda ise acil bir ihtiyaç olması durumunda nöbetçi eczaneler çalışarak vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Acil bir ihtiyaç olması halinde ikamet ettiğiniz bölgeye en yakında yer alan nöbetçi eczanelere gitmek istersiniz. Bu sırada ise en fazla sorulan sorulardan birisi Armutlu nöbetçi eczane nerede sorusu olur. Bu tarz pek çok sorunun en güvenilir yanıtlarına ulaşabilmek için Türkiye Online Nöbetçi Eczane Rehberi internet sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Armutlu Nöbetçi Eczane Sorgulama

Eczaneler kapalı iken nöbetçi eczaneler devreye girerek halkın sağlık ihtiyaçları olması halinde yardımcı olmaktadır. Armutlu nöbetçi eczane nerede gibi sorularınız var ise öncelikle Türkiye Online Nöbetçi Eczane Rehberi internet sayfamıza giriş yapmalısınız. Ardından karşınıza çıkan ekran üzerindeki menüden yaşadığınız şehri girerek aratma butonuna tıklayın. Bu adımları doğru ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeniz halinde size en yakın mesafedeki nöbetçi eczanelerin yer aldığı listeye erişim sağlamış olursunuz. İnternet sitemiz aracılığı ile nöbetçi eczanelerin açık adres bilgilerine de erişebilirsiniz. Böylelikle acil bir ihtiyacınız olması durumunda nöbetçi eczanelere kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Armutlu Nöbetçi Eczane Mesai Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Türkiye genelinde eczanelerin çalışma saatleri 09.00 – 19.00 arasında olur. Eczanelerin mesai günleri ise hafta içi günleriyle beraber cumartesi günü de dahil olacak şekilde 6 gündür. 6 gün boyunca aktif olarak hizmet veren eczaneler, pazar günleri kapalı olurlar. Pazar günleri ise vatandaşın acil bir sağlık ihtiyacı olması ihtimali göz önünde bulundurularak nöbetçi eczaneler devreye girmektedir. Nöbetçi eczanelerin mesai saatleri 24 saat şeklinde olmaktadır. Türkiye’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi aynı zamanda Armutlu nöbetçi eczane çalışma saatleri de 7 / 24 şeklindedir. En güncel nöbetçi eczane listeleri için ise Türkiye Online Nöbetçi Eczane Rehberi internet sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Eczaneler Bayramlarda Kapalı Mı?

Eczaneler, bayramlarda kapalıdır. Bayramlara ek olacak şekilde mesai saatleri dışında ve pazar günleri de hizmet vermeyen eczanelerin yerini nöbetçi eczaneler alır. Bu sayede acil bir ihtiyaç halinde vatandaşlar için hizmet sağlanmış olur. Nöbetçi eczanelerin mesai saatleri ise 24 saat şeklindedir.

Eczaneler Cumartesi Günü Çalışıyor Mu?

Eczaneler, cumartesi günü çalışırlar. Mesai saatleri ise sabah saat 9 ve akşam saat 7 arasında tam gün şeklindedir.

Armutlu Nöbetçi Eczane Hangi Mahallelerde Var?

Armutlu nöbetçi eczane listelerinin, Armutlu ilçesine bağlı tüm mahallelere göre düzenlenen en güncel durumuna Türkiye Online Nöbetçi Eczane Rehberi internet adresimiz aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz. Armutlu ilçesine bağlı mahalleler ise şu şekilde verilmiştir:

  • 50. yıl mahallesi
  • Bayır mahallesi
  • Karşıyaka mahallesi

Armutlu Nöbetçi Eczaneleri (Yalova)

haritaBu sayfada (19 Haziran 2023 Pazartesi) mesai bitiminden, (20 Haziran 2023 Salı sabaha kadar açık olan) Armutlu nöbetçi eczanelerinin listesini bulabilirsiniz. Bazı eczaneler, gece boyu nöbet tutmuyor olabilir; bazıları ise icap nöbeti tutuyor veya mücbir bir sebeple nöbet başında bulunamıyor olabilir. Bu nedenle eczaneye gitmeden önce telefonla açık olduğunu teyit etmeniz tavsiye olunur.

18 Haziran Pazar gün boyu ve 19 Haziran P.tesi sabahına kadar.

Eczane adıEczane
Eczane adresiAdres
Eczane telefonuTelefon

Karşıyaka Mahallesi, Armutlu Meydanı No:6/A Armutlu / Yalova
» Belediye yanı

0 (226) 531-19-22

19 Haziran P.tesi akşamından 20 Haziran Salı sabahına kadar.

Eczane adıEczane
Eczane adresiAdres
Eczane telefonuTelefon

Karşıyaka Mahallesi, Okul Caddesi No:3/A Armutlu / Yalova

0 (226) 531-28-96

20 Haziran Salı akşamından 21 Haziran Çarşamba sabahına kadar.

Eczane adıEczane
Eczane adresiAdres
Eczane telefonuTelefon
Twitter'da paylaşFacebook'ta paylaşsitene ekle

Bugün Armutlu ilçesinde 1 nöbetçi eczane bulunuyor.

Armutlu bölgesindeki tüm eczaneleri görmek için tıklayınız: Tüm Armutlu eczaneleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır