barış yarkadaş evleniyor / CHP'li Yarkadaş apar topar sildi: Lüks dediği düğün bakın kimin çıktı - Son Dakika Haberler

Barış Yarkadaş Evleniyor

barış yarkadaş evleniyor

kaynağı değiştir]

2 Ağustos 'te Zülfiye ve Rasim Yarkadaş'ın oğlu olarak Kars’ın Susuz ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamladı. yılında ailesiyle birlikte İstanbul’un Üsküdar ilçesine yerleşti. Lise öğrenimini Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Eğitimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra ikinci lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

Üniversite yıllarında gazeteciliğe profesyonel olarak adım attı. Yeni Doğu, Güneş, Yeni İstanbul, Halkın Gücü, Radyo Yenigün ve KMP Anadolu TV’de çalıştı. TV 8’in kuruluş sürecinde&#;görev aldı. Yaklaşık iki bin üyesi olan Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığı’nı üstlendi ve başkanlığa iki kez seçildi. Star ve Hürriyet Gazetesi başta olmak üzere çok sayıda yayın kuruluşunda çalıştı, M1 TV, Dem TV, Kent TV, Cem TV, Kent Radyo, Yön Radyo ve Box Radyo’da da programlar yaptı. yılında Gerçek Gündem adlı internet sitesini kurdu. yılında Halk TV'de çalışmaya başladı.

7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan Türkiye genel seçimlerinde 25 ve dönem İstanbul Milletvekili olarak parlamentoya girdi.[2] seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmedi. Seçimden sonra CHP'de olağanüstü kurultay yapılmasına yönelik olarak Muharrem İnce ve destekçilerinden gelen isteklere destek verdi.[3]

Kişisel yaşamı[değiştir

Barış Yarkadaş Biyografisi

Barış Yarkadaş Kimdir ?

Gazeteci Barış Yarkadaş yılında Kars’ın Susuz İlçesi’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamladı. yılında ailesiyle birlikte İstanbul’un Üsküdar İlçesi’ne yerleşti. Lise öğrenimini Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ile Marmara Üniversitesi Matbaacılık Bölümü’nde öğrenim gördü. Üniversite yıllarında gazeteciliğe profesyonel olarak adım attı. Yeni Doğu, Güneş, Yeni İstanbul, Halkın Gücü, Radyo Yenigün ve KMP Anadolu TV’de çalıştı. TV 8’in kuruluş sürecinde görev aldı.

Barış Yarkadaş, bu süreçte yaklaşık iki bin üyesi olan Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığı’nı üstlendi. Başkanlığa iki kez seçilen Yarkadaş, sektörün sorunlarının çözümü için aktif bir mücadele yürüttü. Aynı süreç içinde, Star ve Hürriyet Gazetesi başta olmak üzere çok sayıda yayın kuruluşunda çalıştı. Askerlik görevini Van’da tamamlayan Yarkadaş, yılında Gerçek Gündem adlı internet sitesini kurdu.

Yarkadaş, M1 TV, Dem TV, Kent TV, Cem TV, Kent Radyo, Yön Radyo ve Box Radyo’da da programlar yaptı. yılından bu yana HALK TV’de aktif görev üstlenen Yarkadaş, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir. Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin ödüllerine sahip olan Yarkadaş’ın “Hepsi Yaralar Sonuncusu Öldürür” ve ” Aksaray’ın Sırları” adlı iki kitabı vardır.

Yarkadaş, 7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan Türkiye genel seçimlerinde 25 ve dönem İstanbul Milletvekili olarak parlamentoya girmiştir.

Barış Yarkadaş Haberleri İçin Tıklayınız!

Kuyumcuda olmayan takılar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızı Eylül İrem Çavuş AKP eski milletvekili Ali Koyuncu’nun oğlu Sefa Koyuncu ile evlendi.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş düğün töreni öncesi geline geldiği iddia edilen hediyeleri paylaştı. Fakat daha sonra düğünün Çavuşoğlu'nun kızının değil ablasının oğlu Gökhan Sipahioğlu'na ait olduğu anlaşıldı.

Yarkadaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

1- Maşallah; zenginlik böyle bir şey demek… Yıllar önce “Bir yüzüğüm var” diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızı Eylül İrem Çavuşoğlu’nun düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı. İrem Hanım ve eşi Sefa Koyuncu’ya mutluluklar diliyorum

2- Bunun gibi birkaç video daha var. Ama sanırım bu video da AKP’li yöneticilerin ve bakanların nasıl bir ihtişam içinde yaşadıklarını göstermesi açısından yeterlidir. Çeyiz ve hediye gösterimi için sergilenen törende çekilen diğer videoları yayımlamaya gerek yok sanırım.

PAYLAŞIMINI SİLDİ 

Barış Yarkadaş, paylaştığı videonun Çavuşoğlu'nun kızı değil yeğenine ait olduğunu öne sürdü. 

Paylaşımı silen Yarkadaş şunları yazdı: 

funduszeue.info

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası