trabzonspor altay kaç bilet satıldı / Trabzonspor Kulübü [futbol]

Trabzonspor Altay Kaç Bilet Satıldı

trabzonspor altay kaç bilet satıldı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Altay karşılaşmasının bilet fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu. Ağaoğlu, bilet fiyatlarında düzenlemeye gidildiğini ifade etti ve biletlerini daha önceden almış olan taraftarların ücret farklarının hesaplarına iade edileceğini belirtti.

İşte o sözler

"DeÄŸerli Trabzonsporlular;

15 Mayıs tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim.

Saygılarımla."

Güncellenen bilet fiyatları şu şekilde:

BATI VIP: TL

BATI ALT: TL

BATI ORTA/ÃœST: TL

DOĞU ALT/ÜST: TL

GÃœNEY: TL

KUZEY: TL

Trabzonspor'un şampiyonluk kupası, Altay ma&#;ında İstanbul'daki taraftarlarla buluşacak

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Altay maçı biletlerinin bugün saat 'de satışa sunulacağı belirtildi.

Açıklamada, 15 Mayıs'ta 'da oynanacak karşılaşmanın sonunda, futbolcuların şampiyonluk kupası ile birlikte tribünleri dolduran taraftarları selamlayacağı vurgulandı.

Bordo-mavili kulüp, batı VIP biletlerini 4 bin lira, batı alt ve orta tribün biletlerini lira, batı üst tribün biletlerini lira, doğu alt ve üst tribün biletleri bin lira, güney ve kuzey tribün biletlerini ise liradan satışa çıkardı.

Passolig gişelerinin, Passo uygulaması ve funduszeue.info'den satışa sunulan elektronik biletlerin Trabzonspor logolu Passolig kartları ile satın alınabileceği, bilet kalması durumunda da son gün TFF logolu kartlarla da bilet satışı gerçekleştirileceği kaydedildi.

Bilet gişelerinin hafta içi ve hafta sonu saatleri arasında, maç günü ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık olacağı vurgulandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan taraftara Altay ma&#;ında bilet jesti

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor’un, ligin 37'nci haftasında son iç saha maçı olan Altay müsabakasını Medical Park Stadyumu’nun sahasındaki tahribat nedeniyle İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

15 Mayıs Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk kupasının taraftarla buluşacağı karşılaşmanın biletleri dün sabah saatlerinde satışa sunulurken, taraftarlar fiyatları yüksek buldu. 

’ÜCRET FARKLARI İADE EDİLECEK’

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarların yoğun isteği üzerine karşılaşmanın bilet fiyatlarına yeniden düzenleme yapıldığını açıkladı. Bordo maili kulübün resmi sitesinden yazılı açıklama yapan başkan Ağaoğlu, "15 Mayıs tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı



4 BİN TL OLAN BİLET TL’YE DÜŞTÜ

Son değişiklikle birlikte TL olan Batı VIP tribün bileti TL, TL olan Batı Alt tribün bileti TL, TL olan Batı Orta tribün bileti TL, TL olan Batı üst tribün bileti TL, TL olan Doğu Alt ve Üst tribün bileti TL, TL olan Güney ve Kuzey tribün biletleri ise TL oldu.

BİLETLERE BÜYÜK RAĞBET

Fiyat indirimiyle birlikte bordo mavili taraftarlar gece yarısı yeniden satışa açılan biletlere rağbet gösterdi.

İlk etapta satışa çıkan 55 bin biletin yüzde 75'lik kısmı yarım saat içerisinde tükendi. İkinci etapta satışa çıkacak biletlerle birlikte Olimpiyat Stadyumu'nun tamamen dolması bekleniyor.

Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatlarını değiştirdi

Trabzonspor Kulübü, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak haftadaki Altay maçında bilet fiyatlarında değişikliğe gitti.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Başkan Ahmet Ağaoğlu "Değerli Trabzonsporlular; 15 Mayıs tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim. Saygılarımla." açıklamasını yaptı.

Böylelikle Trabzonspor'un İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Altay'ı ağırlayacağı maçın bilet fiyatları şöyle oluştu:

Batı Vip: TL
Batı Alt: TL
Batı Orta/Üst: TL
Doğu Alt/Üst: TL
Güney: TL
Kuzey: TL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası