gol atma oyunu 2 kişilik / Kaleden Kaleye Gol Oyunu - 2 Kişilik Oyunları - Sabah Oyun

Gol Atma Oyunu 2 Kişilik

gol atma oyunu 2 kişilik

kaleye gol atma Nasıl Oynanır?

oyunda amacınız topu kaleye gol atmak. fareyle topa tıklayıp ok işareti çıkınca fareye basılı tutarak nişan alarak şut çekebilirsiniz. ilk bölümlerde çok kolay gibi görünsede ileri ki bölümlerde sandığınız kadar kolay olmadığını anlayacaksınız. bazen önünüzde bir çöp kovası bazen aşağı yukarı doğru hareket eden bir demir parçası bazense hareket eden kaleler işinizi zorlaştırabilir. ilerledikçe atmanız gereken gol sayısıda artacaktır. bazı bölümlerde karşınıza basket topu çıkabilir bildiğiniz üzere basket topu ağırdır. onun ağırlığı sayesinde tahta parçaları yıkıp vurmanız gereken topun önünü açmalısınız. iyi eğlenceler


Oyun İstatistikleri:

Ziyaretçiler tarafından kere oynanan kaleye gol atma oyunu oyna, kullanılan oylara göre değerlendirme yapıldığında üzerinden 78 puan elde etmiş.


Oyun Tuşları:
fare
topa vurma



Gol Atma

Gol Atma oyunu oyna. Süper golcü ve takım arkadaşları kaleye aşırtma gol çalışması yapıyor. Pas yap ve gol at. Kolay bir futbol oyunu.

Nasıl Oynanır;

Yüklendikten sonra "continue" yazısına tıklıyoruz. İstediğimiz bir golcü oyuncu seçimi yaparak oyuna başlıyoruz. Takım aşırtma gol atma alıştırması yapacak. Bizde golcü olacağız. Topu kalecinin üzerinden ağlara göndermeye çalışıyoruz. Hız ve yön ayarını yaparak şut çekeceğiz. Bölümler ilerledikçe farklı taktiklerle gol atma çalışması yapıyoruz. Takım arakadaşlarımızda bize katılacak ve pas yaparak gol atacağız. Oyunda belirli bir hata hakkımız var. Gol atmak kolay sayılır ama oyunu biraz zorlaştıran bu hak. 20 hatada oyun sona eriyor. kaçıncı bölümde olduğumuz ve kalan hata hakkı sol üst kısımda yazacak. Süper golcü olarak şut çek ve golleri sırala.

Oyun Türü;

Flash ile yapılmıştır. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash eklentisinin yüklü olması veya izin vermeniz gerekmektedir.

Oyunun Orijinal Adı;

Lob Master 3

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir