instagram fotoğraf indirme / Instagram fotoğraflarını indirin | Instagram Fotoğraf İndirici

Instagram Fotoğraf Indirme

instagram fotoğraf indirme

Instagram Fotoğraf İndirme

Android için SaveInsta uygulamasını indirin

Android için SaveInsta uygulamasını indirin: Hızlı - Kolay - Yüksek kalite.


En iyi Instagram Fotoğraf İndiricisi

Instagram Fotoğraf İndirici, birkaç basit adımda Instagram fotoğraflarını indirmenize, herhangi bir Instagram (Insta) gönderisinden fotoğraf indirmenize, Instagram'daki fotoğrafları cihazınıza kaydetmenize izin veren bir araçtır.

SaveInsta tarafından sağlanan Instagram fotoğraf indirici, herhangi bir Instagram resmini indirmenizi destekler (Instagram gönderisinden fotoğraf indirin, Instagram Story'den resim indirin, Instagram fotoğrafını kaydedin). Sadece Instagram gönderi bağlantısını funduszeue.info web sitesindeki giriş kutusuna yapıştırın ve herhangi bir Instagram fotoğrafını indirebilirsiniz.

Instagram indirici web tarayıcısında çalışır, destek yazılımı yüklemeden tüm cihazlarda (PC, Mac, Android, iOS) Instagram fotoğraflarını (IG) indirmeyi destekler.

Instagram fotoğraflarını indirmek için neden SaveInsta kullanmalısınız?

Instagram'da her gün milyonlarca yeni fotoğraf paylaşılıyor ve bu milyonlarca fotoğraf arasında gerçekten beğendiğiniz ve cihazınıza kaydetmek istediğiniz fotoğraflar var. Ama ne yazık ki Instagram'da fotoğraf indirme özelliği yok. Bu ihtiyacı bilerek SaveInsta'da en sevdiğiniz Instagram fotoğraflarından herhangi birini indirmenize yardımcı olacak Instagram fotoğraf indiricisini başlattık.

SaveInsta, Insta fotoğraflarını kolayca, yüksek kalitede ve tamamen ücretsiz olarak kaydetmenize yardımcı olan bir Instagram (IG) fotoğraf indiricisidir. Bu araç, tüm cihazlarda PC, tablet, telefon (iPhone, Android) üzerinde iyi çalışabilir, bu da destekleyici bir yazılım yüklemeden Instagram'dan fotoğraf indirmeyi kolaylaştırır.

Instagram fotoğrafı nasıl indirilir?

Adım 1: Telefonda Instagram uygulamasını açın veya PC'de funduszeue.info web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: İndirmek istediğiniz içeriği bulun ve gönderinin üzerindeki simgeye () tıklayın ve ardından Bağlantıyı Kopyala seçeneğine basmaya devam edin.

Adım 3: funduszeue.info web sitesine gidin, az önce kopyaladığınız Instagram bağlantısını giriş kutusuna yapıştırın ve İndir düğmesine basın.

Adım 4: İndirmek istediğiniz resim görünecek, her fotoğrafın altındaki Fotoğrafı İndir düğmesini tıklamaya devam edin, ardından dosya cihazınıza kaydedilecektir.

iPhone'da Instagram (Insta) fotoğrafları nasıl indirilir

Not: Instagram fotoğraflarını indirme yalnızca iPhone 6s (6s Plus) veya sonraki modellerde çalışır (iPhone 5, 5s, 5c ve aşağıda buradaki talimatlara bakın).

Adım 1: Telefonda Instagram uygulamasını açın veya PC'de funduszeue.info web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: Instagram Fotoğraf URL'sini Kopyala

İndirmek istediğiniz içeriği bulun ve gönderinin üzerindeki simgeye () tıklayın ve ardından Bağlantıyı Kopyala seçeneğine basmaya devam edin.

SaveInsta

Adım 3: Safari ile funduszeue.info web sitesine gidin, kopyalanan Instagram bağlantısını giriş kutusuna yapıştırın ve İndir düğmesine basın.

Adım 4: İndirmek istediğiniz resim görünecek, her fotoğrafın altındaki Fotoğrafı İndir düğmesini tıklamaya devam edin, ardından dosya cihazınıza kaydedilecektir.

funduszeue.info ile herhangi bir Instagram içeriğini (Videolar, Fotoğraflar, Reels, Story, IGTV) indirebilirsiniz. Size en iyi deneyimi sunmak için sürekli olarak yükselteceğiz! Lütfen bu aracı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın. Teşekkürler!

İndirme aracımız, kendi hesabınız tarafından gönderilen videoları ve resimleri indirmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ancak, bu aracı başkalarının gizlilik ve materyallerini ihlal etmek için kullanıyorsanız, hizmeti sunma hakkını saklı tutarız.

Hizmet Şartlarımızı 👉buradan👈 okuyun

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram fotoğrafı nasıl indirilir?

  • Adım 1: Instagram fotoğraf URL'sini giriş kutusuna yapıştırın ve İndir düğmesine basın.
  • Adım 2: İndirmek istediğiniz resim görünecek, her fotoğrafın altındaki Fotoğrafı İndir düğmesini tıklamaya devam edin, ardından dosya cihazınıza kaydedilecektir.
  • (funduszeue.info tüm cihazlarda (PC, Mac, Android, iOS) iyi çalışır.)

Instagram fotoğrafları iPhone'a nasıl indirilir?

iPhone veya iPad için, iOS 13'te Safari tarayıcısını kullanmanız veya Documents by Readdle uygulamasını indirmeniz ve funduszeue.info → Instagram fotoğraf bağlantısını yapıştır → İndir'e gitmeniz gerekir (buradaki talimatlara bakın).

Android telefona Instagram fotoğrafları nasıl indirilir?

Instagram fotoğraf bağlantısını kopyalayın → funduszeue.info'e gidin → Kopyalanan Instagram bağlantısını giriş kutusuna yapıştırın → İndir.

Fotoğrafları doğrudan Instagram uygulamasından indirebilir miyim?

Ne yazık ki, Instagram herhangi bir içerik indirmenize izin vermiyor. Herhangi bir içeriği IG'ye indirmek için funduszeue.info web sitesine gidebilir ve talimatları takip edebilirsiniz.

Instagram'dan fotoğraf indirmek için ödeme yapmam gerekiyor mu?

funduszeue.info, ücretsiz bir Instagram indiricisidir. Herhangi bir özellik sınırlaması olmaksızın herhangi bir Instagram içeriğini (Videolar, Fotoğraflar, Reels, Story, IGTV) indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra Instagram fotoğrafları nereye kaydedilir?

Lütfen telefonunuzdaki "İndirilenler" klasörünü veya tarayıcınızın "indirme geçmişi" bölümünü kontrol edin.

Instagram video indir

SaveFrom tarafından sağlanan bu Instagram indir, video ve resim kolayca indirmenize yardımcı olur. Bu, Instagram'dan indirme işleminde kullanmak için basit bir araç. Instagram video indir ve Instagram foto indir, PC veya mobil cihazınızdaki herhangi bir tarayıcıyla mükemmel bir şekilde çalışır.

Konforunuz için, PC tarayıcılarına yönelik bir eklenti geliştirdik ve ayrıca tüm Android kullanıcıları için çok akıllı bir uygulama geliştirdik. Aşağıdaki ayrıntılara bakın.

instagram foto / resim indir

Desteklenen kaynaklar

Not: dosya indirme ve kaydetme ile ilgili ayrıntıları görmek için web kaynağının adını tıklayınız.

All resources

“funduszeue.info Helper” ile Instagram video ve foto indir online

Doğrudan Instagram video ve foto indir hd isteyen kullanıcılar için en iyi tarayıcı eklentisini geliştirdik. Tek yapmanız gereken tarayıcınıza eklemek. Eklendiğinde, fare imlecini indirmek istediğiniz video veya fotoğrafın üzerine getirdiğinizde tarayıcı eklentisi küçük bir düğme olarak görünecektir. İndir düğmesine tıklayarak video veya fotoğraf dosyasını hızlı ve maksimum kalitede edinebilirsiniz. Fotoğraf indir instagram ile basit.

Chrome, Firefox, Opera, Safari ve tüm Chromium tabanlı tarayıcılar için harika bir eklentidir ve yalnızca Windows, Mac OS, Linux ve Ubuntu'daki masaüstü tarayıcılarıyla çalışır.

Instagram reels video indir pc ve Instagram resim indir aracının ana özelliği, özel Instagram fotoğraf indirme yeteneğidir. Kısıtlanan içeriğe gelince, çevrimiçi indiriciyi kullanamayacağınızı, ancak bu eklentiyi ücretsiz olarak kullanabileceğinizi lütfen unutmayın.

Tarayıcınıza “funduszeue.info Helper” eklentisini ekleyin:Yükle

Android için Instagram video downloader uygulaması

Android kullanıcıları için, Android cep telefonları ve tabletlerinde harika çalışan mükemmel bir uygulama geliştirdik. Uygulama funduszeue.info olarak adlandırılır.

Android için funduszeue.info Uygulaması
  • Instagram video ve foto indir. Yüksek kalite (HD).
  • Videoları çevrimdışı izleyin. Asla canınız sıkılmasın.
  • Müzik ve video toplamak için bir medya galerisi kullanın.
  • Dosyalarınızı yönetin. Karışıklıktan kurtulun.
  • Müzik dinleyin. Favori şarkılarınızı hareket halindeyken.
  • Videoları arkadaşlarınızla paylaşın. Whatsapp ve instagram'da.

Uygulamayı indirin

Çevrimiçi indiricimizle Instagram'dan nasıl indir?

funduszeue.info Instagram video downloader kullanarak instagram foto indirme ve videolarını mp4 indir için üç kısa adımı izlemeniz gerekir. Onlara bir göz atın:

Adres çubuğundan Instagram video indir?

Video veya fotoğrafın URL'sinden önce eklenmesi gereken kısa bir alan adı yardımıyla indirme işlemini doğrudan tarayıcının adres çubuğundan çalıştırmanın basit ve hızlı bir yolu mümkün. (Örneğin “funduszeue.info” veya “funduszeue.info”).

Örnek: funduszeue.info://funduszeue.info

Enter düğmesine bastıktan sonra çeşitli indirme seçenekleriyle sayfaya yönlendirileceksiniz. Video veya fotoğrafın mevcut en iyi kalitesi varsayılan olarak seçilecektir. Varsayılandan başka bir dosya kalitesine ihtiyacınız varsa, onu seçin ve indirme işlemini çalıştırmak için tıklayın.

Sorular ve Cevaplar

Instagram'dan özel videolar ve fotoğraflar nasıl indir?

Bu özellik yalnızca “funduszeue.info Helper” tarayıcı eklentisi için kullanılabilir.

Instagram online indiricilerinin hiçbiri hesabınıza erişmeden özel video ve fotoğraf indiremez. Bunların hepsi, Instagram'da oturum açmak ve videoları ve resimleri indirmek için sizin kişisel hesabınızı kullanırlar. Hesaba erişim, kullanıcının gizliliği ve verilerin korunması felsefemize aykırı olduğu için, asla böyle bir olanağı eklemeyeceğiz.

Instagram'dan özel videolar ve resim indirmek için “funduszeue.info Helper” tarayıcı eklentisini yüklemeniz gerekir. Bu, Instagram video indirme ücretsiz online ile artık çok kolay.

İPhone'da Instagram videoları veya fotoğrafları nasıl indirilir?

Instagram video iPhone'a yalnızca online indirici ile ve Apple cihazının Safari tarayıcısından kaydedebilirsiniz. Instagram video indirici, yalnızca en son iOS 13 sürümünde veya daha yeni sürümlerde çalışır. iPhone veya iPad'inizdeki Instagram uygulamasına gidin ve video veya fotoğrafın yayın URL'sini kopyalayın. funduszeue.info web sitesinin zaten açık olduğu Safari tarayıcısına geri dönün. Bağlantıyı giriş alanına yapıştırın ve alanın sağ tarafındaki düğmeye basın. Birkaç saniye içinde indirme bağlantısını alacaksınız.

Mac OS'da Instagram videoları ve fotoğrafları nasıl indir?

Yukarıda belirtilen üç yöntemden birini kullanabilirsiniz: tarayıcı eklentisini yükleyin; “funduszeue.info” kısa alanını kullanın; veya çevrimiçi instagram indiricisini kullanın. İndirilen tüm videolar Mac bilgisayarınızdaki veya Macbook'unuzdaki varsayılan indirme klasörüne kaydedilir.

İndirilen Instagram videolarını veya fotoğraf nerede bulabilirim?

Instagram fotoğraflarını veya videolarını indirdikten sonra, tüm dosyalar İnternet'ten indirilen tüm içeriği kaydetmek için varsayılan olarak ayarlanan klasörde bulunabilir. Başka ayarlarınız yoksa, varsayılan klasöre “İndirilenler” denir.

Instagram videoları nereden indiriliyor?

İndirdiğiniz tüm dosyalar doğrudan Instagram'dan indiriliyor. Sunucularımızda hiçbir fotoğraf veya video saklamıyoruz.

İndirmelerimin geçmişini tutuyor musunuz?

Hayır! Bu, kullanıcılara ait kişisel verilerin gizliliği hakkındaki felsefemize aykırıdır. Kullanıcılarımızın gizliliğine saygı duyuyoruz.

Instagram video indir ücretsiz mi?

Evet! Instagram indir ücretsiz. Ve her zaman ücretsiz olacak. İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyuyoruz ve bu aracı desteklemek için diğer reklam verenlere sayfamızda izin veriyoruz ve aldığımız para indiriciyi desteklemeye gidiyor. İster Instagram mp3 indir, ister Instagram mp4 indir isterse de Instagram canli yayin indir. Hepsi ücretsiz.

İndirmek için hangi dosya kaliteleri mevcut?

SaveFrom Instagram video download olası tüm seçenekleri arar ve gösterir, yani bunlar kaynak dosyanın sahip olduğu mümkün olan en yüksek dosya kalitesidir. Bu video için gereken kalite mevcut değilse, bu, dosyanın yalnızca bu kalitede mevcut olduğu ve başka seçeneğin olmadığı anlamına gelir. Varsayılan kalite, genellikle MP4 formatı ve video için p çözünürlüktür.

Android'de Instagram downloader indir nasıl kullanılır?

Android'de IG video indirmenin birkaç yolu vardır. Android için ilk ve en kullanıcı dostu uygulama funduszeue.info Android uygulamasıdır. Sadece APK dosyasını indirin. İkinci yöntem funduszeue.info web sitesini kullanmak, üçüncü yöntem ise “funduszeue.info” kısa alanını kullanmaktır.

icon

funduszeue.info helper

Sadece bir tıklama ile YouTube, Facebook, Vimeo ve 40' dan fazla siteden ücretsiz olarak dosya indirmenizi sağlıyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası