ekin uzunlar kimdir vikipedi / Irmak Arıcı - Vikipedi

Ekin Uzunlar Kimdir Vikipedi

ekin uzunlar kimdir vikipedi

Kemençe ustası Ekin Uzunlar kimdir?

21 ağustos yılında trabzon çaykara'lı bir ailenin çoçuğu olarak istanbul'da dünyaya gelen ekin uzunlar baba tarafından aslen arnavut kökenli olup annesi trabzon çaykaralı'dır. 7 yaşında iki tahtayı birbinine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır. Günümüz karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koymustur. Kat ettiği bu yolda ona en büyük desteği veren, renkli kişiliği, mizahi anlayışı ve sahne performansıyla birlikte yine kendisi olup kemençeyi de kendi kendine öğrenmiştir. Ayrıca Ekin Uzunlar aktif olarak pera güzel sanatlar lisesi tiyatro bölümü mezunudur. Teona isimli karadeniz grubunda bir süre kemençe sanatçısı olarak çalışmıştır ve bir çok karadenizin önde gelen sanatçılarıyla aynı sahneyi paylaşmıştır.

Onu bugüne kadar bir çok sanatçı ile aynı sahnede gördük Apolas Lermi,Resul Dindar gibi. Son yıllarda duyduğumuz bir çok hit karadeniz şarkısının kemençesi ona ait. Bir çok film ve dizi müziğinde de onu görmek mümkün.Yöresel bir saz olan kemençeyi Batı tarzıyla bütünleştirerek kendi tarzını oluşturan Ekin Uzunlar yılından beri hayranlarıyla sosyal medya üzerinden şarkılarını buluşturuyor ve her geçen gün daha da büyük kitlelere ulaşmakta. Kemençeyle sergilediği Jazz performansı, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarında çaldığı kemençeyle sınırları zorlamaya devam etmektedir. Yakın zamanda sevenleriyle iki yeni single buluşturma hazırlığında olan Ekin Uzunlar'ın adını yakında çok daha fazla duyacağımız kesin.

Başarılı şarkı yorumları, çaldığı kemençesi ve sosyal medya hesabındaki samimi tavırları ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başaran Ekin Uzunlar, Karadeniz müziğini batı müziği ile harmanlayıp seslendirdiği parçalarda sesinin yanı sıra, mizahi anlayışı, sahne performansı ve renkli karakteri ile de gönüllerde taht kurmayı başaran ender funduszeue.info Bir Kez adlı şarkısı ile gündeme damgasını vuran Uzunlar, son dönemin en popüler isimlerinden biri. Peki Ekin Uzunlar kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte hayatı ve biyografisi

ekin uzunlar

EKİN UZUNLAR KİMDİR?

Ekin Uzunlar, 21 Ağustos yılında Trabzon Çaykara'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Arnavut kökenli olan Ekin Uzunlar, anne tarafından ise Çaykaralı'dır. Müziğe merakı çok küçük yaşlarda başlayan Uzunlar, henüz 8 yaşındayken kemençe çalmaya dayısının da desteği ile başlamıştır. 

ekin uzunlar

Ekin Uzunlar, lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümü üzerine almıştır. Bir süre Teona adlı Karadeniz müzik grubunda kemençe çalmış ardından da yoluna tek devam etme kararı almıştır.

ekin uzunlar

Ekin Uzunlar, ’de Sır, ’te Rüzgar ve Çaykara Dağları, ’te Sensiz Geceler, ’te Alışamadı Gönlüm, ’da Duy Sesimi, Karadeniz’e Kalan 3 albümünde, Alışamadı Gönlüm ve Duy Sesimi şarkıları, yılı Ocak ayında, Hediye isimli klibi ve yılında ise Son Bir Kez isimli single ile müzikseverlerle buluşmuştur.

ekin uzunlar

Sanatçı kimliği ile gönüllere taht kuran Ekin Uzunlar, oyunculuk sektörüne de adım atmış, yılında Tepenin Uşakları adlı filmde Mecnun karakterini canlandırmıştır. Ayrıca yılında Sümela'nın Şifresi ve yılında Bizim Hikaye filmlerinin Soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir. Bununla birlikte son zamanların en fazla izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin Soundtracklerinde ise Selçuk Balcı ile beraber Kemençe çalmıştır.

ekin uzunlar

Ekin Uzunlar, Resul Dindar’ın Divane ve Dalgalan Karadeniz, Karadeniz’e Kalan albümün Koliva’ya, Volkan Arslan’ın Puğar, Erdal Bayrakoğlu’nun Sesumi Duyacaksun, Onay Şahin’in İspendam, Koliva’nın Yüksek Dağlara Doğru, İmera‘nın Ena, Mustafa Ceceli‘nin Kalpten, Adem Gümüşkaya‘nın Ayrılık Aşktan Ötedir, Niyazi Koyuncu‘nun Liva albümlerine kemençesi ile eşlik etmiştir. 

Ekin Uzunlar, İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Klubü tarafından Yılın en iyi Kemençe Virtüözü ödülüne sahip olmuştur.

Ekin Uzunlar ka&#; yaşında, kimdir, nereli? Ekin Uzunlar’ın biyografisi

Haberin Devamı

Ekin Uzunlar merak edilen isimler arasında yerini aldı. Günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koyan Uzunlar, Oy Benim Sevduceğum, Son Bir Kez gibi şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştır. İşte yılında dünyaya gelen Uzunlar ile ilgili bilgiler

EKİN UZUNLAR KİMDİR?

Ekin Uzunlar 21 Ağustos yılında dünyaya geldi. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır. Küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır. Günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koymuştur. Oy Benim Sevduceğum, Son Bir Kez gibi şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştır.  yılındaki Sümela’nın Şifresi ve yılındaki Bizim Hikaye filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir. 

Haberin Devamı

Kemençeyle sergilediği Jazz performansı, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarında çaldığı kemençeyle sınırları zorlamaya devam etmektedir.

Irmak Arıcı

Yıl Adı Tarih Gece Gibi Gönlün (Şafak Ağun ile) 18 Kasım Yorar (Rıdvan Tatlı ile) 16 Mayıs Seni Çok Seviyorum (Şafak Ağun ile) 6 Temmuz Kimin Koynunda Uyandın? (Şafak Ağun ile) 22 Temmuz Kula Bela (Anıl Gültekin ile) 15 Nisan Beyaz Giyme 30 Mayıs Öyle Bir Yerdeyim Ki (Akustik) 2 Temmuz Gesi Bağları 10 Ağustos Kimin Koynunda Uyandın? (Akustik) 30 Ağustos Bip Bip (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 28 Eylül Zeytinyağlı Yiyemem Aman (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 13 Ekim Çalın Davulları (Cumhuriyet Bayramı Özel) 29 Ekim Ben Giderim Batum'a (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 20 Kasım İki Keklik (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 11 Aralık Giresun'un İçinde (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 20 Ocak Çarşamba'yı Sel Aldı (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 7 Mayıs Hayalet Sevgilim (İrem Cover) (Irmak Arıcı'nın Karavan Günlükleri) 22 Mayıs

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası