oyun atölyesi pencere bilet / Pencere biletleri.

Oyun Atölyesi Pencere Bilet

oyun atölyesi pencere bilet

Sanki yaz bitmiş, izinler tükenmiş, tenler bronz da biz Ekim&#;i yaşıyoruz gibi hissediyorum bu sabah. Yağmur arsız, trafik çok kötü, günlerden pazartesi.. Başka sözüm yok, hemen geçen haftadan aklımda kalan karelere bakalım biz en iyisi :

Fotor

1- Yağmurlar yağdıkça salyangozlar kendilerin dışarı atıp, saklanacak yer arıyorlar korkarım.. Ofisin bahçesindeki elektrik prizini kendine yuva yapan bu sevimli salyangoz, gerçek bir survivor! Ne dersiniz?

2- Aylardır bilgisayar başında, biletler satışa çıktığı her gün heyecanla yan yana iki koltuk bulmaya çalışan ben, sonunda muradıma erdim. Uzun uğraşlar sonucu merakla beklediğimiz, dillere destan oyun &#;Antonius ile Kleopatra&#;yı izledik haftaiçi, Oyun Atöylesi&#;nde. Bizim için oyun, özetle: MUH-TE-ŞEM-Dİ!

3- Anneler günü özel, aile yemeği GS &#; FB derbisinden hemen önce yendi ablamın şahane sofrasında.. Keyifler kaçmadan, maç yemeğe limon sıkmadan.. Uzun zamandır yediğin en en en en leziz balık.. ; )

4- Üsküdar, Salacak&#;ta 5. Cadde diye bir yer önerdiler bana.. Ruhum &#;vintage&#; seviyor diye, fotoğrafları ile aklımı çeldi bu mekan. Biz de geleneksel dedikodulu dost yemeğini bu hafta orada yaptık.. Sitesindeki fotoğraflardan sora biraz hayal kırıklığı yaşasam da, yemekler ve canlı müzik kalbimizi kazandı!

5-  Henüz 20&#;li yaşları bitirmesem de, benim yaşım kadar iş tecrübesi olan emekli dostlarım var. Bu hafta sonu, Kanlıca&#;da bir veda kahvaltısı yaptık onun için. Bol kahkahalı, menemenli, paçanga börekli, hediyeli ve az gözyaşlı..

6- Cuma günü ofisin bahçesinden çekilen bu kare ile, yine aynı açıdan bu katamaran işkence yaptı bana.. Hava kapalı olsa da, bizi alsın, uzaklara götürsün diye diledim durdum.. Yaz, gel artık.

7- Haftanın en özel günü, ayın en güzel 2. pazarı geçti bile.. Annesine sıkı sıkı sarılıp, keyifli bir gün geçirenler, sevdikleriniz ile uyandığınız her gün şükredin, yeter.

8-  Bahçede kahvaltı yapılan hafta sonları geldi sonunda. Bu sevimli masa, pamuk annemin ellerinden, &#;Anneler Günü&#;ne özel..

Bu hafta biraz ıslak geçecek gibi, çantanızdan şemsiyenizi ayırmayın tavsiyesi ile harika bir hafta geçirin! Ben ise kendim için, bu haftanın çabuk geçmesi ile ufak bir yurt dışı tatili için bir an önce havaalanında olmayı diliyorum. ; )

P.

Etiketlercadde, anneler günü, antonius ve kleopatra, çengelköy, üsküdar, balık, boğaz, haftanın özeti, haluk bilginer, istanbul, kahvaltı, kanlıca, mert fırat, oyun atölyesi, pazar, pazartesi, yakamoz, yemek, zerrin tekindor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası