şadi bey at çiftliği / ANA SAYFA - Şadıbey Çiftliği

Şadi Bey At Çiftliği

şadi bey at çiftliği

Daday Barış At Çiftliği

Oda Bul

Standart

Standart Oda

Triple

Triple Oda

Otel Özellikleri

Kastamonu'nun Çömlekçiler Köyü'nde bulunan Daday Barış At Çiftliği, 2008 yılından bu yana nitelikli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlıyor. Her mevsim açık olan tesis, 11 odasında 35 yatak kapasitesine sahip. Özellikle doğaseverler, köy hayatı ve çiftlik yaşamına ilgi duyanlar ile biniciliğe meraklı kişiler tarafından tercih edilen Daday Barış At Çifliği'nde; trekking, at binme, atv turuna çıkma, safari yapma, bisiklet binme, balık tutma ve yayla gezisine çıkmak gibi pek çok aktiviteye katılmak mümkün. Öte yandan tesis, bölgenin yöresel tatlarını deneyimlemek için de uygun. Ayrıca Daday Barış At Çifliği'nden düğün ve sünnet gibi özel günlerde at kiralanabildiği gibi tesis, çeşitli dizi ve filme de ev sahipliği yapıyor. Daday'a 8 kilometre uzaklıktaki tesis ile Kastamonu Havalimanı arası da yaklaşık 40 kilometre. Tesis, Kastamonu'nun doğal güzellikleri arasında yer alan Yumurtacı Göleti'ne ise yürüme mesafesinde.

Genel Genel

  • Otelde otopark 2
  • Tesis Kapasitesi 11

Yeme ve içme Yeme ve içme

  • Açık Restoran
  • Açık Restorant Sayısı 1

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Doğal güzellikler

  • Yumurtacı Göleti 5,0 km
  • Küre Dağları Milli Parkı 28,3 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Merkez, Çömlekçiler Köyü Yolu, 37870 Daday/Kastamonu Daday, Kastamonu

Kastamonu şehir merkezine arabayla 10 dakika uzaklıkta yer alan Şadıbey, geçmişte çiftlik evi olarak kullanılmış olan 130 yıllık eski bir konaktır. Doğayla iç içe olan tesiste Türk hamamı, binicilik tesisleri ve TV ile donatılmış doğa manzaralı odalar bulunmaktadır. Şadıbey Çiftliği'nin odaları geleneksel bir dekorasyona sahiptir. Odalarda saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri içeren donatılmış özel banyo vardır. Her gün, tesisin kendi çiftliğinde üretilen salatalık, domates ve biber gibi taze ürünlerle hazırlanan bir kahvaltı servis edilir. Kahvaltıda taze tereyağı, bal ve reçele de yer verilmektedir. Şadıbey'de ayrıca yöresel yemekler sunan bir alakart restoran hizmet vermektedir. Orkidelerle bezeli çevrede yürüyüş yapabilir veya bisiklet sürebilirsiniz. Tesisin tüm alanlarında Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Resepsiyon 7/24 açıktır. Kastamonu şehir merkezi 17,5 km, Mahmut Bey Camii 5 km ve Ilgaz kayak merkezi 47 km mesafededir. Kastamonu Havalimanı 29 km uzaklıktadır. Otel bünyesindeki özel otopark ücretsizdir.

Daha az göster

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır