mahlukat film / Mahlukat 2 | Film Detayları

Mahlukat Film

mahlukat film

Mahlûkat

  • funduszeue.info
Mahlûkat

SinemaFilm ArşiviMahlûkat

Orjinal Adı: Mahlûkat

Vizyon Tarihi: Şubat 18,

Yönetmen: Alper Mestçi

Film Türü: Korku

Senaryo: Alper Mestçi.
Yapımcılar: .
Görüntü Yönetmeni : Kadir Yücel.
Müzik: Reşit Gözdamla.
Oyuncular: Adnan Koç, Seda Oğuz, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Öykü Gökduman, Alara Kardak.
Dağıtım: CGV Mars D.

Paylaş: TwitterFacebookDiğer

funduszeue.info 18 Şubat Cuma

funduszeue.info

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yazdırmak için tıklayınız

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

funduszeue.info

Türkiye'nin ilk şehir rehberi sitesidir. İstanbul'a dair herşey!..

Oturum Açın

Etkileşimlerde bulunmak için giriş yapın.

funduszeue.info üyelik hesabınız varsa aşağıdaki e-posta ve parola alanlarını kullanarak oturum açabilirsiniz.

Synopsis

This new film by Alper Mestçi, who is known for his movies « Siccin » and « Musallat », is about a real scary case in the Mardin, a Southeastern Anatolian city in Turkey.

DirectorDirector

Country

Language

Alternative Titles

Theatrical

18 Feb

  • Flag for TurkeyTurkey

05 Aug

  • Flag for VietnamVietnam
Flag for TurkeyTurkey
Flag for VietnamVietnam

Popular reviews

More
  • Ef🌌

    Ay baygınlık geçirecektim. Baba gözlerime bak, evine git yanımıza gel, Suat'ı hiç özlemiyor musun Burhan, şunu yaptım bunu yaptım Bir cümleyi 30 kere söylemelerine delirdim, senarist replik yazmaya üşenmiş herhalde. Türk korku filmleri pek benim alanım değildir zaten ama bu kadar sıkılacağımı düşünmemiştim. Filmin özeti: herkes kafayı yemiş.

  • punpun

    mahluk diye filme gittik ama burda yok diye bunu giriyorum

    kahkaha atarak izledik aşşşırı boktandı aşşşşşşşşşşşırı

  • Furkan Tırpan

    I was actually gonna give half star but thanks to the balloon scene made it 1 star.

  • Rehaz

    Alper Mestçi'yi diğer ecinnilerden bir tık ayrı tutardım ancak yanılmışım

  • Sima Cihangir

    yayınlandığı dönem burada bulamamıştım. bu geç kalınmış bir entry… o kadar uzun ve boğuktu ki film arasında salondan ayrılacaktım. büfeden mısır ve frigo aldım bu sayede onları salonda rahat yerim diye düşünüp filmin ikinci yarısını izleyebilmiştim.

  • Burak

    aslında gittiğimiz film mahlukat değil mahluktu ama müthiş bir film olmasına rağmen siteye eklememişler

    bircan film elinize sağlık ne kadar oyunculuk yapamayacak insan varsa koymuştunuz filme hocanın ve seher adlı yasak aşk mağduru kızın yaptığı role kahkaha atmaktan izleyemedim bu kadar kötü olamazdı bağıra bağıra izledim salondakilerin de keyfi kaçtıysa kusura bakmasınlar ama bu filmi ciddi izleyenin aklına sıççççççarım

    DOMUZ KAFASI DİYE KOYUN KAFASI KOYMUŞLAR DOMUZ KAFASI DİYOLARDI AMK

  • cereneks

    Alışılmışın dışında hikayenin çözümlenmesini izleyiciye bıraktığı için farklı bir yapım olmuş. Oyunculuklar hiç fena değildi. Alper abim farklı bir şeyler denemiş ama Türklere korku filmi hala sırıtıyor. Cin tasvirleri gerçekçi olmak yerine daha gizemli ve akıllarda boşluk bırakarak yapılsaydı daha korkutucu olacağını düşünüyorum.

  • Nergis Gündoğdu

    Alper mestci ismine güvenerek gittik ancak bu sefer umduğumuzu bulamadık. Olmadı Alper bey 😔

  • İrem

    Arkadaşım yüzünden girdiğimiz film, filmi bitiremeden söverek geri çıktık. Anasını sikiyim böyle filmin. İğrenç.

  • Crispus
  • Yusuf Pişkin

    Alper Mestçi sen iyi bir insansın ama aga bu nedir?

    Buraya review yazarsam siyasi olmayan tek hakaret davamı davet etmiş olurum muhtemelen.

  • Crasseux

    eren aktan yüzünden izlediklerim

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası