oğlak ile koç / Koç burcu & Oğlak burcu arasındaki aşk uyumu

Oğlak Ile Koç

oğlak ile koç

Koç Erkeği Oğlak Kadını Burç Uyumu... Oğlak Kadını İle Koç Erkeği Nasıl Anlaşır?

Zira oğlanın düşük enerjisi ile Koç’un yüksek enerjisi birbiriyle etkili bir denge oluşturmaz. Bu da evlilik ya da aşk ile birlikte arkadaşlık noktasında ciddi bir sorun teşkil eder. Ancak sorunları aşarlar ise uzun vadede güzel bir birliktelik meydana getirebilirler.

 Koç Erkeği Oğlak Kadını Burç Uyumu

 Oğlak elementi toprak olması ile beraber Koç burcunun elementi ise ateş olarak öne çıkar. O yüzden belli başlı bazı konular üzerinden uyum sağlamaları imkansız hale gelebilir. Ancak söz konusu yönetici gezegenleri olduğu zaman tam bir uyum içerisinde bulunduklarını ifade etmek mümkündür.

 Zira gezegenleri savaşçı ve disiplini bir yapı üzerinden ön plana çıkar. Bu durum Koç için Mars Oğlak için ise Satürn olarak öne çıkar. O yüzden her ikisinin de savaşçı ve disiplini bir yapıya sahip olması, birlikteliği için mücadele edecekleri anlamına gelir.

 Oğlak Kadını İle Koç Erkeği Nasıl Anlaşır?

 Oğlak kadını özellikle bazı konuları yanlış anladığı zaman üstüne alınabilir. Çok alıngan bir yapıya sahip oldukları için durumu abartabilirler. Bunun yanı sıra Koç erkeği kibirli bir yapıya sahiptir ve yaptıkları üzerinden hatası dahi olsa kolay kolay kabul etmez.

 Fakat çaresiz kaldığı dönemlerde ve ilişkisini kurtarabilmek amaçlı özür dileme erdemini gösterebilir. Diğer yandan Oğlak kadının her noktaya dikkat etmesi zaman içerisinde Koç erkeğini bıktırabilir. Böyle durumlara çok dikkat etmesi gerektiğini söylemek mümkündür.

 Koç Erkeği Oğlak Kadını Aşk Uyumu

 Oğlak kadını için aşk oldukça kutsal bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda ilk görüşte aşka inandıkları için zaman içerisinde yapılacak flört ve tanışma evresine pek fazla inanmaz. Diğer yandan Koç erkeği ise aşkın ilerledikçe daha da güzelleştiğini ve gerçekçi olduğuna İnanır.

 Oğlak kadınlarına göre çok daha romantik yapıya sahip olduklarını söylemek mümkündür. Belli oranda anlaşabilirler ise karşılıklı güzel bir ilişki kurabilirler. Ancak anlaşamadıklarını anladıkları andan itibaren uzaklaşmaları birbirlerini yıpratmamaları noktasında önemlidir.

 Oğlak Kadını Koç Erkeği Evlilik Uyumu

 Oğlak kadını ile Koç erkeği evlendiği zamanlarda ciddi bazı kavgalar yaşayabilirler. Ancak ilk zamanları atlattıkları andan itibaren ileride kavgaları önemli oranda azalır ve mutlu bir beraberlik yaşayabilirler. Diğer yandan Oğlak kadınının anaç bir yapıya sahip olması ile evlilik güzel bir aileye dönüşür.

 Aynı şekilde Koç burcu erkeği iyi bir baba, eş ve aile mantığına sahip olduğu için güzel bir evlilik uyumu yakalayabileceklerini söylemek gerekir. Tabii özellikle en başta samimiyetli şekilde birbirlerine tüm özelliklerini ve karakterlerini anlatmaları büyük önem taşır.

Koç & Oğlak Burç Uyumu

Bu ikilinin bir arada olması için ortak bir amaç ve projeye ihtiyaç vardır. Her iki burç da iddialı ve öncü niteliklere sahiptir ve Oğlaklar başkalarının kendi hakkında ne düşündüğünü mutlaka önemseyecektir. Ancak Koç’lar bu kadar hassas ve başkalarının görüşlerine bağlı olmadığı için, Oğlak Koç için biraz hassas ve fazla eleştirel, katı bir görünüm sergileyebilir. Bu ikili aşk ve arkadaşlıktan çok  iş hayatında işbirliği yapsalar çok daha mutlu olabilirler. Aşk hayatında ve arkadaşlıkta her iki taraf da birbirlerini yaralayabilirler. Koç’lar Oğlak’ın aşırı hırsının ve taktiklerinin kurbanı olabilirler. Oğlak’lar ise Koç’ları biraz fazla gürültücü ve aceleci görerek, kendilerini huzursuz hissedebilirler. Ancak iş hayatında Oğlak’ların organizasyon yeteneği ve Koç’lar enerjisinin bir araya gelmesi son derece başarılı sonuçlar getirecektir.

UYUM
Aşkta:%30, Arkadaşlıkta %50, İş Hayatında % 80

Koç burcunun ilişkilerinde genel tutumu: Kendi merkezli, çabuk ve aceleci, samimi duygular, çocuksu yaklaşımlar, kolay öfkelenen ama hemen yatışan, aşkta fiziksel açıdan güçlü,  hevesli, sıcakkanlı

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

Koç Erkeği Oğlak Kadını Aşk Uyumu Analizi

Koç Erkeği

%40

Oğlak Kadını

"Sıkıntılı ve gerilimli bir ilişki"

Koç erkeği ve Oğlak kadını arasında iki taraf içinde gerilimli bir ilişki yaşanır. Koç erkeği, oğlak kadının maddi rahatlık ve prestij elde etmeyi amaçladığını bilmesi gerekir. Zeki ve düzenli olan oğlak kadını çoğu zaman koç erkeği ile anlaşamaz. Koç erkeği arada bencillik yapabilir. Bu durum oğlak kadını oldukça rahatsız eder. Asla bencilliğe tahammül edemez. Eğer düzenli bir ilişki isteniyorsa koç erkeği oğlak kadının düşüncelerine önem vermelidir. Koç erkeğinin risk almaktan korkmayan bir yapısı vardır. Oğlak kadını ise temkinli ve son derece disiplinlidir. Bu sebeple ortak bir nokta bulmakta zorluk çekerler. Çoğu zaman koç erkeği aceleci ve heyecanlı davranır. Oğlak kadını ise bir o kadar sakin ve her şeyi sindire sindire yapmaktan hoşlanır. Oğlak kadını bu noktada koç erkeğin tavırlarına çıldırabilir. Tabii ki bu durum koç erkeği içinde can sıkıcı olur. Koç erkeği, oğlak kadınıyla beraber olduğunda iş konusunda olumlu sonuçlar alabilir. Oğlak kadını çalışmayı çok sever. Bunu herkese aşılamak ister. Özellikle özel hayatındaki koç erkeğini sürekli teşvik edebilir. Koç erkeği genel görüntüsünün aksine narin kibar bir kadın ister. Oğlak kadını ise güçlü bir erkek ister. Uzaktan bakıldığında bu iki burç asla anlaşamaz görünse de özünde hep birbirleri gibi birilerini isterler. Normal yaşantısında çoğu zaman koç erkeği duygularını karşı tarafa aktaramaz. Beraber olurken çok başka hissettirir. Cinsellik konu olduğunda koç erkeği tam bir aşk adamı olur. Oğlak kadını bunu çok sever. Kendini özel hissettiği anda koç erkeği için her şeyi yapar. Koç erkeği de sözleriyle onu büyüler. Uzun birliktelik çok mümkün görünmese de bu iki burç birliktelik yaşarsa en çok yatak odasında mutlu olacaklardır.

Oğlak & Koç Burç Uyumu

Oğlak ve Koç’un ortak özellikleri olmasına karşın, bu beraberliğin uzun vadeli olabilmesi için daha fazla çaba sarf etmek gerekecektir. Oğlak’lar Koç’un enerjisini ve yeni düşüncelerini beğeni ile karşılayacaklardır. Ancak iki burç çok farklı yaklaşımlar içindedir. Öncelikle Koç sabırsız ve plansız hareket etmeye çok eğilimlidir. Koç yeni bir proje karşısında hemen harekete geçmek ister, halbuki Oğlak durup düşünmek, projenin gerçekçi olup olmadığını görmek isteyecektir. Oğlak her zaman hesapla ve planla hareket eden bir burçtur. Koç’un çocuksu yapısını gülünç bulabilir. Ancak bu ikili tüm bu nedenlerden ötürü kişilik çatışmalarına da girebilirler. Zira ikisi de olanaklarını sonuna kadar zorlayan, iddialı tiplerdir. Bu beraberlikte Koç’lar Oğlak’lardan daha disiplinli olmayı, enerjilerini nasıl kontrol altına alabileceklerini öğrenebilirler. Hatta Koç Oğlak’ı bir baba otoritesi gibi de algılayabilir. Arkadaş olarak ortak amaçlara yöneldiğiniz sürece uyum içinde kalabilirsiniz. İkiniz de asla kararsız değilsiniz. İş hayatında da bu durum geçerli olacaktır.

UYUM
Aşkta:%30, Arkadaşlıkta %50, İş Hayatında % 80

Oğlak burcu ilişkilerindeki genel tutumu: Kontrollü ve gelenekçi, amaçları peşinde hesapçı, muhafaza eden, ciddi ve sorumluluk sahibi, duygularını açıklamakta zorlanan, kimi zaman soğuk ve sert

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır