loafer ayakkabı kombinleri / Loafer Ayakkabı Nedir ve Nasıl Kullanılır? | Lufian

Loafer Ayakkabı Kombinleri

loafer ayakkabı kombinleri

Yeni sezonun g&#;zdesi: Loafer ayakkabılar

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Moda dünyasının adeta geçmişin özgürlük ve rahatlık ruhuna duyduğu özlem, kreasyonlarında sıkça karşımıza çıktı.

Haberin Devamı

Bu akım ile birlikte 90’lı yılların ayakkabıları da yeni trendler arasında yerini aldı. yılında loafer’lar, creeper’lar, askeri çizmeler gibi stiller dahil olmak üzere geri dönen nostaljik ayakkabılar, yeni yılda da yükselişini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor. Özellikle ister şık, ister spor isteseniz de iş kıyafeti kombininde rahatlıkla kullanılabilen ve zamansız bir stile sahip loafer modelleri, günlük hayatınızın vazgeçilmez tamamlayıcısı olmaya aday. Spor ayakkabıdan daha yüksek ve bir çizmeden daha rahat olduğu düşünüldüğünde ise yeni trendin loafer’lar olması hiç de şaşırtıcı değil. Günlük hayatımızda yaptığımız kombinlerin belki de en önemli detaylarından birini oluşturan ayakkabılar, gerçekten de kıyafetimizi tamamlayan en önemli parçalardan biri. yılında moda dünyası, pandeminin etkisiyle birlikte tasarımlarında rahatlık ve konforu daha çok ön plana çıkardı. Elbette ki bu etki, ayakkabı trendlerinde de kendini gösterdi. Hatta loafer’lar, creeper’lar, askeri çizmeler gibi stiller dahil olmak üzere hayatımıza nostaljik ayakkabılar da geri döndü. Bunların içinde ise özellikle loafer’lar, Kış Sezonu’nda en çok tercih edilen modeller arasına girerek, yükselişini sürdürmeyi başaracak gibi görünüyor. Hem şık hem spor hem de iş kıyafet kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir loafer ayakkabı, bence herkesin gardırobunda olması gereken temel parçalardan biri. Çünkü zamansız bir stil ve rahatlığa sahip olan loafer’lar, günlük hayatımızda tercih ettiğimiz kombinlerimizi muhteşem bir şekilde tamamlayabiliyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonun gözdesi: Loafer ayakkabılar
Yeni sezonun gözdesi: Loafer ayakkabılar
Yeni sezonun gözdesi: Loafer ayakkabılar

ERKEKLERİN TERCİHİ DE LOAFER AYAKKABILAR

Loafer ayakkabılar, yeni yılda sadece kadınların değil, erkek modasının da vazgeçilmez parçaları arasında yerini çoktan aldı. Çünkü erkekler içinde loafer ayakkabılar, sadece iş veya şık ortamlarda kullanılan bir alternatif olmaktan daha fazlası. Sokak stilinde, bir iş yemeğinde ya da farklı ortamlarda da kombininize şıklık katan loafer ayakkabılar, erkek modasında da popülerliğini daha uzun süre devam ettirecek gibi. Bu ayakkabıların erkeklere kombin hazırlamada büyük bir esneklik ve rahatlık sunduğu düşünülürse, loafer’ların trendler listesinde başa oturması oldukça doğal.

Haberin Devamı

Yeni sezonun gözdesi: Loafer ayakkabılar

HEM ŞIK HEM DE SPOR KOMBİNLER İÇİN İDEAL

Günlük hayata oldukça uygun olan loafer ayakkabılar, rahat ve spor kombinleriniz için doğru bir seçim olacaktır. Aslında bu ayakkabılar, pratiklik ve çok yönlülük açısında rahatlık sağlayan nadir modellerden biridir. Öyle ki doğru seçilmiş renk ve kumaş tarzıyla bir loafer ayakkabı, şık bir davette bile kombininizi tamamlayabilir. Özellikle yoğun iş temposuna sahip olanlar, gün içinde tercih ettikleri loafer ayakkabıdan oldukça memnun kalacaklardır. Çünkü bu konforlu ayakkabılar, yorucu geçireceğiniz bir günde, ayaklarınıza ihtiyaç duyduğu rahatlığı sağlayacaktır. Kısacası loafer’ları bu yıl iş toplantılarından şık davetlere kadar hem kadınların hem de erkeklerin kombinlerinde sıkça göreceğiz. Peki, loafer ayakkabıları nasıl giyeceğinizi biliyor muyuz? Gelin, biraz da kombinler üzerinden bu ayakkabıların kullanımını inceleyelim.

Haberin Devamı

Yeni sezonun gözdesi: Loafer ayakkabılar

LOAFER STİLİNİZİ BELİRLEYİN!

Geçmişten günümüze popülerliğini sürdüren loafer ayakkabılar, farklı modellerle karşımıza çıkıyor. Birçok ünlü marka, yeni sezonda farklı renklerle, taban seçimleriyle ve tokalarla loafer’ları yorumluyor. Siz de kendi stilinize uygun olan kalın veya ince tabanlı, zincir ya da toka detaylı bir loafer seçebilirsiniz. Eğer trend odaklı seçimlerden hoşlanıyorsanız, kalın tabanlı bir tasarım tercih edebilirsiniz. Ancak feminen ve klasik tarz giyinmeyi sevenlerdenseniz o zaman bir deri penny loafer stili tam size göre olacaktır.

LOAFER’LAR NASIL GİYİLİR?

Bir spor ayakkabıdan daha yüksek ve bir çizmeden daha rahat olmasıyla hem şık hem de konfor sağlayan loafer’ları doğru kombinlerle tamamlamak ise çok önemlidir. Ayakkabınızın seçimini yaparken renginin ve dokusunun diğer parçalarla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Loafer’lar, çok yönlü kullanılabilir. Bu yıl spor ayakkabıları tahtında indirecek olan loafer’lar, özellikle sokak stilinde çokça tercih edilecek. Kot pantolonlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz loafer ayakkabıları, kısa bir anvelop elbise ile de tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MİNİ ETEKLERLE SEVİMLİ BİR ŞIKLIK YAKALAYIN

Loafer ayakkabılar, bu sezonun gözdesi olan mini eteklerle de oldukça uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. Bu ayakkabıları, şort, mini etek veya elbiselerle kombinlemeyi tercih ettiğinizde sevimli bir bilekli çorap giymeyi de ihmal etmeyin. Ancak loafer’ları elbiselerle eşleştirdiğiniz zaman öncelikle elbisenin stiline ve boyuna dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu tarz kombinlerde uyumu yakalayabilmenizde loafer’ın tasarımı da öne çıkar. Mesela mini bir elbise giydiğiniz zaman slip-on loafer’lar, penny loafer’lar veya platform tabanlı loafer’ları tercih etmelisiniz. Ayrıca küçük bir hatırlatma, uzun elbiselerle de harika bir eşleme sağlayan loafer’lar, midi elbiselerle rahatlıkla giyilebilir.

#Loafer Ayakkabılar#Moda D&#;nyası#Kombin

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları
AYAKKABI

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir