kaç tane digitürk abonesi var / Digitürk'ün Beşiktaş aşkı - Futbol

Kaç Tane Digitürk Abonesi Var

kaç tane digitürk abonesi var

kaynağı değiştir]

Digiturk IQ, Portal üzerinden sırasıyla beIN Connect, Mini Paketler, Digimusic Karaoke, Digimusic Videoklip, Digiturk Çocuk, beIN Sports, Digigame, beIN Gurme Yemek Tarifleri, YouTube, Facebook, Twitter, Volkswagen, Dini programlar uygulamalarına erişilebilmektedir. Bu özelliklerin kullanılabilmesi için cihazın Ethernet arabirimi üzerinden internete bağlı olması gereklidir. Sunulan uygulamalar cihazdan cihaza değişiklik göstermektedir. Uyumlu dekoderler ise Humax marka HM - HM - HM - HM, Vestel marka DT - DT - DT ve SAGEMCOM marka HY - HY ve 4K model cihazlardır. Dekoderlerde bulunan USB girişine bağlanan hard disk desteği ile yayınlar kaydedilebilir, canlı yayın durdurulabilir, geri veya ileri sarılabilmektedir. Ayrıca hard diskde bulunan müzik, resim gibi multimedya içeriklerini görüntüleyebilme özelliğine sahiptir.

beIN Connect[değiştir kaynağı değiştir]

Digiturk abonelerinin paketini TV'de, web'de, cepte veya tablette, istediği zaman ve istediği yerde ücret ödemeden izleyebildiği platformdur.

Ana madde: beIN Connect (Türkiye)

Logoları[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir