tgrt lgbt / Son Dakika lgbt Haberleri lgbt Hakkında Güncel ve En Son Haberler - TGRT Haber

Tgrt Lgbt

tgrt lgbt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber ekranlarına konuk oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı&#;nın Meclis çoğunluğunu elde ettiği 14 Mayıs seçimleri ve 28 Mayıs&#;ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin TGRT Haber canlı yayınında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Soylu tüm bu soruları TGRT Haber&#;de Ercan Gürses&#;in sunumuyla ekrana gelen &#;Gündem Özel&#; programında cevapladı.

Bakan Soylu&#;nun açıklamalarından satır başları şöyle&#;

&#;Her sandık yeni bir seçimdir. Bu seçim Türkiye&#;ye ne dedi, dünyaya ne dedi? Bu seçimin iki sonucu var; biri cumhurbaşkanlığı, diğeri parlamento. Cumhur İttifakı sandalye aldı ve özellikle seçimden önce Millet İttifakı&#;nın bir araya gelme sebebi olan parlamenter sisteme dönme arzusunu millet reddetti. Ortaya konulan yönetim tarzını benimsiyorum dedi ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devam etmesine karar verdi millet. En önemli dayanaklarından bir tanesinde Millet İttifakı yoksun kaldı.

49,52 oy ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, ve ondan 2 milyon bin oyla Kılıçdaroğlu. Orada da millet netice ortaya koydu. bin daha oy verselerdi Cumhurbaşkanı Erdoğan seçilecekti ama ikinci tura götürdü millet. Türkiye katılımıyla beraber dünyanın seçime en çok katılım sağlayan ülkesi yoktu. Demek ki Türk halkının seçime katılma konusunda endişesi söz konusu değil. Kendi iradesini ortaya koyabildi. Dünyadaki demokrasiyi kendisine rehber edinen ülkelerden çok daha büyük olgunlukla süreci yönetti Türkiye.

Millet &#;Ben parlamenter sistemi kabul etmiyorum&#; demişse cumhurbaşkanlığı seçiminde de dedi ki; &#;Kuzey Irak&#;ta Mehmetçiği çekmek istiyorsunuz, LGBT&#;yi öneriyorsunuz. 15 Temmuz&#;un faiilerini Türkiye&#;nin başına getirmek istiyorsunuz. Koruculuğu kaldıracaksınız. Bunu doğru bulmuyorum&#; dedi.

&#;CHP, PKK İLE YAKINLAŞMANIN FATURASINI GÖRDÜ&#;

HDP&#;ye oy verenlerin hepsi CHP&#;ye kaybı bu seçimde. Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı&#;yken Doğu ve Güneydoğu&#;da bu oyu alabiliyor muydu? Hayır. Ben bunu tehlikeli bir iş birliği olarak görüyorum. HDP-PKK bandında, Kuzey Irak ve Kuzey Suriye&#;de Mehmetçiğimizi geri çekmek ve orayı terör devleti haline getirmeye çalışanları milletimiz reddetti. 

Şimdi ikinci tura gidiyoruz. CHP, PKK ve Kandil ile yakınlaşmasının faturasını gördü. Anladığım kadarıyla yeni bir ocak teşkilatı kuracaklar. Başına da İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu&#;nu getirecek. Yani milliyetçi-sağcı bir ocak kurma hassasiyetine girişmişler. Bunların hepsi acınası işler.

Seçimin ortasına doğru geldik. CHP ve onun bileşenleri çok net şekilde türbe ziyaretlerinden vazgeçti, daha ziyade Kandil siyasetinin önemli argümanını ortaya koydu ve bundan da çekinmediler. Murat Karayılan ne dediyse Kılıçdaroğlu aynısını söyledi.

&#;CHP&#;LİLER SEÇİM GÜNÜ TÜRKİYE&#;Yİ YANILTTI&#;

Bakanlık olarak seçimden öncesi, seçim sırası, seçim sonunda güvenlik önlemlerimiz var. Bir siyasi parti yöneticisi, belediye başkanları çıkıp &#;Biz kazandık&#; diyerek milleti yanılttılar. Türkiye&#;de belki de başka olayların yaşanması için tetik mekanizması ortaya koydular. Sandıklar sayılıyor, her sandıkta CHP&#;li ve diğer bileşenlerinin görevlileri var. Ortada ıslak imzalı tutanaklar var.

ATİNA&#;DAKİ PKK KAMPINDAN &#;KARIŞTIRIN&#; TALİMATI

Ekrem İmamoğlu&#;nun özür dilemesi lazım. Topluma yalan bilgiyi doğru bilgiymiş gibi verdiler. Ben hiç çıkıp açıklama yapmadım o gün ama iki belediye başkanı sorumsuz bir şekilde konuştu. Milletin iradesini beklediği bir süreç o. Çok net bir şey söyleyeyim, istihbaratımız var. O gece Yunanistan&#;daki PKK kampı Lavrion&#;dan talimat verildi. Böyle bir hadisede devreye girilmesi ve teröristlerin Türkiye&#;de bu karmaşıklığı sağlayabilmesi için ortaya dökülmesi talimatı var. O gece ortalığın karıştırılması için talimat verildi. Ama Türkiye o gece çok net bir tablo ortaya koydu, seçimleri demokrasi şenliğine dönüştürdü. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanırsa ortalık karıştırılacak şekildeki dayanakların alt zemini hazırlanmaya çalışıldı. Bir seçimi, milletin iradesini tehdit etmek bu. 

&#;OY VE ÖTESİ&#;Nİ DIŞ GÜÇLER FONLUYOR&#;

Sandıklarda Oy ve Ötesi derneği sandıklarda anarşizme yol açıyor. Sandık başkanlarını, sandık üyelerini tehdit etmiştir. Bunlar kim tarafından fonlanıyor? Macaristan İçişleri Bakanı bana dedi ki, bizdeki seçimlere ABD ve Soros müdahale etti, kaynak aktardılar, buna müsaade etmeyin. Biden&#;ın bir sözü var, 15 Temmuz&#;da muhalefetle iş birliği yapacağız dedi. Seçim öncesi Batı&#;daki dergilerde hepsinde Erdoğan karşıtı manşetler vardı. Bu bir müdahale değil de ne? yılında Oy ve Ötesi&#;nin İsveç konsolosluğu üzerinden 1 milyon bin TL yardım almış. Yine &#;te Belçika&#;dan Oy ve Ötesi&#;ne 53 bin Euro yardımda bulunmuş. Bağımsız Seçimi İzleme Platformu diye bir şey kuruyor ve dışarıdan fonluyorlar bunu. İsveç Konsolosluğu üzerinden.

&#;İNCE&#;YE OPERASYONU CHP VE FETÖ YAPTI&#;

Kılıçdaroğlu&#;nun kimi temsil ettiği belli. Üzerinde FETÖ, Kandil, PKK, Amerikan forması var. Üçünü üst üste giyip savunuyor. Muharrem İnce&#;ye operasyonu kim yaptı? Her şey ortada. İnce 4 adaydan birisi. Kendi özel hayatına yönelik yalan videolarla adaylıktan çekilmesini sağlamak anti demokratik değil mi? Hani etik yasası, hani ahlak? Sizin aileniz, çocuğunuz yok mu? Bu bir FETÖ taktiğidir. Bu iş FETÖ ve CHP operasyonudur. FETÖ&#;nün Türkiye&#;de yapmadığı şey kalmadı. Kılıçdaroğlu&#;nun gelişi de şaibelidir. Baykal FETÖ taktiğiyle indirildi, Kılıçdaroğlu geçti.

İKİNCİ TUR TAHMİNİ

İkinci turda milletimizin bizi, Sayın Cumhurbaşkanımızı seçeceğine inanıyorum. İstanbul&#;da 4 gündür sahadayım, burada vatandaşı gözlemledim. İnanın sokağa çıktığımızdan itibaren insanlar etrafımızda dolaşıyor. İkinci seçimi alacağız diyor. Elbette bazı kesimlerde bizim için rehavet riski olabilir ama Tayyip Erdoğan&#;a oy veren seçmenin tekrar sandığa gitmesi gerek. Çünkü Erdoğan 25 yıl bu ülkeye sadakatle hizmet etti. Ülkenin gelişmesini sağladı. Etrafımızdaki tehditlerden bizi uzak tuttu. Türkiye&#;yi krizlere ve geleceğe dayanıklı hale getirdi. Bir önceki seçimde olduğu gibi ciddi bir oy farkıyla sayın Cumhurbaşkanımızın ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Farkın daha da açılacağını düşünüyorum. Seçim sandıkta kazanılır. Seçim konusunda rehavete düşmemek gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

SİNAN OĞAN HAKKINDA ÇARPICI YORUM

Her oy bir milli irade tecellisidir. Herkes kendi beğendiğine oy verir. Bunun üzerinde yorum yapmam doğru olmaz. Bize oy veren vermeyen herkesin oyuna talibiz. AK Parti&#;yle görüşüp görüşmeyeceğini bilmiyorum. Yorum yapmıyorum. Özellikle bu konularda değerlendirme yapmayı doğru bulmam.

&#;KILIÇDAROĞLU PKK HAVUZUNDA YÜZDÜ, FAYDA GÖRMEDİ&#;

Kılıçdaroğlu milliyetçi söyleme yönelmesinin sebebi şu. Kılıçdaroğlu çok girdiği ve yıkandığı PKK havuzundan bir fayda görmedi. PKK havuzunda çok yüzdü ama fayda görmedi. Şimdi nasıl kurtulacağının telaşı içinde ama bundan kurtulamaz çünkü iç içeler. 

Seçimin en önemli sonuçlarından biri şu; HDP&#;nin yöneticileri PKK&#;nın tekelinde. Kandil tavır ortaya koymadan HDP adım atamaz. PKK&#;nın siyasi kanadıdır. Siz bunlarla ilişki içine girmişsiniz ve sonuç ne? HDP ne almış? Yüzde 13,5&#;la zirve yaptığı oyun hep altına düştü sonraki seçimlerde. 8,5 oya kadar gelmiş.&#;

&#;KAFTANCIOĞLU&#;NUN YAPTIĞI BUKALEMUN SİYASETİ&#;

Domuz eti yemekle meşhur Kaftancıoğlu &#;Apo cezasını çekecek&#; diyor. Bu savrulmaya şunu söylerler; &#;bukalemun siyaseti.&#; Millet bu siyaseti tasfiye etti. Yepyeni bir alan açmaya çalışıyorlar kendilerine. Buna ben zavallılık diyorum. Toplumun tüm kesimleri bunun farkında.

SURİYELİ SIĞINMACILAR

Gönüllü olarak bin göçmen gitt güvenli bölgelere. &#;den itibaren Türkiye&#;deki Suriyeli sığınmacı sayısı artmıyor azalıyor. İçeride doğan çocuklara rağmen bu sayı artmıyor.

KATAR İLE ORTAK &#;GÖÇMEN&#; PROJESİ

El Bab, Cerablus, Çobanbey bölgesinde organize sanayi bölgeleri yaptırdık ve hayatı normale döndürdük. Yeni bir projemiz var. Hedef bir milyon geri dönüş. Onurlu, güvenli geri dönüş. Burada ilk kez söylüyorum. Dün akşam Cumhurbaşkanımızla da konuşup talimat aldık. Bunu yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz. Toplam bin konutun inşasına önümüzdeki hafta başlıyoruz. Bunun bir bölümünü Katar Vakfı yapacak, bir bölümünü diğer hayır vakıfları yapacak. Katar&#;la protokol nisan ayında imzalandı. Ama Rusya-Ukrayna savaşı ve deprem nedeniyle sarktı. Bunlar tamamen hayır vakıflarının ortaya koyduğu yardımlarla yapılacak. Protokol çerçevesinde 2 ya da 2,5 milyon göçmenin geri döneceğini düşünüyoruz.

&#;YÜZDE 70&#;İ GERİ DÖNMEK İSTİYOR&#;

Suriyelilerin yüzde 70&#;i ülkesine gitmek istiyor ama sadece güvenli bölge arzuları var. Türkiye bağış ve yardımlarla oranın altyapısına büyük katkılar sunuyor. &#;dan bu yana 2 milyon bin düzensiz geçmenin geçişi engellendi.

BAKANLIĞA DEVAM EDECEK Mİ?

Ben milletvekiliyim. 10 gün sonra bakanlığım sona eriyor. 7 yıl görevdeydim, elimden gerekeni yaptı. Gücüm yettiğince ülkem ve milletim için gece gündüz gayret ettim. Ben cari duruma bakarım. Milletvekili yemini ettiğim andan itibaren bakanlık görevim sona erer. Milletvekili olarak da bu millete hizmet etmek benim için en büyük şereflerden bir tanesidir. Çok rahatım o konuda.

&#;CHP KILIÇDAROĞLU&#;NU TASFİYE EDECEK&#;

Türkiye PKK siyasetini kaldıramaz. Kandil&#;le yapılan ititfak yaşınamaz. Kılıçdaroğlu tasviye edilecek. Bunu biz değil CHP kendisi yapacak. Masaya pat pat vurmasının sebebi bu. Halka karşı vuruyor. Çünkü bunlar vatandaşı bilmiyor. HDP-PKK çizgisine yanaşmak Türkiye siyaseti için değişmez bir yanılgı olacak. Kürt kardeşlerimiz bunlardan nefret ediyor. 40 yıldır bunlar bu topraklarda baskı yaptılar, demokrasi diye bir şey bırakmadılar. 

Tayyip Erdoğan&#;ın en büyük devrimden birincisi doğu ile batıyı birleştirmesidir. Hiç kimse kendisini öteki olarak görmüyor artık. Kürt de Türk de Alevi de başı açığı başı kapalısı da görmüyor. Kim PKK ve Kandil üzerinden siyaset yaptı? Kılıçdaroğlu, Meral Akşener. CHP&#;liler oy vaadiyele dolandırıldık diye mahkemeye başvursalar Gelecek Partisi ve DEVA Partisi&#;yle ilgili hukukun konusu olurlar. 

SEÇİMİN AKŞENER AÇISINDAN SONUCU

Önümüzdeki dönemde Allah nasip ederse ben Meclis&#;ten izleyeceğim. O tablo değişecek. O siyasi partilerin genel başkanları ve onların siyaset yapma biçimleri değişfunduszeue.info&#;ya dayalı siyaset yapan, geleceğe dair bu milletten bir yakınlık göremez. HDP&#;nin kendisi görmüyor zaten, sürekli oyu düşüyor.

Ekrem Açıkel, “Vira Bismillah” diyerek Halk TV ile anlaştığını duyurdu.

TGRT Ana Haber'deki ekonomi eleştirileri sebebiyle dikkatleri üzerine çeken Ekrem Açıkel, 31 Ocak’ta ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Açıkel ayrıca, EYT kapsamında emekli olduğunu da takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak Açıkel’in emekliliği kısa sürdü gibi görünüyor.

'ARTIK HALK TV AİLESİNDEYİM. VİRA BİSMİLLAH”

Açıkel, yaklaşık iki ay aradan sonra yeni iş yerini yine sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Açıkel yeni işini, sosyal medya hesaplarından şu ifadelerle duyurdu: 'Dostlar, güzel bir haberim var “Ne zaman döneceksin?” Hep sordunuz. Vuslat Artık Halk TV ailesindeyim. Yarın saat 13’te ilk bülten için “vira bismillah” diyeceğim. Bana kucak açan Halk TV yönetimine teşekkür ederim. Ahlâklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam…'

TAKİPÇİLERİNDEN MESAJ YAĞDI

Açıkel’in sosyal medyadaki paylaşımına yorumlar yağdı. Kimi takipçileri sevinçle karşılayıp tebrik ederken, bazı takipçileri ise “Bismillah demeseydin”, “Ayşenur teyze kızar” şeklinde tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde yeni Halk Ekmek büfesi açma talebini reddeden AKP'li ve MHP'li üyelere seslenen Açıkel, 'Ekmeğin üzerinden siyaset yapılmaz. Şu işi bari particilikten uzak tutun' diyerek tepki göstermişti.

Açıkel, 'Doların artması sayesinde üretimin Türkiye'ye kayacağını ve dünyaca ünlü tekstil markalarının üretim bandını Türkiye'ye çekeceği' şeklindeki söylemleri de eleştirmişti.

Açıkel, petrol fiyatlarının düşmesine rağmen benzin ve motorinin aynı fiyatta kalmasına da tepki göstererek 'İyi kazıklandık, güzel kazıklandık, müthiş kazıklandık' ifadelerini kullanmıştı. (İTTİFAK)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası