beren saat ve yalın / Yalın'dan Kenan ve Beren'e şaşırtan jest!

Beren Saat Ve Yalın

beren saat ve yalın

Yalın, Beren Saat ger&#;eğini a&#;ıkladı

Haberin Devamı

KENAN DOĞULU, GERÇEKTEN DE BEREN SAAT’İ YALIN’IN ELİNDEN Mİ ALDI

Kenan Doğulu’yla küs müsün?

- Yok ya, nereden çıkıyor bu laflar? Değilim! Çok yakın arkadaşım Kenan. Öyle şeyler olmaz bizim aramızda…

Peki şu mesele nedir: Sen aslında Beren Saat’i beğeniyormuşsun, Kenan’a da söylemişsin, o gitmiş Beren’le birlikte olmuş… Sana atılmış ciddi bir kazıkmış bu!

- Yok öyle bir şey. Gülüyorum artık. Bizler çok dizi izliyoruz ve böyle senaryolar yazmaya bayılıyoruz! Öyle anlatıldığı gibi bir kırık kalp, iki arkadaş arasında kalmış aşk gibi hiç bir durum yok. Evet, yılbaşında Beren’le Yılmaz Erdoğan’ların evinde tanıştım. Biraz sohbet, birkaç mesaj O kadar Durum budur yani… Sonra onlar birlikte oldu… Benim esas şaşırdığım ve merak ettiğim, ocak ayında olan bu tanışma nasıl oldu da haziranda gündem oldu, niye böyle bir senaryo yazıldı?”


Beren ve Kenan , Yalın ile karşılaştı.

03 Kasım

 

Popçu Yalın, arkadaşlarıyla birlikte gittiği The Marmara Otel’in katındaki Raika Restorant’ta Kenan Doğulu sevgilisi Beren Saat’le karşılaştı.

Bir zamanlar çok hoşlandığı Beren Saat’i ve Kenan Doğulu’yu karşısında gören Yalın ilk başta ne yapacağını şaşırdı. Daha sonra Doğulu ve Saat’in masasına giderek, onlarla ayak üstü sohbet etti.

Yalın, onlarla aynı masayı paylaşan ünlü fotoğrafçılar Serkan Şedele ve Nihat Odabaşı’nın “Otursana” teklifini geri çevirdi. Kısa bir süre sonra da mekandan ayrıldı. Yalın’ın geçen yılbaşı Yılmaz Erdoğan’ın evindeki partide gördüğü Beren Saat’ten hoşlandığı, bunu da popçu arkadaşı Kenan Doğulu ile paylaştığı öne sürülmüştü.


Meral Akşener tekrar genel başkan seçildi

Son dakika haberi İYİ Parti'nin 3'üncü Olağan Kurultayı'nda yapılan seçim ile Meral Akşener tekrar genel başkan seçildi. İYİ Parti'nin Ankara'da bulunan ATO Congresium'da gerçekleştiri




nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir