kağıt bardak imalatçıları / Aygün Cup | Karton Bardak İmalatı - Vending Otomat Bardak

Kağıt Bardak Imalatçıları

kağıt bardak imalatçıları

ZKBM

ZKBM Yüksek Hızlı Otomatik Kağıt Bardak Makinası, ultarsonic yapıştırma sistemi ile dondurma, yoğurt, çorba, kahve ve çay gibi birçok sıcak ve soğuk içecek için tek ya da çift tarafı PE kaplı karton bardak yapabilmektedir. Karton bardak imalatı için en popüler makinelerimizden birisi olan bu makine, kompakt yapısı, stabil ve hızlı çalışma performansı ve yaptığı kaliteli kağıt bardakların yanısıra, sesiz çalışması ve az fire vermesiyle de öne çıkmaktadır. ZAMBAK KAĞIT ZKBM Yüksek Hızlı Otomatik Kağıt Bardak Makinası, karton bardak üreticileri için, piyasadaki fiyat/performans açısından en uygun makinedir.

Makina, otomatik yağlama sistemine sahiptir ve bu sayede uzunca bir süre, tüm mekanik parçaların sorunsuz ve düzgünce çalışması sağlanır.

Bardak makinelerinin taban yapıştırma sistemleri Leister – Isviçre olup , sızdırma sorunun görülme oranının minimuma indirmektedir

Makinada PLC kontrolü ve sensör ile hata tespiti fonksiyonu vardır. Taban besleme servo motor ile kontrol edilir.

İşçi güvenliği için, makine CE ve güvenlik kurallarına uygun üretilmektedir. Makina, kamera sistemi ile çalışmaktadır, ve bu da makinada üretim hızını ve verimliliğini arttırmaktadır.

Makinada kullanılan elektronik parçalar SCHNEIDER veya OMRON markadır. Ayrıca makinanın rullmanları için, SKF veya FAG markası kullanılmaktadır.

Karton bardak kalıpları karbon metal yerine, daha hafif bir materyal olan alüminyumdan yapıldığı için karton bardak makinemiz, emsal makinelere göre daha hızlı çalışmaktadır.

90 derece dönüş ile transfer edilen kaplar sayesinde; karton bardak makinası, kartonu %lük bir oranla kalıplara yollayabilmektedir ve makinanın fire verme oranı bu sayede düşüktür.

Karton bardak altı bir seferde transfer olmaktadır ve böylece zamanında karton bardak altı yapıştırılmakta olup, fire oranı da düşmektedir.

Ekstrem Cup

Hakkımızda

TREND Kağıtçılık Ürünleri İç ve Dış Ticaret Pazarlama Şirketi; aynı zamanda DOĞU KARADENİZToptan Gıda Pazarlama Şirketi bünyesindeki grup şirketlerdendir.
Piyasadaki 42 yıllık tecrübesi ile Ankara'da m2 kapalı alanda,  tek kullanımlık karton bardak üretimini son teknoloji makina parkuru ile önce hijyen ve kalite kurallarını ön planda tutarak müşterilerine kağıt bardak fiyat konusunda da alternatifler sunmaktadır.
Pratik kullanımı nedeniyle hızla artan bir kullanım alanına sahip olan karton bardak, kullanım kolaylığı, uygun fiyatlı oluşu ve hijyenik avantajları nedeniyle tercih edilmektedir.
Trend Kağıtçılık EKSTREM CUP markası ile her ölçüde, otomat makinalara uygun standartlarda üretim yapmaktadır. Özgün tasarımları ve müşteriye özel tasarım imkanları ile Avrupa standartlarına uygun bardaklar üretmektedir. 

 

 

Hakkımızda
Teklif Formu

Trend Kağıtçılık Ürünleri İç ve Dış Tic. Paz. Ltd. Şti.

E-bülten Aboneliği

Haber, Duyuru, ve her türlü gelişmeden haberdar olmak için e-bülten aboneliğini yaptırınız

Fabrikamız kağıt ürünlerinde uzmanlaşmıştır.
Sizin de

Bu Bizim Hikayemiz

Biz profesyonel bir kağıt bardak üretim fabrikasıyız.

Firmamız güçlü bir teknik yapıya ve Ar-Ge kapasitesine sahiptir.

DGD bünyesindeki Deep Cup gelişmiş proje yönetimi ve uygulama becerileri, güçlü mühendislik alt yapısı, uluslararası finans yönetimi, ürün ve pazar bilgisi, makine ekipman bilgisi, hammadde ve kaynak bilgisi ve yönetimi, maliyet hakimiyeti, güçlü ve yeterli tedarikçi partnerlere sahiptir.

Ürün Kataloğu

Neden Biz?

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz

Son Teknoloji Parkur

Fabrikamız uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.

Yenilikçi Üretim Anlayışı

Sürekli yenilikler uygulayan, sürekli büyüyen bir şirketiz.

Yetkin Ekip

Güçlü uzman ekip ve faaliyetlerimize karşı profesyonel ve sorumlu tutum.

Satış Sonrası Destek

Müşterilerimize iyi ürünler sunmak ve her zaman yanlarında olmak.

Fotoğraflar

Ürün Galerisi

Sosyal Medyada Deep Cup

Yakında

Ürünlerimizi İnceleyip Detaylı Bilgi Alabilirsiniz

ÜRÜNLERİMİZ

HAKKIMIZDA

VURAL MÜHENDİSLİK olarak uzun yılardan bu yana faaliyetlerine devam ederken geniş ürün yelpazemizi pazarlama ağımızla Türkiye’nin tamamına ulaşmaktayız. Müşterilerine sunduğu yüksek kaliteden asla ödün vermemekte ve gerçekleştirdiği öncü hizmetler sayesinde de fark yaratarak saygınlığını artırmaktadır.

NEDEN BİZ?

UZMAN KADRO

Uzun yılların getirdiği tecrübemiz ve profesyonel çalışanlarımızla hizmet vermekteyiz. Vural Mühendislik

% MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Uzun yılların getirdiği iş tecrübemiz ve güvenilir güler yüzlü personellerimizle satış öncesi ve sonrası her zaman yanınızdayız.

HIZLI TESLİMAT

Verilen siparişlerinizi en kısa süre içerisinde sizlere teslim etmekteyiz.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ

VURAL MÜHENDİSLİK olarak uzun yılardan bu yana faaliyetlerimize devam ederken geniş ürün yelpazemizi pazarlama ağımızla Türkiye’nin tamamına ulaşmaktayız.,

Karton bardak imalatında Türkiye geneline olarak hızı ile yüksek hızlı tam otomatik tek kullanımlık kağıt makinesi imalatına ve teslimlerine devam etmekteyiz. Fiyat ve temin için bilgi almak isterseniz lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Karton Bardak İmalatı Konusunda Lideriz

Kocaeli Karton bardak Toptan Sipariş Su, Çay, Meyve Suyu, Kahve gibi İçecekleriyle Karton bardaklarımız kesinlikle sızdırmaz ve koku yapmaz. Piyasanın en kalitelisi En uygun Fiyat. Arayın size özel fiyat avantajlarından faydalanın.

Karton Bardak, Baskılı Kağıt Bardak, Kahve Bardağı, Özel Tasarım Bardak, Logolu Bardak, Bardak Firması, Toptan Karton ve Kağıt Bardak, Oluklu Karton Mukavva, Mikrodalga Kutu, En Ucuz Karton Bardak Fiyatları Tek ve Çift Taraflı Karton Bardak Çeşitleri Sipariş Edebilirsiniz. 7 ile 16 oz Arası Tüm Boyutlarda Karton Bardak Üretimi Yapmaktayız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası