bodrum izmir otobüs bilet fiyatları / Kale Seyahat - Otobüs Bileti | funduszeue.info

Bodrum Izmir Otobüs Bilet Fiyatları

bodrum izmir otobüs bilet fiyatları

İzmir Otob&#;s Bileti

İzmir Otob&#;s Bileti

Online İzmir Otob&#;s Bileti Alımı

Gelişmiş turizm bölgeleri ve ticaret konusundaki yüksek hacmi nedeni ile ülkemizde İzmir çok fazla seyahat edilen bir şehir olmaktadır. İş gezileri yanında fuarlar konusunda da otobüs bileti alınarak şehre gidilmesi mümkün olabilmektedir. Sorunsuz ve konforlu bir şekilde şehre ulaşım sağlanması için otobüsler çok fazla tercih edilmektedir. Ege Bölgesinin ve Akdeniz’in en önemli şehirlerinden birisi olan İzmir yaz aylarında tatil konusunda da çok fazla tercih edilmektedir. Sorunsuz bir şekilde seyahatlerin yapılabildiği şehirde birçok farklı bölge tatil konusunda olanaklar sağlamaktadır. Özellikle deniz ve plajları ile turistik alanlardaki gelişmiş tesisleri nedeni ile ülkemiz dışında da farklı ülkelerden turistler şehre gelebilmektedir. Ülkemizden birçok farklı bölgeden firmamızın düzenlediği seferler ile şehre ulaşmak mümkün olabilmektedir.





İzmir Otobüs Bileti Aldıktan Sonra Konforlu İzmir Seyahati

Online şekilde uygun fiyatlar ile izmir otobüs bileti alınarak şehre ulaşıldığında servisler ve toplu taşıma seçenekleri ile birçok ilçe ve beldeye ulaşmak mümkün olabilmektedir. İzmir’de tatil konusunda Çeşme en çok tercih edilen yerlerden birisi olmaktadır. Tatil konusunda oldukça güzel bir seçenek olan Çeşme sorunsuz bir şekilde gezilebilmekte ve ulaşımı kolay bir şekilde sağlanabilmektedir. Alaçatı Çeşme’de gezilmesi gereken yerler arasında bulunmaktadır. Bunun yanında Efes Antik Kenti de İzmir seyahatlerinde görülmesi gereken yerler arasında bulunmaktadır. Oldukça güzel ve görkemli olan bu antik kent İzmir seyahatlerinde mutlaka görülmelidir. Konforlu bir seyahat için firmamızdan online otobüs bileti alınarak yapılacak seyahatlerde uygun fiyatlar ile bilet bulunabilmektedir. Bu şekilde uygun maliyetler ile oldukça konforlu bir şekilde seyahatlerin yapılması konforlu ve lüks araçlarımız ile mümkün olabilmektedir.

İzmir Hakkında

Ülkemizin en büyük üçüncü metropolü olan İzmir, çok sayıda fuara, tarihi mekanlara ve doğal güzelliklere sahip olan bir liman şehrimizdir. Denizi, plajları ve termal merkezleri ile dikkatleri üzerine çeken şehir, aynı zamanda Efes gibi tarihi kentlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Çok sayıda sanat merkezi ve müzesi ile kültür gezileri için oldukça ideal olan İzmir, ziyaretçilerine liman şehri olmasının avantajlarını da sunmaktadır. İzmir’de Yahudi, Ermeni ve Hıristiyan sayısının da fazla olması nedeniyle şehre birçok kültür hâkimdir.

İzmir’e geldiğinizde en iyi tatil yerlerinden biri olan Çeşme’ye gitmenizi tavsiye ederiz. İster özel araçla olsun, ister toplu taşıma araçlarıyla ulaşım oldukça kolay ve rahattır. Özellikle Alaçatı’yı ziyaret etmelisiniz. Ayrıca Efes Antik Kenti de en gözde alanlardan biridir ve muhakkak görülmesi gereken tarihi bir yerdir.

Kısacası İzmir hem keyifli hem de görkemli bir antik kenttir ve kesinlikle herkesin görmesi ve gezmesi gereken bir şehirdir.


İzmir’de Gezilecek 5 Yer

İzmir’e geldiğinizde gezilmesi gereken çok sayıda yerin olması nedeniyle kafanızın karışması ve nereden başlamanız gerektiğini bilemez hale gelmeniz oldukça normaldir. Bu nedenle öncelikle gezmeniz gereken 5 yerin bilgisiniz sizlerle paylaşmak isteriz. Böylece başlangıç rotanızı çizebilir ve arta kalan vakitlerinizde diğer yerlere ayırabilirsiniz. Gezilmesi gereken bu yerler kısaca şu şekildedir:

  • Key Museum; Şehrimizin Torbalı ilçesinde yer alan Key Museum, ülkemizin en büyük otomobil müzesidir. Müzede genel olarak ile arası yıllara ait araç modelleri bulunmaktadır.
  • Arkas Sanat Merkezi; Kordon’da yer alan Fransız Konsolosluğu artık Arkas Sanat Merkezi olarak kullanılmaktadır ve Avrupa standardında olması ile dikkatleri üzerine çekmektedir.
  • Kordon Boyu; İzmir’in en çok bilinen ve ziyaret edilen yeri kordon boyudur. Burada hem denizle iç içe vakit geçirilir, hem de çok sayıda çeşitli kafelerden birinde keyifli anlar yaşanır. İzmir’e gittiğinizde kordon boyu gezmeniz olmazsa olmaz aktivitelerden biridir.
  • Efes Antik Kenti Trajan Çeşmesi; Bu çeşme Roma ordusunun en bilinen imparatoru Trajan'ın heykeliyle birliktedir ve onun adına yapılmıştır. Bu heykelin dışında çok sayıda çeşitli heykele de ev sahipliği yapmaktadır.
  • Saint Polycarp Kilisesi; İzmir'in en eski kiliselerinden biridir. Romalılar tarafından yakılarak öldürülen St. Polycarp için yapılmıştır ve Kanuni Sultan Süleyman'ın onayı ile inşa edilmiştir.

İzmir Sanatla Buluşma Noktaları

İzmir’e geldiğinizde buranın kültür ve sanat gezisi için en ideal kentlerden biri olduğunu unutmamalısınız. Çok sayıda sanat merkezi ve müzesi ile sanatseverlerin gönlünü fethetmektedir. Bunların başlıcaları şu şekilde sıralanabilir:

  • İzmir Enternasyonal Fuarı
  • Uluslararası İzmir Film Festivali
  • Uluslararası İzmir Müzik Festivali
  • Görsel Sanatlar Buluşması
  • Arkas Sanat Merkezi
  • Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi
  • Kedi Kültür Sanat Merkezi
  • Sabancı Kültür Merkezi
  • Çetin Emeç Sanat Galerisi
  • Akbank İzmir Sanat Galerisi
  • Art Shop Sanat Galerisi
  • Çizgelikedi Görsel Kültür Merkezi
  • Seba Sanat Galerisi
  • Galeri Diogenes
  • Begüm Sanat Galerisi

Kültür ve sanat açısından şehir, ziyaretçisine çok fazla seçenek sunar. Bu sebeple gitmeden önce araştırmakta fayda olacaktır.




İzmir’e Gidildiğinde Tadılması Gereken Lezzetler

İzmir’e geldiğinizde zeytinyağlı yemekler ile mezelerin tadını muhakkak çıkarmalısınız. Ayrıca İzmir mutfağına özel otlarla yapılan salatalar da oldukça meşhurdur. Deniz ürünleri söz konusu olduğunda ise İzmir’in lezzetleri sizi mest edecektir.

Şehri ziyaret ettiğinizde Kordon’da deniz ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Lezzet bakımından üstün kalite sunan bir çok mekan burada yer alır. Özellikle de enginarlı levrek bu bölgede herkesin sıklıkla denediği tatlar arasındadır. İzmir’de kendin pişir, kendin ye tarzında mekanlarda bulunuyor.

Midye, İzmir’in vazgeçilmez yiyecekleri arasındadır. Ayrıca İzmir denince akla ilk gelen yiyeceklerin başında boyoz, kumru, İzmir lokması ve İzmir köftesi de gelmektedir. Her biri İzmir’in yöresel lezzetlerindendir ve İzmir’e geldiğinizde kesinlikle denemeniz gereken yiyeceklerdendir.



İzmir’de Kalınacak Yerler

İzmir’de özellikle Konak ve Alsancak civarı hem konaklama alternatifi açısından hem de ulaşım açısından çok fazla seçenek sunuyor. Apart, hostel, butik otel veya lüks otelleri bir arada bulmak mümkündür.

İzmir’de bir diğer tercih edilen konaklama yeri Karşıyaka’dır. Burada da yine tercihinize uygun seçenekleri kolayca bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı çok fazla seçeneğin yer aldığı şehirden uzaklaştıkça, otel sıklığı da azalmaktadır.


İzmir İpuçları

İzmir’e geldiğinizde toplu taşıma araçlarının çeşitliliği ve kolay kullanımı sizin için avantaj sağlar. Otobüs, vapur, metro ve banliyö seçenekleri ile istenilen yer noktaya gidiş rahattır. Ayrıca şehrimizde bazı otobüsler 24 saat boyunca faaliyettedir.

İzmir’in Fuar İzmir Enternasyonal Fuarı Eylül ayında 10 gün boyunca düzenlenir. Gidiş tarihinizi buna göre ayarlayabilirsiniz.


İzmir Kaç Günde Gezilir?

İzmir dolu dolu bir şehirdir. Bu nedenle detaylı bir gezi düşünüyorsanız en az bir haftanızı ayırmanızı tavsiye ederiz.
Geziniz bittikten sonra dönüş için İstanbul'a dönüş bileti alacaksanız İstanbul otobüs bileti sayfamızdan alabilirsiniz.


Mevsimine Göre İzmir’de Mutlaka Yanınıza Almanız Gerekenler

İzmir ılıman bir şehirdir. Bu nedenle yaz kış ince kıyafetler alınması faydalıdır. Ancak yine de yanınızda rüzgara karşı koruyucu kıyafetler bulundurmalısınız.


İzmir Şehiriçi Servis Güzergahları

İzmir ilimize Metro rahatlığında geldiğinizde servislerimiz ile önemli noktalara sizlerin ulaşımını sağlıyoruz. Mevcut servis güzergahlarımız ise şu şekildedir:

  • Bornova Stadı
  • Gaziemir
  • Narlıdere
  • Serinkuyu

İzmir Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

İzmir otogarına geldiğinizde şehir merkezine ulaşabilmeniz için en ideal yol aslında servislerimizdir. Bunun dışında çok sayıda otobüs ve dolmuş ile de bu tür ihtiyaçlar karşılanmaktadır. Şehir içi toplu taşıma araçları için biniş ücreti ortalama 3 TL’dir. Ayrıca otogar içerisinde taksi hizmeti de mevcuttur ve isteyen herkes bu hizmetten faydalanabilir.

Bodrum - İzmir otobüs bilet bul

Bodrum kalkışlı İzmir otobüsleri hakkında bilgiler

ile Bodrum ve İzmir arasında her gün otobüs seferleri düzenlenmektedir. Bodrum - İzmir arası bir otobüs için en ucuz biletler ,24 ₺ tutarındadır ve en hızlı yolculuk 3sa 0dk sürer. Tek bir tıklamayla tüm şirketleri karşılaştırın ve tüm otobüs tarifelerini bulun - ve size en uygun yolculuğu rezerve edin!

En Ucuz Otobüs,24 ₺
En Hızlı Otobüs3sa 0dk
En erken OtobüsSaat 'de
En son OtobüsSaat 'de
Günlük Otobüs bağlantıları39 Ø
Uzaklık,7 km
Otobüs ŞirketleriBusbud, 12Go Asia, Pamukkale Turizm, Obilet, Kamil Koç, Sakarya Vib, Anadolu, Metro Turizm, Efe Tur, Villa Seyahat, İzmir Bodrum Koop Turizm, Kale Seyahat, Ayar Aydin Seyahat, Varan Turizm, Lüks Erova Turizm, Balikesir Hakser Turizm, Nilüfer Turizm, İstanbul Kalesi, Buzlu Turizm, Ege Seyahat, Balıkesir Uludağ Turizm, Sakarya Vib Turizm, Çanakkale Truva Turizm, İstanbul Seyahat
Bodrum - İzmir arası otobüsle mi seyahat etmek istiyor musunuz?

CheckMyBus yardım için hizmetinizde! Kalkış yeri Bodrum ve varış yeri İzmir olan tüm mevcut otobüsleri karşılaştırıyor ve size tüm durakları, tüm seyahat sürelerini ve tabii ki en uygun bilet fiyatlarını gösteriyoruz. Size Pamukkale Turizm, Kamil Koç veya Metro Turizm gibi bu güzergahta çalışan şirketlerin otobüs biletlerini göstereceğiz. Ayrıca otobüs donanımı hakkındaki tüm bilgileri de bulabilirsiniz. Otobüsün klima, elektrik prizi veya WiFi bağlantısı var mı?

Bu sayfada önümüzdeki birkaç gün içindeki Bodrum İzmir otobüs güzergahı için en ucuz otobüs biletlerini de gösteriyoruz. Ayrıca yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak Bodrum ve İzmir şehirlerarası otobüs durakları hakkında da bilgi alacaksınız. Buna ek olarak size İzmir ötesine seyahat seçeneklerini, Bodrum alternatif varış noktalarını ve İzmir varışlı en popüler havaalanı servislerini göstereceğiz.

Bodrum - İzmir arası en ucuz otobüs bağlantıları

Aklınızda belirli bir tarih yok mu? En ucuz otobüs biletlerine genel bakış.

  • Lüks Erova Turizm

    5sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Lüks Erova Turizm
    Lüks Erova Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Efe Tur
    Efe Tur
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Sakarya Vib
    Sakarya Vib
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Nilüfer Turizm
    Nilüfer Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Metro Turizm
    Metro Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Kale Seyahat
    Kale Seyahat
  • Balikesir Hakser Turizm

    5sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Balikesir Hakser Turizm
    Balikesir Hakser Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Varan Turizm
    Varan Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    12Go Asia
    12Go Asia
  • İzmir Bodrum Koop Turizm

    4sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    İzmir Bodrum Koop Turizm
    İzmir Bodrum Koop Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Kamil Koç
    Kamil Koç
  • Pamukkale Turizm

    3sa 15dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Pamukkale Turizm
    Pamukkale Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Anadolu
    Anadolu
  • Ayar Aydin Seyahat

    5sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Ayar Aydin Seyahat
    Ayar Aydin Seyahat
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Villa Seyahat
    Villa Seyahat

Bodrum- İzmir arası en ucuz yolculuk paylaşımı teklifleri

Aklınızda belirli bir tarih yok mu? En ucuz yolculuk teklifleri.

  • BlaBlaCar
    BlaBlaCar

Bodrum - İzmir arası giden en popüler otobüs firmaları

Pamukkale Turizm

Burada Bodrum - İzmir otobüs güzergahı için Pamukkale Turizm otobüs hattı ile ilgili temel bilgileri bulacaksınız:

En Ucuz Fiyat,91 ₺
En Hızlı Otobüs3sa 1dk
İlk OtobüsSaat 'de
Son OtobüsSaat 'de
Günlük Bağlantılar73

Daha fazlasını Pamukkale Turizm sayfamızda bulabilirsiniz.

Metro Turizm

Burada Bodrum - İzmir otobüs güzergahı için Metro Turizm otobüs hattı ile ilgili temel bilgileri bulacaksınız:

En Ucuz Fiyat,95 ₺
En Hızlı Otobüs3sa 15dk
İlk OtobüsSaat 'de
Son OtobüsSaat 'de
Günlük Bağlantılar8

Daha fazlasını Metro Turizm sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Bodrum Koop Turizm

Burada Bodrum - İzmir otobüs güzergahı için İzmir Bodrum Koop Turizm otobüs hattı ile ilgili temel bilgileri bulacaksınız:

En Ucuz Fiyat,49 ₺
En Hızlı Otobüs4sa 0dk
İlk OtobüsSaat 'de
Son OtobüsSaat 'de
Günlük Bağlantılar1

Daha fazlasını İzmir Bodrum Koop Turizm sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum - İzmir arası genellikle bulabileceğiniz en ucuz otobüsler hangileridir?

Otobüs tarifeleri değişebilir. Aşağıda, genellikle Bodrum - İzmir otobüs hattını sunan, ancak şu anda hizmet dışı olan otobüs şirketlerini bulacaksınız.

  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Ege Seyahat

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Ege Seyahat
  • Balıkesir Uludağ Turizm

    4sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Balıkesir Uludağ Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Balıkesir Uludağ Turizm
  • İstanbul Seyahat

    3sa 30dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İstanbul Seyahat

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    İstanbul Seyahat
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İstanbul Kalesi

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    İstanbul Kalesi
  • Çanakkale Truva Turizm

    4sa 30dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Çanakkale Truva Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Çanakkale Truva Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Buzlu Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Buzlu Turizm
  • Sakarya Vib Turizm

    3sa 58dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Sakarya Vib Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Sakarya Vib Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    Busbud

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Busbud
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Obilet

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Obilet
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Ege Seyahat

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Ege Seyahat
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İstanbul Kalesi

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    İstanbul Kalesi
  • Çanakkale Truva Turizm

    4sa 30dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Çanakkale Truva Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Çanakkale Truva Turizm
  • Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    İzmir

    Merkez Otobüs Duragi
    İstanbul Seyahat

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    İstanbul Seyahat
  • Balıkesir Uludağ Turizm

    4sa 0dk

    Bodrum

    Merkez Otobüs Duragi

    Balıkesir Uludağ Turizm

    Geçici olarak kullanılamıyor: Son görüntülenme

    Balıkesir Uludağ Turizm

Bodrum - İzmir arası otobüs: Daha detaylı bilgi

Aramanızı isteğe göre düzenlemek ister misiniz?

Arama çubuğunda Bodrum kalkış, İzmir varış yeriniz olarak belirlendi. Ayrıca varsayılan bir seyahat tarihi de belirledik. Genellikle birçok kişi gün öncesinden rezervasyon yapar. Belirli bir tarihi istiyorsanız, aramanızı güncellemek için takvimden ilgili günü seçmeniz yeterlidir.

Ne zaman geri dönüş yapacağınızı şimdiden biliyor musunuz? Bu durumda dönüş seyahatinizi kontrol edebilir ve İzmir - Bodrum güzergahı için tercih ettiğiniz tarihi seçebilirsiniz. Beraber seyahat ettiğiniz kişiler var mı? Bu durumda beraberinizde kaç yolcu olacağını belirtin ve aramanızı başlatın.

Sonuçları aldıktan sonra Bodrum - İzmir arası tüm mevcut otobüsleri karşılaştırabilir ve seyahat rezervasyonunu yaptırmadan önce birden fazla faktörü dikkate alabilirsiniz. En ucuz otobüs bileti ,24 ₺ fiyatlı olarak Lüks Erova Turizm tarafından sunulmuştur; en hızlı hat 3sa 0dk sürer. Sonuç olarak en ucuz bileti, en hızlı yolculuğu veya en fazla imkana sahip otobüsü isteyip istemediğiniz size bağlı. Aradığınız şey ne olursa olsun, seyahat ihtiyaçlarınız için teklif bulmanızda size yardımcı olabiliriz!

Arama sonuçlarınızı fiyat, kalkış ve varış saatibazında sıralayabilir, duraklar veya şirketlere göre filtreleme yapabilirsiniz. Her şeyi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyin.

Bu arada: Bodrum İzmir otobüs güzergahı için ayrıca tren, araba paylaşımı ve uçuşlar dahil diğer ulaşım şekilleri hakkında bilgi de göstereceğiz.

Bodrum - İzmir seyahatinizden memnun kalmanız dileği ile!

Başka yöne gitmek ister misin? Adlı kullanıcıdan tüm teklifleri kontrol et İzmir - Bodrum

Bodrum ve İzmir şehirlerindeki otobüs durakları

Adnan Menderes

İzmir&#;(Türkiye)

Alscancak

İzmir&#;(Türkiye)

Ayrancilar

İzmir&#;(Türkiye)

Balçova

İzmir&#;(Türkiye)

Basmane

İzmir&#;(Türkiye)

Bayraklı

İzmir&#;(Türkiye)

Bornova

İzmir&#;(Türkiye)

Buca

İzmir&#;(Türkiye)

Çiğli

İzmir&#;(Türkiye)

Güzelbahçe

İzmir&#;(Türkiye)

Karabağlar

İzmir&#;(Türkiye)

Konak

İzmir&#;(Türkiye)

Merkez Otobüs Duragi

Otogar Karacaoğlan Mh.&#;, &#;İzmir&#;(Türkiye)

Optimum

İzmir&#;(Türkiye)

Otobüs durağı

İzmir&#;(Türkiye)

Üçyol

Bahçelievler Mahallesi, İnönü Cd. E, Karabağlar/İzmir, Türkei&#; , &#;İzmir&#;(Türkiye)

Cruise Port

Bodrum&#;(Türkiye)

Gümbet

Bodrum&#;(Türkiye)

Gündoğan

Bodrum&#;(Türkiye)

Merkez Otobüs Duragi

Cevat Şakir Caddesi&#;58, &#;Bodrum&#;(Türkiye)

Adnan Menderes

İzmir&#;(Türkiye)

Alscancak

İzmir&#;(Türkiye)

Ayrancilar

İzmir&#;(Türkiye)

Balçova

İzmir&#;(Türkiye)

Basmane

İzmir&#;(Türkiye)

Bayraklı

İzmir&#;(Türkiye)

Bornova

İzmir&#;(Türkiye)

Buca

İzmir&#;(Türkiye)

Çiğli

İzmir&#;(Türkiye)

Güzelbahçe

İzmir&#;(Türkiye)

Karabağlar

İzmir&#;(Türkiye)

Konak

İzmir&#;(Türkiye)

Merkez Otobüs Duragi

Otogar Karacaoğlan Mh.&#;, &#;İzmir&#;(Türkiye)

Optimum

İzmir&#;(Türkiye)

Otobüs durağı

İzmir&#;(Türkiye)

Üçyol

Bahçelievler Mahallesi, İnönü Cd. E, Karabağlar/İzmir, Türkei&#; , &#;İzmir&#;(Türkiye)

Bodrum - İzmir otobüs güzergahı hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Otobüs güzergahları: Bodrum ve İzmir şehrinden otobüs güzergâhları

Popüler Havaalanı Otobüsleri

Bodrum İzmir Arası

En Ucuz Sefer

,00 TL

Bodrum - İzmir Arası Kaç Km

0 km

Bodrum - İzmir Arası Kaç Saat

2sa 12dk

Günlük Sefer Sayısı

3

En Çok Sefer Yapan Firma

İzmir Bodrum Koop Turizm

Sefer Yapan Firma Sayısı

6


Bodrum İzmir Online Otobüs Bileti
Bodrum İzmir otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile funduszeue.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Bodrum İzmir güzergahı için arama yapın, Bodrum - İzmir arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Bodrum ve İzmir Şehirlerinde Ulaşım
Bodrum ve İzmir şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını funduszeue.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Bodrum İzmir seyahatinize başlamadan önce, Bodrum ve İzmir hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden funduszeue.info?
funduszeue.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

Bodrum şehrinden İzmir şehrine otobüs

fiyat ₺

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Bodrum

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: İzmir

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Bodrum - İzmir Arası Otobüs

Bodrum - İzmir arası konforlu seyahatler için en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

Kamil Koç ile Bodrum - İzmir seyahatiniz için bilet almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Dilediğiniz seyahat için otobüs biletiniz sadece bir tık uzağınızda. Ne zaman isterseniz biletinizi alarak, yola çıkabilirsiniz!
Kamil Koç, adet sefer noktası ile size Türkiye’nin dört bir köşesine ulaşım hizmeti seçeneği sunmaktadır. Dilediğiniz seyahatte konforlu bir yolculuk için sizlere son model araçlarımızla, hostlu ve ikramlı seferlerimizle hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Bodrum ile İzmir arasındaki mesafe kms km’dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat kadar sürmektedir.

Kamil Koç uygulaması ile yolculuğunuzu daha da kolaylaştırın. Seyahatinizle ilgili tüm detaylar şimdi cebinizde!

Bodrum - İzmir Arası Seyahat

Kamil Koç genç ve büyük filosu sayesinde gün içerisinde birçok saatte sefer düzenlemektedir. İster sabahın erken saatlerinde, ister gece geç saatlerde seyahat etmek isteyin, Bodrum ile İzmir arasında sürekli çalışan 17 adet seferle Kamil Koç’ta her zaman size uygun otobüs bileti bulabilirsiniz. Bodrum yönünden kalkan ilk sefer saatindeson sefer ise saatinde hareket etmektedir. Bodrum - İzmir arası seferler yaklaşık 3 saat saat sürmektedir; üstelik son model araçlarımızla seyahatler artık çok daha konforlu. Sadece arkanıza rahatça yaslanın ergonomik koltuklar, hostlu ve ikramlı seferlerimizle yolculuğunuzun tadını çıkarın.
Sadece TL’den başlayan fiyatlarla otobüs biletinizi alabilirsiniz – genel olarak otobüsle seyahat, başka bir yöntemle seyahat etmekten çok daha ekonomiktir.

Bodrum Kalkışlı Seyahat

Yolculuğunuza hazır mısınız? Bodrum, kalkışlı farklı güzergaha düzenlenen seferlerle ülke genelinde her yöne ulaşmak mümkündür.
Nereden seyahat ediyor olursanız olun, seyahatinize dair birçok detayı web sitemizden öğrenebilirsiniz.

İzmir Varışı

İzmir seyahatinizi şimdiden planlamaya başlayın. Daha önce hiç bu şehre seyahat etmediniz mi? İşte bilmeniz gereken her şey:
İzmir, Kamil Koç ile dilediğiniz zaman konforla ulaşabileceğiniz bir varış noktasıdır.
Bu güzel şehirle bağdaşmış olan manzaraları ve kültürü deneyimlerken hiçbir anı kaçırmayın. Şimdi Kamil Koç otobüs biletini alıp yolculuğun tadını çıkartın.

Bodrum - İzmir Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Son model araçlarımızla Bodrum - İzmir arası Kamil Koç ile seyahat etmek konforludur. Ayrıca otobüs bileti almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İnternet sitesi aracılığıyla, mobil uygulamalarımız üzerinden, Kamil Koç bilet satış noktalarından veya çağrı merkezimizden biletinizi satın alabilirsiniz. Online platformlarımızda kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapılabilir, bilet satış ofislerimizde ise kredi kartı ve banka kartının yanı sıra nakit ödeme de yapabilirsiniz.
Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı kullanmaktır. Dakikalar içinde biletinizi alabilirsiniz ve telefonunuza gelecek biniş kartı bilgilerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan, dijital biniş kartınızla seyahat edebilirsiniz.

Ailenizin veya arkadaşlarınızın yanında oturmak ya da yanınızdaki alanı boş tutmak mı istiyorsunuz? Mobil uygulama veya internet sitemizden bilet aldığınızda tekli ya da ikili koltuklardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Koltuğunuza yerleştikten sonra, size yardımcı olacak birçok hizmetimiz ile arkanıza yaslanıp rahatlayarak seyahatinizden en iyi şekilde yararlanırsınız. Otobüslerimizde ücretsiz Wifi ve koltuk arkası eğlence sistemi bulunur. Ayrıca otobüslerimizde bulunan USB girişi sayesinde mobil cihazlarınızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.
Dahası, Kamil Koç ile seyahat ettiğinizde yolculuğunuz için ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda getirebilmeniz adına ücretsiz bagaj hakkı alırsınız.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası