şelale park bowling / Şelale Park haberleri

Şelale Park Bowling

şelale park bowling

Şelale Park Buz Pateni Pisti, Tuzla, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren veya Metro ile nasıl gidilir?

Tuzla şehrinde Şelale Park Buz Pateni Pisti konumuna Toplu Taşıma

Tuzla, Türkiye'deki Şelale Park Buz Pateni Pisti adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Şelale Park Buz Pateni Pisti adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Şelale Park Buz Pateni Pisti adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Şelale Park Buz Pateni Pisti için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Şelalepark - Tuzla Yönü; Cemil Meriç İlkokulu - Akfirat Yönü; İpek Böceği Sokak; Kanlica Sokak.

OtobüsPTren:MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Şelale Park Buz Pateni Pisti için yol tarifi alın.

Şelale Park Buz Pateni Pisti adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Tuzla konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Şelale Park Buz Pateni Pisti için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Tuzla, İstanbul

Bu parkın enerjisi güneşten geliyor

Türkiye'nin en fonksiyonel parklarından biri olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projeleri kapsamında yılında kapılarını ziyaretçilere açtı. İçerisinde Teknoloji Merkezi, Bilim Sanat Merkezi, Uzay Gözlem Evi, bowling, yüzme havuzları, buz pisti, bilim merkezi, kutup evi, karting gibi onlarca farklı fonksiyona ev sahipliği yapan Şelale Eğitim Parkı, kendi elektriğini kendisi üretecek şekilde tasarlandı. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan İstanbul'un kamu alanındaki en büyük güneş enerji sistemi, yılda 35 bin ağacın kesilmesini engelliyor. 4 bin metrekare alan üzerine kurulu panel, yılda ton karbondioksit emisyonu sağlıyor.

'KENDİ ENERJİSİNİ KULLANAN BİR GEZEGEN OLMAK ZORUNDAYIZ'

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı," Türkiye'nin en fonksiyonel parkı olan Şelale Eğitim Parkı'nda Tuzla Belediyesi Teknoloji Merkezi'nin en üst katında, 4 bin metrekarelik bir güneş panelinin olduğu çatı katındayız. Buradaki panelleri görebiliyorsunuz. Güneş Enerji Sistemi aslında alternatif enerji kaynağıdır. Dünyamızdaki enerji ihtiyacını medeniyet seviyemizi yükseltmek için mutlaka ihtiyaç duyuyoruz. Kendi enerjisini kullanan bir gezegen olmak zorundayız. Medeniyetimizi geliştirmek zorundayız. Enerjiye ihtiyacımız var. Ama fosil yakıtlara en az ihtiyaç duyarak, hatta fosil yakıtları kullanmayarak, gezegenimizdeki küresel ısınmayı azaltacak şekilde alternatif enerji kaynaklarını kullanmak zorundayız" dedi.

'ENERJİ KAYNAKLARI İLE 35 BİN 'E YAKIN AĞACI KURTARMIŞ OLUYORUZ'

Başkan Yazıcı," Burada yapmış olduğumuz parkın içerisinde bulunan güneş enerji panellerinin yanındayız. Burada kilowattlık bir elektrik enerjisi ihtiyacı duyan parkın, kendi enerjisini karşılayacak olan panelleri buraya kurarak aslında biz ton karbondioksit emisyonuna destek sağladığımız gibi, buradaki enerji kaynakları ile 35 bin 'e yakın ağacı kurtarmış oluyoruz. Fosil yakıtlara ihtiyacımız ne kadar azaltırsak, ekolojik dengeyi, dünyadaki küresel ısınmaya o kadar katkıda bulunmuş oluruz. Eko-teknolojik park olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde, çok elektrik enerjisi kullanan ama çok ihtiyaç duyduğumuz güzel hizmetler var. Bunların içerisinde buz pateni, bowling, havuzlar, 35 metreden akan bir şelale, bilim sanat merkezi, bilim merkezi teknoloji merkez dahil olmak üzere buradaki enerji ihtiyaçlarını tamamen alternatif enerji kaynaklarından sağlayarak, dünya ekolojik dengesine, karbondioksit emisyonuna katkı sağlıyoruz. Bizim olan dünyamızı, geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız dünyamıza şimdiden karbon ayak izimizi hesaplayarak, ayağımızı daha sağlam ve dikkatli olarak basıyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN EN FONKSİYONEL PARKININ DA TÜM ENERJİSİNİ SAĞLIYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı," Buradaki enerji yatırımlarımızı geri dönüşüm fizibilitesi olarak hesaplıyoruz. Bu güneş panelleri, 5 yıllık bir sürede kendini tamamen amorti etmiş durumda. Dolayısıyla kendisini amorti eden bir sistem kar eden bir sistem, ekolojik dengeye destek veriyor, karbondioksit emisyonuna destek veriyor. Çevreye destek veriyor, aynı zamanda da müthiş bir hizmet olarak Türkiye'nin en fonksiyonel parkının da tüm enerjisini sağlıyor" dedi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

7 liraya buz pateni, 6 liraya bowling

Haberin Devamı

Bowling Salonu, metrekare alanda 8 bantlı oyun alanı ve cafe ile misafirlerini ağırlarken, Buz Pateni Pisti de aynı alanda metrekare doğal, metrekare suni pisti ile hizmet veriyor.

Tesisler pazartesi hariç her gün saatleri arasında hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi Buz Pateni Pisti’nde 35 dakikalık paten keyfi yapmak isteyenler 7 TL ödüyor. Yine aynı sürede paten dersi almayı tercih edenlerin ödediği ücret ise sadece 15 TL. Bowling Salonu’nda ise 1 oyun (20 atış) 6 TL olarak ücretlendiriliyor.

GENÇLERE SPOR İMKÂNI

Yeni bir projeyi daha hizmete kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Hedefimiz; bölgemize ailelerin çocukları ile birlikte boş zamanlarını keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçirecekleri mekanlar kazandırmak. Vizyon projelerimizden biri olan Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açtığımız Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu bu tür sporları yapmak için imkan bulamayan gençlerimize büyük bir fırsat yaratacak“ diye konuştu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası