modern east koton / Koton: Türkiye'nin Öncü Moda ve Giyim Markası

Modern East Koton

modern east koton

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

milyon Euro'luk yatırımla inşa edilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var? 

60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan Modern East AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. 4 katlı olarak tasarlanan Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVM mağaza bilgileri : Mavi Jeans, H and M, Koton,  Deichmann, İnci, LC Waikiki, US Polo, Network, D’s Damat, Sportive, Adidas, Kiğılı, Oleg Cassini, Levi’s, Docker’s, Colin’s, ADL, OXXO, Penti, Elle ve Hummel, Migros, TeknoSA ve 9 salonlu Cinemaximum.

mağazanın yer aldığı Modern East AVM Ümraniye kişi oturma kapasitesine sahip geniş yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoranı, terasları, hizmet ve eğlence üniteleri ile dikkat çekiyor.

Modern East AVM nerede?

Modern East, İstanbul’un en önemli kavşaklarından biri olan Ümraniye kavşağında yer alıyor.

Ceren YÖRÜK/funduszeue.info

Modern East Alışveriş Merkezi

Modern East Alışveriş Merkezi

Modern East Alışveriş Merkezi


Modern East Alışveriş Merkezi, dört kat üzerinde mağazası, kişi oturma kapasitesine sahip geniş yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoranı, terasları, hizmet ve eğlence üniteleri ve araçlık otoparkı ile Modern East, m2 kiralanabilir alandan oluşuyor. Böylelikle İstanbul’un en büyük alışveriş destinasyonlarından biri hayata geçirilmiştir.

Modern East, ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapıyor. H&M, Koton, LC Waikiki, US Polo, Network, Fabrika, D’s Damat, Kiğılı, Oleg Cassini, Mavi, Levi’s, Colin’s, ADL, OXXO, Penti, Adidas, Deichmann, İnci, Elle ve Hummel’ın da aralarında yer aldığı modaya yön veren markaların yanında, Migros, TeknoSA, … fitness merkezi, Joker Land çocuk eğlence alanı ve 9 salonlu Cinemaximum, Modern East’i Anadolu yakasının çekim merkezi haline getiriyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan kafe ve restoranları, İstanbul’da en geniş avluya sahip cam tavanlı yeme-içme alanı ve açık terasları ile Modern East, her daim canlı bir buluşma noktası olacak.

Modern East AVM Ümraniye Yarın Açılıyor

"Aradığınız ev parmağınızın ucunda"

Modern East AVM Ümraniye yarın açılıyor. mağazalı alışveriş merkezi dünyaca ünlü markalara ve 9 salonlu sinemaya ev sahipliği yapıyor

Modern East AVM Ümraniye Yarın Açılıyor Modern East AVM Ümraniye yarın açılıyor. mağazalı alışveriş merkezi dünyaca ünlü markalara ve 9 salonlu sinemaya ev sahipliği yapıyor

Ümraniye’de yaşama geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi yarın kapılarını ziyaretçilere açıyor. 4 katlı olarak yükselen Modern East AVM Ümraniye mağazadan meydana geliyor.

60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Modern East Ümraniye AVM’de bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoran, teraslar, hizmet ve eğlence üniteleri bulunuyor.

67 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşan üç ofis kulesi ve yaklaşık lüks konutluk projenin bir parçası olan Modern East AVM’nin planlanan ikinci fazın da açılmasıyla kiralanabilir alanı 90 bin metrekareye m2’ye, mağaza sayısı da ’a yükselecek.

milyon euro yatırım bedeline sahip olan AVM’nin konsept optimizasyonu, kiralaması ve uzun dönemli yönetimi ECE Türkiye tarafından yapılacak.

Modern East AVM Ümraniye Mağazaları

ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapan Modern East AVM mağazaları arasında H&M, Koton, LC Waikiki, US Polo, Network, D’s Damat, Kiğılı, Oleg Cassini, Mavi, Levi’s, Docker’s, Colin’s, ADL, OXXO, Penti, Sportive, Adidas, Deichmann, İnci, Elle, Hummel, Migros, TeknoSA, Joker Land, 9 salonlu Cinemaximum, fitness merkezi yer alıyor.

Modern East AVM Ümraniye'ye Nasıl Gidilir?

Ümraniye kavşağında yer alan Modern East AVM’den Şile otobanına ve yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yoluna doğrudan erişim sağlıyor. sonuna kadar tamamlanması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı’nın Tepeüstü durağından da ulaşılabiliyor.

Modern East AVM nerede?
Adres: İnkılap Mah. Kücüksu Cad Ümraniye - İstanbul

HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR


Copyright © Yeniemlak. Tum hakkı Netbu Ltd. Şti'ye aittir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası