satılık daire arhavi / Arhavi Satılık Daire & Arhavi Satılık Ev Fiyatları - Zingat

Satılık Daire Arhavi

satılık daire arhavi

Artvin ArhaviSatılık Konut m² Birim Fiyatları

* Bu ekrandaki tahminler, seafoodplus.info tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde seafoodplus.info veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde seafoodplus.info herhangi bir sorumluluk üstlenmez.


Artvin Arhavi Satılık Konut Ortalamaları

Ortalama BirimFiyat ₺/m2
Ortalama Brüt Alan m2
OrtalamaFiyat
Geri Dönüş Süresi31yıl
Min. Maks. BirimFiyat - ₺/m2
Pazardaki Yaş Ortalaması 8yıl
Ortalama Pazarlama Süresi72gün
Stok Adediad.
Stok Oranı%1
Stok Değişimi%

Artvin, Arhavi Mahalleleri Satılık Konut Fiyatları

Artvin Arhavi Satılık Konut Kırılımları

Artvin, Arhavi Mahalleleri Satılık Konut Stoğu

Artvin Arhavi'de Satılık Ev Fiyatları

Artvin, Arhavi ilçesinde Mayıs sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %,43 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları ₺. Ortalama satılık konut büyüklüğü metrekaredir.

Artvin, Arhavi'de Ortalama Geri Dönüş Süresi 30 Yıl

Artvin, Arhavi ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Mayıs sonu itibarıyla ₺. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 30 yıl seviyelerindedir.

Artvin Arhavi'de Konut Fiyatları En Fazla Artan Mahalleler

Ortalamalara bakıldığında Mayıs sonu itibarıyla konut için Artvin ili Arhavi ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Yukarı Hacılar, Musazade, Boğaziçi olmuştur.

Artvin Arhavi'de Konut Fiyatları En Az Yükselen Mahalleler

Ortalamalara bakıldığında Mayıs sonu itibarıyla konut için Artvin ili Arhavi ilçesinde en az değer kazanan mahalleler sırasıyla Boğaziçi, Musazade, Yukarı Hacılar olmuştur.

Artvin Arhavi'de En Hızlı Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs sonu itibarıyla Artvin ili Arhavi ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Boğaziçi, Musazade, Yukarı Hacılar olmuştur.

Artvin Arhavi'deEn Geç Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Mayıs sonu itibarıyla Artvin ili Arhavi ilçesinde en geç geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Musazade, Yukarı Hacılar, Boğaziçi olmuştur.

* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

TEK KULLANİMLİK TERLİK ŞOK FİYAT 0, 29 KURUŞ


arhavi satılık ev TEK KULLANİMLİK TERLİK ŞOK FİYAT 0, 29 KURUŞ

arhavi satılık ev tek kullani̇mli̇ terli̇k kendi̇ i̇malati̇mi̇zdi̇r tek telefonla adrese tesli̇mdi̇r seafoodplus.infȯrtanki̇seafoodplus.info 96 95 * adaklı (bingöl) havlu terlik

 

Buraya ücretsiz ilan ver

arhavıde satılık daıre Musazade mah


Resim mevcut degil

arhavi satılık ev arhavıde satılık daıre. inonu bulvari no.6 ergin apt musazade mah arhavı merkezde pazar kurulan cadde ustunde lux yenı bına 3 cu kat asansorlu ve gırı

 

arhavıde satılık daıre


Resim mevcut degil

arhavı merkezde pazar kurulan( inonu bulvari no.6 caddesi ustunde) lux yenı bına 3 cu kat asansorlu ve gırısı basamaksız yaslı gısıler ıcın cok uyg arhavi satılık ev

 

ARTVİN ARHAVİDE SAHİBİNDEN SATILIK ARSA (2 KATLI EV İLE BERABER)


 ARTVİN ARHAVİDE SAHİBİNDEN SATILIK ARSA (2 KATLI EV İLE BERABER)

arhavi belediye dahilinde aşağı hacılar tünel mevkiinde m2 bakımlı arsa (çaylık, meyvelik, tarla) 2 katlı ev ile beraber sahibinden acil satılıkt

 

arhavi artvinde satılık çaylık arazi


 arhavi artvinde satılık çaylık arazi

arhavi artvinde muhtesem manzaralı mahsulu çok iyi ev yapmaya uygun yol kenarı arazi su anda çay tarlası olarak ürün alınmakta arhavi artvinde satılık

 

Sadece filtre kriterlerinize uygun ilanlar listeleniyor!

 

Emlak

  • Konut
  • Arsa
  • İşyeri
  • Bina
  • Devremülk
  • Turistik işletme

 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.

Arhavi  Satılık Daire İlanları

seafoodplus.info’un teknolojisinden yararlanarak Arhavi satılık daire ilanlarına kolayca teklif verebilirsiniz. Hemen oturmaya başlayabileceğiniz evlerin yanısıra, yatırımlık daire seçenekleri bulabilmeniz de mümkün. Arhavi Daire ilanları arasından en çok tercih edilenlerin 1+1, 2+1 ve 3+1 odalı evler olduğunu biliyor ve sıklıkla bu yönde yeni ilanlar ekliyoruz.

Arhavi  Satılık Daire Fiyatları

seafoodplus.info’da yer alan Arhavi satılık ev fiyatları değerleme konusunda sertifikalı uzmanlar tarafından belirleniyor. Artvin Arhavi Daire fiyatları belirlenirken, evin konumunun ana arterlere, hastanelere, okullara olan uzaklığı, binanın yaşı gibi bir çok kriter değerlendirilip en doğru fiyatların listelenmesi sağlanıyor.
Arhavi Satılık daire ilanları arasından ilgilendiğiniz evin detay sayfasından otopark durumu, tapu bilgisi ve ısıtma sistemi gibi bir çok bilgiye ulaşarak daireyi görmeden de önemli ölçüde fikir sahibi olabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir