dudulludan kadıköye nasıl gidilir / Dudullu'dan Kadıköye nasıl gidilir?

Dudulludan Kadıköye Nasıl Gidilir

dudulludan kadıköye nasıl gidilir

Pamukkale Dudullu Terminali Nerede, Nasıl Gidilir

pamukkale dudullu

Pamukkale Dudullu Terminali İstanbul Ümraniye'de bulunmaktadır. 

Avrupa yakasından gelenler için

  • Kadıköy'den 14A, 14ŞB, 19S, 19EK numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

        14A/14ŞB/19S/19EKokyürüyüş


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Çakmak durağında ininiz. Çakmak Köprüsü otobüs durağından  ya da 19D numaralı otobüslerdenbirine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

         m5ok/19Dokyürüyüş


  • Ümraniye'den  ya da 19D numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

            /19Dokyürüyüş


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Bostancı durağında inerek köprünün üstünden 19D numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

         m4ok19Dokyürüyüş

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

            metrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Merter'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

m1aokmetrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

t1okmetrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Taksim'den T numaralı otobüse binerek Hastane durağında ininiz. Buradan 14A, 19EK ya da 14ŞB numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

Tok14A/14ŞB/19EKokyürüyüş

Görkemli günler ! Bugün konumuz &#;Kadıköy&#;e gitmek&#; ya da ekleri koymaya üşenip arattığımız şekliyle &#;kadıköy nasıl gidilir&#; Böyle aratınca nedense hep wikipedik bilgiler ve Kadıköy yol tarifi siteleri çıkıyor karşımıza. Ama ben bugün sizlere Kadıköy&#;e gitmenin ciddi bir iş olduğunu anlatacağım 🙂

İstanbul Kadıköy Lisesi&#;nden mezun ve 10 yılı aşkın Kadıköy&#;de yaşamış biri olarak ayrıca 50&#;den fazlada ülkedeki toplu taşıma tecrübelerim ile size Kadıköy&#;e en kolay, hızlı gidiş yolunu ve taktikleri anlatacağım !

Index / Indeks

Kadıköy&#;e Nasıl Gidebilirim?

Öncelikle Neredesin ? Eğer Anadolu yakasında oturuyorsan direkt Metro, Marmaray ve İETT seçeneklerine yoğunlaşmalısın.

Eğer İstanbul Avrupa yakasında oturuyorsan ve metrobüse yakınsan, marmaray çok tersteyse kesinlikle Metrobüs seçeneği ile Kadıköy&#;e git !

Avrupa yakasında metroya ya da marmaraya yakınsan direkt bu iki seçeneği düşün.

Eğer evin herhangi bir vapur iskelesine yakınsa (Beşiktaş, Fatih, Eminönü, Sarıyer) ve Avrupa yakasındaysan diğer seçenekleri unut ve vapura yoğunlaş 🙂

Metro İle Kadıköy&#;e Nasıl Gidilir ?

Kadıköy merkeze giden tek metro M4 Kadıköy-Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu&#;dur. Eğer işin Kadıköy Rıhtım&#;da ise ve Kadıköy sahil tarafında bulunmak istiyorsan metro çok işine yarayacak. Çünkü metro seni direkt vapur iskelesinin orada bırakıyor.

Kadıköy&#;e metro ile geleceksen Ayrılıkçeşmesi (marmaray ile ortak ) ve Uzunçayır (metrobüs ile ortak) istasyonlarından bu metroya aktarmaya yapabilirsin. Fakat buralardan aktarma yapmayı unut 🙂 Zaten hem marmaray hem metrobüs seni direkt Söğütlüçeşme&#;ye götürüyor, aktarma yapacağına oradan kolayca yürürsün 5 dakikada !

Metrobüsle Kadıköy&#;e Nasıl Gidilir ?

Özellikle Avrupa Yakası&#;nın batı ilçelerinden geliyorsan ( Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Avcılar, Bakırköy ayrıca Beşiktaş ve Şişli de katılabilir ) metrobüs kesinlikle en hızlı Kadıköy ulaşımı sağlar !

Metrobüsle Kadıköy&#;e gitmenin en seri, hızlı yolu. Ama çok kalabalık 🙂 ve yorucu. Eğer azıcık vaktin varsa kendini herhangi bir aktarma ile marmaraya atabilirsin. Çok daha rahat gidersin.

Metrobüsün son istasyonu olan Söğütlüçeşme aslında Kadıköy&#;dür. İndikten sonra kalabalığı takip et ve boğayı gör 🙂

Marmaray İle Kadıköy&#;e Nasıl Giderim ?

Evin herhangi bir Marmaray istasyonuna yakınsa başka hiçbirşeyi düşünmeden Kadıköy&#;e Marmaray ile git 🙂 Söğütlüçeşme istasyonu dışında bir yerde inmeye çalışma 🙂 Eğer Bağdat Caddesi&#;ne gitmek istiyorsan Suadiye&#;de inebilirsin.

Marmaray Kadıköy&#;e gitmenin en rahat ve ucuz yolu. Avrupa Yakası&#;nda oturanlar daha hızlı olmak için yakınsa metrobüse bakabilir.

İETT Otobüs İle Kadıköy&#;e Gidiş

Eğer evin Kadıköy&#;e kilometreden uzaksa otobüsleri unut ! Belki akşam &#;dan sonra bu mesafe &#;a çıkar. Artık Kadıköy gibi kalabalık bir yere otobüsle gitmeyi düşünmek tam bir hata 🙂

Tabii yaşlı ya da yürüyemeyecek biri varsa ona sözüm yok. Anadolu yakasındaki neredeyse tüm otobüsler zaten ya Kadıköy&#;e ya Üsküdar&#;a gider, numaraya gerek yok önüne bak Kadıköy yazana bin&#;

Vapurla Kadıköy&#;e Nasıl Gidilir ?

Eğer boğaza yakın bir yerden Kadıköy&#;e gitmek istiyorsan, kesinlikle Vapur&#;u tercih etmelisin !

Eminönü ve Karaköy&#;den dk, Beşiktaş&#;tan da dk&#;da keyifli bir çay eşliğinde Kadıköy Rıhtım&#;da olursun. Vapur saatleri genelde akşam gibi bitiyor ya da çok azalıyor. Vapurla Kadıköy&#;e gidecek ya da dönecekler saatlere dikkat etmeli.

Araçla Kadıköy Yol Tarifi

Kadıköy&#;e özel araçla gitmek gibi bir hata yapmazsınız diye düşünüyorum 🙂

Ama bunu yapacaksanız, Avrupa yakasından geliyorsanız birinci köprüden düm düz gidin, hiç sapmayın, karşınızda Söğütlüçeşme&#; Anadolu yakasından gelenler de E-5 i sonuna kadar takip edip, Harem&#;e inmeden önce Kadıköy tabelasına saparsa kolayca ulaşabilir.

Sabiha Gökçen&#;den Kadıköy&#;e Nasıl Gidilir ?

Sabiha Gökçen&#;den Kadıköy&#; birçok seçenek var biliyorum ama ben kafanızı karıştırmayacağım. Eğer çok yükünüz varsa direkt Havaş&#;a binin en rahat yolu bu.

Ama fazla yükünüz yoksa tek seçenek MR60 ile Pendik Marmaray&#;a 10 dk da gitmek, Oradan da Marmaray ile Kadıköy&#;e ulaşmak. Kendinizi en kolay raylı sisteme böyle atabilirsiniz. Bunun dışındaki yolları önermiyorum.

İstanbul Yeni Havalimanı&#;ndan Kadıköy

Yeni havalimanından kadıköy&#;e birçok seçenek sayabilirsiniz ama en mantıklı olan direkt Havaist otobüsleri. Eğer yükünüz çoksa direkt Kadıköy hattına binebilirsiniz.

Benim yüküm az diyorsanız Zincirlikuyu&#;dan geçen Havaist&#;e binip oradan Metrobüs ile direkt olarak Kadıköy&#;e ulaşabilirsiniz.

Eğer spesifik noktalardan Kadıköy&#;e nasıl gidilir diyorsanız yorumlardan çekinmeden sorun🙂 Ben keyifle yanıtlıyorum hem de sizin için en rahat ve hızlı olacak şekilde. Ayrıca ucuz 🙂 Söylemedim ama size saydığım seçenekler hep en uygun akbil kombinasyonları. Başka bir yazıda görüşmek üzere, sevgiler !

kadıköykadıköy rıhtım

Dudullu&#;dan Kadıköye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Dudullu&#;dan Kadıköye nasıl gidilir?
  2. Dudullu Otogar hangi firmalar?
  3. Dudullu Otogar hangi yakada?

Dudullu'dan Kadıköye nasıl gidilir?

Ataşehir konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden 20D Dudullu - Kadıköy konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 10G, 14BK, 20D, 20E, 20K, 20Ü
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C, MİNİBÜS: C

Dudullu Otogar hangi firmalar?

Dudullu Ataşehir Kalkış Varış Terminali Otobüs Firmaları
  • Süha Turizm.
  • Balıkesir Uludağ
  • Seç Turizm.
  • Niğde Aydoğanlar.
  • RH Turizm.
  • Düzce Güven.
  • Öz Sivas Seyahat.
  • Yeni Sivas Turizm.
Daha fazla öğe

Dudullu Otogar hangi yakada?

Ataşehir DudulluTerminali'na Nasıl Ulaşılır? Ataşehir Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogarlarından biridir. Anadolu Yakası'nda oturan ya da İstanbul'un bu yakasına seyahat eden pek çok kişinin hareket noktası burasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası