kemerden antalya merkeze nasıl gidilir / Antalyadan Kemer E Nasıl Gidilir?(EN iyi 5 ipucu) - İstanbul ve Türkiye'nin tüm şehirleri

Kemerden Antalya Merkeze Nasıl Gidilir

kemerden antalya merkeze nasıl gidilir

Kemer Rehberi: Kemer Nerede ve Kemer`e Nasıl Gidilir?

Kemer Rehberi: Kemer Nerede ve Kemer`e Nasıl Gidilir?

Antalya'nın turistik ilçeleri arasında yer alan Kemer, 1980'li yıllara kadar oldukça küçük bir köydü. Zamanla bölgenin turizm alanında keşfedilmesi ile başlayan göçler bu bölgenin giderek büyümesine olanak sağladı. Birbiri arkasına açılan turistik tesisler Kemer'in 2000'li yıllarda Türkiye turizminde önemli bir destinasyon olmasını sağladı. Son 20 yıl içerisinde "Kemer nerede?", "Kemer'e nasıl gidilir?" sorularının internette oldukça ön plana çıktığını görebilirsiniz. 1981 yılında ilçe statüsüne yükseltilen Kemer, aldığı yatırımlar sayesinde bugün Dünya'nın önemli tatil lokasyonlarından birisi haline gelmiştir.

Toros Dağı eteklerinde yer alan Kemer'in toplamda 52 kilometrelik bir sahil uzunluğu bulunmaktadır. Bölgede ilk yerleşimin M.Ö 690 yılına dayandığını, Phaselis antik kentinin kurulması ile bölgedeki ilk hareketliliklerin başladığını görebilirsiniz. Kemer, burayı ziyaret etmek isteyenlere kolay ulaşım opsiyonları sunan bir bölgedir. Türkiye'nin her tarafından oldukça kolay bir şekilde Antalya havalimanı ya da Antalya otogarına gelerek, buralardan da birçok farklı vasıta alternatifiyle Kemer'e gidebilirsiniz.

Bu kapsamda, "Antaya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir?", "Antalya otogara geldiğinizde Kemer'e nasıl gidilir?" sorularının cevabını siz de merak ediyorsanız, bu noktalardan konforlu, kolay ve ekonomik yoldan Kemer'e yolculuk edebileceğiniz alternatifleri öğrenmek için yazımızı dikkatle okuyun.

2000'li yılların başında günlük hayatımızda internetin daha sık kullanılmaya başlanmasıyla Kemer yol haritası, Antalya Kemer yol tarifi, Antalya Kemer yolu gibi konularda daha zengin ansiklopedik içerikler oluşturularak internete yüklenmeye başlandı. 1980'li yıllara kadar Kemer'e doğru düzgün biçimde ulaşabileceğiniz bir yol bile yoktu. Genellikle Antalya'dan Kemer'e ulaşım için deniz yolu kullanılırken, kara yolu tehlikeli ve çok dar olduğundan kullanılmıyordu bile. Günümüzde teknolojinin de gelişmesiyle karayolundan Kemere yolculuklar, muhteşem ormanların içerisinde uzanan, bir tarafı deniz bir tarafı doğa olan, geniş asfalt yollar kullanılarak yapılmakta.

Kemer'de tatil yapmayı planlıyorsanız şunu bilmelisiniz ki, Kemer gezilecek yerler bakımından Türkiye'nin en zengin destinasyonları arasındadır. Yeşil doğa, deniz, tarih ve medeniyetin bir arada bulunduğu Kemer'de görülmesi gereken tarihi yerler ve gezi noktalarını da bu yazımızda özetle bulabileceksiniz. Şimdi hazırsanız öncelikli olarak, Kemer nerede sorusuna cevap vererek başlayalım.

Kemer Nerede

Kemer nerede, Kemer Türkiyenin neresinde, Kemer Antalyanın neresinde

"Kemer nerede?" sorusuna en iyi cevap aslında Kemer'in coğrafi bakımdan kuşbakışı bir Türkiye haritası üzerinde; kuzeyinde, güneyinde, doğusunda ve batısında hangi önemli noktalar olduğuyla açıklanabilir. Kemer, Antalya şehir merkezinin güney batısında, Antalya'ya yaklaşık 48 kilometre mesafede konumlu bir ilçedir. Kemer'in kuzeyinde Kemer'e bağlı Göynük beldesi, güneyinde Olimpos Beydağları Sahil Milli Parkı, batısında Antalya'nın Elmalı ilçesi, doğusunda ise uçsuz bucaksız uzanan Akdeniz kıyı şeridi yer almaktadır.

Tarih ve medeniyet açısından ele aldığımızda Kemer nerede sorusunu, Kemer'in tarihte Lidyalılar döneminde Idryos adı verilen bir antik kent olma özelliği ile açıklayabiliriz. Dünya tarihi açısından iz bırakan medeniyetler arasında yer alan Lidyalılar'ın Idryos şehri yani bugünkü adıyla Kemer, Phaselis'in kuzeyinde olup, bugünkü Kemer yerleşim alanının güneybatı kesiminde yer almaktadır.

Kemer'in nerede olduğunu turizm sektörü açısından değerlendirmek gerekirse, Kemer, Antalya'nın Akdeniz sahil şeridi boyunca uzanan 52 kilometre uzunluğundaki kıyı şeridi üzerinde, her yıl burayı ziyaret eden milyonlarca turiste eğlence, yeme-içme ve konaklama imkanları sunan binlerce otelin yer aldığı, Antalya'nın turizm bakımından en önemli ilçelerinden biridir.

Aslında, Kemer nerede diye sorulduğunda, özet olarak geçmişte Lidyalılar'ın Idryos adıyla kurduğu Antalya'nın güney batı kısmında konumlanan, turizm bakımından büyük bir potansiyele sahip, Antalya'nın şirin bir ilçesidir diyebiliriz.

Antalya Kemer Yol Tarifi ve Yol Haritası

kemer yolu, antalya kemer yolu, kemer yol tarifi, antalya kemer yol haritası

Antalya'ya havayolu ya da kara yolu ile gelenlerin merak ettiği konulardan biri de Antalya'dan Kemer'e yol tarifi konusudur. Özellikle kendi aracınızla Antalya'ya kadar geldiniz ya da uçakla buraya gelip, Antalya'da araç kiralama işlemi yaparak Kemer'e gidecekseniz, adım adım anlattığımız Antalya Kemer arası yol tarifimizi inceleyerek Kemere sorunsuz biçimde gidebilirsiniz. 


Antalya'dan Kemer'e gidebilmek için her şeyden önce Antalya şehir sınırları dışına çıkmanız gerekmektedir. Bunun da en kolay yolu çevre yolunu kullanmaktan geçer. Zaten Antalya çevre yolu olarak da bilinen D400 karayolunu Antalya'nın güneyi yönünde takip ettiğinizde yol işaretçileri size her on kilometrede bir Kemer'e ne kadar yolunuz kaldığını gösterecektir. Bununla beraber izlemeniz gereken rota sırasıyla aşağıdaki gibidir:

- D400 karayolunu Tünektepe Teleferik tesislerine kadar takip ederek Antalya Kemer yolu üzerinde ilerleyin. Buraya ulaştığınızda Antalya'nın şehir dışına çıkmış olacaksınız. Bundan sonrası daha da kolay.  Antalya Kemer arası yol durumu yazın oldukça yoğun olsa da, yolun geniş ve kaliteli bir asfalta sahip olması yoğun trafiğin akışını hızlandırmaktadır.

- Tünektepe Teleferik tesislerinden sonraki hedefiniz Beldibi turizm bölgesi olacak. Antalya Kemer yolu üzerinde, Tünektepe teleferik tesislerinden Beldibi'ne yaklaşık 13 kilometre olup, yoğun trafikte bile 15 dakikada ulaşabilirsiniz. Beldibi'ne ulaşıldığında bir sonraki rotanız Göynük.

- Antalya Kemer yol haritası üzerinde yer alan Göynük, Kemer'e bağlı şirin bir turizm beldesidir. Kaliteli birçok otel yatırımlarının yer aldığı Göynük ile Beldibi arası mesafe ise 10 km olup, en çok 13-15 dakika içerisinde Beldibi'nden Göynük'e ulaşacaksınız.

- Göynük'e de geldiğinizde Antalya Kemer arası yolu tamamlamak için ihtiyacınız olan tek şey artık Kemer'e ulaşmak. Göynük Kemer arası 12 km olan yolu yaklaşık 15 dakikada kat edip, Kemer'e ulaşarak hemen tatilinize başlayabileceksiniz.

Kemer'e Mesafeler ve Varış Süreleri

Tatilini Kemer'de geçirmek isteyenlerin merak ettiği bir diğer önemli konu ise bulundukları yerden Kemer'e olan mesafe ve varış süreleridir. Kemer rehberimizin bu bölümünde Türkiye'nin önemli konumlarından ve Antalya'nın renkli turizm beldelerinden Kemer'e gitmek için karayolu varış süreleri ve mesafeleri bulabilirsiniz.

Antalya Kemer Arası Kaç Km? Yol Kaç Saat Sürer?

Kemer mesafe açısından Antalya'ya en yakın ilçelerden biridir. Antalya Kemer arası 48 kilometredir. Antalya'dan Kemer'e ulaşım için harcanan ortala süre otomobil ile yaklaşık 50 dakikadır. Mesafe sabit kalmak kaydıyla, Kemer'e ulaşım için kullanacağınız araç seçimine göre (minibüs, ya da diğer toplu taşıma araçları), Kemer'e gidiş süreniz uzayabilmektedir.

Antalya'nın Renkli Turizm Merkezleriyle Kemer Arası Mesafeler

Antalya tatilinizde bölgeyi daha yakından keşfetmek isteyebilirsiniz. Hem tarih hem de doğa güzelliklerine sahip olan Antalya'da, lokasyonlar arası mesafe ve süre çok kısadır. Kemer'e seyahat süreleri, tatil dönemindeki yoğunluk ve trafik durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Antalya Havalimanı Kemer Arası Kaç Kilometre? Yol Kaç Saat Sürer?

Antalya Havalimanı ile Kemer arasındaki mesafe 60 kilometredir. Binek bir arabayla ortalama olarak 1 saat süren yolculuk, tercih edilen seyahat seçeneğine göre (taksi, otobüs, minibüs transferleri) daha da uzayabilmektedir.

Side Kemer Arası Kaç Kilometre? Kaç Saat Sürer?

Mersin Antalya yolu üzerinde yer alan Side, Antalya'nın en çok ziyaret edilen tatil beldeleri arasında yer alıyor. Kemer ile Side arasındaki mesafe 118 kilometredir. Kemer Side arası yolculuk ise ortalama olarak 1 saat 50 dakika sürmektedir.

Belek Kemer Arası Kaç Kilometre? Kaç Saat Sürer?

Kemer kadar Belek de Antalya'nın popüler tatil beldeleri arasında yar alıyor. Belek özellikle Türkiye'nin en kaliteli beş yıldızlı otellerine sahip olmasıyla ünlü bir beldedir. Belek ile Kemer arası 90 kilometredir. Belek ile Kemer arası seyahat süresi 1 saat 30 dakikadır.

Kaş Kemer Arası Kaç Kilometre? Kaç Saat Sürer?

Kaş, Antalya'nın villa tatili bakımından en çok tercih edilen lokasyonları arasındadır. Tatil için Antalya'yı tercih eden kişiler, Kemer'de konaklarken, bu kentin diğer tatil merkezlerini de görmek istiyor. Kaş-Kemer arası 150 kilometre olup ulaşım ortalama olarak 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Manavgat Kemer Arası Kaç Kilometre? Kaç Saat Sürer?

Kemer'e tatile geldiyseniz bölgeyi daha yakından keşfetmeniz gerekir. Antalya gezilecek yerler listesindeki birçok lokasyon Manavgat'ta yer alıyor. Manavgat ile Kemer arası 120 kilometredir. 2 saat süren yolculukla kolay bir şekilde Manavgat Kemer arası ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Gazipaşa Kemer Arası Kaç Kilometre? Kaç Saat Sürer?

Gazipaşa Antalya'nın en doğu sınırında yer alan, Antalya'ya bağlı bir ilçedir. Gazipaşa Kemer arası mesafe 225 km'dir. Gazipaşa'dan Kemer'e gitmek isterseniz, otomobille Gazipaşa Kemer arası yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Türkiye'nin Önemli Bölgelerinden Kemer'e Mesafeler ve Varış Süreleri

Ankara Kemer Arası Kaç Kilometre? Ankara'dan Kemer Kaç Saat Sürer?

Ankara Kemer arası 581 km olup, otomobille Ankara ile Kemer arası yolculuk süresi 6 saat 33 dakikadır.

İstanbul Kemer Arası Kaç Kilometre? İstanbul'dan Kemer Kaç Saat Sürer?

İstanbul Kemer arası 729 km olup, kendi arabanızla çok fazla mola vermeden, İstanbul Kemer arası yolculuk süresi 8 saat 21 dakikadır.

İzmir Kemer Arası Kaç Kilometre? İzmir Kemer Arası Yolculuk Kaç Saat Sürer?

İzmir Kemer arası kara yolu ile 494 km olup, İzmir'den Kemer'e gitmek için yaklaşık süre 6 saattir.

Bursa Kemer Arası Kaç Kilometre? Bursa Kemer arası ulaşım kaç saat sürer?

Bursa Kemer arası 580 km olup, Bursa'dan Kemer arası yolculuk süresi 6 saat 45 dakikadır.

Eskişehir Kemer Arası Kaç Kilometre? Eskişehir'den Kemer'e gitmek ne kadar sürer?

Eskişehir Kemer arası 450 km olup, Eskişehir Kemer arası ulaşım süresi 5 saat 30 dakikadır.

Konya Kemer Arası Kaç Kilometre? Konya'dan Kemer'e Seyahat Kaç Saat Sürer?

Konya Kemer arası 347 km olup, Konya Kemer arası seyahat otobüsle 4 saat 40 dakika sürer.

Adana Kemer Arası Kaç Kilometre? Adana'dan Kemer Arası Yapılacak Olan Yolculuk Kaç Saat Sürer?

Adana Kemer arası 615 km olup, Adana Kemer arası özel araçla yolculuk süresi ortalama 9 saattir.

Mersin Kemer Arası Kaç Kilometre? Mersin'den Kemer Kaç Saat Sürer?

Mersin Kemer arası 528 km olup, Mersin Kemer arası arabayla ulaşım süresi ortalama 8 saattir.

Gaziantep Kemer Arası Kaç Kilometre? Gaziantep’ten Kemer Kaç Saat Sürer?

Gaziantep Kemer arası 860 km olup, Gaziantep Kemer arası otomobille yolculuk süresi 11 saattir.

Kayseri Kemer Arası Kaç Kilometre? Kayseri'den Kemer Kaç Saat Sürer?

Kayseri Kemer arası 650 km olup, Kayseri'den Kemer'e kendi aracınızla ortalama 8 saat saatte ulaşabilirsiniz.

Isparta Kemer Arası Kaç Kilometre? Isparta'dan Kemer Kaç Saat Sürer?

Isparta Kemer arası 171 km olup, Isparta Kemer arası yolculuk süresi 2 saat 30 dakikadır.

Denizli Kemer Arası Kaç Kilometre? Denizli'den Kemer Kaç Saat Sürer?

Denizli Kemer arası 260 km olup, Denizli'den Kemer'e 3 saat süren bir yolculukla ulaşabilirsiniz.

Marmaris Kemer Arası Kaç Kilometre? Marmaris'ten Kemer Kaç Saat Sürer?

Marmaris Kemer arası 350 km olup, Marmaris Kemer arası ulaşım süresi arabayla 4 saat 40 dakikadır.

Ölüdeniz Kemer Arası Kaç Kilometre? Ölüdeniz'den Kemer Kaç Saat Sürer?

Ölüdeniz Kemer arası 228 km olup, Ölüdeniz'den Kemer'e kendi aracınızla 3 saat süren bir yolculuk yaparak ulaşabilirsiniz.

Fethiye Kemer Arası Kaç Kilometre? Fethiye'den Kemer Kaç Saat Sürer?

Fethiye Kemer arası 235 km olup, Fethiye'den Kemer'e 3 saat 10 dakikalık bir süre içinde ulaşabilirsiniz.

Bodrum Kemer Arası Kaç Kilometre? Bodrum'dan Kemer Kaç Saat Sürer?

Bodrum Kemer arası 460 km olup, Bodrum'dan Kemer'e ulaşım için harcayacağınız süre 5 saat 40 dakikadır.

Kemer'e Nasıl Gidilir?

Coğrafi konum, tarihi anlamı ve turizm yönünden ele alarak Kemer'in nerede olduğunu açıkladıktan sonra Kemer'e kolay ulaşım sağlamanıza yardımcı olacak yol tarifi, yol haritası ve mesafelerle konumuzu zenginleştirdik.

Şimdi ise Kemer'e nasıl gidilir konu başlığımız altında, Antalya'dan Kemer'e nasıl gidilir, havaalanına gelip Kemer'e gidecekler için Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir ve otogara gelip Kemer'e gitmek isteyenler içinse Antalya otogardan Kemer'e nasıl gidilir sorularını, buraya gidebilmek için hangi ulaşım seçeneklerine sahip olduğunuz yönlerinden anlatacağız.

Kemer tatiliniz için otelinizde yerinizi ayırttınız, bulunduğunuz yerden de kalkıp Antalya'ya kadar geldiniz. Peki buradan nasıl Kemer'e gideceksiniz, biliyor musunuz?



Kemer'e nasıl gidilir, Antalya'ya geldim buradan Kemer'e nasıl giderim diyorsanız, yazımızı takip edin, ekonomisi ve konforuyla, Antalya'nın en önemli noktalarından, Kemer'e ulaşım seçenekleri hakkında bilgi edinin. Hazırsanız başlayalım.

kemere nasıl gidilir, antalyadan kemere nasıl gidilir, antalya havalimanından kemere nasıl gidilir, antalya otogardan kemere nasıl gidilir

Türkiye'nin eşi benzeri olmayan tatil noktalarından biri olan Kemer'e gidebilmek için öncelikle Kemer'in bağlı olduğu Antalya şehrine gelmeniz gerekmekte. Antalya'ya havayolunu tercih edip uçakla ya da kara yolunu tercih ederek otobüsle gelebilirsiniz.

Peki Antalya havalimanına uçakla geldiğinizde ya da Antalya otogara otobüsle geldiğinizde, bu noktalardan Kemer'e nasıl gideceksiniz?, "Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir?" diye merak edenler için taksi, havalimanı transferleri, Kemer shuttle alternatifleri gibi birçok ulaşım seçeneği bulunmakta. "Antalya otogardan Kemer'e nasıl gidilir?" diye merak eden yolcular için ise Kemer'e gidebilmeyi kolaylaştıran otobüs ve minibüs seferleri yanı sıra Antalya otogar Kemer arası taksi gibi seyahat alternatifleri yer almakta.

İşte "Antalya'dan Kemer'e nasıl gidilir?" konu başlığımız altında Kemer'e havaalanından ve otogardan seyahat seçenekleri yanı sıra özellikle merak edenler için Antalya Kemer Havaş konularını ayrıntılarıyla ele alacağız.

1. Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e Nasıl Gidilir?

Denizde yaz tatili denildiğinde, Antalya'nın ideal bir lokasyon olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Antalya'ya uçakla gelecekseniz ve Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gideceğim diyorsanız, internette yaptığınız araştırmalar kafanızı karıştırmış olabilir. Çünkü herkesin ulaşım sağlamak için farklı bir bütçesi ve farklı konfor tercihleri vardır. İşte bu noktada, Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir konusunu mevcut olan tüm ulaşım seçenekleriyle açıklamaya çalışacağız.

Antalya Havaalanı'na uçakla gelişinize müteakip, buradan Kemer'e gidebilmek için farklı konfor seçenekleri sunan ve her bütçeye hitap edebilen birçok ulaşım seçeneği vardır. Antalya Havalimanı Kemer transfer hizmetleri, Antalya Havalimanı Kemer taksileri, havalimanından araç kiralayarak Kemer'e gitmek ve yine Antalya Havaalanı Kemer arası shuttle transfer hizmetlerinden faydalanarak ulaşım sağlamak bunlardan en önemlileridir. Ama en konforlu şekilde "Antalya Havaalanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir?", "En hızlı ulaşım alternatifi hangisidir?", "Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e gitmek için en ekonomik yol nedir?" merak ediyorsanız, ilk önce en ideal ve en çok tercih edilen ulaşım seçeneği olan Antalya transferi ile Kemer'e nasıl gideceğinizi anlatmakla başlayalım.

1.1 Antalya Havalimanı ile Kemer Arası Transferler

Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir konusu üzerine araştıranlar bilir ki buradan Kemer'de konaklayacakları noktaya gitmenin en konforlu ve bütçe dostu yolu Antalya'dan Kemer'e Havalimanı transfer hizmeti almaktır. Antalya Havalimanı ile Kemer arasında transfer hizmeti veren firmalar, yolcularının ulaşım tercihlerine yönelik farklı birçok seçenek sunmaktadırlar.

Hem konfor yönü hem de yolcu bütçesi göz önünde bulundurularak hazırlanan Antalya Havaalanı'ndan Kemer'e transfer alternatifleri arasında ekonomik araçlarla transfer, özel tasarımlı vip araçlarla sunulan transfer hizmeti, lüks otomobillerle Kemer'e ulaşım veya daha kalabalık aileler ya da gruplar için minibüs ve otobüslerle sağlanan transfer seçeneklerinden bahsedilebilir.

Tüm bu ulaşım alternatiflerinin merkezinde yolcu konforu ve bütçesi yer almaktadır. Örneğin; sınırlı bir bütçeyle Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir diyorsanız, ekonomik otomobillerle sunulan havaalanı transfer hizmeti almak, taksiyle Kemer'e gitmekten oldukça ucuza mal olacaktır. Ya da yolculuk esnasında sahip olacağınız konfor özellikleri ulaşım tercihlerinizi belirleyen en önemli etken ise, Antalya Havalimanı Kemer Vip Transfer hizmetlerinde kullanılan, yolcu konforunun tüm ayrıntılarıyla düşünüldüğü özel tasarımlı ve tam donanımlı lüks otomobiller ile VIP minibüsler size eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatabilecektir.

Antalya Havaalanı'ndan Kemer'e nasıl gideceğiniz konusunda tercihiniz havalimanı transfer hizmetleriyse, dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri rezervasyondur. Antalya Havalimanı Kemer transferi yapan firmalarla Kemer ulaşımınızı sağlamak istiyorsanız öncelikle rezervasyon yapmanız gerekmektedir.

Rezervasyon işlemi genellikle telefonda ve Antalya havalimanı transfer şirketlerinin internet sitelerinden online olarak yapılabilmektedir. Antalya'dan Kemer'e gitmek için, havaalanı transfer şirketlerini araştırarak rezervasyonunuzu önceden yapmak, hem size uygun fiyatlı bir ulaşım için gerekli zaman avantajını sağlayabileceği gibi hem de daha önce bu hizmetten faydalanmış kişilerin yorumlarını okuyarak en güvenli firmayı bulma konusunda yol gösterici olacaktır.

1.2 Antalya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir sorusuna verilebilecek yanıtlardan birisi de burada araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak olacaktır. Özellikle yazın nüfusun yoğunlaştığı Antalya'da toplu ulaşım bazen bunaltıcı bir duruma gelebilmektedir. Bu nedenle Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak, size özel bir araçla, ziyaret etmek isteyeceğiniz yerlere keyifli bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eğer Antalya Havalimanı'na geldiğinizde araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız, önceden rezervasyon yapmanızı kesinlikle öneririz. Çünkü, yaz sezonunda Antalya Havalimanı oto kiralama şirketleri tam kapasiteyle çalışıyor olup, son dakika yapılacak kiralamalar konusunda, yoğunluk nedeniyle araç yetersizliği yaşayabilmektedir. Ayrıca havalimanına gelindikten sonra kiralanacak bir araç, sezonda talebin yüksek olması nedeniyle oldukça maliyetli hale gelebilmektedir. Bir de kalabalık bir aileyseniz ve Antalya Havalimanı'ndan minibüs kiralayarak, size özel bir araç içerisinde ailece Kemer'e gitmek istiyorsanız, bölgede az bulunan bu tip araçlardan tedarik etmeniz mümkün olmayabilir ya da son dakika kiralama fiyatları çok yüksek olabilmektedir.

Çok zorda kalmadığınız sürece veya Kemer tatil planınız dahilinde gitmeniz gereken çok fazla yer yoksa, Antalya Havalimanı Kemer transfer yöntemi ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk edecek kişi sayısı bakımından 4 kişiden az iseniz ve bolca yer gezip keyifli bir Kemer tatili yapacaksanız Antalya Havalimanı'nda sunulan kiralık otomobiller ilginizi çekebilir. Geniş bir aileyseniz ve 8-9 kişiye kadar konforla seyahat edip, Kemer'de gezilecek yerleri keşfetmek ve özgürce gezmek istiyorsanız, Antalya minibüs kiralama hizmeti almak uygun bir seçenek olabilecektir.

Antalya'dan Kemer'e hangi vasıtayla gidecek olursanız olun, otomobil ya da havalimanında minibüs kiralamak veya transfer hizmeti almak isterseniz, Antalya'ya gelmeden önce rezervasyon işlemlerinizi bitirmiş olmanızı mutlak suretle önermekteyiz.

1.3 Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e Paylaşımlı Shuttle Servisleri

"Kemer'e nasıl gidilir?, "Bütçem kısıtlı, Antalya Havalimanı'na geldim ve buradan Kemer'e nasıl gideceğim? diyorsanız, sınırlı bir bütçeyle Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e gitmenin en kolay yolu shuttle yani paylaşımlı transfer hizmetlerinden faydalanmak olacaktır. Günün belirli saatlerinde Antalya Havalimanı'ndan hareketle Antalya Kemer arası shuttle transfer hizmeti veren otobüs ve minibüs işletmeleri, özellikle fiyatları bakımından, Antalya Havalimanı Kemer ulaşım ihtiyaçlarınız için ekonomik bir seçenek olarak ön plana çıkmaktadır.

Paylaşımlı Antalya Havalimanı Kemer shuttle transfer hizmeti, her ne kadar ekonomik bir ulaşım aracı olsa da konfor yönünden beklentilerinizi karşılayamayabilir. Konfor ve beraberinde bir dizi olumsuzluklar yaşatan shuttle transferler, havalimanından yalnız belli saatlerde hareket etme, rezervasyon yapılan yolcuların tamamının araca gelmelerini beklenme gibi dezavantajlı yönleri bakımından, aynı rota üzerinde özel transfer hizmeti veren firmalarla kıyaslandığında, daha az tercih edilmektedir. Ayrıca, güzergah üzerinde şehir içinden geçmenizin gerekli olduğu ve Antalya Kemer yolu üzerinde hemen her merkezde yolcu indir-bindir işlemi yapılan havalimanı Kemer arası shuttle hizmeti, yolculuk sürenizi de büyük ölçüde uzatacaktır.

Ekonomik anlamda olumlu ama konfor ve ulaşım süresi açısından birçok olumsuzlukları içerisinde barındıran Kemer shuttle transfer hizmetiyle Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e gitmeyi tercih ettiyseniz, önereceğimiz bir önemli ayrıntı da havaalanına gelmeden önce rezervasyon yapmanız olacak. Özellikle yaz tatilinde dünyanın birçok ülkesinden Antalya Havalimanı'na gelip buradan Kemer'e gitmek isteyen milyonlarca turisti göz önünde bulundurduğunuzda, rezervasyon yapmadan gelmek, shuttle transfer araçlarında yer bulamama durumunu ortaya çıkarabilir.


1.4 Antalya Havaalanı Kemer Taksileri ile Yolculuk

Antalya Havaalanı'ndan Kemer'e nasıl gidilir sorusunu dikkate aldığımızda, Antalya Kemer taksi ücretlerini biraz araştırmak taksi ile Kemer'e ulaşım alternatifini listeden çıkarmanıza neden olacaktır. Çünkü, sadece Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e gitmekle sınırlı olmayıp, Türkiye genelinde taksiyle ulaşım diğer metotlara göre daha pahalı bir seçenektir.

Taksiyle yolculuğun tek avantajı, rezervasyon yapmadan, havalimanına geldiğiniz anda bulabileceğiniz bir ulaşım alternatifi olmasıdır. Ama konfor, güvenlik ve fiyat açısından değerlendirdiğinizde, ulaşımda kullanılan taksilerin bazen çok eski araçlar olması nedeniyle yolda konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşamadan yolculuk edilmesi ve havalimanı transfer hizmetleri ile karşılaştırdığımızda da oldukça pahalı bir ulaşım seçeneği olarak karşımıza çıkması kaçınılmaz bir gerçektir.

Antalya Havalimanı Kemer taksileri havaalanında her an bulunabilmektedir. Taksiyle Kemer'e gitmek için rezervasyon yapmanıza gerek yoktur. Ancak Antalya Kemer yolunu ve Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e hangi güzergah üzerinden gidildiğini bilmiyorsanız, taksi ile ulaşım oldukça külfetli olabilecektir.

Örneğin, havalimanından çevre yolunu kullanarak Kemer yoluna çıkmakla, Kemer'e gitmek için havalimanından şehir içi güzergahını kullanmak arasında hem zaman hem de maliyet açısından önemli bir olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz. Özellikle de sabit fiyatlandırma yerine, taksimetre kullanan bir taksideyseniz, ödeyeceğiniz Antalya Havaalanı Kemer arası taksi ücreti çok yüksek olabilir.

Antalya'dan Kemer'e taksiyle gitmek yerine, fiyatını önceden bilerek rezervasyon yaptığınız bir havalimanı transfer seçeneği hem konfor hem güvenlik hem de bütçeniz yönünden daha avantajlı olmanızı sağlayacaktır.


1.5 Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e Havaş Gidiyor Mu?

Havaş, Türkiye'nin önemli havalimanlarında ve Antalya Havalimanı'ndan Antalya'nın çeşitli bölgelerine, toplu ulaşım hizmeti veren bir seyahat firmasıdır. Havaş şirketi, Antalya Havaalanı ile Kemer arasında yolcu taşıma hizmeti sunmamaktadır. Antalya Havalimanı Kemer arası Havaş hizmeti olmaması nedeniyle endişelenmenizi gerektiren bir durum olmayıp, Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e özel transfer, Kemer shuttle servis ya da havalimanı Kemer arası taksi hizmetlerini kullanarak ulaşım işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken önemli iki nokta bulunmaktadır. Shuttle servis ya da diğer adıyla paylaşımlı transfer hizmeti, Kemer'de gitmek istediğiniz noktanın tam önüne kadar sizi bırakmayabilir. Çünkü belli güzergahlar ve belli yolcu-indirme bindirme noktaları olan bu yöntemle, araçtan indiğinizde otelinize ya da açık adresinize ulaşmak için yürümek ya da farklı bir ulaşım aracı kullanarak gitmek istediğiniz noktaya ulaşabileceksiniz. İkinci konu ise, Havaş yerine taksiyle Kemer'e gitmeyi tercih ederseniz, ulaşım ücreti açısından yüklü bir bedel karşınıza çıkabilecektir. Bu nedenle hem konforlu hem güvenli hem de oldukça ekonomik olan havalimanı transfer hizmetleri, Havaş yerine kullanılabilecek en ideal ulaşım yöntemidir.


2. Antalya Otogardan Kemere Nasıl Gidilir?

Antalya, otobüsle ulaşım ağı geniş bir turizm kentidir. Antalya'ya her yıl otobüs yolculuğu yaparak Türkiye'nin önemli şehirlerinden gelen milyonlarca yerli turist vardır. Antalya'yı keşfetmek, Antalya'nın en güzel tatil yörelerine gitmek için gelen turistlerin son varış noktası Antalya otobüs terminalidir. Antalya otogara gelenler buradan farklı araç seçenekleriyle Antalya'nın ilçelerine ve turizm bölgelerine ulaşabilirler. Siz de Kemer tatiliniz için Antalya'ya otobüsle geldiniz ve "terminalden Kemer'e nasıl giderim?" diyorsanız, şimdi öğrenin.

Antalya otogarından Kemer'e gitmek için birkaç farklı alternatif bulunur. Bunlar Kemer dolmuşları, otogar taksileri ve Antalya otogar Kemer transfer seçenekleridir. Kemer dolmuşları özellikle yaz döneminde çok kalabalık ve bunaltıcı olabilmektedir. Taksiyle Antalya otogardan Kemer'e gitmek ise pahalı olup, konfor düzeyi düşük bir ulaşım yöntemidir. Bolca valizle veya çocuklarınızla geldiğiniz Antalya otogardan Kemer'e gitmek için en ideal ulaşım alternatifi transfer hizmeti almaktır. Özel şoförlü araçlarla yapılan transferler, hem taksiye göre daha ucuz hem de dolmuş ve  sarı ticari taksilerden çok daha konforludur.

Kemer'de Gezilecek Yerler

Nasıl Gidilir? & Haritalar

Antalya’ya yakın bir mesafede bulunan Kemer, rahat ve kolay ulaşılabilen tatil beldelerinin başında gelir. Yerli ve yabancı turistler ister yurt içinden, ister yurt dışından direk olarak Antalya’ya uçup, buradan da 1 saatlik transfer sonrasında Kemer’e ulaşabilmektedir. Yaz mevsiminde Kemer’e Türkiye’nin hemen her yerinden tüm otobüs firmaları seferler koymaktadır. Sene içinde de birçok otobüs firmasının doğrudan Kemer’e ulaşım sağlayan seferleri bulunmaktadır.  

Antalya-Kemer arası uzaklık sadece 40 km'dir ve  mükemmel bir manzara yolculuğunuz boyunca sizlere eşlik eder. Yaz sezonunda 10 dakikada bir Kemer’e giden ilçe minibüsleri bulunmaktadır. Bunun yanında, terminalde bulunan taksiler de size zamandan tasarruf ve konfor sağlayacaktır.  Ayrıca Antalya şehir merkezinden Kemer’e denizyoluyla 45 dakikalık yolculuk sonrasında ulaşmak mümkün.

Antalya - Kemer Otobüs Firmaları

AKDENİZ SEYAHAT 0(242) 814 3939
ÇAYIRAĞASI 0(242) 814 3939
HAS 0(242) 814 1993
İSTANBUL SEYAHAT 0(242) 814 6310
KAMİL KOÇ 0(242) 814 2898 - 0(242) 814 2912 
METRO  0(242) 814 6664 - 0(242) 814 6665
NİLÜFER 0(242) 814 6207
ÖZKAYMAK 0(242) 814 6207
PAMUKKALE 0(242) 814 3976
SEÇ TURİZM 0(242) 814 6310
SÜHA 0(242) 814 3939
ULUSOY 0(242) 814 2020
BATI ANTALYA 0(242) 331 4081 - 82

Antalya - Kemer Deniz Otobüsleri

Sefer Saatleri ( Haftanın her günü )

Antalya kalkış :  09:00 / 18:00

Kemer kalkış : 10:15 / 19:15

Detaylı Bilgi İçin : 0(242) 244 4145

Haritalar

Harita 1

Antalya - Kemer Otobüs Bileti Ara

Şehir Merkezinden Antalya Terminali’ne Ulaşım

Şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Antalya Terminali’ne kolay bir ulaşım için yolcu servislerinden, belediye otobüslerinden veya Antray’dan faydalanabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Şehir merkezinde bilet satış ofisleri bulunan otobüs firmaları rahat bir ulaşım için her yarım saatte bir ücretsiz yolcu servisi sağlıyor. Bu servisleri kullanarak otobüsünüzün hareket saatinden 15 dakika önce terminalde olabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Şehrin hemen her ana noktalarından geçen TK92, TC93, TL94, VF01, AC05, TL94, VF01, AC05, DC15, TC16, LC37, TK51, VF65, 516, TK51, TK52 ve 100. Yıl Bulvarı rotası üzerinde 24 saat hizmet veren 600 Antalya Havalimanı otobüs hatlarıyla terminale kolayca ulaşabilirsiniz.

Antray

Şehir merkezinde pek çok noktada durağı olan Antray hafif raylı sistem ile hızlı ve rahat bir yolculukla terminale ulaşmak mümkün. Antray durağı, terminale sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve duraktan terminale ulaşım için alt geçit bulunuyor.

Taksi

Antalya şehir merkezinde 24 saat hizmet veren pek çok taksi durağı var. Şehrin her semtinden istediğiniz saatte kısa bir yolculukla terminale ulaşabilirsiniz.

Kemer - Antalya Otobüs Bileti Ara

Şehir merkezinin hemen dışında yer alan ve her gün yüzlerce yerli ve yabancı yolcuya hizmet veren Antalya Terminali’nden hem şehir merkezine hem de Antalya'nın tatil beldelerine ulaşmak için pek çok alternatif ulaşım aracı bulunuyor.

Antray

Hafif raylı sistem olan Antray’ın durağı terminale sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Her yarım saatte hareket eden Antray ile merkezdeki bazı ana noktalara kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Antalya Terminali’nin çıkış kapısının önünde bulunan otobüs durağından kalkan 600 Antalya Havalimanı, TK92, TC93, TL94, VF01, AC05, TL94, VF01, AC05, DC15, TC16, LC37, TK51, VF65, 516, TK51 ve TK52 numaralı hatlarla şehir merkezinde her semte ve merkezi ilçelere kolayca ulaşabilirsiniz. Otobüslerde Antalya Kart geçiyor ve bu kartı otobüs içinde de satın alabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Terminal içerisinde hizmet veren otobüs firmalarının çoğu yolcularına ücretsiz şehir içi yolcu servisi sağlıyor. Otobüslerin varış noktasının önündeki alandan kalkan yolcu servisleri ile şehrin hemen her semtine kolay ulaşmanız mümkün.

Taksi

Terminalin hem giriş hem çıkış kapısı önünde taksi durakları bulunuyor. 7 gün 24 saat hizmet veren taksilerde şehirde her yere kolayca ulaşmanız mümkün.

İlçelere Ulaşım

Otobüs varış noktasının hemen yanındaki ilçe terminalinde hemen her saat Kemer, Alanya, Kiriş ve Çamyuva gibi ilçelere minibüs seferleri bulabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası