konal beach tatil köyü / Urla Konal Kamping’de Serpme Kahvaltı ve Şezlong Kullanımı 40 TL Yerine Sadece 19,90 TL!

Konal Beach Tatil Köyü

konal beach tatil köyü

Beldibi Tatil Köyleri Otelleri

Beldibi Tatili Hakkında

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi, Antalya şehir merkezine yaklaşık olarak km uzaklıkta, Kemer ilçe merkezine de ortalama km uzaklıkta yer almaktadır. Beldibi’ne ulaşım, özel araçlar ve şehirlerarası otobüsler ile kolayca gerçekleştirilebilir. Hava yolu, demir yolu ve deniz yolu ile ulaşım gerçekleştirmek isteyen ziyaretçiler, çevre il ve ilçelerde aktarma yapmalıdır.

Beldibi, tarihi ve turistik yerleri bakımından oldukça zengindir. Bu sayede her sene yüzlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası haline gelmiştir. Beldibi’nde görülmesi gereken masmavi denizler ve doğal güzellikler arasında en popüler olanı ise Beldibi Mağarasıdır.

İl merkezine yakın konumda bulunan doğal, tarihi ve turistik yerlere yakın konumda tatil yapmak isteyen tatilciler, Antalya’nın popüler otellerinde konaklayabilirler.

Gece hayatı oldukça hareketli geçen Beldibi’nde her zevkten insana hitap eden mekanlar bulunmaktadır. Yüksek sesli müziklerin çalındığı mekanlardan sessiz, sakin ve nezih cafelere kadar birçok eğlence mekanı Beldibi’nin gece hayatını canlı tutmaktadır. Beldibi gece hayatını canlı tutan mekanlar arasında; Rixos Beldibi, Joost Bar, Griffin Pub Cafe, Pepe’s Bar, Club Apollon Cafe & Bar, Aycan Efes Pub, Las Vegas Cafe & Bar, Viking Bar, Relax Cafe Bar ve Zodiac Bar yer almaktadır.

Beldibi’nde keyifli ve konforlu bir tatil geçirmek isteyen ziyaretçiler, Beldibi’nin popüler otellerinde konaklayabilirler. Beldibi’nin otelleri arasında; Rixos Sungate, Rixos Beldibi ve Akka Antedon Hotel yer almaktadır.

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez turizm noktalarından biri olan Beldibi’nde deniz, kum, güneş üçlüsünün keyfini çıkarabileceğiniz birçok plaj ve beach bulunmaktadır. Beldibi’nin popüler beach ve plajları arasında; Yakamoz Beach Beldibi, Beldibi Turkuaz Beach, Ring Beach, Tosmur Beach, Kargıcak Plajı ve Konak Beach Pier yer almaktadır.

Tatil Köyleri Tatili Hakkında

Tatil köyleri, genel olarak yaz aylarında tatil yapmak için konaklanan oldukça geniş alanlar üstüne kurulu bir otel tesisidir. Bütün aktivitelerin şehir sınırlarında yapılabilecek nitelikte ve özellikle olması gerekir. Bu tatil köyleri aslında hem villalar hem de otellerden oluşur.

Tatil köylerinin her bir tanesinin de farklı özellikleri bulunabiliyor. Tatilciler ise bu özellikleri baz alarak kendi zevklerine en uygun seçeneği tercih edebiliyor. Bu tatil köyleri içerisinde çocuklu aileler için ideal düzenlenmiş tesiste çocuk parkları, çocuklara özel aktiviteler, kreş, çocuklara özel klüpler, çocuk bakımında eğitim almış personeller, çocuk havuzları gibi özellikler, bu tatil mekânlarını cazip kılar. Çocuksuz aileler için bu özellikler çok da önemli olmaz. Bu aileler ise çocuk kabul etmeyen tatil köylerini tercih edebilirler. Çünkü türlü özellik ve konseptlerde çeşit çeşit tatil köyü vardır.

Bu özelliklerin yanı sıra sunduğu türlü hizmetler, müşterilerine türlü türlü avantajlar getirir. Bu tatil köylerini tatil için cazip kulan avantajlar ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: Spa merkezi, türlü özelliklerde kapalı ve açık yüzme havuzları, su sporları, basketbol, tenis kortu, futbol sahaları, animasyon düzenlenen ortamlar, çocuklara özel mini klüpler, bar ile disco, alışveriş için mağazalar, güzellik merkezleri, kuru temizleme, spor salonları, farklı ve yabancı mutfakların lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlar…

Tatil köyleri, fiyatları konusunda ise genelde tam pansiyon, yarım pansiyon, ultra her şey dahil veya her şey dahil şeklinde sınıflanıyor. Müşterilerin tercih edeceği bu tatil köylerinin sınıflarına göre de fiyatları değişiklik gösteriyor.

Yaz gelip de tatil sezonları açılmadan daha öncesinde tatilcilere yaz tatilleri açısından sunulan avantajlı indirim fırsatlarını kapsayan erken rezervasyon dönemi sayesinde %50 oranlara varan indirim kampanyaları aktif olur. En uygun ücretleri ve kampanyalı tatil köylerini inceleyip önceden tatilinizi planlayabilirsiniz. Bu sayede daha ekonomik şartlarda farklı bir tatil köyü deneyimi yaşama şansı yakalarsınız!

İzmir Plajları

Ege’nin incisi İzmir birçok tatil bölgelerine sahip olması ile dikkat çeken bölgelerdendir. Her yıl 1 milyonun üzerinde turisti ağırlayan İzmir’de denize kıyısı olan birçok ilçe ve semt bulunmaktadır. 

Çeşme, Seferihisar, Karaburun, Urla, Dikili, Foça, Selçuk ve Aliağa gibi birçok ilçede denize girilebilecek uygun alanlar bulunmaktadır. Her ilçenin kendine özgü atmosferi, kumsalı ve denizi vardır. İzmir bu açıdan adeta bir turizm cennetidir. 

İzmir'de uygun fiyatları ile ben eğlenceme bakarım diyen kişiler için bütçe dostu konaklama hizmetleri veren hotelleri İzmir hotel sayfamızda listeledik.


Çeşme Plajları

Kleopatra Plajı

Huzur Dolu Maviliği İle Çeşme Kleopatra PlajıÇeşme çevresinde çok rağbet gören plajlardan kaçmak isteyenler tarafından keşfedilmiş olan Kleopatra Plajı, Alaçatı ve Ovacık arasında yer alan Özpamir Sitesi’nin hemen alt kısmında yer almaktadır. 

Plaj boyunca ince taneli kum ise ilgi odağı olmasının bir diğer nedenidir. Plaj bünyesinde özel işletme bulunmadığından dolayı yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmeniz önerilmektedir. 


Delikli Koy

Kampçıların Vazgeçilmez Mekanı Delikli KoyÇeşme Alaçatı’da yer alan Delikli Koy son yıllarda popülerlik kazanan yazlık mekanlardandır. Şehir merkezinden uzak bir alternatif arayanların buluştuğu koyda tesis ve kumsal bulunmamaktadır. 

Kamp ve müzik yapılan bir alan haline dönüşen koy, kayalık kıyıları ve denizi ile muhteşem fotoğraf karelerine manzara olacak niteliktedir. Delikli Koy bünyesinde şemsiye, şezlong ve yeme içme gibi imkânlar bulunmadığından tüm ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmeniz önerilmektedir. 

Delikli Koya sadece şahsi araçla ulaşım sağlanmaktadır.

İzmir'de yaz tatillerinde deniz, güneş ve konfordan vazgeçemeyenler için İzmir'de gezilecek yerler yazısına mutlaka göz atmanız gerek.


Altınkum Plajı

Buz Gibi Suyuyla Eşsiz Altın Kum Plajı

Çeşme’nin batısında yer alan Altınkum plajı, 3,5 km’lik uzunca bir sahile sahiptir. Soğuk suyu ile bilinen plaj boyunca birçok özel işletme ve kafeler yer almaktadır. 

Ücretsiz alanlara da sahip olan plajda şezlong ve şemsiye kiralama gibi imkânlar mevcuttur. Çeşme ilçe merkezinden belirli bir yere kadar dolmuşla geldikten sonra kısa bir yürüyüş sonrası Altınkum Plajı’na ulaşılabilmektedir. Halk plajının güneyinde ise ayrıca bir kamp alanı bulunmaktadır.


Pırlanta Plajı

Hırçın Dalgalarıyla Çeşme Pırlanta PlajıÇiftlikköy sınırlarında Çeşme Altınkum yolu üzerinde yer alan Pırlanta Plajı incecik kumu ve sıcak suyu ile henüz yeni keşfedilmeye başlanmış alanlardandır. 

Özel işletmenin bulunduğu ve ayrıçça halk plajının da yer aldığı Pırlanta Plajı’nda dileyen misafirler ücret ödeyerek şemsiye ve şezlong hizmetlerinden faydalanabilir dileyenler ise ücretsiz alanda yanlarında getirdiği eşyalar ile ücretsiz bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarabilirler.

Rüzgârlı olması nedeni ile sörf yapmak için uygun olan plaj İzmir’e 94 km uzaklıkta yer almaktadır ve şehir içi dolmuşları ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

İzmir'de tekne turu, antik kent gezileri, gece hayatı ve yol gezilerinden daha fazlası için İzmir gezi rehberi sayfamızı inceleyebilirsiniz.


Ayayorgi Koyu

Ayayorgi Koyu Tekne TurlarıÇeşme’nin en popüler koyu olan Ayayorgi Koyu eğlence denildiğinde akla gelen ilk isimlerdendir. Gündüz deniz keyfi gece ise eğlencesi ile tercih edilen Ayayorgi çevresinde birçok beach club bulunmaktadır. Kafepi, Anka Beach, Babylon Ayayorgi, Sole Mare ve Paparazzi bunlardan birkaçıdır ve hepsinin girişleri ücretlidir.

Oldukça lüks bir tatil imkânı sunan Ayayorgi Koyu ünlülerin de tercihi olmaktadır. Koy çevresinde otopark ve vale gibi hizmetler de ücretlidir. 


Ilıca Plajı

Uzun Kumsalı İle Ilıca Plajı

Çeşme denildiğinde akla ilk gelen plajlardan biri olan Ilıca Plajı en çok tercih edilen tatil yerlerindendir. İnce kumu berrak ve sığ denizi ile ziyaretçilerini büyüleyen plaj boyunca birçok özel işletme ve ücretsiz denize girilebilen alan bulunmaktadır. 

Ilıca plajı sıcak suyu ile çocuklar, aileler ve yaşlılar için oldukça uygundur. Çeşme ilçe merkezinden ulaşımı oldukça kolay olan Ilıca Plajı İzmir il merkezine 80 km mesafede yer almaktadır.

İzmir'de aileniz ile birlikte güzel bir tatil için alkolsüz tesettür otellerini sizin için İzmir islami oteller sayfamızda listeledik.


Kocakarı Plajı

Doğa İle İç İçe Kocakarı PlajıPek bilinmeyen fakat bir kere gelenin bir daha vazgeçemediği plajlardan biri olan Kocakarı Plajı, serin ve berrak suyu ile tatilinizin tadını çıkarmanız için sizleri beklemektedir. 

Özel bir işletme bulunan plajda ücret ödemeden kendi eşyalarınızı da kullanarak plajdan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz şemsiye, şezlong ve kabin kiralama hizmetlerini de kullanabilirsiniz. 

Su sıcaklığı diğer plajlara göre yüksek ve rüzgâr almaması nedeni ile tercih edilen Kocakarı Plajı İzmir’e 93 km mesafede yer almaktadır.


Tekke Plajı

Çeşme Tekke Halk PlajıÇeşme ilçe merkezinde yer alan Tekke Plajı’nın denize girilebilen kısmı oldukça küçüktür. Çeşme sahil boyunca marinayı geride bırakarak yürüdüğünüzde ulaşabileceğiniz plaj genellikle günübirlik tercih edilmektedir. Plajın bir bölümü kum bir bölümü ise taşlıktır. Şezlonglar ücretsiz şemsiyelerden ise ücret alınmaktadır.


Yıldızburnu

Yıldızburnu Drone ÇekimiÇeşme Ilıca’ya oldukça yakın bir konumda yer alan Yıldızburnu, Ilıca’ya adını veren sıcak su kaynaklarının çıktığı bölgedir. 

Özellikle rahatsızlığı bulunan orta yaş ve üzeri kişilerin adresi olan Yıldızburnu günün her saatinde oldukça kalabalıktır. Çevrede herhangi bir tesis, plaj ve soyunma kabini bulunmadığından dolayı Yıldızburnu sadece sıcak suyun keyfini yaşamak için kullanılmaktadır.


Ildırı Plajı

Ildırı Denizinde Tekne TurlarıÇeşme’nin en huzurlu köyü olan Ildırı’da yer alan plaj, sessiz ve sakinliği tercih edenlerin adreslerindendir. Etrafında herhangi bir özel işletmenin olmadığı plaj karşısında küçük adalar bulunmaktadır. Dilerseniz tekne kiralayarak adalara bir gezintiye çıkılabilmektedir. 

Alışveriş konusunda bütün ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmeniz önerilmektedir. Klasik bir köy hayatının bozulmadığı Ildırı’da gün batımının en güzelini görebilir, balığın en lezzetlisini yiyebilirsiniz.


Urla Plajları

Kum Denizi Plajı

Urla Kum Denizi Şezlong AlanıKarantina Adası manzarasına sahip Kum Denizi Plajı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek halk plajına dönüştürülerek hizmete sunulmuştur.

Kum Denizi Plajı içerisinde birçok aktivite alanları bulunmaktadır. Bisiklet yolları, yürüyüş ve çocuk oyun alanları, duş ve soyunma odaları, kafeteryalar, su oyunları gibi hizmetler sunulmaktadır. 

İzmir merkeze uzaklığı 38 km olan Kum Denizi Plajı bölgedeki mavi bayraklı plajlardan olup suyu oldukça soğuktur. 


Demircili Koyu

Demircili Koyunda Tekne Turları

Urla ilçe merkezine 24 km mesafede yer alan plaj şehrin kalabalığından uzakta sessiz bir şekilde kafa dinlemek isteyenlerin tercih ettiği yerlerdendir. 

Plaj içerisinde şemsiye, şezlong, duş ve tuvalet gibi imkanlar bulunmaktadır. Demircili Koyu daha çok kampçılar, bisikletçiler ve karavancılar tarafından tercih edilen adreslerdendir.


Altınköy Koyu

Altınköy Koyu Halk Plajıİzmir il merkezine uzaklığı 65 km olan Altınköy Koyu’na Altınköy Çiftlik Evleri Sitesi’nden giriş yapılmaktadır. Giriş ücreti bulunmayan plajda kafe ve diğer ihtiyaçlar için hizmetler mevcuttur. Şezlong ve şemsiye isteyen tatilcilerden ekstra ücret alınmaktadır. 


Melengeç Plajı

Melengeç Halk Plajı Şezlong Alanı

Urla, Demircili Köyü sınırlarında yer alan Melengeç Plajı, çakıl taşlı ve oldukça soğuk bir denize sahiptir. Koy içerisinde özel işletme bulunmaktadır ve tesis her araç başına ücret almaktadır. 

İzmir’den 60 km uzaklıkta yer alan Melengeç Plajı’nda yeme içme, duş ve tuvalet hizmetleri mevcuttur. Plaj çocuklar, engelliler, yaşlılar ve aileler için uygundur.


Yassıca Ada Halk Plajı

Yassıca Ada Halk Plajına Tekne Turuİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Yassıca Ada Urla açıklarında yer almaktadır. Vapur ve teknelerle ulaşılabilen adaya sadece yaz aylarında seferler mevcuttur. Konak, Karşıyaka ve Üç Kuyular iskelelerinden kalkan vapurlar ile ulaşılabilen ada içerisinde belediyeye ait restoran ve kafe bulunmaktadır. 

Yassıca Ada’da şemsiye ve şezlong gibi hizmetlerden ücret alınmamaktadır. Suyu oldukça sığ plajı ise kumlu olan Yassıca Ada aileler ve çocuklar için oldukça uygundur.


Seferihisar Plajları

Akkum Plajı

Akkum Halk PlajıSeferihisar’da tatilciler tarafından en çok tercih edilen plajlardan biri olan Akkum Plajı, uzunca kumlu bir sahile ve denize sahiptir. 

Akkum Plajı’na giriş ücreti ise ortalama 5 TL’dir. Ücret sadece duş, tuvalet ve soyunma kabini hizmetleri için talep edilmektedir. Hiçbir şeyden faydalanmak istemeyen misafirlerden ücret alınmamaktadır. 

Mavi bayraklı plajlardan biri olan Akkum Plajı’nda kafe, market gibi olanaklar da mevuttur. 


Ekmeksiz Plajı

Ekmeksiz Halk PlajıSeferihisar ilçe merkezine 8 km uzaklıkta yer alan Ekmeksiz Plajı, Teos Antik Kenti’nin liman kalıntıları ile çevrelenmiş bir bölgede yer almaktadır.

Özel işletme bulunan plajda karavan, çadır ve kamp alanları da mevcuttur. Temel ihtiyaçlar için ise tesis hizmetleri bulunmaktadır.


Akarca Plajı

Akarca Halk Plajında Günbatımı

Seferihisar’da en çok tercih edilen plajlardan biri olan Akarca Plajı, mavi bayrak ödülünü almış plajlardan biridir. Soğuk suyu ile bilinen plajın denizinin sadece giriş kısmı taşlık sonrası ise kumludur. 

Sessiz ve sakin bir atmosferi bulunan plaj çevresinde yer alan market ve kafelerden yararlanılabilir.


Teos Ormancı Kampı

Teos Ormancı Kampı Drone ÇekimiSeferihisar ilçe merkezine 5 km’lik mesafede yer alan Teos Ormancı Kampı, doğa ile iç içe bir alanda bölgedeki en huzurlu yerlerdendir. Kafe, restoran ve konaklama hizmetleri sunan tesisin hemen önünde yer alan plaj tesiste kalanlar için ücretsizdir. Dışarıdan plajı kullanmak isteyenler ise şezlong ve şemsiye için ekstra ücret ödemek durumundadırlar. 

Mavi bayraklı plajlardan biri olan Teos Ormancı Kampı Plajı kumlu ve çocuklar için oldukça uygundur.


Foça Plajları

Mambo Beach Club

Mambo Beach Club Drone Çekimiİzmir il merkezine 60 km mesafede yer alan Mambo Beach Club, Foça’nın vazgeçilmez adreslerindendir. Eski Foça ile Yeni Foça arasında yer alan Mambo Beach Club içerisinde bungalov otel ve eğlence merkezi gibi hizmetler de mevcuttur. 

Otelin dışında gelen misafirler ekstra ücret karşılığında plajdan yararlanabilmektedir. Giriş ücretleri ise hafta içi 20 hafta sonu 40 TL şeklindedir. Tesis bünyesinde restoran, çocuk havuzu ve ücretsiz otopark hizmetleri bulunmaktadır.


Sazlıca Koyu

Sazlıca Koyu ManzarasıEski Foça ile Yeni Foça arasında yer alan Sazlıca Plajları, yan yana sıralanmış birkaç tane plajdan oluşmaktadır. Genellikle günübirlik tatiller için tercih edilen Sazlıca Koyu’nda kamp yapmak imkânı da bulunmaktadır. 

Alışveriş imkânları kısıtlı olan bölgeye tüm ihtiyaçlarınızı yanınıza aldıktan sonra gitmeniz önerilmektedir. Suyu diğer plajlara göre soğuk olan Sazlıca Koyu, kalabalıktan ve gözden uzak bir tatil arayanların tercihleri arasındadır.


Eski Foça Halk Plajı

Eski Foça Halk Plajı Manzarasıİzmir’e 70 km’lik mesafede yer alan Foça, İzmir’in en sakin ilçelerinden biridir. Tarih kokan sokakları ile adeta bir tatil beldesini andırmaktadır. 

İlçenin merkezinde yer alan Eski Foça Halk Plajı bölgedeki mavi bayraklı plajlardandır. Sezon boyunca oldukça ilgi gören plaja giriş ücreti bulunmamaktadır. Denizi oldukça soğuk ve plajı taşlı olan Eski Foça Halk Plajı’na gelirken deniz ayakkabılarınızı getirmenizi öneririz. 

Aileler ve çocuklar için oldukça uygun olan plaj çevresin ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz her türlü imkan bulunmaktadır.


Yeni Foça Halk Plajı

Yeni Foça Halk PlajıFoça Belediyesi tarafından yenilenen Yeni Foça Halk Plajı, bölgedeki mavi bayraklı plajlardandır. Eski Foça’ya göre daha modern bir yapısı olan Yeni Foça’da denize girmek için en ideal alandır. 

Aileler için oldukça uygun olan plaja giriş ücretsizdir. Plaj çevresinde şezlong ve şemsiye kiralayabilme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca tüm ihtiyaçlarınızı çevredeki kafe ve marketlerden giderebilirsiniz.


Dikili Plajları

Kalem Adası

Doğa Harikası Kalem Adası ManzarasıMaldivleri andıran plajı, denizi ve kumu olan Kalem Adası Dikili, Bademli açıklarında bulunmaktadır. Kalem Adası üzerinde konaklama tesisi olan Oliviera Resort yer almaktadır. 

Ada ve çevresi doğası ve turkuaz renkli denizi ile misafirlerini büyülemektedir. Dikili’den tekne turları ile gidilebilen Kalem Adası’na giriş ücretlidir. 

Kalem Adası plajı ve denizi aileler, çocuklar ve yaşlılar için uygundur. 


Fame Beach

Fame Beach Şezlong AlanıDikili’nin ünlü Bademli Köyü’nde yer alan Fame Beach bölgedeki özel işletmelerden biridir. Tesis içerisinde kafe, duş, restoran, soyunma kabini, şezlong, şemsiye ve tuvalet hizmetleri sunulmaktadır. 

Denizi ve doğası ile misafirlerini büyüleyen Fame Beach çocuklar ve aileler için de oldukça uygun bir alana sahiptir. Bademli Köyü’ne 2 km mesafede yer alan Fame Beach’in giriş ücreti ise ortalama 20 TL’dir.


Zindancık Koyu

Zindancık Koyu Yüzme Alanıİzmir, Dikili ilçe merkezine 10 km mesafede yer alan Zindancık Koyu, serin ve tertemiz suyu, bembeyaz kumu ile kalabalıktan uzakta bir tatil tercih edenler için ideal alanlardandır. 

Dikili Bademli Köyü yakınlarında yer alan koyun çevresinde de kil çamuru ile meşhur Killik Koyu yer almaktadır. 

Zindancık Koyu çevresinde herhangi bir özel işletme bulunmadığı için çevredeki marketlerden alışveriş yapılmaktadır. Ayrıca piknik yapmak için de uygun yerlerden biridir. 


Hayıtlı Koyu

Dikili Hayıtlı Koyu ManzarasıDikili ilçesi Bademli-Denizköy arasındaki yol üzerinde yer alan Hayıtlı Koyu, sessiz, sakin ve gözden uzak bir konuma sahiptir. Hayıtlı Koy, Hayıtlı Merada Termal & Spa Tatil Köyü’nün yakınlarında yer almaktadır.

Tertemiz suyu ile tercih edilen Hayıtlı’da herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bölgede yalnızca tatil köyüne ait şemsiye ve şezlonglar mevcuttur. Koyda tuvalet, su ve duş imkanları yoktur. Araçla giriş yapılabilen Hayıtlı Koyu’na giriş ücretsizdir.

Kalabalıktan uzak güneşin ve denizin tadını çıkarmak isterseniz kendi yiyecek ve içeceklerini getirip Hayıtlı Koyu’nda sevdikleriniz ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz.


Dikili Halk Plajı

Uzun Kumsalıyla Dikili Halk Plajıİzmir Dikili ilçe merkezinde yer alan ve 5 km uzun sahile sahip olan Dikili Halk Plajı bölgedeki mavi bayraklı plajlardan biridir.

Yaz aylarında oldukça yoğun olan Dikili Halk Plajı, masmavi denizi ve ertemiz kumsalı ile dikkat çekmektedir. Oldukça kumlu ve sığ bir denizi olan plaj çevresinde çeşitli işletmeler de bulunmaktadır. 

Giriş ücreti ulunmayan Dikili Halk Plajı’nda dileyen misafirler şezlong ve şemsiye kiralayabilir, dileyenler ise kendi malzemelerini getirip tatilin tadını çıkarabilmektedir.


Bademli Halk Plajı

Bademli Halk Plajıİzmir Dikili’ye bağlı bir mahalle olan Bademli’nin en çok tercih edilen plajı Bademli Halk Plajı’dır. Türkiye’nin en popüler plajları ile benzer güzelliklere sahip olan Bademli Halk Plajı henüz yeni yeni keşfedilen bir doğal cennettir.

Bademli Köyü’ne 1 km mesafede yer alan plaj tertemiz suyu ve kumlu plajı ile dikkat çekmektedir. Plaj bölgesinde şemsiye ve şezlong kiralayabilme imkanı da bulunmaktadır. Dilerseniz çevredeki marketlerden alışveriş yapıp ücretsiz bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.


Çandarlı Halk Plajı

İnce Kumuyla Çandarlı Halk Plajıİzmir Dikili’ye bağlı bir mahalle olan Çandarlı, tarihi geçmişi ile de bilinen ve içerisinde gezilmesi gereken Çandarlı Kalesi’ni barındıran köklü yerleşim yerlerinden biridir.

Çandarlı Kalesi’nin tam önünde yer alan Çandarlı Halk Plajı’nın suyu diğer plajlara göre daha soğuktur. Şemsiye ve şezlong kiralanabilme imkanı mevcut olan plaja giriş ücreti bulunmamaktadır. Çevrede yer alan market ve büfelerden ise alışveriş yapılabilmektedir.


Karaburun Plajları

Dolungaz Koyu

Karaburun Dolungaz Koyu Yüzme AlanıDaha çok çadır ve kamp severlerin tercih ettiği ve Karaburun’un en sakin koylarından biri olan Dolungaz Koyu’nda herhangi bir tesis veya işletme bulunmamaktadır. 

Çocuklar için uygun olmayan koya gelirken tüm ihtiyaçlarınızı yanınıza almanız önerilmektedir. Daha çok gençler ve maceracı ruha sahip kişiler için uygun olan Dolungaz Koyu’nun doğanın içerisinde sessiz ve huzurlu bir atmosferi vardır. 


Mimoza Koyu

Karaburun Mimoza Koyu ManzarasıKaraburun merkezde yer alan ve özel tesis tarafından iletilen Mimoza Koyu, dalga ve rüzgarın olmadığı çakıl taşlı bir sahile sahiptir. 

Aileler ve çocuklar için uygun olan Mimoza Koyu merkezde yer almasına rağmen oldukça sakindir. Sahilde yer alan tesis yeme içme, tuvalet gibi ihtiyaçları karşılamaktadır. 


Ardıç Plajı

Ardıç Halk Plajı Şezlong AlanıKaraburun’un en meşhur mahallesi olan Mordoğan’da yer alan Ardıç Plajı, berrak denizi ve uzun kumsalı ile tatilciler için vazgeçilmez hale gelmiştir.

Halk plajı ve beach club olarak ikiye ayrılmış olan sahilde tercih size kalmaktadır. Plaj çevresinde şezlong, şemsiye, tuvalet ve yeme içme imkânları da bulunmaktadır. Ardıç Plajı çocuklu aileler için de oldukça uygundur. Halk plajı olan bölgeye giriş ücretsizdir.


Kaynarpınar

Kaynarpınar Koyu Tekne TurlarıKaraburun’un şirin mahallelerinden biri olan Kaynarpınar İzmir il merkezine 91 km mesafededir. Mahallenin merkezinde yer alan balıkçı barınağından ve tepenin arkasında saklı bir köşede yer alan plajda denize girilebilmektedir. 

Herhangi bir özel işletmenin bulunmadığı plaj oldukça sakindir. Plajın zemini çakıllıdır ve çocuklar için uygun değildir. Kaynarpınar kamp ve doğaseverlerin yeni yeni keşfetmeye başladığı rotalardan biridir.


Akvaryum Plajı

Karaburun Akvaryum Koyu Yüzme Alanı

Karaburun Belediyesi tarafından hizmete sunulan Akvaryum Plajı, bölgedeki mavi bayraklı plajlardan biridir. Karaburun ilçe merkezinde yer alan plaj alanı oldukça küçüktür ve yaz aylarında özellikle hafta sonları oldukça kalabalık olabilmektedir. 

Masmavi, berrak suyu ve kumlu plajı ile dikkat çeken Akvaryum Plajı çocuklu aileler için de uygundur. Belediyenin hizmet verdiği tesisten şezlong, şemsiye ve yeme içme imkanları da sağlanmaktadır.


Bodrum Koyu

Masmavi Deniziyle Bodrum KoyuKaraburun’un en çok tercih edilen plajlarından biri olan Bodrum Koyu, tamamen çakıl taşları ile kaplı temiz ve berrak bir denize sahiptir. Yüksek sezonda oldukça kalabalık olan plajda belediye ücretsiz şemsiye hizmeti vermektedir.

Sahil boyunca yer alan tesislerden temel ihtiyaçlar karşılanabilmektedir. Aileler ve çocuklar için uygun olan plaj İzmir il merkezine km mesafede yer almaktadır.


Aliağa Plajları

Aliağa Polis Plajı

Aliağa Polis Plajı Şezlong Alanıİzmir’in gelişmiş sanayiye sahip ilçelerinden biri olan Aliağa’da yer alan Aliağa Polis Plajı yazları ilçe halkı ve çevredeki yakın ilçeler tarafından terci edilmektedir. 

Aliağa Polis Plajı’nın giriş ücreti ise 10 TL’dir. Çocuklu aileler için uygun olan plaj çevresinde ihtiyaçlarınızı görebileceğiniz marketler yer almaktadır. İzmir merkezden İZBAN ile tek seferde ulaşımı sağlanan Aliağa merkeze geldikten sonra ilçe merkezindeki dolmuşlar ile kolaylıkla ulaşılabilir konumdadır.

Bir çok özel aktiviteleri ile lüks bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz İzmir 5 yıldızlı oteller listemize uğramayı unutmayın.


Selçuk Plajları

Pamucak Plajı

Selçuk Pamucak Halk PlajıSelçuk ilçe merkezine 9 km mesafede yer alan Pamucak Plajı, 5 km’lik uzunca bir plaja sahiptir. Güneyde yer alan kentler arasındaki en güzel plaj olarak nitelendirilen Pamucak Plajı, mavi bayrak ödülünü almış ve doğal zambakların yetiştiği bölgedir. 

Her türlü su sporu ve kamp yapılabilme şansı sunan Pamucak Plajı tertemiz ılık suyu ve kumlu plajıyla aile ve çocuklar için de uygundur. Ayrıca bölgede yer alan 2 farklı tesisten ihtiyaçlar için faydalanılabilme imkanı da mevcuttur. 


  • Nuri Ağa Apartment in Cleopatra
  • Deniz Apartment in Cleopatra
  • Hancı Konak Sitesi Mahmutlar
  • Victory Garden Residenc in Oba
  • Toprak Vip Villas in Kargıcak
  • Hill villas in Kargıcak
  • 4+1 Dublex Villa in Bektaş
  • Harmony 5 Residence in Alanya Center For Sale
  • Best Home 40 Residence in Cleopatra
  • River view Residence in Cikcilli
  • Apple Garden 2 Residence in Oba For Sale
  • Apple Garden Residence in Oba For Sale
  • IKYA Paradise Villas in Bektaş For Sale
  • Novita Legacy Residence in Kargıcak For Sale
  • Cebeci Vista Residence in Kestel For Sale
  • Blue Sunlight Residence in Mahmutlar For Sale
  • Buhur 16 Residence in Mahutlar
  • Best Home 10 Residence in Clopatra
  • Kurt Safir Residence in Saray
  • MM City Residence in Oba For Sale
  • Seda Diamond Residence in Oba For Sale
  • Riviera Garden Residence in Oba
  • Sky Tower Residence in Avsallar For Sale
  • Carmel Park Residence in Avsallar For Sale
  • Oasis Sky Club Tripleks Villa 6+2 in Bektaş
  • Garden Palace in Kestel
  • 3+1 Villa in Gazipaşa For Sale
  • Alaiye Residence in Cikcilli
  • Tsi Cleopatra Residence in saray
  • Best Life 1 Villa in Kargıcak
  • Green Light Residence in Oba For Sale
  • Light Boutique Residence in Oba For Sale
  • Uğur Apartment in Cumhuriyet
  • Yaprak Apartment in Cumhuriyet
  • Ayşe Tok Apartment in Kestel
  • Oba Modern Residence in Oba
  • Bektaş Villa 4+1 in Bektaş
  • Avrasya 3 Residence in İstanbul Başakşehir For Sale
  • Riviera Imperial Residence Deluxe Hotel Spa
  • Avrasya 2 Residence in İstanbul Başakşehir For Sale
  • Saray Apartmanı 2+1 Furnished Apartment in Alanya Center
  • Nirvana Seaside Residence in Okurcalar For Sale
  • Nirvana Hill Residence in Okurcalar For Sale
  • Alkon Villa in Cikcilli
  • Solis Beach Residence in Alanya Center For Sale
  • Ses Ada Homes Residence in Pendik İstanbul For Sale
  • Ses Orel Residence in İstanbul Kartal For Sale
  • Albimo Hill Residence in Türkler For Sale
  • Zenith View Residence in Oba For Sale
  • Valentino Vip Residence in Oba For Sale
  • Prada Villas in Bektaş For Sale
  • Brooklyn Suite Residence in Alanya Center
  • Twin Towers 3 Residence in Alanya Center For Sale
  • Arnelya Beach Residence in Kestel
  • Smart of Cleopatra 11 Residence in Oba For Sale
  • ipek Apartment in Mahmutlar
  • Alper 2 Apartment in Mahmutlar
  • Day One Residence in Bektaş For Sale
  • Exodus Panorama Residence in Kartal İstanbul
  • Çınar Structure in Mahmutlar For Sale
  • Helios Residence in Çıplaklı For Sale
  • Riva Garden Residence in Tosmur
  • Oba Panorama Residence For Sale
  • Paradise City 3 Residence in Gazipaşa Pazarcı For Sale
  • Paradise City 4 Residence in Gazipaşa Pazarcı For Sale
  • Syedra World Residence in Mahmutlar For Sale
  • Uptown 2 Residence in Demirtaş For Sale
  • Efendioğlu Apartment in Çıplaklı
  • Sis Royal 9 Residence in Avsallar
  • Palace Residence in Alanya Center For Sale
  • Mila Sea View Residence in Türkler For Sale
  • Villa 4+1 in Bektaş
  • Aqua Blue in Cyprus Girne For Sale
  • Fenercioğlu Towers Residence in Alanya Center
  • Gülen Apartment in Oba
  • Neva Boutique Residence in Kargıcak For Sale
  • Neva Hill Villas in Tepe For Sale
  • Selinus Residence in Gazipaşa Pazarcı For Sale
  • Signature Residence in Oba For Sale
  • Silence Hill Residence in Türkler For Sale
  • Skyhill Villas in Tepe For Sale
  • Via Twins Residence in Avsallar For Sale
  • Yekta Atrium Residence in Mahmutlar
  • Vougue Residence in Alanya Center For Sale
  • City Prime 1 2 Residence in Büyükhasbahçe For Sale
  • Güzel Exclusive Residence in Oba For Sale
  • Hill Star Residence in Hasbahçe
  • Alaiye Residence in Cleopatra
  • Yekta Ummani Kaplan Residence in Mahmutlar
  • Güzel Residence in Mahmutlar For Sale
  • Güzel Residence in Mahmutlar For Sale
  • My Garden Residence in Payallar For Sale
  • Pigeon Residence in Tosmur
  • Ata Apartment in Mahmutlar
  • Arimo Life Residence in Cikcilli
  • Exodus Green Hill Residence in İstanbul Kartal
  • Prime Botanic Residence in Mahmutlar For Sale
  • Prime Garden Residence in Oba For Sale
  • Exodus Twins Residence in Mahmutlar For Sale
  • Exodus Palace Residence in Türkler For Sale
  • Sea Star Residence in Mahmutlar For Sale
  • Ruby Suite Residence in Oba
  • Oxo Oba Residence For Sale
  • Konak Garden Life 2 Residence in Mahmutlar For Sale
  • Konak Homes 2 Residence in Kargıcak For Sale
  • Konak Life Residence in Oba For Sale
  • Faralya Panorama Residence in Konaklı For Sale
  • Faralya Legend Residence in Payallar For Sale
  • Casa Del Mare Residence in Cyprus Girne
  • Ruby Hill Residence in Oba
  • Toros Bulvar Residence in Mahmutlar For Sale
  • Cemre Apartment in Tosmur
  • Ergün Apartmanı 3+1 in Alanya Center For Sale
  • Taya Loft Residence in Oba
  • Oba Park Hill in Oba
  • Montana Premium Residence in Kestel
  • Lumos Town Residence in Mahmutlar For Sale
  • Oba istanbul Apartment in Oba
  • Claddagh View Residence in Oba
  • Çağkent Apartment in Oba
  • Aina Garden Residence Oba For Sale
  • Hatipoğlu Prime Residence in Alanya Center For Sale
  • Simena Park Residence in Altıntaş For Sale
  • Best Home 11 Residence in Oba
  • Riviera Garden Residence in Oba
  • Alva Residence in Tosmur
  • Oba Saray 1 Residence in Oba
  • Panorama Garden Residence in Cikcilli
  • Aqua Seaside Residence in Cyprus For Sale
  • Marina Residence in Tatlısu Cyprus For Sale
  • Filyos Residence in Cikcilli
  • Bektaş Hill Residence in Bektaş
  • Kale Maison Residence in Alanya Center For Sale
  • Volantis Villa in Kargıcak For Sale
  • Volantis Garden 2 Residence in Oba For Sale
  • Syedra Natura Residence in Demirtaş For Sale
  • Mia Casa Boutique Residence in Mahmutlar For Sale
  • Mia Casa Lounge Residence in Demirtaş For Sale
  • Forest Village 2 in Kargıcak For Sale
  • Symphony Garden Residence in Çıplaklı For Sale
  • Easy Boutique Residence in Kargıcak For Sale
  • Alanya City Residence in Avsallar For Sale
  • Terrace Park Residence in Kestel
  • Aqua Diamond Residence in Tosmur
  • Grand Yenisey Residence in Mahmutlar For Sale
  • Ayşe Tuştaş
  • Toros Villas in Belek For Sale
  • Primus 09 Bella Residence in Döşemealtı
  • La Montana Villas in Alanya Tepe For Sale
  • Yıldız Apartment in Center Alanya
  • Caden Beach Residence in Kargıcak For Sale
  • Saydam Kent Sitesi in Türkler
  • Oba life 3 Residence in Oba
  • Novis Pier Residence in Alanya Center For Sale
  • Green Valley 2 Residence in Avsallar For Sale
  • La Mer Dragos in Kartal İstanbul For Sale
  • Nefes Koru Göktürk Residence in İstanbul Eyüpsultan
  • Demir Country Residence in İstanbul Beylikdüzü
  • Istown Residence in İstanbul Bağcılar
  • Euro invest Residence in Kargıcak
  • inci Residence in Mahmutlar
  • Anılgan Residence in Mahmutlar
  • Loya Homes Residence in Mahmutlar
  • Infinity Villa In Kargıcak
  • Nova Garden Residence in Oba
  • Michell Apartment in Kestel
  • Pearl Sitesi in Mahmutlar Alanya
  • Referans Kartal Loca in İstanbul For Sale
  • Exodus Park Residence in Oba
  • Koşuyolu Koru Evleri in İstanbul Üsküdar
  • Hilal Konakları in İstanbul Beylikdüzü
  • Kırlangıç Evler Residence in İstanbul Beylikdüzü
  • Avrupa Konutları Çamlıvadi Residence in İstanbul Kağıthane
  • Elite Life Residence in Beylikdüzü İstanbul
  • Oba Park Suite in Oba
  • Mira 6 Residence in Avsallar For Sale
  • Milano Vip 2 Residence in Büyükhasbahçe For Sale
  • Nova Garden Residence in Oba For Sale
  • Qiwi Garden Residence in Cikcilli For Sale
  • Sunray 1 Residence in Demirtaş For Sale
  • Victoria Villas in Oba For Sale
  • Çalış Apartment in Center Alanya
  • Lady Mary Solaris Paradise Residences in Demirtaş For Sale
  • My City Residence in Oba For Sale
  • Güneş Apartment in Saray
  • Goldas Residence in Konaklı For Sale
  • Konak Green Life in Avsallar
  • Ses Star Residence in Payallar For Sale
  • Golden Palm Residence in Kestel
  • Summer Sun 3+2 Villa in Kargıcak For Sale
  • California 1 Residence in Kestel
  • Begon Villa 3+1 Büyükhasbahçe
  • 23 Square Residence in Oba For Sale
  • Lale 2 Residence in Kestel
  • Richmond Villas in Kargıcak For Sale
  • Harmony 3 Residence in Alanya Center For Sale
  • Le Jardin Villas in Kargıcak For Sale
  • Recon infinity Villas
  • Serene Park Residence in Oba For Sale
  • The Love Collection in Aksu Altıntaş For Sale
  • Silence Forest Residence in Avsallar For Sale
  • Hill Sun 1 Residence in Tosmur For Sale
  • Toros 8 Residence in Mahmutlar
  • Sky Hill Residence in Demirtaş For Sale
  • Sky Homes Residence in Demirtaş For Sale
  • Vadi Park Evleri in Konaklı For Sale
  • Kestel Life 4 Residence For Sale
  • Ort Sonata Residence in Demirtaş For Sale
  • Volantis Garden Residence in Oba For Sale
  • Flat 24 Residence in Bağcılar İstanbul
  • Granada Vip Villa in Kargıcak
  • Empire Sea Residence in İstanbul Beylikdüzü For Sale
  • Panorama Garden Residence in Cikcilli
  • Simena Life Residence in Aksu Altıntaş For Sale
  • Simena Homes in Lara For Sale
  • Ancyra Residence in Aksu Altıntaş For Sale
  • Syedra Garden Residence in Demirtaş
  • Naturland 2 Residence in Kemer Kuzdere For Sale
  • Viking Paradise 2 Villas in Kemer Arslanbucak For Sale
  • Göl Yap Apartment in Oba
  • Ruby Roma Prive Villa in Kargıcak For Sale
  • Cebeci Apartment in Oba
  • Naturland Residence in Kemer Arslanbucak For Sale
  • Crystal Garden Residence in Cikcilli
  • Görgülü Residence in Avsallar For Sale
  • Bahar Evleri Apartment in Avsallar
  • Best Suite in Oba
  • Alaiye Residence 2+1 in Alanya
  • Acar Apartment in Saray
  • Heritage 1 Residence in Payallar For Sale
  • New Level Premium Residence in Avsallar For Sale
  • Lara Port Residence in Aksu Altıntaş For Sale
  • Elite Life 9 Residence in Kargıcak For Sale
  • Elite Life 8 Residence in Kargıcak For Sale
  • Efe Homes Residence in Payallar For Sale
  • Arbat 1 Residence in Oba
  • My Cruise Villas in Bektaş For Sale
  • Rumi Villas in İncekum For Sale
  • Kubbe Tower Residence in Avsallar For Sale
  • Zorlular Residence 2+1 Furnished Apartment For Rent
  • Anemon Residence 1+1 Furnished Apartment For Rent
  • Haypark Hill Residence in Avsallar For Sale
  • Avax Boulevard Residence in Demirtaş For Sale
  • Avax The Pinewoods Residence in Bektaş For Sale
  • Littore Residence in Cleopatra
  • Sunlight Residence in Gazipaşa Pazarcı
  • Cleopatra Rentals 2 Residence in Saray
  • Casa Pasha Residence in Gazipaşa Pazarcı For Sale
  • Seaway Residence in Gazipaşa Pazarcı For Sale
  • Pirilti Apartment in Tosmur
  • Eftalia Park Residence in Mahmutlar For Sale
  • Kavi Velux Residence in Kargıcak For Sale
  • New Home Apartment in Cikcilli
  • Elisya Residence in Kestel For Sale
  • Sunshine Residence in Avsallar For Sale
  • Araniya Garden Residence in Oba For Sale
  • Premium Life Villas in Kargıcak For Sale
  • Koza Apartment in Center Alanya
  • Nehirsu 6 Villa in Kargıcak For Sale
  • Balkan Tower Residence in Mahmutlar For Sale
  • Euro Avsallar Residence For Sale
  • Euro Avsallar City Residence For Sale
  • Dalgıç Apartment in Mahmutlar
  • Demir Hasbahçe Residence in Alanya Center For Sale
  • Havva Özdemir Apartment in Tosmur
  • 4+2 Villa in Kestal
  • Rosen Park Residence in Oba
  • The Colosseum Residence in Oba For Sale
  • Kasap 2 Apartment in Cikcilli
  • 5+1 Villa in Sugözü
  • Toprak Apartment in Cleopatra
  • Avcı Apartment in Mahmutlar
  • Family Residence in Cikcilli
  • 2+1 Apartment in Kestel
  • Point Residence in Kargıcak For Sale
  • Yazar 11 Residence in Gazipaşa For Sale
  • New Level City Residence in Alanya Center For Sale
  • Centrum Life Residence in Alanya Center For Sale
  • Onur Seaview Residence in Konaklı For Sale
  • 4+1 Furnished Apartment in Kestel For Sale
  • Loft Garden 4 Residence in Gazipaşa For Sale
  • Life 2 Residence in Kestel For Sale
  • Oba Kent Residence in Oba
  • Alya Life Residence in Oba For Sale
  • Golden Residence in Cyprus Mağusa
  • Tutaroğlu Apartment in Oba
  • Granada Riverside Villa in Belek
  • Via Loft Residence in Kargıcak
  • Enna Home Residence in Antalya Aksu
  • Euro 4 Residence in Mahmutlar
  • Phoenix Tower Residence in Cyprus Kyrenia
  • Salamis Holiday Homes Resort in Cyprus Mağusa
  • The Keywest Residence in Gaziveren Kıbrıs For Sale
  • Panorama Residence in Kestel For Sale
  • Atamel in Bektaş
  • Ottoman Villa 4+1 full furnished in incekum
  • immo 3 Good Life Residence in Avsallar
  • Orion Valley Residence in Avsallar
  • Mahmut Okşar 2+1 Full Furnished in Oba
  • Gold City in Kargıcak Alanya
  • 6+2 Tripleks Villa in Bektaş
  • 4+2 Villa in Tepe
  • 3+1 Duplex Furnished in Cumhuriyet
  • Hill Side Residence in Mahmutlar For Sale
  • Elysium Garden Residence in Oba For Sale
  • Akanthou Village Premium Bungalows and Apartments For Sale
  • Number 2 Residence in Alanya Center For Sale
  • Moonlight Park Residence in Payallar For Sale
  • Moonlight Blue Residence in Avsallar For Sale
  • Ambiance 2 Residence in Mahmutlar
  • Şehr i Yeşil Residence in Tosmur
  • Alaiye Evleri in Cikcilli
  • Yonca Apartment in Güller Pınarı
  • Eftalia Park Residence in Mahmutlar
  • Sis Royal 10 Residence in Payallar For Sale
  • Setmila Golf Villas in Kargıcak For Sale
  • Yigiter Apartment in Mahmutlar
  • Sakaltaş Apartment in Mahmutlar
  • Gold Residence in Oba For Sale
  • Milano Pearl Residence in Demirtaş For Sale
  • Sedre Plus Residence in Demirtaş For Sale
  • Alyssum Homes Residence in Avsallar For Sale
  • Garden 3 Residence in Avsallar For Sale
  • Diamond Premium Residence in Payallar For Sale
  • Auris Park Residence in Payallar For Sale
  • EuroPort Residence in Gazipaşa Cumhuriyet
  • Nest Ilıca Residence in Gazipaşa For Sale
  • Loft Garden 2 Residence in Gazipaşa For Sale
  • DM Sun Suite Residence in Gazipaşa
  • DM Life Residence in Gazipaşa For Sale
  • BENGZ Suite Duplexes in Tepe Alanya
  • Avocado Village in Kargıcak
  • Park Vadi Evleri Residence in Çıplaklı
  • Armani Residence in Kestel
  • Alfa Selectum Residence in Çıplaklı For Sale
  • Uygun Apartment in Oba
  • Galaxy 1 Residence in Cleopatra
  • Galaxy 2 Residence in Cleopatra
  • Ankyra Residence 1+1, 2+1 Apartments in Altıntaş
  • Oasis Residence 1+1 Apartments in Altıntaş
  • Miss Q Cleopatra Residence
  • Summer Valley Residence in Kestel
  • Crystal Suite Residence 1+1 2+1 Apartments in Payallar
  • Riva Life Residence in Gazipaşa Pazarcı
  • Casa Del Sol Residence in Mahmutlar
  • Magical World of Love Residence in Altıntaş
  • Lumion Residence in Oba
  • Gold 5 Villa 3+1 in Kargıcak
  • Marco Palace Residence in Mahmutlar
  • Tuğlu Apartment in Fığla
  • Çobanoğlu Apartment in Cleopatra
  • Altıntaş Residence in Oba
  • Bariş Apartment in Oba
  • Mahmut Okşar 2+1 Eşyalı
  • Turkhaus Apartment İn Oba
  • Oba Suite Residence in Oba
  • Alaiye Apartmanı 2+1 Eşyalı Cumhuriyet Mahallesi
  • Oxo Gem Residence in Kestel
  • Orange Centrum Residence in Finike İncirağacı
  • Demet Villas in Aksu Altıntaş For Sale
  • Aydemir Park 2 Residence Mahmutlar
  • Şehr-i Oba Residence in Oba
  • Yağmur Apartment Mahmutlar
  • Casa Sur Mer Residence in Alanya Center For Sale
  • Altınok Apartment Sugözü
  • Hacı Hasan Apartment Demirtaş
  • Cem Apartment Alanya Center
  • Bevolia Residence Project in Avsallar 1+1, 3+1 Apartments For Sale
  • Sun Garden Residence Mahmutlar
  • Arnelya Residence Kestel
  • Melih Concept Apartment Mahmutlar
  • Ekoloji Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Oba For Sale
  • River Life Residence Oba
  • Turanoğlu Residence Demirtaş
  • Armoni Diamond Residence in Büyükhasbahçe
  • Armoni Oasis Residence in Demirtaş
  • Armoni Smart Line Residence in Oba For Sale
  • Mahmut Okşar 4+1 Dubleks Cikcilli
  • Prestij Residence in Tosmur
  • Yenisey Yaparlı Family Residence Kargıcak
  • Konak Revan Residence Center Alanya
  • Er Tuna Apartment Fığla Alanya
  • Orange Banana Garden Residence Cikcilli
  • Güzel Nature Residence in Oba For Sale
  • Demirağ Sitesi Mahmutlar
  • Moye Oba Residence Apartments For Sale
  • Atlas 1 Residence Mahmutlar
  • Platinum Vip Residence Mahmutlar
  • Art Residence Mahmutlar
  • Nirvana Tower Residence in Okurcalar
  • New Level Kleopatra 2 Residence in Alanya Center For Sale
  • Vision Residence Kestel\'de 1+1 Daireler
  • New Level Kleopatra 1 Residence
  • Kosif Konak Residence Güllerpınarı
  • Toprak Palace Residence Kargıcak
  • Of Tower Residence Tosmur
  • Başkaptan Apartment Cumhuriyet
  • MB Nature Residence in Mersin Mezitli For Sale
  • Sea Pearl Selenga Residence in Payallar For Sale
  • Toros 10 Residence Mahmutlar
  • Portakal Garden Residence Oba
  • Toprak Residence Oba
  • MB Azure Residence in Mersin Mezitli
  • Paşa Konakları Apartments in Gazipaşa Pazarcı
  • Safir Residence in Cleopatra
  • Avax Energy Residence in Oba
  • Avax Style Residence in Demirtaş
  • Oniks Residence in Mersin Arpaçbahşiş For Sale
  • Nova Residence 1+1, 2+1 Gazipaşa Pazarcı
  • Aygün Sitesi Tosmur
  • Sea Star Residence Tosmur
  • Gül Resıdence in Oba
  • Rubin Residence 1+1, 2+1, 4+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Uygun Oasis Club Villa in Konakli
  • Palmyra Residence in Kargıcak For Sale
  • Morganite Residence in Payallar For Sale
  • Sea Lounge Residence in Avsallar For Sale
  • Gemstone Residence in Oba For Sale
  • Lavinya 2 Residence in Mersin Erdemli
  • Lavinya Deluxe Residence in Mersin Erdemli
  • Lavinya Queen Residence in Mersin Erdemli
  • Hermes House Villas in İncekum For Sale
  • Ruby Deluxe Villas in Kargıcak For Sale
  • Ocean View 4 Kargicak
  • Xasa Life Residence in Aksu Altıntaş
  • Kurtsafir Euro 6 Residence Mahmutlar
  • The Viola Residence in Aksu Altıntaş
  • Uygun Konak Beach Konaklı
  • Qualista Villas in Aksu Altıntaş For Sale
  • Crowen Resort 1 Oba
  • Port Plus Residence in Aksu Altıntaş
  • Golden Port Residence in Aksu Altıntaş
  • Demirbağ 2 Residence in Aksu Altıntaş For Sale
  • Flower Garden Cikcilli
  • Platinium Aqua Resort Apartments in Kargıcak For Sale
  • Demirbağ 1 Residence in Aksu Altıntaş For Sale
  • Yakut Sitesi Oba
  • Marelatus Residence Kargıcak
  • Beyond All Residence in Aksu Altıntaş
  • Akras Garden Residence in Aksu Altıntaş
  • Tok Sitesi Kestel
  • Lale 1 Residence in Kestel
  • Allure Residence Apartments and Villas in Aksu Altıntaş For Sale
  • Casa Koca Residence in Alanya Center
  • The Cruise Collection in Aksu Altıntaş
  • The Queen Collection in Aksu Altıntaş
  • Anka Inn Residence in Aksu Altıntaş
  • Butterfly Premium Residence in Aksu Altıntaş
  • Özderya Sitesi Mahmutlar
  • Blue Park Residence Kestel
  • Royal Terrace Residence in Mezitli Mersin
  • Villa 6+1 in Kargıcak
  • Şeref Apartment Cleopatra
  • Roma Villas Bektaş
  • Apaydın Villaları Konaklı
  • Panorama Plus Residence in Mersin Mezitli
  • Marshall Residence in Mersin Erdemli For Sale
  • Marshall Residence in Mersin Erdemli For Sale
  • İlkem Silver Residence in Erdemli Mersin
  • Gündoğan Sitesi Tosmur
  • Konak Beach Club Residence Konaklı
  • İlkem Evim Residence 2+1 Apartments in Erdemli Mersin
  • Yüksek 1 Residence in Oba
  • Hilltop Corner Residence Avsallar
  • İlkem Center Residence 1+1 2+1 Apartments in Tarsus Mersin
  • Sara Sitesi Oba
  • Atılgan Sitesi in Kestel
  • Aramis Terrace Cikcilli
  • Galaxy 3 Residence Cikcilli
  • Özderya Sitesi
  • Paradise Sitesi Mahmutlar
  • Feda Villas Wholesale Complex in Tepe Alanya
  • Yalı Residence Kestel
  • My Dreams Residence Mahmutlar
  • Bsr 4 Residence Mahmutlar
  • Olive Tree Villas in Kargıcak For Sale
  • Nimkar Sitesi Tosmur
  • VIP Panorama Residence in Mezitli Mersin
  • Sultan 2 Hills Residence Mahmutlar
  • Pine Park Oba
  • Valley Court Oba
  • Hitit Suit Residence in Oba 2+1, 3+1, 4+1 Apartmens For Sale
  • Hitit Nova 1 Residence 2+1, 3+1 Apartments in Çıplaklı For Sale
  • Hill Sun 2 Residence Tosmur
  • Turkuaz Residence in Kestel
  • Vera City Residence
  • Bird Apartment Kestel
  • C\'est La Vie Bungalows and Studio Apartments in Cyprus
  • Cebeci 8 Residence Mahmutlar
  • Heaven Hills Residence in Mahmutlar
  • My World Kestel
  • Rahime Reisoğlu Sitesi
  • Aqua View Bungavillas in Bahçeli Kıbrıs
  • Aphrodite Wellness Residence in Gaziveren Kıbrıs
  • Aphrodite Park Residence in Gaziveren Kıbrıs
  • Şirinhan Sitesi Apartments in Tosmur For Sale
  • Nova Hill Houses in Bektaş Alanya For Sale
  • ZENZ Premium Villas in Tepe Alanya For Sale
  • Azra Boutique Residence in Oba
  • Victory Park Residence in Oba
  • Lake Terrace Village Apartments Villas in Kargıcak For Sale
  • Konak Terrace Residence Kargıcak
  • Petra Deluxe Residence in Kestel
  • Dacha Bungalow Type Villas For Sale
  • Stone Villa 4+1 Avsallar
  • Lotus Twins Residence in Incekum
  • Lotus Seaside Residence in Okurcalar
  • Lotus Panorama Residence in Avsallar
  • Lotus Premium Residence in Avsallar
  • Lotus Grand Residence in Avsallar
  • Lotus 5 Residence in Avsallar
  • Lotus 4 Residence in Avsallar
  • Lotus 3 Residence in Avsallar
  • Lotus 2 Residence in Avsallar
  • Oba saray 3 in Oba
  • Odin Tower Residence in Mahmutlar
  • Yazar 8 Residence in Kargıcak
  • Sözler sitesi Cikcilli
  • Aysel Manyas Residence Tosmur
  • Antares Koru 2 Residence in Gazipaşa Pazarcı
  • Ses Marine Residence in Gazipaşa Cumhuriyet
  • Baran Club 3 Residence Cikcilli
  • Orange Garden Residence Tosmur
  • Love Story Residence in Pazarcı Gazipaşa
  • Ersoy Apartment Alanya
  • Moda Marine Residence Kestel
  • Casa Hills Residence Apartments Villas in Kargıcak For Sale
  • Siberia Villas in İncekum
  • Flora Corner Residence in Mahmutlar
  • Flora Garden 2 Residence in Oba 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Apartments For Sale
  • Dream Country Residence Mahmutlar
  • Yüksek 3 Sitesi Kargıcak
  • Four Season Residence in Kestel
  • Druid Grove Residence Oba
  • Beyaz Saray 2 Tosmur
  • Aral Residence Mahmutlar
  • Avara Apartment Demirtaş
  • Sunshine Residence in Payallar
  • Jasmine Park Residence in Oba
  • Skyline Residence in Kestel
  • Akropora Premium Project in Konaklı
  • Sunset Beach 1 Residence Konaklı
  • Stingray Residence in Demirtaş
  • Fenercioğlu Arcadia Residence
  • Oxo Beach Residence in Kestel
  • Sonas Prime Seafront Residence in Mahmutlar
  • Harmony 4 Residence in Konaklı zu verkaufen
  • Live City Residence in Payallar
  • Antares Koru Residence in Gazipaşa
  • Gloria Villas in Kargıcak For Sale
  • Yaman Riverside Residence
  • Mia Casa Residence in Demirtaş
  • Silent City Residence in Gazipaşa
  • C Lounge Cleopatra Residence in Alanya Center For Sale
  • Eksen Park Oba
  • Trust Life 1 Residence
  • Sunrise Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Okurcalar For Sale
  • Kestel Suit Residence
  • Star Palace 2 Mahmutlar
  • Olive Resort 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Oba For Sale
  • Olive Park Residence 1+1, 2+1 Apartments in Oba
  • Orient Hill Oba
  • Begon Villa 3+1 Büyükhasbahçe
  • Uygun Begonvil Residence in Oba
  • My Holiday City Residence Duplexes and Villas in Türkler For Sale
  • Infinity City Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Exodus Premium Town Residence Apartments and Villas in Kargıcak For Sale
  • Best Life 1 Villa Kargicak
  • Gür site Oba
  • Plus Life Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Konak Life Kargicak
  • Güzel Life Premium Residence 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Apartments in Oba For Sale
  • Liberalsun Residence Oba
  • Flower Garden 1 Oba
  • Gülevşen Park Residence 2+1, 3+1 Apartments in Çıplaklı For Sale
  • Azeroth Residence Apartments in Kargıcak For Sale
  • Eco Marine Residence Kargıcak
  • Alanya Konakları in Cikcilli
  • Sultan Sitesi Mahmutlar
  • Avsallar Dream Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Oba Dream Residence 1+1, 2+1 Apartments For Sale
  • Veluxe Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Tosmur For Sale
  • Project Dream Payallar 1+1 Apartments and 2+1 Duplexes
  • Project Soho Sungate in Mahmutlar
  • Project Soho Panorama in Kargıcak 1+1 Apartments and 3+1 Duplexes For Sale
  • Zera Panorama 2 in Mahmutlar 2+1 Apartment For Sale
  • Nobby Garden Residence Avsallar
  • Novis Style Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Boutique Vadi Residence
  • Panorama Hill Residence 1+1, 2+1, 5+1 Apartments in Demirtaş For Sale
  • Aydemir Park 1 Mahmutlar
  • Timur Bey Residence
  • HRM Residence Project in Mahmutlar
  • Sonas Residence Mahmutlar
  • Çaliş 2 Güllerpınarı Alanya
  • Mira 5 Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Luc Wens Resort Avsallar Alanya
  • Konak Garden Life Mahmutlar
  • Crystal Nova Cikcilli Alanya
  • Gen Deluxe Triumph 2 Residence Luxury Project in Alanya Center For Sale
  • Tepe Residence Tosmur Alanya
  • Gloria Boutique Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Alanya For Sale
  • Ceren Apartments in Cikcilli
  • Lemon Garden Residence Cikcilli
  • Goldsun 12 Residence
  • Goldsun 13 Residence
  • The Maris Lagoon Residence 1+1, 2+1, 4+1 in Avsallar For Sale
  • Sky Kasap Residence 1+1, 3+1, 4+1 Apartments in Oba For Sale
  • Hayat Heaven Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Green Town Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Ruby Plus Residence Exclusive Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Sunset Beach vip 2 Konakli Alanya
  • Goldsun 3 Residence in Mahmutlar
  • Sunset 2 Mahmutlar Alanya
  • Novita Deluxe Residence Mahmutlar
  • Oba Life Garden Residence in Oba
  • Vista Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • CZG Suit Residence 1+1, 3+1 Apartments in Çıplaklı For Sale
  • Nirvana Forest 2 Residence 1+1,2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Cebeci 7 Residence in Mahmutlar Alanya
  • Perli Life Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Perli Towers Residence 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Josephin Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Atalay Residece Kestel
  • Faralya Residence 1+1, 2+1 Apartments in Payallar For Sale
  • Yüksek 2 Residence in Oba
  • Oasis residence Oba Alanya
  • Blue Bay Cleopatra Alanya
  • Of Kale Residence in Kestel Alanya
  • Erbayrak Residence Tepe Alanya
  • Tomris Residence 1+1 2+1 4+1 Mahmutlar Alanya
  • Andromeda Residence Project 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Oba For Sale
  • Efem Tatil Sitesi Tosmur Alanya
  • Marine 3 Residence 1+1, 2+1 Apartments in Alanya Center For Sale
  • Sun home Saray Alanya
  • Elize 4 Residence 1+1, 2+1 Apartments in Alanya Center For Sale
  • Granada Residence Mahmutlar Alanya
  • Luxury 5+1 Villa Project in Kargıcak in Alanya
  • Kiwi Sunset 2 Villa Projesi Kargıcak Alanya
  • Lucita Residence Kargicak Alanya
  • Nordic Garden Mahmutlar
  • Bayar Residence
  • Alle Grande Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Antik Kent Sitesi Bektaş
  • Toprak River Star Kestel Alanya
  • Tatil Sitesi Villa in Demirtaş
  • The Yacht Collection Apartments in Alanya Center For Sale
  • Nest Oba Residence in Oba
  • BD Residence 1+1, 2+1, 4+1 Apartments in Alanya For Sale
  • Abr 5 Alanya Beach Resort Residence in Mahmutlar
  • Gold Signature Project 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Kargıcak For Sale
  • Best Life 6 Mahmutlar Alanya
  • Flat 20 Residence Kestel
  • Carmel Twins Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Novita City 3+1 Dublex Mahmutlar
  • Royal Tower Residence 1+1, 3+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Calypso Residence in Kestel
  • Bozlu Apartmanı 3+1 Dublex kestel
  • Sunset Villas Project in Alanya Bektaş 4+2
  • Arcadia Antique Residence Mahmutlar
  • The Moonlight Village Residence Apartments in Konaklı For Sale
  • Del Mare Collection 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 Apartments in Okurcalar
  • Panorama Loft Residence in Kestel
  • Uptown Residence 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar
  • Sunny Hill Residence Kargıcak
  • Silence Garden Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Oba For Sale
  • Sky River Residence Apartments in Demirtaş For Sale
  • Loovox Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Oba For Sale
  • Truwa Villas Project in Tepe Alanya For Sale
  • Safran Residence in Tosmur
  • EVES Garden Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Life Garden Oba Project 1+1, 2+1 Apartments, 3+1, 4+1 Duplexes in Oba Alanya
  • Art V Hürkuş Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Starfish Residence 1+1, 2+1 Apartments in Demirtaş For Sale
  • Uygun Premium Residence Apartments in Oba For Sale
  • Exodus Dreams Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Payallar For Sale
  • Melani Panorama Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Yazar 9 Residence Mahmutlar
  • Garden Residence Project 1+1, 2+1 Apartments in Avsallar For Sale
  • Soho Avenue Residence 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Kargıcak For Sale
  • Exodus Nature Residence Oba
  • Elize 3 Residence 1+1, 2+1 Apartments in Oba For Sale
  • Alanya Park Residence Apartments For Sale in Cikcilli Alanya
  • Etikent Residence in Mahmutlar
  • Grand Alanya Residence 2+1, 4+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Royal Towers 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Alanya Center For Sale
  • Via Concept Project 1+1 2+1 Apartments, 3+1 4+1 Duplexes in Kargıcak For Sale
  • Yunik Villas 3+1, 4+1 Villas in Kargıcak For Sale
  • Haliloğlu Konutları Apartments in Oba For Sale
  • Kingdom City Residence Apartments in Alanya Center
  • Alcon 15 Residence in Cikcilli
  • Green Ocean Residence New Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Stella World Residence Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Haypark Magic Hill Residence in Türkler
  • Skyfall Exclusive Designed 5+1 Villa in Kargıcak For Sale
  • Elegant Green Valley 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Konaklı
  • Green Valley Residence in Avsallar 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes For Sale
  • Liva 4 Residence Project Avsallar
  • Kurt Safir Apartments in Alanya Center For Sale
  • Best Life 1 3+1 Special Designed Villa in Kargıcak For Sale
  • Dom Na More Project 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Avsallar For Sale
  • Excellence Q Project 1+1 Apartments, 3+1 Duplexes in Oba For Sale
  • Luxury Green Hill Project 5+1, 6+1 Villas in Cikcilli For Sale
  • Park Point Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Oba For Sale
  • Exodus Aqua Deluxe Exclusive Townhouse Project in Konaklı
  • Genesis Towers Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Alanya For Sale
  • Obagöl Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Oba For Sale
  • Trio Hill New Project, 1+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Kargıcak For Sale
  • Park Hill Residence Project 1+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Oba For Sale
  • Sea Pearl Sky Residence Project 1+1, 2+1 Apartments, 3+1, 4+1 Duplexes in Kestel For Sale
  • Sakura Park Residence Project 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Avsallar For Sale
  • Şahin Hill Residence Project 1+1 Apartments, 2+1, Duplexes in Mahmutlar For Sale
  • The Taurus Residence Project 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Mahmutlar For Sale
  • Küçüker Tower Residence Project 1+1 Apartments in Kestel For Sale
  • Novis Synergy Residence Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1 Duplexes in Alanya For Sale
  • Secret Paradise Residence Kargıcak
  • Park Konak Residence 1+1 Apartments, 2+1 Duplexes For Sale
  • Blue Infinity Villas Project 2+1, 4+1 Villas in Bektaş For Sale
  • Alano Tower Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Avsallar For Sale
  • River Panorama Residence Project 1+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Oba For Sale
  • River Residence Project in Kargıcak 1+1 Apartments, 3+1 Duplexes For Sale
  • Antares City Residence Project 2+1, 3+1 Apartments, 3+1, 4+1, 5+1 Duplexes in Alanya For Sale
  • Portakal Sitesi Apartments For Sale in Oba
  • Exodus Riverside Residence Project, Apartments in Demirtaş For Sale
  • Luna Loft Residence Project 1+1, 3+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Legend Loft Residence Project, Apartments in Avsallar For Sale
  • Plus Life Residence in Kestel For Sale
  • Azura World Residence, Hotel Apartments For Sale New Project
  • Alyasu Residence Project in Oba For Sale
  • Soysal Residence Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Blue Palace Residence in Mahmutlar
  • Euro 21 Residence Mahmutlar
  • Via Mar Residence in Kargıcak For Sale
  • Luxury 7+1 Detached Villa Project in Alanya Tepe For Sale
  • Liva 2 Residence Oba
  • Forest Village Project 4+1 Villas in Oba For Sale
  • Ruby Twins Residence Luxury Project 1+1, 2+1 Apartments, 3+1, 4+1 Duplexes in Mahmutlar For Sale
  • Volantis Tower Project 1+1, 2+1, 4+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Yenisey 1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Sahra Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Panorama Prime Residence Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1, 3+1 Duplexes in Kestel For Sale
  • Küçüker Oba Beach Residence
  • Sea Star Residence in Tosmur For Sale
  • Easy Residence in Mahmutlar
  • Terradesir Residence in Mahmutlar
  • Sapphire Residence Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1, 3+1, 4+1 Duplexes in Oba For Sale
  • Exodus Hill Residence in Mahmutlar
  • Gloria Residence in Oba
  • Al Firdaus Kargıcak Residences, Villas, Hotels For Sale
  • Meryem Residence in Mahmutlar
  • Park Tower Residence Project 1+1, 2+1 Apartments, 2+1 Duplexes For Sale in Avsallar
  • Sea Pearl Park Projesi 1+1 Daireler ve 2+1 Dubleks Daireler Oba Alanya
  • Alden 1 Residence Mahmutlar
  • Number 1 1+1, 2+1 Apartments, 1+1, 2+1 Duplexes For Sale in Alanya Center
  • Seaside Premium Residence Project in Kargıcak For Sale
  • Best Life 2 Residence Kargıcak
  • Forest Park 2 - Valley Residence Avsallar
  • Sonas Diamond Residence Mahmutlar
  • Kenanoğlu Apartmanı 3+1 in Alanya Center
  • Exodus Resort Comfort City Project in Mahmutlar
  • Exodus Park Residence in Oba
  • Kalan Imperium Residence - Alanya Centrum Sea Front Apartments For Sale
  • Euro Vip Residence in Tosmur
  • Silence Park 2+1 Furnished Duplex in Oba
  • Olympia Garden Residence in Mahmutlar
  • Yeni Dünya Residence in Cikcilli
  • Damla Sitesi Twin Villas in Kargıcak
  • Botanic Garden Residence Project in Kestel
  • Şen Palace Residence Oba
  • Ayşe Tuştas Residence Mahmutlar
  • Paradise Hill Resort Residence in Mahmutlar
  • Best Home 17 in Alanya Center
  • Serenity Residence Mahmutlar Alanya
  • Demir Home City Kadıpaşa
  • Best Home 39 Select Luxury Project in Oba
  • Novita 7 Residence Mahmutlar
  • Toros 1 Residence Mahmutlar
  • Best Home 16 Residence in Oba
  • Arbat 2 Residence Alanya
  • Sea Pearl Garden Residence Oba
  • Sun Palace Garden Residence in Tosmur
  • Utopia 1 Residence in Cikcilli
  • Küçüker Seaside Residence in Tosmur
  • Residence in Oba
  • Yekta In Plus Residence Mahmutlar
  • Crown Residence Oba
  • City Street Residence Oba
  • Alaiye Boutique Residence in Mahmutlar
  • Elmas Sitesi Oba
  • Sultan Residence Project 1+1, 2+1, 4+1 Apartments For Sale in Oba
  • Sea View 2 Villa in Kargıcak For Sale
  • Konak City Tower Residence in Alanya Center
  • Mountain Residence Cikcilli
  • Helios Residence Cikcilli
  • Light City Projesi 1+1, 2+1, 4+1 Dubleks Satılık Daireler Kargıcak
  • Seaside Green Hill in Konaklı
  • Granada Habeebi Residence Oba
  • Novita 3 Residence in Mahmutlar
  • Novita 1 Residence Mahmutlar
  • Habitat Hill Residence Kestel
  • Crystal Park Residence in Cikcilli
  • Albimo Loft Residence Mahmutlar
  • Antares Hill Residence Project 1+1 2+1 Apartments in Mahmutlar For Sale
  • Onur Garden Project 1+1, 2+1, 3+1 Apartments in Alanya Center
  • Crystal Garden in Cikcilli
  • Gold City in Kargıcak Alanya
  • Phoenix Valley Project 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Apartments in Oba For Sale
  • Özdence Cleopatra Residence in Alanya Center
  • Yekta Alara Park Residence Mahmutlar
  • Vesta Garden Residence in Cikcilli
  • Another World Çıplaklı
  • Granada Residence in Kargıcak
  • Crown City Residence in Avsallar
  • Lory Queen Residence in Kestel
  • Aura Blue Residences in Kestel
  • Infinity Residence 3+1 Apartment in Alanya Center
  • Elite Life 7 Residence 1+1 Apartment in Avsallar
  • Sofia Park Residence in Kargıcak
  • Emerald Park Residence Avsallar
  • Toros Residence in Kestel
  • Voyage Deluxe Project 1+1 2+1 Apartments 4+1 Duplexes For Sale in Oba
  • Cactus Garden Residence For Sale in Oba Alanya
  • Lotus Garden Residence Oba
  • Park Corner Project 1+1 2+1 3+1 Apartments For Sale in Oba
  • Voyage Garden Residence in Oba
  • Milan 2 Residence Mahmutlar
  • May Garden Residence in Mahmutlar
  • My Dom Residence Mahmutlar
  • Pamfilia Residence Mahmutlar
  • Oba Twins Residence Oba
  • Eksen Life Residence Oba For Sale
  • Momentum Residence New Project in Alanya Center
  • Pine Park Residence in Avsallar
  • Novus Sky Project in Mahmutlar
  • Soysal Residence 2+1 Luxury Furnished Apartment in Mahmutlar
  • Bravo Tower Residence Project in Demirtaş For Sale
  • Myra Park Residence Kestel
  • My City 4 Residence Oba
  • Kurt Safir Euro 20 Residence Mahmutlar
  • Best Life 4 Mahmutlar
  • Flower Garden 3 Residence in Oba
  • Konak Seaside Homes Kargıcak
  • Hexa Panorama residence Kargıcak
  • Kurt Safir Euro 16 Mahmutlar
  • Rising Blue Residence Kestel
  • Toprak Limited Edition Project in Kargıcak For Sale
  • State of ART Project in Mahmutlar For Sale
  • Emerald Riverside Residence Oba
  • Begonia Apartment in Oba
  • Granada City Residence in Alanya Center
  • Best Home 4 Residence in Alanya Center
  • Panorama Garden Residence Cikcilli
  • Crystal Towers Residence in Cikcilli Alanya
  • Elite 4 Residence Cikcilli
  • Vesta Park in Cikcilli
  • Konak Twin Towers Mahmutlar
  • Triumph 3 Residence Project For Sale in Alanya
  • Emarine Residence Project in Kestel
  • Eco Blue Residence Project in Kargıcak
  • Erel Life Residence Project For Sale in Mahmutlar
  • Olive City Residence in Oba
  • My Hill Residence in Tosmur
  • Flower Garden 2 Residence in Oba
  • Milano Vip Residence Project For Sale in Alanya
  • Kurt Tower Residence Project in Tosmur For Sale
  • Ceray Tower Residence in Mahmutlar
  • Küçüker Premium Mahmutlar
  • Elegant House Residence Project For Sale in Avsallar
  • Moonlight Residence Project For Sale in Avsallar
  • Cleopatra The Gate Residence in Saray
  • City 10 Residence Project 1+1 2+1 Apartments in Alanya Center For Sale
  • Royal Villas Project For Sale in Kargıcak
  • Nest 44 4+1, 5+1 Villa Project For Sale in Alanya
  • Vega Style Residence Project For Sale in Kargıcak
  • Gloria Twin Residence New Project For Sale in Mahmutlar
  • The Empire Residence Mahmutlar
  • Haytur Sitesi Oba

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası